eitaa logo
Khaneomid
110 دنبال‌کننده
970 عکس
482 ویدیو
101 فایل
قرارگاه جهادی خانه امید ▫️این سامانه بصورت خودجوش و مردمی، جهت پژوهش در پاسخگویی به شبهات و تبادل نظر تخصصی با همه گروه های جهادیِ فعال در حوزه "جهاد تبیین" میباشد... .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 آقای نمایندگان مجلس؛ "صالحی امیری" که امروز برای کسب رأی اعتماد در مجلس تلاش می کند؛ پیشتر در زمان تصدی ریاست کمیته ملی المپیک، طی نامه ای به توماس باخ رئیس کمیته بین المللی المپیک تعهد داده بود به سیاست ایران علیه ورزشکاران اسرائیلی پایان دهد!!! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آقای نمایندگان مجلس؛ این وضعیت شما، در زمان بررسی صلاحیت وزرای مسئله دار دولت چهاردهم است!!! 🔺عده ای غایب، صندلیِ خالی، سرگرمِ گوشی، سرگرمِ صحبت، سرگرمِ پیاده روی!!! 🔺نکند به دروغ هایی که دارو دسته پزشکیان در مجلس پخش کرده اند، دلتان را گرم کرده اید: 🔻کابینه در هماهنگی کامل با رهبری بسته شده، بنابراین نیازی به بررسی مجلس نیست!!! 🔻درباره یکایک وزیران پیشنهادی از وزارت اطلاعات، استعلام گرفته شده و بنابراین نیازی به تحقیقِ مجلس نیست!!! 🔻 اکثریت نمایندگان انقلابی، با تایید مطلق و دربستی کابینه مشکلی ندارند و فقط نمایندگان منسوب به جبهه پایداری مخالفت می کنند که آنها هم عددی نیستند!!! 🔺آیا شما، بخاطر کوتاهی در انجام وظیفه خود در بررسی و نظارت بر فرایند رای اعتماد به کابینهِ مسئله دار پزشکیان، خجالت نمیکشید؟!!! .
🔴 آقای قوه قضائیه؛ شخصی که در اتاق بازرگانی حضور دارد و ارزِ ارزانِ کلان از دولت میگیرد و فعالیت اقتصادیِ مشکوک دارد، برای جوانان مملکت نسخه برهنگی و هرزگی تجویز میکند!!! 🔺آیا شما و دادستان های هوشیارِ شما، التفات ندارید که دعوت جوانان به بی حجابی و بی عفتی، توسط این اراذل و اوباشِ طرفدار وحوش مُکشَّفه، برای این است که تا مردم سرگرم ولنگاری در جامعه هستند، امثال "پدرام سلطانی" میلیون ها دلار ارزِ ترجیحی به جیب بزنند!!! .
20.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آقای نمایندگان مجلس؛ این مطلب به یادگار بماند، تا یکی دو سال بعد، که نتیجه انتخاب اشتباه امروزِ مجلس آشکار شد، در پیشگاه ملت شرمنده نباشیم و آنچه که باید می‌گفتیم را گفته باشیم... 🔺آیا شما نمایندگان مجلس، بخاطر دادن رای اعتماد به "عراقچی"، بعنوانِ وزیرِ خارجه، که قطعا تمام دستاوردهای محور مقاومت را با سیاست ذلیلانه نابود خواهد کرد، خجالت نمیکشید؟!!! .
🔴 آقای نمایندگان مجلس؛ "همتی" بر اساس آمار رسمی، تورم‌زاترین رئیس‌کل بانک‌ مرکزی ۴ دهه اخیر است!!! 🔺همتی در دوره مدیریتی ۳۴ ماهه خود در بانک مرکزی دولت دوازدهم، ضعیف‌ترین عملکرد را در کنترل تورم به جای گذاشت و میخواهد دوباره، چنین فاجعه مدیریتی را تکرار کند!!! 🔺در طول دوره فعالیت همتی در بانک مرکزی، نرخ تورم (نقطه به نقطه) ۴۰.۱ واحد درصد بیشتر شد!!! 🔺بر این اساس در دوره فعالیت همتی نرخ تورم نقطه به نقطه ۴۰.۱ واحد درصد افزایش یافت و او رکورددار تورم‌زاترین رئیس‌کل بانک مرکزی ۴ دهه اخیر ایران شد!!! .
