#پاسخ فوق العاده #خانم #وندی_شلیت؛ نویسنده امریکایی؛ به طرفداران آزادی #پوشش در #کتاب #بازگشت_به_عفاف
● خانم #وندی_شلیت؛ نویسنده و فارغ التحصیل رشته #فلسفه اهل #امریکا؛ در کتاب خود به نام #بازگشت_به_عفاف، مشکلات ناشی از بی عفتی را در جامعه امریکا با شواهد دقیق بررسی کرده و به نقش عفاف در سلامت فرد و جامعه پرداخته است. خانم شلیت در خصوص اینکه چرا عده ایی رعایت عفاف نمیکنند میگوید:
🔸بسیاری از مردم گمان میکنند زنانی که روش زندگی عفت مندانه را در پیش گرفته اند، افرادی هستند که با آنها بدرفتاری شده یا از بحرانی روحی رنج میبرند؛ درحالیکه به هیچ عنوان این گونه نیست و بیشتر این افراد #بانشاط، #سرزنده و #فعالند. [تفکر غلطی که در جامعه امروز مسلمان نیر در باور عده ایی #روشنفکرنما میباشد و آن اینکه زنان محجبه افسرده و گنگ و خشک هستند!]
● خانم وندی شلیت درباره لزوم وجود اجازه و مراقبت پدر از دختران که بشدت مورد تاکید #اسلام است؛ میگوید:
🔹حمله های غیرمنطقی به مقام پدر و از بین رفتن #نقش پدر در جایگاه راهنما و مراقبی برای دختر، سبب شد دختران هرگونه رفتاری را از سوی مردان تحمل کنند! جامعه بر این باور است که دختران نباید به پدرانشان چندان وابسته باشند، درحالیکه هرجا روابط جنسی بی قانون حاکم است، دخترانی که از #حمایت_مردانه برخوردار نیستند، بیشتر سوءاستفاده میشود. امروزه دختری که میخواهد قبل از ازدواج پاک بماند، هیچ پشتیبانی ندارد! امروزه کار بجایی رسیده است که باید از بی بندوبار نبودن خود شرمنده باشی! و با ترس و خجالت بگویی #پاکدامن هستم! امروزه #عفت، تابو به شمار میرود!
● #وندی_شلیت؛ علت استفاده دختران از پوشش های نامناسب را جو غلط جامعه میداند و با اشاره به رابطه مستقیم ظاهر زنان با مزاحمت های خیابانی، مینویسد:
🔸به عقیده #فمنیستها، زنان #باید هرچه میخواهند بپوشند و مشکل اصلی، وجود مردان بی ادب است! اما لازم است بدانیم حتی اگر مردان رفتار مناسب داشته باشند؛ زنان بصورت غریزی از پوشیدن لباس های بسیار تحریک آمیز، احساس ناراحتی میکنند! این روزها، رعایت وقار در پوشش زنان از بین رفته است از این رو زنان از پوشش های نامناسب استفاده میکنند؛ و بدنبال آن امروزه مردانگی مردان نیز در داشتن روابط بی قیدوبند تعریف میشود، درحالیکه زمانی، مردانگی آنان، با شرافتمندانه بودنشان به اثبات می رسید. کار بجایی رسیده است که برخی از زنان رفتارهای مؤدبانه مردان با زنان را، نوعی تبعیض به حساب میآورند و میگویند وقتی دو جنس، یکسان و برابر هستند دیگر دلیلی برای ادای احترام مردان به زنان وجود ندارد. [زیرا گمان میکنند این احترام از جنبه ضعیف دانستن زنان است و مردان میخواهنده به ضعف آنها احترام گذارند] امری که در گذشته بسیار رایج بود، امروزه توهین به استقلال زنان شمرده میشود! ما زنان بدون وجود پاکدامنی، گم شده ایم؛ دیگر چیز خاصی ما را به هیجان نمیآورد و خود هم نمیدانیم مشکل چیست!
● #وندی_شلیت در مورد آزادی مخربی که عفت و حیای زنان امریکا را نابود کرد اینگونه میگوید:
🔹ما همه چیز را تجربه میکنیم و با اینکه همه چیز برایمان مجاز است، هنوز احساس خوشحالی نمیکنیم! اینکه دیگر هیچ چیز ارضایمان نمیکند، از همین مجاز بودن همه چیز سرچشمه میگیرد! براساس گفته های دختران، آنها پیوسته احساس میکنند با رفتارهای خشونت آمیز به آنها بی احترامی میشود. این رفتارها به صورت های گوناگون دیده می شود، مثل مزاحمت های جنسی، اذیت و آزار روانی، آزار جسمی و کلامی و تجاوز. در امریکا بیشتر دختران، حتی برای تنها قدم زدن در خیابان، احساس امنیت نمیکنند. با این حال واضح است که زنان از مردان آسیب پذیرترند و نقش پاک دامنی جنسی زنان، از آنان در برابر این آسیب پذیری حفاظت میکند.
