eitaa logo
Khaneomid
110 دنبال‌کننده
970 عکس
482 ویدیو
101 فایل
قرارگاه جهادی خانه امید ▫️این سامانه بصورت خودجوش و مردمی، جهت پژوهش در پاسخگویی به شبهات و تبادل نظر تخصصی با همه گروه های جهادیِ فعال در حوزه "جهاد تبیین" میباشد... .
مشاهده در ایتا
دانلود
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آقای پزشکیان؛ این خصلت افرادِ غیرکارشناس و خودتحقیر است که با شرکت در یک دوره مدیریت در خارج از کشور، چنان ذوق مرگ میشوند که فکر میکنند، مدیر شده اند و با شنیدن یک جمله از یک خانم تایلندی قد کوتاه، چنان جو گیر میشوند که برای تخریبِ دانشگاه های کشور خود، خیز بر میدارند و خجالت هم نمیکشند!!! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آقای پزشکیان؛ فقط یک احمق و یا خائن، خود را به آب و آتش میزند تا پای وحوشِ فتنه گرِ مکشّفهِ را به دانشگاه بازکند!!! 🔺و روز قبلش، یک استاد دانشگاه را به بهانهِ بیان یک جملهِ "نفله شدن یک زن کوموله"، از دانشگاه اخراج میکند!!! 🔺و چند ماه قبلش، از خانوادهِ شهید عجمیان برای یک قاتل وحشی مکشّفه، تقاضای گذشت میکند و خجالت هم نمیکشد!!! .
🔴 آقای پزشکیان؛ فقط یک غیرکارشناس و یا احمق، میتواند ادعا کند که "دانشجو نمیتواند آدم بدی باشد" و خجالت هم نکشد!!! 🔺این درحالیست که: ▫️1/مسعود رجوی(دانشگاه تهران)منافق ▫️2/مسعود کشمیری(دانشگاه تهران)منافق ▫️3/ مریم رجوی(دانشگاه صنعتی شریف)منافق ▫️4/محمدرضاکلاهی(دانشگاه علم و صنعت)منافق ▫️5/عباس زریبافان(دانشگاه صنعتی شریف)منافق ▫️6/موسی خیابانی(دانشگاه تهران)منافق .
🔴 شرکت کلاهبردارِ فایزر: در یک اقدام کلاهبردارانه دیگر، عوارض جانبی خطرناکِ واکسنهای تقلُّبی کرونا را به عنوان بیماری جدیدِ تاولِ خود ایمنی و بیماری جدیدِ آبله میمون معرفی کرد!!! 🔺بیچاره مردم ساده لوحی که برای خارج شدن از چالهِ توهم کرونا، با اعتماد به کاسبانِ دارو و تزریق چندباره واکسن های مشکوکِ کرونا، خود را تا سالها در چاهِ عمیقِ عوارض خطرناک این مواد مسموم، انداختند... .
🔴 مردم عزیز ایران؛ شایعه شده که ساعت ۲۲ دیشب، پزشکیان در گفتگوی زنده تلویزیونی، با مردم سخن گفته!!! 🔺ما و همسایه هامون که به دلیل قطعِ برقِ منطقه، سخنی نشنیدیم، ولی قراره امروز، از جزوه های پاک نویس شدهِ "پسرِ عارف" و "دختر پزشکیان"، کپی بگیریم، که گویا متاسفانه کافی نتِ سرِ خیابون هم برق نداره!!! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا