❌ #ممنوعیت #حجاب در #اتریش
👈وزیر آموزش اتریش از گسترش ممنوعیت حجاب اسلامی در مراحل مختلف تحصیلی و آموزشی در این کشور خبر داد.
◽"هاینز فاسمن” وزیر آموزش اتریش اعلام کرد: کشورش قصد دارد ممنوعیت پوشش حجاب را گسترش دهد تا مراحل مختلف تحصیلی را در برگیرد.
◽رادیو و تلویزیون ملی اتریش « او.آر.اف» (O.R.F) به نقل از این وزیر اتریشی، اعلام کرد: ممنوعیت حجاب اسلامی برای زنان کارمند در دوره آموزشی اجرا می شود.
وی گفت: این مسئله به بررسی گسترده با طرف های متعدد برای رسیدن به توافق اجتماعی به ویژه در امور مربوط به دین در مدارس نیاز دارد.
فاسمن درباره تعداد دختران با حجاب در مهدکودک ها و ابتدایی ها، گفت: این مسئله به تعداد با حجاب ها برنمی گردد بلکه به تدوین معیارهای اجتماعی سیاسی برمی گردد.
◽دولت اتریش پیش از این اعلام کرد که اتریش قصد دارد حجاب را برای دختران مسلمان مهدکودکی و مدارس ابتدایی ممنوع کند و قرار است که پیش نویس قانون آن پیش از پایان تابستان در پارلمان تصویب شود.
مقابله جوامع غربی با مظاهر اسلامی در سال های اخیر شدت بیشتری گرفته است.
💠 @kelasecherahejab
🔰 #اعتراف سیامک ستوده؛ منتقد دین و مدافع حقوق زنان به جنسی شدن زن و لزوم وجود پوشش!
سیامک ستوده در کتاب #زن_و_سکس_در_تاریخ؛ گفتگویی را نقل میکند که نشان میدهد پوشش زن مسئله مهمی است؛ هرچند عده ایی بظاهر دعوی آزادی پوشش میزنند:
● #دختر: من نمیفهمم؛ چرا پسرها تنها چیزی که در من میبینند سکس است؟!
○ برای اینکه این تنها چیزی است که تو از خودت به آنها نشان میدهی! به نحوهی لباس پوشیدنت نگاه کن؛ تو تمام تلاشت را بکار بردهای که توجه دیگران را به اندام و سکس خود جلب کنی، بنابراین تعجبی ندارد که آنها هم برای همین به سراغت آیند.
● #دختر: یعنی میگویی من بخاطر مردها حق ندارم لباسی که دوست دارم بپوشم؟
○ من چنین چیزی نگفتم، تو حق داری هر لباسی که میخواهی بپوشی، ولی وقتی لباس سکسی میپوشی، سکس خود را به دیگران عرضه میکنی. به عبارت دیگر وقتی بر جنبه سکسی خود تکیه میکنی، به دیگران علامت میدهی که به تو از همین جنبه نگاه کنند! بنابراین از اینکه دیگران هم به این چشم به تو نگاه کنند و به طرفت آیند؛ گله نداشته باش!
📚منبع: #زن_و_سکس_در_تاریخ؛ سیامک ستوده، جلد اول، صفحه ۴۴ و ۴۵
⛔دوباره متذکر میشویم که #سیامک_ستوده از مدافعین حقوق زنان و منتقد اسلام و سایر ادیان است؛ اما با این وجود حقیقت الزام پوشش برای زنان را صراحتا اعتراف میکند.
⛔برسانید به دست مسیح علینژاد! اگر بنا به مخالف یا منتقد بودن باشد، اقای ستوده هم منتقد است؛ اما نمیتواند حقیقت را کتمان کند؛ بر خلاف #بعضیها...
@kelasecherahejab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید / قوانین #پوشش #دانشگاه های انگلیس و آمریکا رو نشون مردم میدن و ازشون می پرسن این قوانین برای کجاست
🔹مردم هم بدون هیچ فکری میگن برای حوزه علمیه قم یا دانشگاه امام صادقه!
