eitaa logo
🇮🇷 خط انقلاب 🇮🇷
4.6هزار دنبال‌کننده
8هزار عکس
11هزار ویدیو
16 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تونل‌هایی که باعث حیرت و شگفتی خبرنگار صهیونیستی اینترنشنال شد؛ تونل‌هایی که ساخته شده کمتر از متروی لندن نیست! 🔶 کارشناس برنامه با طعنه به خبرنگار این شبکه که از عظمت تونل‌های کشف شده یاد می‌کرد گفت: سلاح برنده حماس تونل‌ها نیستند بلکه جنگجویان حماس هستند که باعث شکست اطلاعاتی اسرائیل شده‌اند.
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انقلابی كه اروپا را بی‌حجاب كرد!!! ♨️ از جنبش My Body, My Choice تا جنبش Me Too 🔰 برشی از سخنرانی حجت الاسلام راجی و استاد رحیم‌پور ازغدی
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای جالب ساخت اسکله رایگان توسط انگلیس!!! 🔰 برشی از سخنرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبرنگار العالم از دختربچه فلسطینی می‌پرسد از اینجا نمی‌روی؟ کودک قاطعانه پاسخ می‌دهد: تا لحظه مردن و دفن شدن در این سرزمین، از اینجا نخواهیم رفت، خون ما فلسطینی است
🔴 این هم تصویر برگزیده جاسوس خانه شرق روزنامه ای که هر ازچندگاهی اسناد جاسوسی خبرنگاران آن برای سرویس های بیگانه افشا می‌شود چرا در فقره کشف حجاب با سرویس های جاسوسی بیگانه همکاری نکند؟ البته خیالشان راحت است که برخورد اساسی با آنها نخواهد شد و وقیحانه پروژه کشف حجاب را تبلیغ می‌کنند.... خاک بر سر مسئولان بی غیرت مربوطه که درب این جاسوس خانه را تخته نمی‌کنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوبت ماهم میشه ! خاطره‌ی جالب و عجیب یکی از مسئولین امنیتی اسرائیل از زمانی که مسئول بازجویی یحیی سنوار در زندانهای اسرائیل بود !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢شما تو خونتون نشستید از مرز چه خبر دارید آخه...! ✍ به مرزبانان عزیز در ارتش، سپاه و فراجا خدا قوت عرض می کنیم
13.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تنگه باب‌المندب کجاست؟ 🔹چگونه توقیف کشتی‌های مرتبط با اسرائیل باعث ضربه چشمگیر به اقتصاد رژیم صهیونیستی می‌شود؟
🔴مخالفت اصلاح‌طلب‌ها با حمله یمن به کشتی‌های صهیونیست‌ها 🔹زیدآبادی می‌گوید فعالیت حوثی‌ها علیه رژیم صهیونیستی باعث درگیری ایران و آمریکا می‌شود! 🔹ترور سردار شهید سلیمانی توسط آمریکا و حملات مختلف صهیونیست‌ها علیه نیروهای ایرانی مستقر در سوریه نیز احتمالا در راستای بهبود روابط ایران و آمریکا صورت گرفته است!
🔴اختلال در برخی پمپ‌بنزین‌ها 🔹طبق مشاهدات میدانی خبرنگار فارس از صبح امروز تعدادی از جایگاه‌های سوخت تهران از کار افتاده‌اند. اختلال ایجادشده در اغلب شهرهای کشور مشاهده شده است. 🔹یکی از کارکنان جایگاه سوخت میدان فردوسی می‌گوید: از صبح سیستم دچار مشکل شده و پیگیری ها برای رفع آن ادامه دارد. 🔹پیش‌بینی می‌شو‌د برای افزایش سرعت سوخت‌گیری، بلافاصله فروش سوخت در قالب سوخت دوم (3000 تومانی) اجرا شود.
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جزئیات اختلال در جایگاه‌های سوخت از زبان معاون وزارت نفت 🔹معاون وزیر نفت: ۶۰ درصد جایگاه‌ها با چالش کارت‌خوان‌های سوخت مواجه شدند. تدریجا به صورت آفلاین در حال سوخت‌رسانی هستیم. 🔹سیستم فعلا به صورت آفلاین و با نرخ سوخت دوم جلو می‌رود. تیم‌های تخصصی به جایگاه‌ها دارند مراجعه می‌کنند تا به‌صورت دستی بتوانیم خدمت‌رسانی کنیم. 🔹ابتدا جایگاه هایی فعال خواهد شد که بیشترین مراجعه را دارند. مدیریت بحران در همه مناطق تشکیل شده است.
📸 روزنامه انگلیسی زبانِ اسرائیلی جروزالم پست هم در توییتی اعلام کرد گروه هکری گنجشک درنده مسئولیت هک شدن جایگاه‌های سوخت در سراسر ایران را بر عهده گرفت