جریان #ضد_حجاب که ازطرف #مسیح_علینژاد تبلیغ میشود ، چه هدفی را دنبال میکند؟!
هدف #آزادی زن است یا نابودی زن؟!
کلاس چرا حجاب؟!
💠 @kelasecherahejab
کلاس چرا حجاب
جریان #ضد_حجاب که ازطرف #مسیح_علینژاد تبلیغ میشود ، چه هدفی را دنبال میکند؟! هدف #آزادی زن است یا نا
مسئله حجاب اجباری که از سوی آنور آبی ها بشدت حمایت میشود علی رغم اینکه به صراحت مشخص است سناریویی از قبل طراحی شده است ، چه هدفی را دنبال میکند؟!
مضحک بودن این جریان تنها با طرح یک سوال و چند دلیل مستند قابل اثبات است.
مسئله اینکه ایا حجاب در ایران اجبار است یا سوالات اینچنینی ، به کنار...
اما سوال...
خانمی که روسری از سر برمیدارید ، هدف شما رسیدن به حال امروز زنان اروپا و امریکا در آزادی پوشش است دیگر؟! مگر نه؟!
مسلما هدف این است ، اما...
اگر شما امروز تازه به مرحله برداشتن روسری رسیده ایید ، زنان غربی چند دهه است که مسئله پوشش را نه تنها در روسری ، بلکه در کل ازاد کردند.
اما چه شده است که طی چند سال اخیر ، #سازمان_ملل_متحد که در قلب امریکاست ، به استناد امارهای رسمی منتشره تحت عنوان #نقشه_جهانی_خانواده اعلام میکند تمام کشورهای اروپایی ، امریکای شمالی و جنوبی ، تقریبا تمام کشورهای خاور دور و خاور نزدیک و کشور ترکیه در خاورمیانه ، با آمار خیره کننده حرام زادگی در جمعیت روبرو شده اند؟!
که برای نمونه طبق این اسناد [که براحتی از طریق موتور جستجوگر گوگل در دسترس است] کشور #فرانسه از قاره اروپا حدود %۵۶ ، امریکا از قاره امریکای شمالی حدود %۴۵ ، کلمبیا از قاره امریکای جنوبی آمار وحشتناک %۸۴ جمعیشتان را افراد زنازاده تشکیل داده است!زنازادگی یعنی تجاوزی به زن صورت گرفته!
زنان غربی که به مرحله آزادی بی قید و شرط جنسی رسیده اند ، چرا آنها مکتب #فمنسیم تشکلیل داده و فریاد حقوق پایمال شده زنان را سر میدهند؟
چگونه است که خانم #جوآنا_فرانسیس ، فعال #فمنیست طی نامه ایی به زنان جمهوری اسلامی ایران ، پرده از نقشه های شوم غرب علیه عصمت و عفت زنان برمیدارد و از زنان ایران میخواهد که فریب تبلیغات غرب را نخورند و حیا را با چنگ و دندان نگه دارند؟!
چگونه است که جریان ها و مکتب های مختلفی بر ضد خشونت های جنسی علیه زنان قیام کرده اند و در سال ۲۰۱۷ ، تحت عنوان هشتگ MeToo# به مورد تجاوز قرار گرفتنشان اعتراف و اعتراض کردند؟
شما اگر تازه به مرحله کشف روسری رسیده ایید ، زنان غربی هم اکنون در باتلاق این آزادی اسیر شده اند!
اندیشمندان و متفکران بزرگ غرب در آثارشان از متلاشی شدن نظام خانواده ، فحشا و کالای جنسی شدن زنان و آمار وحشتناک فرزندان زنازاده فریاد میکشند ، آن وقت شما بدنبال کدام ازادی هستید؟!
کلاس چرا حجاب؟!
💠 @kelasecherahejab
کلاس چرا حجاب
جریان #ضد_حجاب که ازطرف #مسیح_علینژاد تبلیغ میشود ، چه هدفی را دنبال میکند؟! هدف #آزادی زن است یا نا
در جواب امثال #مسیح_علینژاد باید از همان امریکایی مثال زد که برای بی حیایی زنان ایران هزینه میکند...
⭕ #ویل_دورانت، بزرگترین شرق شناس و مورخ امریکایی از #نابودی_اخلاق میگوید:
🔹[روزگاری] مادری امری مقدس و محدود کردن نسل بشر [با عدم بارداری] امری زشت و ناپسند و غیر اخلاقی بود و خانواده های دارای فرزند بیشتر مورد رضایت و توجه بودند. عفت برای زن امری حتمی و لازم بود زیرا بی عفتی [را عامل فحشا میدانستند و در نتیجه] منجر به داشتن فرزندان نامشروعی میشد که از حمایت اخلاقی محروم بودند.
🔸[اما امروزه آن سادگی و پاکی زندگی وجود ندارد و باید گفت] تمدن خشک مقدسان [قدیم] دارای فضائل اخلاقی مخصوص خود بود.