🌐 @adyan8
🌐 @kelasecherahejab
هدایت شده از شبکه ادیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در اینجا هم علی علیزاده ، مسیح پولینژاد رو لِه میکنه
🌐 @adyan8
🚩 دختران نوجوان استان کرمان، شهر بم، خشنودی امام زمان(عج) را انگیزه حفظ کل قرآن دانسته و قرار گرفتن در این مسیر را موجب تغییر رفتارشان، پی بردن به اهمیت حجاب، شوق برای رسیدن به زیباییهای زندگی و ... میدانند.
👈 گزارش ایکنا را با قرآنآموزان مؤسسه جامعةالقران شهرستان بم بخوانید:
http://iqna.ir/00Fgee
کلاس چرا حجاب
◾بنر عجیب شهرداری در نمایشگاه زنان و تولید ملی! 😳 وقتی شهرداری رسما علیه چادر تبلیغات میکند! @ke
▪️آمبولانس انتقال پیکر شهدای گمنام در مازندران
شهدا چهره شهر را تغییر میدهند...
#پاسخ فوق العاده #خانم #وندی_شلیت؛ نویسنده امریکایی؛ به طرفداران آزادی #پوشش در #کتاب #بازگشت_به_عفاف
● خانم #وندی_شلیت؛ نویسنده و فارغ التحصیل رشته #فلسفه اهل #امریکا؛ در کتاب خود به نام #بازگشت_به_عفاف، مشکلات ناشی از بی عفتی را در جامعه امریکا با شواهد دقیق بررسی کرده و به نقش عفاف در سلامت فرد و جامعه پرداخته است. خانم شلیت در خصوص اینکه چرا عده ایی رعایت عفاف نمیکنند میگوید:
🔸بسیاری از مردم گمان میکنند زنانی که روش زندگی عفت مندانه را در پیش گرفته اند، افرادی هستند که با آنها بدرفتاری شده یا از بحرانی روحی رنج میبرند؛ درحالیکه به هیچ عنوان این گونه نیست و بیشتر این افراد #بانشاط، #سرزنده و #فعالند. [تفکر غلطی که در جامعه امروز مسلمان نیر در باور عده ایی #روشنفکرنما میباشد و آن اینکه زنان محجبه افسرده و گنگ و خشک هستند!]
● خانم وندی شلیت درباره لزوم وجود اجازه و مراقبت پدر از دختران که بشدت مورد تاکید #اسلام است؛ میگوید:
🔹حمله های غیرمنطقی به مقام پدر و از بین رفتن #نقش پدر در جایگاه راهنما و مراقبی برای دختر، سبب شد دختران هرگونه رفتاری را از سوی مردان تحمل کنند! جامعه بر این باور است که دختران نباید به پدرانشان چندان وابسته باشند، درحالیکه هرجا روابط جنسی بی قانون حاکم است، دخترانی که از #حمایت_مردانه برخوردار نیستند، بیشتر سوءاستفاده میشود. امروزه دختری که میخواهد قبل از ازدواج پاک بماند، هیچ پشتیبانی ندارد! امروزه کار بجایی رسیده است که باید از بی بندوبار نبودن خود شرمنده باشی! و با ترس و خجالت بگویی #پاکدامن هستم! امروزه #عفت، تابو به شمار میرود!
