[ پیشوای صادق ]
📗 معرفی کوتاه کتاب👇
این کتاب اثریست است که پیرامون فلسفه امامت امام صادق (ع)، ریزشها و رویشهای دوره امام -وجود تشکیلات سازمانی و سیاسی- ایدئولوژیک امامان (ع) خاصه ایشان و نوع سبك ادارۀ آنها رسيدگي به مشكلات شيعيان برگذاريه كرسيهاي آزاد انديشي تبليغ و ترويج مكتب تشيع و شاگرد پروري كه به نوبه خود يكي از مهمترين كارها در زمينه ي ابقاي مكتب بوده است به رشتۀ تحریر درآمده است.
📖 قطعهی ✂️کوتاه کتاب
«جهت آگاهی از زندگی امام صادق علیه السلام، و مواضع و بینش حضرتش در سیر تشیبع و احيا ي سنت نبوي و جهت دهي جامعه به سمت و سوي جامعه علوي در اين مقطع تاريخي كه به نوع خود جزو نقاط مهم تاريخيست نخست باید فلسفهی امامت را دانست؛ يعني كنكاش و جستجويي كرد در امامشناسي و خلافت بعد رسول خدا جریانی که یازده نفـر معیّن و مشخص، در طول مدتی حدود ۲۵۰ سال (از میانهی سال ۱۱ هجری تا ۲۶۰ هجری)، عناصر اصلی و صاحبان و نمايندگان آن بوده اند.»
📚 @ketab_Et
📙📙تحقیقات ثابت کرده است کسانی که عاشق مطالعه هستند بیشتر ورزش می کنند و با اشتیاق تر از کسانی هستند که به روش های دیگری اوقات فراغت خود را می گذرانند. کتاب خوان ها زمان بیشتری را در باشگاه می گذرانند بنابراین از سلامت بیشتری برخوردارند.
📚 @ketab_Et
[ دختری که رهایش نکردی ]
📗 معرفی کوتاه کتاب👇
این کتاب خاطرات یک دختر دهه شصتی (خود نویسنده) است که از زبان خودش روایت میشود. صداقت نویسنده و لحن شیوا و شیرین و طنزش فضایی جذاب را برای اثر ایجاد کرده است. فضایی که هم شما را میخنداند و هم میگریاند.
📖 قطعهی ✂️کوتاه کتاب
داشتم میگفتم که ما هشتتا بچّه بودیم که البته بعضیهایمان دیگر بچّه نبودیم. عمۀ بزرگم پنجتا از همین مثلاً بچّهها داشت. عمۀ کوچکم ششتا. عمویم هم هفتتا. دایی که نداشتم، ولی خالهام هم سهتایی بچّه داشت. بببینم اصلاً شما وقتی میرفتید مهدکودک کلاً چندتا بودید؟ حالا فکر کنم بهتر متوجه بشوید ما چندتا بودهایم. توی مهمانیهای خانوادگی دقیقاً بهاندازۀ بچّههای توی یک مهدکودک، بچّه توی دستوپا وول میخورد؛ اصلاً یک وضعی! جالب اینجاست که امروزه پدرومادر به همراه پدربزرگ و مادربزرگ و احیاناً عمه و عمو و دایی و خالۀ مجردشان دستهجمعی حریف یک یا حداکثر دوتا بچّه نمیشوند، ولی آنموقع...
📚 @ketab_Et
[ سیاست ورزی مومنانه ]
📙معرفی کتاب👇
کتاب سیاست ورزی مومنانه نوشته محمدحسن روزی طلب، به بررسی رفتار سیاسی آیت الله محمدتقی مصباح یزدی میپردازد. روزهای پر التهاب ۸۸، انتخابات خبرگان رهبری در سال ۸۵، ریاست جمهوری سالهای ۸۴ و ... تاریخی است که پیش از این پشت سر نهادهایم اما بازنگری ان ها از زاویه نگاههای گوناگون ارزشمند است مخصوصا وقتی پس از یادآوری نقل قولهای رجال آشنای سیاسی و دینی به سراغ واکنش عمار انقلاب، در این آوردگاه میرویم.
محمدتقی مصباح یزدی متولد 11 بهمن 1313 مجتهد و فیلسوف شیعه بود. او همچنین بنیانگذار و رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهش امام خمینی، نماینده منتخب مردم استان خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری، عضو سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، رئیس سابق شورای عالی مجمع جهانی اهلبیت و یکی از استادان حوزهٔ علمیهٔ قم بود.
📚 @ketab_Et
[ یادداشت های خرمشهر ]
📙معرفی کتاب👇
کتاب یادداشت های خرمشهر مجموعه یادادشت ها و نامه های شهید بهروز مرادی است. بهروز مرادی اصالتاً اصفهانی بود اما در خرمشهر بزرگ شد و هنگام آغاز جنگ با بقیه رزمندگان در دفاع از خرمشهر همراه شد. بهروز نقاش زبردستی بود. تابلوی معروف «به خرمشهر خوش آمدید. جمعیت، ۳۵ میلیون نفر» از کار های خلاقانه اوست.
