بيسمارک کسی بود كه آلمان را بعد از جنگ جهانی اول رهبری كرد و در مدت کوتاهی دوباره آلمان را احیا نمود.
موساشی نیز از مشهورترین شمشير بازان ژاپن بود كه در استفاده از نیروی « كی » و قوای روحی، سرآمد بود.
در ۱۵ سالگی پدرش او را بــــه ژاپن فرستاد تا در مؤسسه هواپيمایی جوانان ياماناشی به تعليم بپردازد.
در ژاپن نامش را به نام خانواده ای که سرپرستی او را پذیرفته بودند، تغییر داد.
او در ژاپن به فراگیری شوتوكان، زیر نظر استاد گیچین فوناكوشی (Gichin Funakoshi) كه از پیشگامان كاراته بود پرداخت و در هجده سالگی، دان دو كاراته را اخذ نمود. سپس به یادگیری سبک گوجوریو زیر نظر يک استاد كرهای به نام نی چو (Nei-Chu) پرداخت. او از اساتید به نام و شاگرد استاد گوگن ياماگوچی (Gogen Yamaguchi) بود. استاد « نی چو » همراه با آموختن فنون رزمی در رشد شخصیت و تعالی معنوی اوياما، نقش زیادی داشت. در همان زمان اوياما به يادگيري فنون جودو نیز پرداخته و در عرض چهار سال موفق به اخذ دان چهار جودو گردید.
پس از جنگ جهانی دوم و اشغال ژاپن، توسط نیروهای آمريكايی دستگیر و زندانی می شود. در زندان به مطالعه تاریخ گذشتگان و بهخصوص موساشی سرگرم بود و دوران حبس خود را با تمرینات سخت و تفکر بسیار درباره زندگی بزرگان گذرانده و تصمیم گرفت همانند آنان در فنون رزمی و قوای ذهنی، سرآمد گردد.
استاد نی چو او را راهنمائی كرد كه خلوت گزیده و به تربیت جسم و روح خود بپردازد. بنابراین در سال 1948 برای مدت 18 ماه به کوهستان مينوبو (Minobu) كه محل تمرین استاد موساشی در قرون گذشته بود، می رود. وی فقط كتابها و مقداری لوازم شخصی با خود برداشته و در كلبهای در دل کوه اقامت می نمايد و تنها در آنجا به تمرینات جسمی و ذهنی ذن و مديتيشن می پردازد.
ماسوتاتسو اویاما درسال 1948 تصمیم میگیرد زندگی خود را وقف کاراته نماید.
اوياما پس از كسب مهارتهای لازم، از کوهستان بازگشته و در اولین مسابقات قهرمانی ژاپن كه پس از جنگ جهانی دوم برگذار می شد، شرکت نموده و قهرمان شد. اما او هنوز جوان بود و به این موفقيتها قانع نشد. او فكر می كرد كه هنوز توانایی های زیادی در او وجود دارند كه شکوفا نشده اند. بنابراین برای يک سال دیگر به کوهستان بازگشته و تمرینات طاقتفرسای خود را به مدت پانزده ساعت در روز ، آغاز نمود. سپس تصمیم به مبارزه دست خالی مرگ با زندگی با گاو های خشمگین می گيرد. در این مدت با 52 گاو مبارزه می كند كه 3 گاو را تنها با وارد کردن يک ضربه به پیشانی، درجا کشته و شاخ 49 گاو دیگر را می شكند. این مبارزات برای وی آسان هم نبود. در سال 1957 (سن 34 سالگی ) در مکزیک به مصاف گاوی وحشی رفته و نزدیک بود کشته شود . گاو از پشت به او شاخ زده و او را بلند می كند. اوياما بالاخره در این مبارزه پیروز شده و شاخ گاو را می شكند، اما درمان او 6 ماه طول می كشد.
http://www.aparat.com/v/52eb6
اوياما به آمريكا، اروپا و آمريكای جنوبی سفر كرده و با 270 مدعی صاحب نام مبارزه كرده و همه را مغلوب نمود كه اغلب آنها تنها با يک مشت از پای در آمدند.
