صفحه ۵۶ مصحف شریف
سوره مبارکه آل عمران
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@KanoonQuran
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5816863836073886875.mp3
1.92M
🔸ترتیل صفحه 56 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@KanoonQuran
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5816863836073886874.mp3
915.6K
🔸ترتیل صفحه ۵۶ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : بیات
🛑 فایل بدون ترجمه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@KanoonQuran
┗━━━♥️═🍃━━━┛
قرآن ترجمه المیزان
سوره 3
سوره مبارکه آلعمران
صفحه 56
وَيُكَلِّمُ النَّاسَ فِي الْمَهْدِ وَكَهْلًا وَمِنَ الصَّالِحِينَ (46)
و در گهواره و در ميانسالى [به طور يکسان ]با مردم سخن مى گويد و از شايستگان است. (46)
قَالَتْ رَبِّ أَنَّىٰ يَكُونُ لِي وَلَدٌ وَلَمْ يَمْسَسْنِي بَشَرٌ ۖ قَالَ كَذَٰلِكِ اللَّهُ يَخْلُقُ مَا يَشَاءُ ۚ إِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ (47)
[مريم ]گفت: پروردگارا! چگونه براى من فرزندى خواهد بود در حالى که هيچ بشرى با من تماس نگرفته است؟ گفت: اينگونه، خدا آنچه را بخواهد خلق مى کند; وقتى به وجود چيزى حکم کند فقط به آن مى گويد: باش پس به وجود مى آيد. (47)
وَيُعَلِّمُهُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَالتَّوْرَاةَ وَالْإِنْجِيلَ (48)
و به عيسى کتاب و حکمت و تورات و انجيل تعليم مى دهد. (48)
وَرَسُولًا إِلَىٰ بَنِي إِسْرَائِيلَ أَنِّي قَدْ جِئْتُكُمْ بِآيَةٍ مِنْ رَبِّكُمْ ۖ أَنِّي أَخْلُقُ لَكُمْ مِنَ الطِّينِ كَهَيْئَةِ الطَّيْرِ فَأَنْفُخُ فِيهِ فَيَكُونُ طَيْرًا بِإِذْنِ اللَّهِ ۖ وَأُبْرِئُ الْأَكْمَهَ وَالْأَبْرَصَ وَأُحْيِي الْمَوْتَىٰ بِإِذْنِ اللَّهِ ۖ وَأُنَبِّئُكُمْ بِمَا تَأْكُلُونَ وَمَا تَدَّخِرُونَ فِي بُيُوتِكُمْ ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَةً لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ (49)
و [او را ]به عنوان رسولى به سوى بنى اسرائيل مى فرستد که مى گويد: من از جانب پروردگارتان با معجزه به سوى شما آمده ام = همانا من براى شما از گِل [چيزى ]به شکل پرنده مى سازم، پس در آن مى دمم و به اذن خدا پرنده مى شود، و به اذن خدا کورِ مادرزاد و پيس را شفا مى دهم، و مردگان را به اذن خدا زنده مى کنم، و شما را آنچه مى خوريد و آنچه در خانه هايتان ذخيره مى کنيد خبر مى دهم. بى ترديد در اين ها براى شما ـ اگر (49)
وَمُصَدِّقًا لِمَا بَيْنَ يَدَيَّ مِنَ التَّوْرَاةِ وَلِأُحِلَّ لَكُمْ بَعْضَ الَّذِي حُرِّمَ عَلَيْكُمْ ۚ وَجِئْتُكُمْ بِآيَةٍ مِنْ رَبِّكُمْ فَاتَّقُوا اللَّهَ وَأَطِيعُونِ (50)
و تورات را که پيش از من بوده است تصديق مى کنم، و [آمده ام ]تا بعضى از چيزهائى را که بر شما حرام شده است برايتان حلال کنم، و از جانب پروردگارتان با معجزه به سوى شما آمده ام پس از خدا پروا داشته باشيد و از من اطاعت کنيد. (50)
