eitaa logo
با امام خامنه‌ای تا ظهور
6.1هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
8.6هزار ویدیو
285 فایل
اعتقاد و اهداف ما ؛ دفاع از #ولایت و رهبری ، حمایت از جریان انقلابی ، امید آفرینی، دشمن شناسی ، بصیرت افزایی و ترویج ارزش های دینی و انقلابی ✔️ آیدی مدیر کانال @p_bazargan
مشاهده در ایتا
دانلود
689.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ورود عناصر تروریستی به ساختمان رادیو و تلویزیون سوریه
۱۸ آذر ۱۴۰۳
4.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 خبرنگار صداوسیما: تروریست های تکفیری وعده داده اند تعرضی به اماکن مقدس(حرم مطهر حضرت زینب و حضرت رقیه) صورت نخواهد گرفت؛ می گویند گروهی که متعرض سفارت ایران شده اند ارتباطی با تحریرالشام ندارند!
۱۸ آذر ۱۴۰۳
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سهم‌خواهی ۳۷ گروه از آینده سوریه سیدافقهی، کارشناس مسائل غرب آسیا: 🔸۳۷ گروه در این جنگ شرکت کردند که هرکدام دنبال منافع و برنامۀ خاص خودشان هستند. 🔸یک عده موافق رژیم صهیونیستی هستند و یک عده مخالف؛ عده‌ای هم دنبال تجزیه سوریه هستند.
۱۸ آذر ۱۴۰۳
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آخرین تصاویر از بشاراسد میان نظامیان به منظور ایجاد روحیه پیش از سقوط دمشق به دست مخالفان
۱۸ آذر ۱۴۰۳
اشتباهات بشار! برخی اشتباهات دولت سوریه بعد آزادسازی مرحله اول تهاجم تکفیری‌ها (۲۰۱۸): ۱- عدم پاکسازی ادلب (بر مبنای مذاکرات روسیه-ترکیه) علیرغم اصرار محور مقاومت (به فرماندهی ایران) بر انجام آن. ۲- عدم ایجاد خطوط دفاعی در اطراف ادلب، علیرغم تاکید محور مقاومت ۳- عدم همراهی با محور مقاومت در حمله به جولان اشغالی، در میانه طوفان الاقصی و حتی ایجاد محدودیت ۴- تحت فشار گذاشتن نیروهای محور مقاومت برای خروج آنها از سوریه (با نزدیکی به امارات و عربستان و... با وسوسه دریافت مشارکت مالی آنها) ۵- عدم قبول فرماندهی محور مقاومت در ابتدای تهاجم تکفیری‌ها (با تکیه و اعتماد به سایر همپیمانان)
۱۸ آذر ۱۴۰۳
بیانیه جمعی از همسران شهدای مدافع حرم در پی تحولات اخیر در سوریه 🔹بخشی از متن بیانیه: 🔹 خون شهدای مدافع حرم پایمال شدنی نیست. 🔹 نقد اهانت آمیز به فرماندهان جبهه مقاومت را محکوم می نماییم . 🔹 ضمن رصد تحولات به فرماندهان اعتماد داریم . 🔹 تخریب جبهه مقاومت و ایجاد یاس و نا امیدی در مردم ، حربه دشمن است . 🔹 مراقب برنامه ریزی برای ایجاد فتنه داخلی باشید . 🔹 فرماندهان نگذارند کلام رهبر حکیم بر زمین بماند و به وصیت شهید سلیمانی جامه عمل بپوشانند.
۱۸ آذر ۱۴۰۳
خبرگزاری فارس: اسد تمایلی به حمایت میدانی تهران نداشت 🔺«جمهوری اسلامی ایران زمانی که عدم تمایل اسد را برای حمایت میدانی دریافت کرد بنا را بر عدم دخالت گذاشت، اما تلاش خود را برای متقاعد کردن اسد تا آخرین لحظه ادامه داد، اما اسد زمانی متوجه توخالی بودن وعده‌های دشمنان خود شد که کار از کار گذشته بود.»
۱۸ آذر ۱۴۰۳
نکات مهم و حیرت‌انگیز بزرگترین استراتژیست تاریخ امام سیدعلی خامنه‌ای در دیدار با بشار اسد ۶ماه قبل! هشدار امام خامنه‌ای در خرداد امسال به بشار اسد: مراقب نقشه جدید غرب برای سوریه باشید! قصد دارند با وعده‌هایی که هیچگاه به آنها عمل نخواهند کرد، سوریه را از معادلات منطقه خارج کنند...
۱۸ آذر ۱۴۰۳