● #وندی_شلیت؛ علت استفاده دختران از پوشش های نامناسب را جو غلط جامعه میداند و با اشاره به رابطه مستقیم ظاهر زنان با مزاحمت های خیابانی، مینویسد:
🔸به عقیده #فمنیستها، زنان #باید هرچه میخواهند بپوشند و مشکل اصلی، وجود مردان بی ادب است! اما لازم است بدانیم حتی اگر مردان رفتار مناسب داشته باشند؛ زنان بصورت غریزی از پوشیدن لباس های بسیار تحریک آمیز، احساس ناراحتی میکنند! این روزها، رعایت وقار در پوشش زنان از بین رفته است از این رو زنان از پوشش های نامناسب استفاده میکنند؛ و بدنبال آن امروزه مردانگی مردان نیز در داشتن روابط بی قیدوبند تعریف میشود، درحالیکه زمانی، مردانگی آنان، با شرافتمندانه بودنشان به اثبات می رسید. کار بجایی رسیده است که برخی از زنان رفتارهای مؤدبانه مردان با زنان را، نوعی تبعیض به حساب میآورند و میگویند وقتی دو جنس، یکسان و برابر هستند دیگر دلیلی برای ادای احترام مردان به زنان وجود ندارد. [زیرا گمان میکنند این احترام از جنبه ضعیف دانستن زنان است و مردان میخواهنده به ضعف آنها احترام گذارند] امری که در گذشته بسیار رایج بود، امروزه توهین به استقلال زنان شمرده میشود! ما زنان بدون وجود پاکدامنی، گم شده ایم؛ دیگر چیز خاصی ما را به هیجان نمیآورد و خود هم نمیدانیم مشکل چیست!
● #وندی_شلیت در مورد آزادی مخربی که عفت و حیای زنان امریکا را نابود کرد اینگونه میگوید:
🔹ما همه چیز را تجربه میکنیم و با اینکه همه چیز برایمان مجاز است، هنوز احساس خوشحالی نمیکنیم! اینکه دیگر هیچ چیز ارضایمان نمیکند، از همین مجاز بودن همه چیز سرچشمه میگیرد! براساس گفته های دختران، آنها پیوسته احساس میکنند با رفتارهای خشونت آمیز به آنها بی احترامی میشود. این رفتارها به صورت های گوناگون دیده می شود، مثل مزاحمت های جنسی، اذیت و آزار روانی، آزار جسمی و کلامی و تجاوز. در امریکا بیشتر دختران، حتی برای تنها قدم زدن در خیابان، احساس امنیت نمیکنند. با این حال واضح است که زنان از مردان آسیب پذیرترند و نقش پاک دامنی جنسی زنان، از آنان در برابر این آسیب پذیری حفاظت میکند.
● پیام مهم #وندی_شلیت اهل #امریکا؛ خطاب به #مسیح_علینژاد!
🔹برخی به بهانه تساوی زن و مرد، زن را به بی بندوباری جنسی تشویق و آن را نشانه #آزادی وی تلقی میکنند، درحالیکه در پایان، خود این زنان جوان قربانی میشوند! امروزه انتخاب مسیر و سبک زندگی ما به ندرت توسط خود ما صورت میگیرد و متاسفانه این امر توسط دیگران به ما داده میشوند، پس اگر قرار است چنین باشد، چرا این انتخاب ها را از #خداوند و از سنتی که پر از گنجینه های حکمت است دریافت نکنیم؟ اکنون زمان آن رسیده که به فرهنگ پاکدامنی روی آوریم. دیگر در مسیر بی عفتی به پایان خط رسیده ایم و چاره ای جز بازگشت نداریم. ممکن است این سخن، مرتجعانه به نظر برسد، اما کم کم شاهد ظهور حس دسته جمعی هستیم که معتقد است همه چیز خیلی لجام گسیخته پیش رفته است. به همین دلیل است که احتمال انقلاب بازگشت بسوی عفاف بسیار زیاد است.
📚 بازگشت به عفاف؛ اثر وندی شلیت
💠 @kelasecherahejab
#آرزوهای_ناب
قطعأ والدین آرزوهای بزرگ و نابی برای فرزند خود دارند و بسیاری از خصائص اخلاقی را که در خود نمی بینند برای فرزند خود خواستارند.
به طور مثال خودشان از لحاظ دینداری و رعایت مسائل شرعی در سطح پایین و یا متوسط قرار دارند اما دوست دارند فرزندانی دیندار و پایبند به اصول اخلاقی تربیت کنند.
اما از یک نکته ساده غافل هستند که فرزندان بیشترین تأثیر را از والدین خود می گیرند حال چطور می توان از فرزندی که بارها دروغ گفتن پدرش را دیده است، توقع داشت که راستگو باشد و یا دختری که مادر خود را پایبند به حجاب و رعایت حریم میان محرم و نامحرم نمی بیند توقع داشت که عفیف و نجیب باشد؟!..