🔴 مردم عزیز ایران؛ طبق گزارش سازمان بازرسی کل کشور، "همتی"، وزیر پیشنهادی اقتصاد، در میان متهمین بانک مرکزی، متهم ردیف اول پرونده فساد چای دبش است!!! 🔺ولی بنظر میرسد، نقشه این است، همانطور که "حسن کلید" با معرفی زنگنه بعنوان وزیر نفت او را از فساد نفتی تطهیر کرد، پزشکیان هم قصد دارد با معرفی همتی، بعنوان وزیر اقتصاد، او را از فساد اقتصادی تطهیر کند!!! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آقای نمایندگان مجلس؛ این مطلب به یادگار بماند، شما به نام مجلس انقلابی از ما رای گرفتید، ولی در اولین آزمون انقلابیگری، نشان دادید که 163 غیر انقلابی در میان شما نفوذ کرده است!!! 🔺خدایا تو شاهدباش، اگر در آینده ای نزدیک، نتیجه انتخاب اشتباه امروزِ مجلس آشکار شد، در پیشگاه ملت شرمنده نیستیم چون، آنچه باید می‌گفتیم را بارها با صراحت، گفتیم... 🔺آیا شما نمایندگان غیر انقلابی، بخاطر کوتاهی در انجام وظیفه خود، در دادن رای اعتماد سَرسَری به کابینهِ مسئله دار پزشکیان، با سپرِبلاکردن رهبری(مدظله) ولی به بهانهِ ولایتمداری، خجالت نمیکشید؟!!! .
🔴 ‏امام خمینی(ره): تمـام وزرا یکی‌یکی باید بررسی شوند که متدین، صد در صد انقلابی، مکتبی و قاطع باشند... 🔺اگر اعضاء دولـت، مثل سابق باشند و آن‌طور وضع و آن‌طور دید را داشته باشد، باید عزای این نهضت را بگیریم(۲۹ تیر ۱۳۵۹)... .
🔴 آقای همتی؛ علت تورم در ایران، براساس واقعیت‌های مشاهده‌شده، بیشتر از همه متأثر از خیانتِ نرخ تبدیل دلار به ریال است!!! 🔺بسیاری از شرکت‌های پتروشیمی و فولاد و... از تقریبا دو دهه پیش با شیطنت و فریب، محصولات خود را با نرخ دلار بازار سیاه (که امروزه برای تطهیر آن، بازار آزاد خوانده می‌شود) قیمت‌گذاری می‌کنند و به داخل کشور می‌فروشند و این در حالی است که عمدۀ هزینه‌های این شرکت‌ها در داخل کشور به صورت ریالی پرداخت می‌شود!!! 🔺نتیجه این فریب بزرگ، آن شده است که آحاد مردم ریالی درآمد دارند ولی مجبورند دلاری هزینه کنند!!! 🔺به‌رغم چنین ظلم آشکاری، متاسفانه شاهد آن هستیم که همین مافیای گرانکن، با تسلط بر رسانه‌ها، توانسته است تحت لوای ناترازی یا یارانه پنهان یا حتی عدالت در بهره‌مندی از منابع، عموم نخبگان و مردم را با سیاست‌های گرانسازی خود همراه کند!!! 🔺آیا شما و کارشناسان میکروفن پرتکنت، که به بجای تقویت ارزش ریال، به بهانه حل مشکلِ ناترازی، بفکرِ افزایش دستوری نرخ دلار، این اسلحه جنگ اقتصادی دشمن هستید، خجالت نمیکشید؟!!! .
🔴 اول شهریور، سالروز شهادت شهید سید اسدالله لاجوردی... 🌷يَا لَيْتَنِي كُنْتُ مَعَهُمْ فَأَفُوزَ فَوْزًا عَظِيمًا... .
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آقای پزشکیان؛ از آنجا که شما را ساده لوح و تشنه قدرت میدانیم، لذا شهادت و نقل قول های شما در هرزمینه ای را قابل استماع نمیدانیم، چه رسد به نقل قول شما از رهبری(مدظله)... 🔺آیا شما و کارشناسان میکروفن پرتکنت، بخاطر اصرار برای اینکه کلام رهبری(مدظله) را از لسان الکن و مسمومِ تو بشنویم، خجالت نمیکشید؟!!! .