سوسای اویاما در شناساندن هنرهای رزمی مشرق زمین به جهان نقش بهسزائی داشت.
هیچ مبارزهای بیش از 3 دقیقه طول نکشیده و اغلب در چند ثانیه حریف ناک دان می شد. شگرد مبارزاتی او بسپار ساده بود. اگر به شما نزدیک می شد، كار تمام بود. وقتی ضربهای به کسی می زد، اگر دفاع می كرد، دستش می شكست و اگر دفاع نمی كرد، دندهاش. او به دست خدا ملقب بود كه برگرفته از يک افسانه ژاپنی كه ضربات مرگ باری داشت، می باشد.
اوياما در خاطرات خود می گويد: روزی يک سرباز تفنگدار دريايی با چاقویی به من حمله كرد و من نیز برای دفاع از خود، ضربهای به بالای لب او زدم و او درجا مرد. از این واقعه به شدت متأثر شدم، چون او دارای زن و يک فرزند بود. من هم به دلیل دفاع از خود بی گناه شناخته شدم. مدت يک سال كاراته را کاملا كنار گذاشته و در مزرعهای در ناحیه « كانتو » مشغول بهكار شدم تا مخارج خانواده آن سرباز را تامین کنم. در این مدت با اشتیاق تمام و به اندازه پنج کارگر عادی كار می كردم و حتی يک بار هم به تمرین كاراته نپرداختم. تا آن كه زن و فرزند او مرا بخشیده و از من خواستند تا راه خود را ادامه دهم.
اوياما در سال ۱۹۶۱ اولین باشگاه خود را به طور رسمی در توکیو افتتاح کرد. كيوكوشين به سبک های كره ای بسیار نزدیک بوده و غير کنترلی می باشد كه در آن، ضربات دست يا پا کنترل نمی شوند، بلکه به هدف اصابت می كنند. تکنیک های پا گسترش یافته و به تنفس صحیح توجه زیادی شده است. او تا زمانی كه زنده بود، درخواست های فدراسیون كاراته ژاپن براي عضویت و فعالیت تحت پوشش آن مرکز را نپذیرفت.
سوسای اویاما در ۲۶ آوریل ۱۹۹۴ در سن ۷۱ سالگی به خاطر بیماری سرطان ریه در گذشت و با مرگ او اتحادیه كيوكوشين كاراته نیز مرد و رویاهای این مرد بزرگ تحقق نیافت. كتابهای كاراته چیست، طریقت كيوكوشين و این است كاراته وی با استقبال زیادی مواجه شد و این مرد بزرگ با تربیت شاگردان و تألیف کتب، یاد خود را برای همیشه در تاریخ جهان زنده نگه داشت.
🥋اساتید کاراته قدیم
اوکیناوای ژاپن
#گوگن_یاماگوچی معروف به گربه
👊 سبک #گوجو_ریو
⛩ گوجوریو اواخر سال ۱۹۲۰ در #اوکیناوا توسط استاد میاجی در سال ۱۹۳۱ در اقامتگاهی واقع در توکیو با گوگن که بعدها معرف اصلی و رسمی سبک گوجوریو در #ژاپن شد آشنا شد.
⛩ گوگن یاماگوچی متولد ۱۹۰۹ ژاپن است.
قبل از شروع کاراته هنر شمشیرزنی را آموخته بود.
او یک تجربه دوازده ساله با خود داشت.
در ۱۹۳۱ با میاجی آشنا و از شاگردان وی شد.
وقتی در ۱۹۳۷ دوره کاریش در کنار استاد به اتمام رسید یاماگوچی شاخه اصلی گوجوریوی ژاپنی (که با مقایسه با سبک اوکیناوا میاجی به وجود آمده بود) را به عنوان سبکی شناخته شده و مردمی مطرح کرد و آن همانهایی است که امروزه انجام میدهند.