گزیده✂️کتاب
بسم الله الرحمن الرحیم
خدا غریق رحمت کند این شهید عزیز را که در سال های منتهی به ۶۴ یعنی در بحبوحه شور و هیجان دفاع مقدّس و بسیج سراسری ملّت در این راه، دردمندانه، نقاط منفی را به نظر آورده و از آن نالیده و دم از غربت رهروان راه جهاد زده است! بعضی امروز گمان می کنند که راه خدا غریب است، یعنی حقیقت روشن اصلی را که همان حرکت عمومی در راه خیر و صلاح است در برابر واقعیت زشت کجروی های گاهگاهی و جابه جایی کمرنگ می بینند. اما این گمان همیشه بوده حتی در سال ۶۴ و پیش از آن.. و البته چنین نگرشی در جمهوری اسلامی همیشه نادرست بوده و انشاءالله همیشه نادرست خواهد بود. ۷۰/۱۱/۹
📚 @ketab_Et
⚪️حدیث روز
امام جعفر صادق علیه السلام:
اگر او (حضرت مهدی علیه السلام) را درک میکردم همه ی عمرم را در خدمتش میگذراندم.
بحار الانوار، ج ۵۱، ص ۱۴۸
🏴السلام علیک یا امام جعفر صادق(ع)
🍃الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَالْفَـــرَج
🍃اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
📚 @ketab_Et
[ نخل و نارنج ]
گزیده✂️کتاب
بازار نجف از هفت شاخه به حرم منتهی میشد و آن راهی که مرتضی میآمد از سمت شرق و در مقابل ایوان طلا به حرم میرسید. چند نفر با لباسهای بلند عربی در حال بازگشت از نماز جماعت ظهر و عصر بودند. از اقامه نماز چیزی نگذشته بود و هنوز خادمان حرم درها را نبسته بودند. مرتضی نعلینش را بیرون حرم از پا درآورد و به سمت درگار چوبی رفت. نعلینی که به زردی میزد فرسودهتر از آن بود که کسی را به طمع بیندازد. درگاه را بوسید و گونه راستش را روی زمین گذاشت که ناگهان موجی از دلتنگی آمیخته با اشتیاق توفید و چشمها را به اشک نشاند. دربرابر ایوان طلا ایستاد تا اذن دخول بخواند، ولی پیش از آن دوست داشت بار دیگر تمام زوایای حرم را با دقت ببیند و به خاطر بسپارد.
حرم با طلاکاریهای جدید شاه قاجار و ضریح نقرهای که چندی پیش نصب کرده بودند، به کلی با گذشتهاش فرق کرده بود. دو گلدسته در اطراف ایوان بهتازگی به دستور فتحعلیشاه طلاکاری شده بودند و شبستان اصلی حرم با زیلوهایی با نقش چهارگوش و لوزی را از جلوی ایوان تا کنار ضریح مفروش شده بود.
حرم خالی از زائر و نمازگزار بود و جز گفتوگوی مبهم خادمان در شبستانهای اطراف صدایی شنیده نمیشد. مرتضی با قدمهای کوتاه خود را به ضریح رساند؛ دستهایش را در پنجرههای نقرهای آن گره کرد و پیشانی را بر آن تکیه داد. آن رؤیای ملکوتی را به یاد آورد و تمام وجودش از خاطره شنیدن صدای امیرالمومنین مشتعل شد.
📚 @ketab_Et
[ نامه امام صادق به شیعیان ]
📙معرفی کتاب👇
معرفی کتاب به مناسبت شهادت رئیس مذهب تشیع
امام صادق(ع) برای شیعیان نامهای نوشتند و امر فرمودند که آن را به صورت درسی فرا گیرند و در فقرات آن تأمل کرده و متعهد شوند که به آن عمل کنند. شیعیان نیز این نامه را در مصلای نماز خود در منازلشان می گذاشتند و بعد از هر نماز آن را مطالعه می کردند، اما قرن هاست که این نامه مهم از امام صادق(ع) به دست فراموشی سپرده شده و در بین شیعیان غریب افتاده است.
کتاب"نامه امام صادق(علیه السلام)به شیعیان"نوشته محمد باقر انصاری ترجمه همین نامه است.
📚 @ketab_Et
[ رستگاری در آسمان هشتم ]
📙معرفی کتاب👇
کتابی جذاب و خواندنی است از خاطرات یک خادم در زمان حضورش در حرم امام رضا ع . همراه داستانکهایی زیبایی از صفات برتر توصیه شده ی آقا امام هشتم علیه السلام.
📚 @ketab_Et
[من امام صادق (ع) را دوست دارم]
📙معرفی کتاب👇
این کتاب جلد هشتم از مجموعه چهارده جلدی (من اهل بیت را دوست دارم ) است که بر اساس یکی از بهترین روش ها برای معرفی شخصیت های مذهبی نوشته شده است.
در این روش، تنها به جنبه های تاریخی زندگی این شخصیت ها بسنده نمی شود؛ بلکه در کنار توجه به جنبه های تاریخی ، مقام معنوی ، سبک زندگی ، افکار و اندیشه ها و سخنان آنان نیز متناسب با مخاطب کودک و نوجوان مورد توجه قرار می گیرد. قرآن کریم نیز همین روش را برای معرفی انبیا و اولیا به کار می برد.
این اثر حاصل مطالعات قرآنی نویسنده و گشت و گذاری در آثار مذهبی دیگر ادیان است.
📚 @ketab_Et