إِنَّ اللَّهَ رَبِّي وَرَبُّكُمْ فَاعْبُدُوهُ ۗ هَٰذَا صِرَاطٌ مُسْتَقِيمٌ (51)
همانا خدا پروردگار من و پروردگار شماست، پس او را پرستش کنيد. اين راهى است راست. (51)
۞ فَلَمَّا أَحَسَّ عِيسَىٰ مِنْهُمُ الْكُفْرَ قَالَ مَنْ أَنْصَارِي إِلَى اللَّهِ ۖ قَالَ الْحَوَارِيُّونَ نَحْنُ أَنْصَارُ اللَّهِ آمَنَّا بِاللَّهِ وَاشْهَدْ بِأَنَّا مُسْلِمُونَ (52)
پس وقتى که عيسى از آنان احساس کفر کرد گفت: چه کسانى در راه خدا ياوران منند؟ حواريّون گفتند: ما ياوران خدائيم، به خدا ايمان آورده ايم، و گواهى بده که ما تسليم [حق ]هستيم. (52)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@KanoonQuran
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌺نکته تفسیری صفحه ۵۶:🌺
پيامبري در گهواره:
حضرت عيسي(ع)حدود هزار و هشتصد سال پس از حضرت موسي(ع)به دنيا آمد.[1] نام ديگر آن حضرت«مسيح»مي باشد.«عيسي»به معناي«سرور» و «مسيح» به معناي«موجود پرخير و بركت»است.[2] آن پيامبر بزرگ به خواست خدا و بدون داشتن پدر، از بانوي مقدّسي به نام مريم به دنيا آمد. پس از به دنيا آمدن عيسي(ع)، سراسر وجود حضرت مريم از ترس و اضطراب پر شد. زيرا آن بانوي پاكدامن تا آن زمان با هيچ مردي ازدواج نكرده بود و توضيح به دنيا آوردن آن كودك براي مردم تقريباً غيرممكن به نظر مي آمد. اما خدا به حضرت مريم پيغام داد كه به سؤال هيچ كس پاسخ ندهد و با اشاره به ديگران بفهماند كه بر طبق سنت آن روزگار، روزة سكوت گرفته است و نميتواند با كسي سخن بگويد. هنگامي كه مريم(س)، فرزندش را در ميان مردم آورد، هياهوي آنان بلند شد وبرخي از ايشان او را به بي عفّتي متّهم كردند! مريم در پاسخ آنان به نوزاد كوچكش اشاره كرد و آنان فرياد برآوردند كه چگونه با كودكي كه در گهواره است، سخن بگوييم؟! اينجا بود كه خداوند به دفاع از پاكدامني و عفّت مريم برخاست و زبان نوزاد يك روزه او را گشود. حضرت عيسي(ع)به خواست خدا در آغوش مريم شروع به سخن گفتن كرد و فرمود:«من بندة خدا هستم. او به من كتاب آسماني داده و مرا پيامبر خويش قرار داده است؛ و هر كجا كه باشم مرا پر از خير و بركت قرار داده و تا پايان عمر مرا به نماز و زكات سفارش كرده است. خداوند مرا نسبت به مادرم نيكوكار قرار داده است و مرا انسان زورگو و نگون بختي نساخته است؛ درود خدا بر من در روزي كه به دنيا آمدم و روزي كه از دنيا مي روم و روزي كه دوباره زنده مي شوم»[3] .بدين ترتيب حضرت مسيح(ع)در گهواره سخن گفت و در نوزادي به پيامبري رسيد و اين، خود نشانه اي بر حقّانيت دعوت آن پيامبر راستين بود. در تاريخ نقل شده است كه برخي از امامان ما در نوزادي سخن گفته اندو در كودكي به امامت رسيده اند. برخي از افراد تنگ نظر در برابر اين روايات موضع مي گيرند و آن را غيرممكن مي خوانند. در حاليكه قرآن به روشني بيان ميدارد كه انساني مانند عيسي(ع)در نوزادي سخن گفته است و در صورتيكه خدا بخواهد، هيچ مانعي براي اين مطلب وجود نخواهد داشت. در تاريخ آمده است كه نخستين پيشواي ما اميرمؤمنان علي(ع)پس از ولادت سخن گفته است.