اول از همه او آنچه در ظاهر دیده میشود را عنوان کرد که کیمونوی سپید و کمربند قرمز از دان ۱۰ و موهای بلند ریخته روی شانه ها که همه و همه به این استاد گوجوریو حالتی #عرفانی میداد.
🤲 او جوانان ژاپنی را ترغیب میکرد تا به جستجوی معنویات بروند.
پس از جنگ جهانی دوم در محل تمرینش واقع در توکیو به جوانان درس اخلاقیات و زندگی میداد.
🌐 در طی جنگ جهانی دوم و در حالی که #استاد زندانی روسها بود یک #ببر را بدون هیچ سلاحی و تنها با دستهایش شکست داد و به همین دلیل عنوان گربه به او دادند.
⛩ گوگن یاماگوچی افرادی مثل ماسوتاتسو #اویاما خالق سبک #کیوکوشین کای را پرورش داده بود.
(به دلیل روش #مبارزهاش که به #گربه میماند.)
💪 او به آنچه در طی سالها قرار گرفته بود تسلط کامل داشت:
آمادگی در دامن #طبیعت
پناه بردن به کوهساران
#تفکر زیر آبشار
و فنون #شوگاندو
🛐 در اواخر زندگیش یاماگوچی هرم کوچکی ساخت که در زیر آن به تفکر درباره عالم #هستی میپرداخت
و بالاخره در ۱۹۸۹ در حالی که کاراته را به استادان آینده آموزش داده و افرادی مثل ماسوتاتسو اویاما خالق سبک #کیوکوشین کای را پرورش داده بود از نظرها برای همیشه ناپدید شد.☯
#gogenyamaguchi
http://kyokushinzanjan.blogfa.com
#مشاهیررزمی 📜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اجرای تکنیک اوچی مواشی
باشگاه فرهنگی ورزشی منتظران ظهور
📡 کانال ما 📡
کیوکوشین کاراته wkkودفاع شخصی شهرستان اشکذر
🇮🇷 ╭─┅═ঊঈ 👊
@kuqusionschoolashkezar
╰─┅═ঊঈ 👊
🥋 اولین درس
در کاراته در #اخلاق و احترام به دیگران و تواضع می باشد.
⛩ کاراته به ما می آموزد که کلاس ورزش و محل تمرین ( #دوجو) قابل احترام بوده در بدو ورود و خروج از آن باید به کلاس احترام گذاشته و استفاده از کلمات زشت و شوخی و خنده های نابجا در آن ممنوع می باشد.
یک کاراته کا باید به محل تمرین، ارشد کلاس ( #سمپای) و استاد کلاس ( #سنسی) احترام بگذارد.
✅ وجود و باطن یک #کاراته_کا مانند لباس کاراته باید سفید و پاک از غرور و خودبینی باشد.
در نظر داشته داشته باشیم استفاده از تکنیک های کاراته به جهت بالا بردن سطح توانائی های جسمی و روحی و در مواردی دفاع از خود می باشد و آنها را در جهت منفی و زور گویی به دیگران نباید به کار برد.☯
#karate
#فلسفه سبک 🀄️
🥋 پدر کاراته مدرن استاد #فوناکوشی روزی به شاگردانش گفته بود که
شما #کاراته کار می کنید تا ضعیف شوید.
هنرجویان با تعجب بسیاری در پاسخ گفته بودند اگر می خواستیم ضعیف شویم نیازی به آموزش های شما در این زمینه نداشتیم.
در حقیقت مفهوم این جمله این است که کاراته کا (رزمی کار) در مقابل اشخاص ضعیف، ضعیف تر باشد.
❇️ بزرگان نیز فرموده اند:
هر وقت بر ناتوان خشمگین شدی، دلیل بر این است که قوی نیستی.☯
📝 برگرفته از مقاله کاراته یک ورزش یا زندگی؛ نوشته علی نقی زاده؛
نشریه قهرمان 🗞
#فلسفه سبک 🀄️