eitaa logo
شهدای کربلای خان طومان
573 دنبال‌کننده
11.3هزار عکس
5.7هزار ویدیو
86 فایل
کانال شهدایی، جهادی، اجتماعی، سیاسی عنایات شهدا در زندگی تون😍 فعالیت (جهادی،فرهنگی،مطالبه گری و..) به نیابت از شهدا @khadem_Sayed_Ali خادم جهادی: @talabejahadi کمک مومنانه: @Zynabi
مشاهده در ایتا
دانلود
➖️خودم شخصا نمی‌خواهم از کار با مقاومت دست بکشم و بازنشسته بشوم. ➖️دوست دارم در این منطقه عاقبتم ختم به شهادت شود و شهید بشوم. خیلی دوست دارم این اتفاق بیفتد. واقعا الان سه چهار سال است منتظرم. ➖️تقریبا دو سال آخر، مخصوصا بعد از شهادت شهید سلیمانی میلم به شهادت خیلی زیاد شده است. ➖️آن جمله که ایشان به ما گفت: میوه رسیده هستی و اگر بمانی می‌گندی. خیلی نگرانم کرده است. با خودم می‌گویم نکند خدای ناکرده به پوسیدگی و گندیدگی دچار شوم! ➖️در این یک سال اخیر، در این سال‌های کرونایی که پیش آمده است، خیلی نگران این هستم که نکند خدای ناکرده، به درد و بیماری کرونا یا مثلا در تصادف یا سکته [بمیرم]. ➖️بعد از چهل و دو سال هجرت و جهاد، حالا به مرگ طبیعی بمیرم، خیلی سخت است. ➖️[از خدا خواسته بودم بعد از ازدواج بچه‌هایم شهید شوم] من از گفتن این شرط پشیمانم. یعنی شرط برای خدا گذاشته بودم! ➖️آن‌ها خدا دارند. من کی هستم که این حرف‌ را بزنم. از این جهت خیلی پشیمان هستم. مرتب استغفار می‌کنم. برشی از بخش پایانی کتاب خاطرات در دست انتشار سردار سرتیپ پاسدار شهید کیومرث پورهاشمی (حاج هاشم)
doa_ya_daem_fazl_bariyeh.mp3
290.7K
دعای شب جمعه یادائم الفضل علی البریه
🌺دعوتید به معراج شهدا 💐 آیین وداع با پیکر مطهر شهید مدافع حرم سردار کیومرث پورهاشمی ⏰ جمعه ۹ آذر از ساعت ۱۶ 📍ستادمعراج شهدامرکز 🌹اینجامعراج‌شهداست 👇 @tafahoseshohada
تحلیل حمله تروریست ها به حلب.mp3
7.99M
تحلیل حمله تروریست های تکفیری به حلب 🔸️کدام گروههای تروریستی در حمله به حلب نقش دارند؟ 🔸️کدام مناطق سوریه هنوز در اشغال است؟ 🔸️چرا بشار اسد پاسخ حملات اسرائیل را نمی دهد؟ 🔸️چرا اردوغان نسبت به خاک سوریه طمع دارد؟ 🔸️چرا حمله تروریست ها به حلب بخشی از نقشه آمریکا و اسرائیل است؟ 🔸️نقش ترکیه در اقدام اخیر تروریست ها چیست؟ 🔸️آیا تروریست ها توان تصرف حلب را دارند؟ 📌 برای یافتن پاسخ سوالات بالا این فایل صوتی را با دقت گوش کنید.
چه ارتباطی بین آزادی با است ؟؟ ✍ با هدف قطع پشتیبانی و ارتباط لجستیک سوریه با لبنان، مزدوران تکفیری را مجددا وارد میدان کرده است!! ⚠️ اسرائیلِ جنگ‌طلب، و آرامش نمی‌شناسد! این رژیم جنایتکار، این بار، جبهه‌ درگیری را عوض کرده است! هدف این رژیم کودک‌کش، تشدید درگیری‌ها در سوریه و سپس ایجاد بحران شدید در و خواهد بود. 📌 اما حمله از ادلب، به را به کمک تروریست‌ها، تکفیری‌ها و مسلحین به راه انداختند تا حمله از درعا و قنیطره به سمت را به تاخیر بیاندازند! ✍ در اصل، میدان در حلب و ادلب، همان میدان و است! هدف اصلی نباید گم شود! 📌 برای آزادی جولان، باید خیالمان از ادلب راحت شود. این نبرد، مقدمه‌ی رهایی از دست تروریست‌های تکفیری در سرطان ادلب است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین یادواره شهدای دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران نهمین سالگرد شهادت اولین شهید مدافع حرم شهرستان چالوس مهندس مصطفی شیخ الاسلامی سخنران: آيت الله لائینی نماینده ولی فقیه استان مازندران و نماینده خبرگان رهبری مداح: کربلایی علی کلهر زمان:چهاردهم آذر ماه ساعت ۱۵ مکان: دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس کانال رسمی شهید مدافع حرم مهندس شهید مصطفی شیخ الاسلامی https://eitaa.com/joinchat/3530555684C2d4b22b6cf @shahidmostafa
لشگر "گولانی" در جنوب لبنان، مفتضحانه شکست خورد! بلافاصله لشگر"جولانی" در سوریه شروع به عملیات کرد! کارفرما یکی است و اهداف مشترک!! ان شاءالله "جولانی" هم به سرنوشت "گولانی" مبتلا خواهد شد. وعده الهی تحقق خواهد یافت.
💢سوریه پشتوانه و پشتیبان مقاومت است و این کمر شکسته نخواهد شد مردم نگران نباشند، مردان مقاومت در میدان حاضرند براشون دعا کنیم.