[4] اين مطلب در مورد آخرين امام ما حضرت مهدي(ع)نيز نقل شده است. در روايات آمده است كه امام زمان(ع)پس از به دنيا آمدن، به يگانگي خدا و رسالت پيامبر و امامت امامان گواهي دادند و آياتي از قرآن را تلاوت فرمودند.[5] يا براساس تاريخ، پيشواي نهم ما امام محمّدتقي(ع)در سن هشت سالگي و نيز امام دوازدهم ما حضرت مهدي(ع)در سن پنج سالگي به امامت رسيدند.[6] همانطور كه قرآن از پيامبري حضرت عيسي(ع)و حضرت يحيي(ع)در كودكي سخن گفته است.[7]
[1] تفسير الكاشف، ج2، ص49 و الجوهر الثمين في تفسير الكتاب المبين، ج1، ص313
[2] روح المعاني في تفسير القرآن العظيم، ج2، ص154
[3] اقتباس از آيات 26 تا 33 سورة مريم
[4] بحارالانوار،ج35،ص14
[5] همان، ج51، ص3
[6] براي اطلاع بيشتر ر.ك. به زندگاني چهارده معصوم نوشته عزيزالله عطاردي
[7] اقتباس از آيات 12 و 30 سورة مريم
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@KanoonQuran
┗━━━♥️═🍃━━━┛
جملات منفی در احوالپرسی
🚫 چرا به ما سر نمیزنی؟
🚫چه عجب تو رو دیدیم؟
🚫چهقدر چاق شدی؟ وای چقدر لاغر شدی؟
🚫راهت را گم کردهای که پیش ما آمدی؟
🚫حالی از ما نمیپرسی!
🚫گاهی یه زنگ بزنی هم بد نیست !
🚫یعنی ما ارزش یک زنگ زدن هم نداریم؟
🚫مارو دوست نداری به ما سر نمیزنی؟
🚫🚫این جملات پر از احساسات منفی و ناراحت کننده و طعنه آمیز هستند و رابطه دوستانه را زیر سوال می برد. و فرد مقابل را برای ملاقات بعدی ترغیب نمی کند.
📖 حدیث روز
💢آثار و برکات گفتار نيک
🔻الإمامُ السجّاد عليه السلام:
🔸الْقَوْلُ الْحَسَنُ يُثْرِي الْمَالَ وَ يُنْمِي الرِّزْقَ وَ يُنْسِئُ فِي الْأَجَلِ وَ يُحَبِّبُ إِلَى الْأَهْلِ وَ يُدْخِلُ الْجَنَّةَ.
✍️سخن خوب موجب زیادی مال، توسعه روزی، طول عمر، محبوبیت در خانواده و سرانجام ورود به بهشت میشود.
📚 الخصال، ج۱، ص۳۱۷
@KanoonQuran
🧿 چهارشنبه شب های قرآنی
✨محفل انس با قرآن کریم✨
🛡آموزش تلاوت تخصصی ویژه#نوجوانان_جوانان_مستعد
🔶همراه با تلاوت مجلسی
🔷و آموزش های تخصصی تلاوت
`••🌱[حضور عموم مردم در این جلسه هفتگی آزاد است.]^
👀 چهارشنبه 5دی ماه ۱۴۰۳ بلافاصله بعد از نماز مغرب و عشاء
📌 اردکان_خیابان امام خمینی ره_میدان مادر(تقاطع هفت تیر)
🌻منتظرتونیم|••
🕌 مجموعه کانون قرآن اردکان
┄┅┅┅❀💠❀┅┅┅┄
ڪانال اطلاع رسانی ڪانون نشر و تعلیم قرآن ڪریم اردکان
➣•°https://eitaa.com/joinchat/82182144Ce2b8d65a47
May 11
آیت الله #جوادی_آملی :
چرا ما از عبادت لذت نمی بریم؟
جواب: اگر انسان مریض، شیرین ترین وخوشمزه ترین گلابی ومیوه رابخورد، لذت نمی برد وگاهی هم به کام او تلخ است. در بعد معنوی وعبادت هم اینگونه است، کسی که ((فی قلوبهم مرض)) یعنی قلبش بیمار است، از #نماز و عبادت لذت نمی برد وگاهی هم خسته می شود.
بیماری قلب همان گناهان ، تا انسان #گناه را ترک نکند علاوه بر اینکه عبادت لذت نمی برد بلکه خسته هم می شود.
#اللهم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج
@KanoonQuran
🦋💞🦋💞🦋💞🦋💞🦋