🔹 ظهور ماشین های نو، زندگی و درک زندگی [صحیح] را سال به سال مشکلتر ساخت.
اگر افراد در دوران زندگی روستایی در ۲۰ سالگی آمادگی کامل ذهنی برای ازدواج و درک زندگی پیدا میکردند، [ظهور ماشین ها] بلوغ ذهنی افراد را تا ۴۰ سالگی به تاخیر انداخت و دوران رشد [فکری] درازتر گشت و تعلیم و تربیت وسیعی برای جبران این خلاء حاصل شده لازم شد.
🔸[امروزه] محدود کردن نسل [که در گذشته غیر اخلاقی و ناپسند بود] امری پسندیده و صحیح جلوه میکند و منع بارداری برای بشر تبدیل به یک مسئله فلسفی روز گشته است.
🔹اختراع و انتشار [بی قید و بند] ابزارهای منع بارداری از عوامل اصلی افول اصول اخلاقی است.[زیرا ظهور این ابزار، زمینه تجاوزات جنسی، بدون ترس از تولد فرزند نامشروع را برای بیماران جنسی فراهم کرد.] و از سوی دیگر عامل وسیع تر در تغییر اصول و موازین اخلاقی، #تاخیر_در_ازدواج است.
🔸#عفت که روزی جزء فضائل [اخلاقی] بود زائل گشت و #حجب و #حیا که بر شدت عشق و علاقه [زوجین] می افزود، از میان رفت. مردان به کثرت گناهان خود افتخار میکنند و زنان نیز، در لجام گسیختگی با مردان همقدم میشوند. عشقبازی [های نامشروع بین زنان و مردان] امری عادی، و فساد و فحشا رسمی میشود.
🔹اما باید گفت بیشتر این مفاسد [که اصول اخلاقی و عفت و حیا را نابود کرد] در تاخیر افتادن امر مقدس ازدواج است❗و فساد اخلاقی [زنان و مردان] بعد از ازدواج، محصول عادت های بی بندوباری قبل از ازدواج❗
⭕ اما طرف دیگر قضیه هم غم انگیز است...
درحالیکه مردان [و زنان] ازدواج را به تاخیر می اندازند و با زنان [و مردان] کوچه و بازار به عشقبازی میپردازند، بسیاری از زنان عفیف [و مردان عفیف] در عفت و حجبی بی حاصل انتظار میکشند.[تا شاید روزی از راه صحیح ازدواج بتوانند با فرد پاک و عفیف نیازهای خود را رفع کنند اما افول اخلاق پاکی را برایشان بی هدف میکند].
📚منبع: لذات فلسفه؛ فصل ۵
کلاس چرا حجاب؟!
💠 @kelasecherahejab
کارتونی از دبیر اتحادیه دانشجویی سوربن به شکل #میمون
جرم: #حجاب
به نظر میاد آزادی بیان هنوز تو این کشور تعریف نشده!
💠 @kelasecherahejab
کلاس چرا حجاب
جریان #ضد_حجاب که ازطرف #مسیح_علینژاد تبلیغ میشود ، چه هدفی را دنبال میکند؟! هدف #آزادی زن است یا نا
⭕ نظام خانوادگی و حقوق زن در دوره ساسانیان، عهد مقارن با #ظهور_اسلام
#پروفسور_آرتور_کریستین_سن، فردی که سی سال در تاریخ ایران زمان ساسانیان تحقیق کرد، اوضاع نظام خانوادگی و حقوق زنان عهد ساسانی را اینگونه بیان میکند:
🔹[چند زنی بی قید و بند]: #تعدد_زوجات، اساس تشکیل خانواده در عهد ساسانی به شمار میرفت. تعداد زنانی که یک مرد میتوانست داشته باشد بستگی به قدرت مالی او داشت.[یعنی قانون خاصی وجود نداشت که مانع از تعدد بیش از حد شود.] و مردان کم بضاعت یک زن بیشتر نداشتند. [۱]
🔸[حق ازدواج دختران]: دختر به تنهایی حق شوهر کردن نداشت. این حق به ترتیب اختصاص [مطلق] به پدر، مادر، عمو و دایی او داشت و در غیاب یا فوت هر یک، توسط دیگری صورت میگرفت. [۲]
🔹[حقوق مالی زن]: شوهر ولایت و اختیار کامل بر اموال زن داشت و زن بدون #اجازه شوهر حق تصرف در اموال خود را نداشت❗
در روابط زناشویی تنها مرد شخصیت حقوقی داشت و زن تنها در صورتی میتوانست در اموال #خود شریک شود که سند رسمی مابین زوج منعقد شود. [۳]
🔸[بی تعهدی مرد در قبال زن]: هرگاه مردی به زن خود میگفت: از این لحظه تو آزادی، زن بدین ترتیب از شوهر خود طرد میشد و حتی اگر ازدواج میکرد و از شوهر جدید دارای فرزند میشد، فرزندان از آن شوهر قبلی بود❗[۴]
🔹[ازدواج با محارم]: اسناد معتبر بسیاری از جمله منابع زردشتی و نیز کتب تاریخی خارجی وجود دارد که بی هیچ شکی بیان میکند ازدواج با محارم در عهد ساسانی بوده است و تلاش عده ایی از ایرانیان[متعصب] برای کتمان این موضوع بی اساس است. [۵]
📚منبع: ایران در زمان ساسانیان، اثر پروفسور آرتور کریستین سن
[۱]: صفحه ۳۴۶
[۲]: صفحه ۳۵۱
[۳]: صفحه ۳۵۲
[۴]: صفحه ۳۵۲
کلاس چرا حجاب؟!
