eitaa logo
Khaneomid
110 دنبال‌کننده
970 عکس
482 ویدیو
101 فایل
قرارگاه جهادی خانه امید ▫️این سامانه بصورت خودجوش و مردمی، جهت پژوهش در پاسخگویی به شبهات و تبادل نظر تخصصی با همه گروه های جهادیِ فعال در حوزه "جهاد تبیین" میباشد... .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آقای پزشکیان؛ اگر شما و کارشناسانِ میکروفن پرتکنت، میخواهید صدای تندروها را بشنوید، با دقت به بیاناتِ رهبری(مدظله) گوش کنید، چرا که صدایِ ایشان، برای حفظِ نظام و انقلاب اسلامی، از همه تندرو تر است!!! 🔺شما و کارشناسانِ میکروفن پرتکنت، حق دارید که خود را نقطه مقابلِ تندرو بدانید، چون نقطه مقابل افرادِ تُندرُو، افرادِ مُنحَرِف است!!! .
🔴 آقای شورای عالی امنیت ملی؛ مجاهد بزرگ، شهید یحیی سنوار، ستارهِ درخشانِ طوفان الاقصی، در میدان نبرد به شهادت رسید و شما و کارشناسانتان در پشت میزهایتان، هنوز در سکوتِ مرگ به سر میبرید!!! 🔺طوفان الأقصی، ابتکار عملِ مجاهدانِ فلسطینی بود و یک سال طول کشید تا صهیونیست جنایتکار، با دومینویِ ترورِ رهبرانِ مقاومت و سکوتِ مرگِ دولتِ بی برنامهِ ایران، مجدد و در ظاهر، ابتکارِ عمل را به دست گیرد!!! 🔺صهیونیست خونخوار، دومینویِ ترورِ رهبران مقاومت را «از تهران» شروع کرد و قصد دارد آن را «در تهران» نیز ختم کند، مگر این که برای سالِ دومِ طوفان الأقصی، «از تهران» ‎ابتکارِ عملِ جدیدی صادر شود!!! 🔺شیوهِ حذفِ رهبران مقاومت بر دو اصلِ مهم، طراحی شده است: ▪️اول، ترورِ شخصیتی!!! ▪️دوم، ترورِ فیزیکی!!! 🔺دیروز، دلقک های رسانه ای شایعه کردند، یحیی سنوار، جاسوس است، امروز ارتش خونخوارِ صهیونیستی او را حذف کرد!!! 🔺امروز، دلقک های رسانه ای شایعه کردند، سردار قاآنی، جاسوس است، بنظر شما، ارتش خونخوارِ صهیونیستی، فردا چه خواهد کرد؟!!! 🔺شورایِ عالیِ امنیتِ ملی و کارشناسانش، دُچارِ خطایِ محاسباتی شدند، وقتی که گفتند: "دشمن با طرحِ شایعات دربارهِ سردار قاآنی، می‌خواهد خلاءِ اطلاعاتیِ خود را پر کند"، واقعیت این است که دشمن با دقت و حوصله، درحالِ عملی کردن. ادامهِ دومینویِ ترورِ رهبرانِ مقاومت، «در تهران» است!!! 🔺بیدار شوید که فردا خیلی دیر است... .
🔴 آقای قوه قضائیه؛ بر اساسِ قانون، هرگونه تبلیغ و همکاری با رژیمِ غاصبِ صهیونیستی، جرم است... 🔺اگر شما و دادستانِ محترم، از به حراج گذاشتن کاسه بشقاب مردمِ بدهکار، فارغ شدید، وقتش نرسیده که برای صدها پستِ ضد امنیت ملی، که کانال «امریه دانش بنیان» وابسته به «معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوریِ پزشکیان»، که با بودجه بیت المال، در حمایت از اسرائیل و در ضدیت با ایران و رهبران مقاومت منتشر میشود، فکری اساسی بکنید؟!!! .
🔴 آقای شورای عالی امنیت ملی؛ ‌در تاریخ نوشته شد، شهید یحیی سنوار، بعنوانِ رهبرِ حماس در فلسطین، فقط با یک اسلحهِ چسبکاری شده، در خط مقدم با صهیونیستِ غاصبِ جنایتکار، جنگید و هرگز سازش نکرد!!! 🔺ولی در تاریخ خواهند نوشت، پزشکیان بعنوانِ رئیسِ شورایِ عالیِ امنیتِ ملی در ایران، با داشتنِ هزاران موشکِ مافوق صوت، در پشتِ میزِ ریاست، ذلیلانه، به دنبالِ گداییِ بَرادَری و سازش با پِدرخواندهِ باندِ صهیونیستِ غاصبِ جنایتکار بود و خجالت نکشید!!! ‌‌‌🔺چقدر احساسِ ننگ میکنیم از اینکه با ترسوهایِ زمان نشناسیِ مانند شما معاصریم!!! .
🔴 آقای شورای عالی امنیت ملی؛ شبکهِ ام‌بی‌سیِ صهیونیستیِ عربستانِ سعودی، در برنامه آخر هفتهِ خود، با پخشِ گزارشی سراسر توهین‌ و افترا، رهبرانِ شهیدِ مقاومت، شهید قاسم سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس، شهید اسماعیل هنیه، شهید یحیی السنوار و دیگر شهدای مقاومت را تروریست خطاب کرد!!! 🔺طبق معمول یک عده در فضای مجازی، فقط ابراز نگرانی و تاسف کردند!!! 🔺ولی جوانانِ بصیرِ عراقی در یک اقدام کاربردی و تاثیرگذار، با یک فراخوانِ سریع و به موقع، در مقابلِ دفترِ شبکهِ سعودیِ ام‌بی‌سی، در بغداد تجمع کردند!!! 🔺جوانانِ عراقی، با وجودِ نیروهایِ امنیتی عراق، واردِ ساختمانِ شبکهِ ام‌بی‌سیِ عربستانِ سعودیِ در بغداد شدند و تجهیزاتِ لجن پراکنی و ابزارِ توهین به رهبران مقاومت را غیرفعال و غیرقابل استفاده کردند!!! 🔺یک تصمیمِ سریع و یک برخوردِ قاطع و پشیمان کننده در لحظه!!! 🔺بسیار خوشحالیم که با چنین جوانانِ شجاع و زمان شناسی، معاصریم... .