● پیام مهم #وندی_شلیت اهل #امریکا؛ خطاب به #مسیح_علینژاد!
🔹برخی به بهانه تساوی زن و مرد، زن را به بی بندوباری جنسی تشویق و آن را نشانه #آزادی وی تلقی میکنند، درحالیکه در پایان، خود این زنان جوان قربانی میشوند! امروزه انتخاب مسیر و سبک زندگی ما به ندرت توسط خود ما صورت میگیرد و متاسفانه این امر توسط دیگران به ما داده میشوند، پس اگر قرار است چنین باشد، چرا این انتخاب ها را از #خداوند و از سنتی که پر از گنجینه های حکمت است دریافت نکنیم؟ اکنون زمان آن رسیده که به فرهنگ پاکدامنی روی آوریم. دیگر در مسیر بی عفتی به پایان خط رسیده ایم و چاره ای جز بازگشت نداریم. ممکن است این سخن، مرتجعانه به نظر برسد، اما کم کم شاهد ظهور حس دسته جمعی هستیم که معتقد است همه چیز خیلی لجام گسیخته پیش رفته است. به همین دلیل است که احتمال انقلاب بازگشت بسوی عفاف بسیار زیاد است.
📚 بازگشت به عفاف؛ اثر وندی شلیت
💠 @kelasecherahejab
#آرزوهای_ناب
قطعأ والدین آرزوهای بزرگ و نابی برای فرزند خود دارند و بسیاری از خصائص اخلاقی را که در خود نمی بینند برای فرزند خود خواستارند.
به طور مثال خودشان از لحاظ دینداری و رعایت مسائل شرعی در سطح پایین و یا متوسط قرار دارند اما دوست دارند فرزندانی دیندار و پایبند به اصول اخلاقی تربیت کنند.
اما از یک نکته ساده غافل هستند که فرزندان بیشترین تأثیر را از والدین خود می گیرند حال چطور می توان از فرزندی که بارها دروغ گفتن پدرش را دیده است، توقع داشت که راستگو باشد و یا دختری که مادر خود را پایبند به حجاب و رعایت حریم میان محرم و نامحرم نمی بیند توقع داشت که عفیف و نجیب باشد؟!..
🌐 @kelasecherahejab
حجت الاسلام والمسلمین پناهیان با بیان اینکه امثال سند 2030 یا تنظیمات حقوق بشری و موارد دیگر کار صهیونیستها است، اظهار داشت: در خانوادههای صهیونیستی مردسالاری نخستین حرف را میزند آن وقت همین امر را در جوامع دیگر تخریب میکنند، آنان برای از بین بردن اعتقادات شما نمیگویند به معاد اعتقاد نداشته باشید بلکه به عنوان نمونه میگویند فرزندان خود را قبرستان نبرید؛ علت این سخن آن است که کودکان با رفتن به قبرستان یاد معاد و مرگ میافتد، همین امر را در قالب سند 2030 به خورد جوامع دیگر میدهند. http://snn.ir/fa/news/711041/
💠 @kelasecherahejab
#حجاب
از #فلسفه_حجاب اینگونه به دختران بگویید؛ چون دختر موجود ارزشمندی است، باید پوشش داشته باشد، همانگونه که گوهر و اشیای قیمتی در گاو صندوق نگهداری می شوند. و خداوند قلب را در قفسه سینه و مغز را در کاسه سر قرار داده است.
دختر موجودی لطیف است، بدین جهت باید همچون #گل در #گلخانه از آن مراقبت شود.
💐 @kelasecherahejab
✅هجمه با رمز اعتصاب غذا
🔹چند روزی است که شبکه های اجتماعی تمرکز خود را بر روی فرهاد میثمی و اعتصاب غذای او قرار داده اند. میثمی همان کسی است که تئوری طرح حجاب اجباری را مطرح کرد و تز روسری از سربرداشتن دخترها را کلید زد. پیکسلهایی در خانه او کشف شده که بر روی آنها عبارات «من با حجاب اجباری موافق نیستم» یا «من به حجاب اجباری اعتراض دارم» .
🔹اکنون او را به عنوان فعال مدنی و... مطرح کرده اند که از پوشش الفاظ حقوق بشری جریان سازی علیه نهادهای کشور همچون قوه قضائیه را فراهم کنند. فرهاد میثمی را در واقع لیدر یا محرک اصلی بحث حجاب اجباری بدانید. اکنون با دستگیری وی ضربه محکمی به طراحان حجاب اجباری زده شد.
@kelasecherahejab