eitaa logo
کاراته و دفاع شخصی
266 دنبال‌کننده
186 عکس
158 ویدیو
1 فایل
این کانال برای معرفی سبک کاراته و دفاع شخصی است کاراته جز بهترین هنر های رزمی دنیا است ما برای دفاع از خود باید کاراته و دفاع شخصی را یاد بگیریم و ما در این کانال با انواع کاراته و انواع دفاع شخصی آشنا می شویم.
مشاهده در ایتا
دانلود
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایپون شدن اورتون تکسیرا توسط sergey osipov باخت باور نکردنی غول برزیلی 💯 مبارزه‌ی بسیار زیبا و دیدنی حتما ببینید @karatehzanjan ⁨‌
چگونه در کاراته به درجه شودان (دان یک) برسیم؟
تقریبا می توان گفت که آرزوی تمام افرادی که وارد دنیای هنرهای رزمی و بخصوص کاراته شده اند این است که بتوانند به درجه شودان برسند. آنها به این دلیل آرزوی کمربند سیاه را می کنند که بگویند دیگر در این رشته ماهر شده و چیز دیگری برای یادگیری نداریم، در حالیکه هنوز به درک درستی از دنیای کاراته دست نیافته اند. به طور معمول و بسته به توانایی و پشتکار هر فرد حدود 3 تا 5 سال طول می کشد تا بتواند کمربند سیاه را بدست آورد. شاید این افراد بتوانند تکنیک های کاراته را به خوبی انجام دهند اما هنوز به این درک نرسیده اند که همانطور که بدنشان و مهارتهای تکنیکی شان به درجه ای از استادی رسیده درک و فهم آنها نیز به همان نسبت افزایش یابد. رسیدن به درجه شودان فقط به معنی انجام دادن تکنیک ها به صورت صحیح نیست. باید آگاهی شما نیز به همان نسبت افزایش یابد. عده ای فکر می کنند هر کس به درجه شودان برسد می توان او را یک استاد حرفه ای نامید در حالیکه رسیدن به دان یک به معنای استاد یا شاگرد نیست بلکه مرحله ای است که هر شخصی برای یادگیری کاراته واقعی باید از این مرحله عبور کند. برای درک بهتر درجه شودان باید به شما بگوییم وقتی که به درجه شودان می رسید همانند این است که دوران دبیرستان را به اتمام رسانده باشید، در حالیکه آرزوی بسیاری از افراد این است که برای یادگیری تخصصی تر وارد دانشگاه شوند. می توان سال اول دانشگاه را به درجه نیدان (دان دو) تشبیه کرد. در صورتیکه دانشگاه را تمام کند به درجه سان دان "دان 3" خواهد رسید. هنرجو در این مرحله می تواند به تدریس مشغول شود، در حالیکه اگر واقعا بخواهد به درجه استادی برسد هنوز چیزهایی برای یاد گیری تمکیلی وجود دارند.
در صورتی که فرد بخواهد این مهارت های تکمیلی را یاد بگیرد به درجه یادان (دان چهار) می رسد. در صورتی که باز بخواهد ادامه دهد و به درجه دکترا برسد به درجه گودان (دان پنج) خواهد رسید. در این مرحله رزمی کار استاد حرفه خود خواهد شد. البته در درجه یادان و گودان ( دان چهار و پنج) همانطور که او یک استاد است او یک شاگرد نیز می باشد. رسیدن به درجه دکترا به معنای پایان تحصیلات نیست. در این حالت او به تحصیلات خود ادامه داده و به درجه فوق دکترا می رسد به این مراحل پایانی کیوشی می گویند که در واقع درجات استاد بزرگ، روکودان و بالاتر می باشند. به همین صورت درجات کیو برای کسانی می باشد که در تجربه و شناخت کاراته جوان هستند. دست یافتن به درجه شودان به معنی بزرگ شدن در این موارد می باشد. در این حالت می توان گفت که رزمی کار از لحاظ عقلی و روحی به سطح بلوغ رسیده و به اندازه کافی در تکنیک ها ماهر شده که بتواند به جمع بزرگان راه پیدا کند. دوباره این نکته را یادآوری می کنیم که این درجه به معنای آن نیست که آن شخص به درجه کارشناسی رسیده باشد، بلکه به معنای این است که از او برای ادامه تحصیل انتظار می رود. در این حالت او به تدریس افراد تازه کار می پردازد. در باشگاههای سنتی رایج سن سی با شاگردان تازه وارد کاری ندارد و وظیفه تدریس به آنها را بر عهده شاگردان قدیمی تری که به درجه شودان یا بالاتر دست یافته اند قرار مید هد. در این حالت تا زمانیکه رزمی کاران به درجه شودان دست نیابند به صورت مستقیم زیر نظر مربی تعلیم داده نمی شوند.