🌐 @kelasecherahejab
حجت الاسلام والمسلمین پناهیان با بیان اینکه امثال سند 2030 یا تنظیمات حقوق بشری و موارد دیگر کار صهیونیستها است، اظهار داشت: در خانوادههای صهیونیستی مردسالاری نخستین حرف را میزند آن وقت همین امر را در جوامع دیگر تخریب میکنند، آنان برای از بین بردن اعتقادات شما نمیگویند به معاد اعتقاد نداشته باشید بلکه به عنوان نمونه میگویند فرزندان خود را قبرستان نبرید؛ علت این سخن آن است که کودکان با رفتن به قبرستان یاد معاد و مرگ میافتد، همین امر را در قالب سند 2030 به خورد جوامع دیگر میدهند. http://snn.ir/fa/news/711041/
💠 @kelasecherahejab
#حجاب
از #فلسفه_حجاب اینگونه به دختران بگویید؛ چون دختر موجود ارزشمندی است، باید پوشش داشته باشد، همانگونه که گوهر و اشیای قیمتی در گاو صندوق نگهداری می شوند. و خداوند قلب را در قفسه سینه و مغز را در کاسه سر قرار داده است.
دختر موجودی لطیف است، بدین جهت باید همچون #گل در #گلخانه از آن مراقبت شود.
💐 @kelasecherahejab
✅هجمه با رمز اعتصاب غذا
🔹چند روزی است که شبکه های اجتماعی تمرکز خود را بر روی فرهاد میثمی و اعتصاب غذای او قرار داده اند. میثمی همان کسی است که تئوری طرح حجاب اجباری را مطرح کرد و تز روسری از سربرداشتن دخترها را کلید زد. پیکسلهایی در خانه او کشف شده که بر روی آنها عبارات «من با حجاب اجباری موافق نیستم» یا «من به حجاب اجباری اعتراض دارم» .
🔹اکنون او را به عنوان فعال مدنی و... مطرح کرده اند که از پوشش الفاظ حقوق بشری جریان سازی علیه نهادهای کشور همچون قوه قضائیه را فراهم کنند. فرهاد میثمی را در واقع لیدر یا محرک اصلی بحث حجاب اجباری بدانید. اکنون با دستگیری وی ضربه محکمی به طراحان حجاب اجباری زده شد.
@kelasecherahejab
✨﷽
🍂 #حفظ_حجاب 🍂
پیام حضرت رقیه (س) در عاشورا است🍂
عصر عاشورا بود🌅
حجاب از سر زنان و دختران حسینی ربوده شد(وای بر من)😭🍂
🍂هنگامی كه حضرت رقیه(س)
🍂بعد از شهادت پدر
🍂و سیلی خوردن از دست شمر
🍂و اصابت كعب نی به بازو
🍂و پاره شدن گوش،
عمه اش زینب را می بیند از هیچكدام از این مصیبت ها شكایت نمی كند.🍂
بلکه شكایت #حضرت_رقیه(س) به عمه اش این است كه می گوید:👇
🍂یا عمتاه هل من خرقة أستر بها رأسی عن أعین النظار🍂
ای عمه جان آیا پارچه ای هست كه سر خود را از نامحرمان بپوشانم
┘◄منبع :بحارالانوارجلد 45صفحه 61
🍂
🍂گمان میکنم که نکته اخلاقی این روایت
برای همه #دختر_خانمهای محترم جامعه ی ما مشهود است.
دختران امام حسین(ع)در سخت ترین شرایط ممکن هم🍂
به فکر حفظ حجاب خویش بودند🍂
ولی متاسفانه امروزه عده ای دنبال بهانه هستند تا #حجاب خود را کمتر کنند.🍂
آری حفظ حجاب است که هنر دارد
و موجب خشنودی حضرت فاطمه،حضرت زینب و حضرت رقیه(س)میشود.🍂
پس بیایید به جای جلب رضایت مردان
به فکر رضایت این حضرات باشید🍂
تا ان شاالله همین امر موجب
شفاعت شما توسط این بزرگواران
🍂در لحظه مرگ،
🍂عالم برزخ
🍂و قیامتتان گردد.