💠 @kelasecherahejab
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید، خاطرات جالب خبرنگار هندی از اردوگاه رمادی عراق
یادتون هست؛
ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است
ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است
کلاس چرا حجاب؟!
💠 @kelasecherahejab
🔶هشداری جدی به مسئولان و خانواده ها!!!
🔸 طبق تحقیقاتی که مرکز پژوهشهای مجلس انجام داده، بالای 15درصد از دانشآموزان تا قبل از 15سالگی و دوره متوسطه به نوعی رابطه جنسی را تجربه میکنند یا مواد روانگردان برای آنها به شکلهای مختلف در دسترس قرار دارد و توسط برخی از آنها نیز استفاده میشود.
🔸مصرف مواد روانگردان در نوجوانان عمدتا از کمک به درس خواندن آغاز میشود، بسیاری از دانشآموزان برای شب بیداری و درس خواندن قرص و مواد مصرف میکنند و رفته رفته به آن اعتیاد پیدا میکنند. البته نقش گروههای دوستی را نیز نباید نادیده گرفت، زیرا نوجوانان بیشترین تاثیر را از گروههای دوستی میگیرند.
🔸در گذشته افراد به اصطلاح ساقی در مکانهایی مثل پارکها یا جلوی دبیرستانها حضور داشتند که دانشآموزان را آلوده میکردند، اما امروز بخشی از این مواد توسط خود دانشآموزان ساخته و بین خودشان توزیع میشود.
🔸وقتی نوجوان امکانات ندارد با دو چیز سر خودش را گرم میکند، اول دخانیات، مواد روانگردان و دیگری شبکههای مجازی است. شبکههای مجازی در حال حاضر در ایران بیشتر به کنجکاویهای جنسی نوجوانان ما پاسخ میدهد .
🔸متاسفانه در کشور ما کودکان از 5 الی 6 سالگی با تبلت و در راستای آن فضای مجازی آشنا میشوند. در ابتدا برای بازیها کودکان با این فضا آشنا میشوند، اما رفته رفته آنها را به سمتی میبرد که راجع به مسائل جنسی کنجکاو و به دنبال عکسها و فیلمهای مستهجن میروند که آسیب جدی روانی برای آنها در پی دارد.
کلاس چرا حجاب؟!
💠 @kelasecherahejab
برخی جملاتی که مخرب است کدامند ؟
بسیاری از والدین خود را پایبند به امور دینی می دانند و توقع دارند فرزندشان نیز همان خط فکری و عملی را تکرار کند ، اما درکمال ناباوری فرزندشان مسیری مخالف مسیر آنها انتخاب می کند .
این والدین اگر به کمی عقب تر برگردند خواهند فهمید که خودشان زمینه چنین انحرافی را ایجاد کرده اند.
مادری که بارها در مقابل چشمان دخترش از گرما و سختی داشتن حجاب سخن گفته است و یا پدری که هر بار در هنگام پرداخت خمس از نداری و سختی پرداخت این پول نالیده است و یا در مقابل چشمان کنجکاو فرزندش بعد از اتمام نماز گفته شده است «راحت شده ام» فرزند چه زیبایی در دین خواهد دید که به آن گرایش پیدا کند، او فقط سختی و رنج می بیند و نه عشق و زیبایی .
هیچ عقل سلیمی نیز به سمت سختی گرایش نخواهد یافت..
دخترانی عاشق حجاب میشوند که عشق به حجاب را در مادران خویش لمس کرده باشند و حجاب برایشان یک ارزش تلقی شود نه یک عادت خانوادگی از روی اجبار..
کلاس چرا حجاب؟!
💠 @kelasecherahejab
در دوره بلوغ به دخترتان توضیح دهید،ممکن است دراین سن،در اجتماع کمکم، توجههایی رااز جنس مخالف دریافت کند امااین توجهها لزوماً نشاندهنده علاقه فرد مقابل به او نیست.
دخترها اغلب احساساتیند و با کوچک ترین توجهی برداشت محبت میکنند فقط یک مادر خوب میتونه اینو به بچش توضیح بده که اگه نده بچه فک میکنه خودشو نمایش بده ولو بی حجاب ..تا محبت بیشتری رو گدایی کنه که اصلا محبت نیست کم کم کالا میشه ..😔