eitaa logo
اِناٰ اعطیناٰک؛
69 دنبال‌کننده
10 عکس
9 ویدیو
0 فایل
• نَكْتُب لِلْجَميع ليقرأ شَخْص وَاحِد فَقَط • برای همه می‌نویسیم که فقط یک‌ نفر بخواند! . . صرفا برای نوشتن احوالاٰت ناگفته! بهمنِ ۱۴۰۱
مشاهده در ایتا
دانلود
ای فرزندِ آدم! هرگاٰه دیدی پروردگارت پی در پی به تو نعمت میرساند درحالی که تو معصیت کاری؛ بترس! مولاٰی ما؛ علی ابن ابی طالب فرمود.
هدایت شده از |عـلویـات|
علیﷺ حرف دلش را به چاه میگفت؛ سفره‌ی دلت را پیش هر کسی باز نکن... @alaviaat
دنیا دو روز است؛ روزی به سود توست و روزی به زیان تو. در آن روز که به سود توست، سرمست و مغرور مباش و آن روز که به زیان توست، صبور و شکیبا باش. مولاٰی ما؛ علی ابن ابی طالب فرمود.
حاج حسین سیب سرخی1403080109-2.mp3
زمان: حجم: 8.64M
؛ گریه کنید؛ ماٰدر ما پا به ماٰه بود.. گریه کنید؛ ماٰدر ما بی گناٰه بود...🥀
شروعِ کشتی پهلو گرفته|سید مهدی شجاعی
لبریزِ شوق بود که در گوشِ محسنش یک‌روز علی ع اقاٰمه بخواند ولی نشد..🥀
شاٰنه ات را دیر آوردی سرم را باٰد برد خشت خشت و آجر آجر پیکرم را باٰد برد..
اِناٰ اعطیناٰک؛
شروعِ #کتاب کشتی پهلو گرفته|سید مهدی شجاعی
«کشتی پهلو گرفته» تماٰم شد؛ و من با خواندش شرمنده شدم از غربتی که کلماتش از پیش چشمانم می‌گذشت و کاری جز باریدن چشم هایم از من ساخته نبود.. خواندم و پایان هر جمله و ماجرا یک کلمه به ذهنم می‌رسید و بر لبانم جاری میشد؛ یاٰ اُمّاٰه.. خواندم که جایی در کتاب نوشته بود؛علی‌ابن‌ابی‌طالب علیه السلام برای اینکه گزندی به اصلِ اسلام نرسد مامور به سکوت بودند و نشد که از نگارشان میان نامحرمان و نامسلمانان دفاع کند آنطور که باید.. برای اینکه صدها سال بعد این اسلام برسد دست من و شما؛ که صدها سال بعد ما روبه قبله محمد ص سر بساییم... علی ع در دفاع از محبوبش؛ قرة العیین رسول الله؛ سیده زنان عالمین سکوت کرد؛ که حالا اسلام به من برسد...🥀 حالا که اسلام عزیز به دستِ من رسیده آیا من امانت‌دار خوبی هستم برای این امانت؟
اِناٰ اعطیناٰک؛
شروعِ #کتاب کشتی پهلو گرفته|سید مهدی شجاعی
؛ پایانِ کشتی پهلو گرفته|سید مهدی شجاعی شروعِ گُدار | حامد عسگری
اِناٰ اعطیناٰک؛
؛ پایانِ #کتاب گُدار | حامد عسگری شروعِ #کتاب ماه به روایت آه | ابوالفضل زرویی
؛ گُدار؛ ۱۸۴ صفحه قدم گذاشتن به کوچه پس کوچه های بَم در روزهای دهه ۶۰ بود. قدم گذاشتن به کوچه های بم و هم قدم شدن با پسری از همین دیار و شاهد خاطراتش از کودکی تا ابتدای جوانی. خاطراتِ خود نوشت حامد عسگری؛ که برای یکبار خواندن ارزش داشت و نه بیشتر.