برعکس نظر خیلی ها سن سی به معنای آموزگار نیست. در شرق و بخصوص ژاپن به افراد مسن اهمیت خاصی می دهند، آنها می گویند آن فرد به اندازه ای عاقل بوده که توانسته به این اندازه عمر کند. پس ممکن است کسی پدر بزرگ خود را سن سی یا "شخص محترم" صدا بزند. چیزی که باعث شده که به افراد مسن احترام بگذارند توانایی این افراد برای بقا و غلبه بر مشکلات زندگی شان می باشد. فرد مسن از زندگی طولانی مدت خود درس های مهمی یاد گرفته و می تواند این درس ها را به جوان هایی که خام هستند یاد دهد. وقتی کسی به درجه شودان می رسد به این معنی است که او در بین افراد باشگاه به عنوان یک فرد بالغ شناخته می شود. راه طولانی برای رسیدن به درجه شودان وجود دارد. رسیدن به درجه شودان به معنای تبدیل شدن به یک شاگرد کامل و فردی بالغ می باشد. درجه شودان شروعی است برای دست یافتن به درک و فهم بیشتر، مسئولیت پذیری، فروتنی، تواضع، ادب، وظیفه و وفاداری. این خصوصیات اخلاقی برای شرقی ها بسیار مهم است. درجه شودان اولین قدم بزرگی است که برای تبدیل شدن به یک انسان کامل باید برداشته شود.
کیوکوشین چه تفاوتی با دیگر سبک ها دارد
بیشتر سبک های کاراته دارای اصول پایه ای مشابهی مانند درجه بندی، کمربند، احترام، ضربات، دفاع و چیزهای دیگری می باشند. اما تفاوت این سبک ها در نحوه بکار گیری هر کدام از این اصل ها می باشد. همانطور که می دانید سبک های کاراته به دو بخش سبک های آزاد و سبک های غیر آزاد دسته بندی می شود. کیوکوشین ازجمله سبک های اولیه و اصلی آزاد می باشد که تمرکز زیادی بر روی قدرت بدنی و استقامت جسمانی دارد. به همین جهت رزمی کار کیوکوشین پس از چند سال اندامی تنومند و عضلانی بدست خواهد آورد. البته علاوه بر مسائل جسمانی در ابعاد معنوی اصولی مانند نظم و انضباط ، دقت عمل، تمرکزذهنی،ادب و احترام، تواضع و فروتنی و دیگر مفاهیم عالیه انسانی و اجتماعی به طور مستمر تمرین و آموزش داده می شود. افراد کیوکوشین کار دارای شخصیتی اجتمای و قوی بوده و از اعتماد به نفس بالایی برخوردار می باشند. همچنین آنها اخلاق خوب و پسندیده ای داشته و در کارهای اجتماعی شان موفق می باشند. آنها دارای تحصیلاتی بالا و درک و شعوری بالا در مقایسه با دیگران می باشند. در کل می توان گفت کسانی که به ورزش کاراته مشغول هستند پس از چند سال شخصیتی خوب و ارزشمند در کنار اندامی زیبا و قوی بدست خواهند آورد در حالیکه در وضعیت عادی چنین تغییری از آن شخص غیر ممکن یا سخت می باشد. دستیابی به شرایط ویژه معنوی و روانی کاراته مستلزم احاطه بر توانائی های فیزیکی و جسمی است، یعنی میبایستی با ممارست و پیگیری مدام اندامهای بدن را به گونه ای پرورش و رشد داد تا امکان یادگیری فنون و تکنیکهای پیچیده کاراته فراهم شود. تمامی تکنیک های کاراته بر مبنای اصول علمی بنا شده اند یعنی مبدعان آن با دقت نظر و مطالعه و تحقیق طی سال های متمادی نقاط ضعف تکنیک ها را تشخیص داده و آنها را بر طرف کرده اند و در طول سال های زیاد و مطابقت آنها با روشهای علمی، پزشکی و حرکت مفاصل، کاراته را به شیوه امروزین به دست ما رسانده اند هرچند گاه نیز یک استاد با دیدی کارشناسانه و ارائه نظری تازه در باب یک یا چند حرکت با تکیه بر مفاهیم علمی کاراته را متحول نموده اند. مبدع سبک کیوکوشین و همچنین یکی از بزرگان دنیای کاراته استاد اویاما بوده است. کیو کیشین به معنای نهایت حقیقت و آن اشاره به این دارد که انسان باغلبه فیزیکی براندام های جسمش ودستیابی به یک قدرت فنی وتوان بدنی فوق العاده بایستی به اعتلای روح وروان وابعاد معنوی خودش بپردازد تابه نهایت حقیقت برسد چون کلیه اصول کاراته دارای منطق علمی است پس یادگیری وآموزش آن نیز بایستی براساس روش های علمی و ریاضی وتربیت بدنی صورت گیرد تا بهترین بازده وکارائی حاصل شود چه عدم توجه به مطالب علمی ورزش امکان کج روی و وارد آوردن آسیب وناراحتی رابه دنبال خواهد داشت. به عنوان مثال تقریبا شش ماه زمان می برد تا عضلات، تاندونها و مفاصل یک شخص تازه کار از نظر فیزیکی آمادگی لازم را بدست آورد تا مربی او قادر باشد تکنیک های خاص و دروس اصلی کاراته را به او آموزش دهد. لازمه این مهم حضور مرتب و بی وقفه هنر جو در طول این مدت است البته اگر کسانی سابقه تمرینات ورزشی در رشته دیگری را داشته باشند مدت آمادگی جسمانی آنها کاهش خواهد یافت.
🥋 و که در  کاراته بدست خواهد آمد خالصانه و بدون هیچ تعصبی می باشد.☯ استاد 🀄️ رزم ⛩