eitaa logo
Khaneomid
110 دنبال‌کننده
970 عکس
482 ویدیو
101 فایل
قرارگاه جهادی خانه امید ▫️این سامانه بصورت خودجوش و مردمی، جهت پژوهش در پاسخگویی به شبهات و تبادل نظر تخصصی با همه گروه های جهادیِ فعال در حوزه "جهاد تبیین" میباشد... .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آقای سیمایی‌صراف؛ فقط یک احمق یا خائن، با عنوانِ وزیرِ علوم، لجن پراکنی هایِ ضدِ دین و رفتارهایِ علیه امنیت ملی، توسط امثال: سلمان رشدی و زیباکلام و سروش و کدیور و شفیعی کدکنی را میتواند مصداقِ آزادی عِلمی بداند و خجالت هم نکشد!!! .
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آقای پزشکیان؛ قابل توجه شما و کارشناسان میکروفن پرتکنت، که خیال میکنید، در بین وحوشِ صهیونیستِ غاصب، "غیرنظامی" هم وجود دارد!!! 🔺تروریستهایِ اسرائیلی، به سفارش و برای خوش آیند زن و بچه و پدر و مادرهایشان، در غزه جنایت میکنند و فیلم آن را بعنوان هدیه به آنها تقدیم میکنند!!! .
🔴 خانم زهرا رهنوردِ باغی؛ فقط یک احمق یا باغی بر نظام اسلامی، میتواند کشف حجاب که یک عمل خلاف شرع مقدس اسلام است را به وفاق ملی ربط دهد و خجالت هم نکشد!!! 🔺به لطف الهی نقشه ای که برایِ هفته‌ها و ماه‌های آینده طراحی کرده اید، مانند نقشهِ فتنهِ سال 1388 و سال های گذشته، نقش بر آب خواهد شد، ان شاءالله... .
17.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آقای جواد هاشمی؛ فقط یک احمق یا بَد دین، باعنوان آرتیست، به بهانهِ توهمِ قرارگرفتنِ نام یک زنِ هرزهِ بهائی و‌ تجزيه طلب در تیتراژ یک فیلم خارجی، افتخار میکند، ولی به بهانه توهمِ شکلِ چشمانِ همان زنِ هرزه، معترضان به ساخت و انتشارِ یک فیلمِ مستهجن را کثیف و لجن میخواند!!! .
🔴 آقای عباس صالحی؛ فقط یک احمق یا خائن، با عنوانِ وزیرِ فرهنگ و ارشادِ اسلامی، بجای برخورد و جلوگیری از رواجِ بی‌حیایی، بی‌ناموسی و بی غیرتی سازماندهی شده، از آزاد سازیِ شبکه هایِ اجتماعی حمایت میکند و برای برگزاری مجالس لهو و لعب، که باعثِ معضلاتِ فراوانِ فرهنگی، اجتماعی و خانوادگی هستند، مجوز میدهد و خجالت هم نمیکشد!!! .
🔴 آقای دنیامالی؛ 🔹️یک روز نمایشِ خالکوبی مستهجنِ فلان ورزشکارِ الوات!!! 🔹یک ️روز نمایشِ دوست دخترِ فلان ورزشکارِ عَلاف!!! 🔺این اصلا اتفاقی نیست، بلکه این جماعت به دنبال لجن مال کردنِ خصلت پهلوانی در بینِ ورزشکاران و عادی سازی روابطِ حیوانی در بین نسلِ جوانِ کشور هستند!!! 🔺فقط یک احمق یا خائن، با عنوان وزیر ورزش، چنین مسئلهِ جدی و خطیری را، با یک توبیخ ساده، ماست مالی میکند!!! .