🍂بیایید همه مثل حر بن ریاحی از شر بدی های خودو اشتباهاتمان به حریم امام حسین علیه السلام پناه ببریم.🍂
🍂راه توبه باز است و ارباب هم چشم انتظار بازگشت ما🍂
🏴 @kelasecherahejab
کلاس چرا حجاب
✨﷽ 🍂 #حفظ_حجاب 🍂 پیام حضرت رقیه (س) در عاشورا است🍂 عصر عاشورا بود🌅 حجاب از سر زنان و دختران حسینی
اين از مسلمات تاريخ است كه بعد از شهادت امام حسين(علیه السلام) در #كربلا و همچنين در مسير كوفه و #شام و يا در خود شام، اهانتهايي به اهل بيت شده است و يا حتي ممكن است روپوش يا #مقنعه اي از سر زني كشيده شده باشد.
مثلا در تاريخ آمده است كه: زني از قبيله بكر بن وائل كه به همراه شوهرش در سپاه عمر سعد بود، وقتي ديد كه سپاهيان كوفه به خيمه ها حمله كردند و حتي جامه بانوان را به غارت ميبرند، شمشير برداشت و فرياد برآورد كه اي آل بكر بن وائل شما زنده ايد و اينها دارند خيمه هاي دختران رسول خدا را غارت ميكنند. [1]
و يا حضرت زينب(سلام الله علیها) در خطابش به مردم كوفه ميفرمايد:
ويلكم اتدرون ايّ كبد لرسول اللّه فرّيتم و ايّ عهد نكثتم و ايّ كريمة له ابرزتم و ايّ حرمة له هتكتم و ايّ دم له سفكتم [2].
يعني اي واي بر شما آيا ميدانيد چه دختراني را از رسول خدا در معرض ديد، در آورديد و چه حرمتي را از او دريديد و چه خوني از او ريخته ايد.
و يا آنحضرت در مجلس يزيد او را مورد عتاب قرار ميدهد و اينگونه ميفرمايد:
أمن العدل يابن الطلقاء تخديرك حرائرك و امائك و سوقك بنات رسول اللّه سبايا قد هتكت ستورهن و ابديت وجوههن... [3]
يعني اي يزيد آيا اين انصاف است كه اهل و خانواده تو در معرض نامحرم نباشند اما دختران رسول خدا بعنوان اسير از شهري به شهر ديگر برده شوند در حالي كه پوشش لازم را ندارند و صورتهاي آنان نمايان شده...
اما بايد توجه داشت كه اين جملات نشان دهنده اين نيست كه خانمها با سر برهنه به شام برده شده اند.
عادت اهل بيت بر اين بوده كه خود را در معرض ديد نامحرم قرار نميدادند و هميشه از روپوش استفاده ميكردند كه نامحرم حتي صورت آنها را نبيند و آنچه در كربلا اتفاق افتاد مسلما اين بود كه صورت بعضي از خانمها معلوم شد و اين و لو حرمت شرعي نداشت اما همين كشيدن روپوش و معلوم شدن صورت، هتك به اهل بيت محسوب ميشده است و البته بعيد هم نيست بخاطر خبث باطني لشكر كوفه و شام، روسري يا مقنعه اي از سر زني كشيده شده باشد و در آن هنگام سر او نمايان شده باشد اما اين عيب و مذمتي بر اهل بيت نيست و لو اينكه هتك محسوب ميشود .بهر حال جسارتهايي شده است اما يقينا بدان حدّ نبوده است كه براي يك زن عيب محسوب شود.
پي نوشت ها:ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[1] ره توشه، سال 1376، ص 243
[2] بحارالأنوار، ج 45، ص108، باب 39- الوقائع المتأخرة عن قتله...- بلاغات النساء، ص 37، كلام أم كلثوم ع ..... ص : 37- اللهوف، ص ،146، المسلك الثالث في الأمور المتأخرة عن...- مثيرالأحزان، ص86، خطبة زينب(سلام الله علیها)لأهل الكوفة .
🏴 @kelasecherahejab