6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلاوت و قرائت صفحه ای قرآن کریم - صفحه 7 - استاد پرهیزکار
سوره البقرة آیه 38
قُلْنَا اهْبِطُوا مِنْهَا جَمِيعًاۖ فَإِمَّا يَأْتِيَنَّكُمْ مِنِّي هُدًى فَمَنْ تَبِعَ هُدَايَ فَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لَا هُمْ يَحْزَنُونَ
گفتيم: «همگي از آن، فرود آييد! هرگاه هدايتي از طرف من براي شما آمد، كساني كه از آن پيروي كنند، نه ترسي بر آنهاست، و نه غمگين شوند.»
🌻🌻🌻🌻
🌷آیه ۳۸ سوره بقره🌷
💠قُلْنَا اهْبِطُوا مِنْهَا جَمِيعًا فَإِمَّا يَأْتِيَنَّكُم مِّنِّي هُدًى فَمَن تَبِعَ هُدَايَ فَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ(۳۸)
✍تاکید فعل یاتین همراه با شرطِ اِما نشان میدهد که آمدن هادیان الهی امری حتمی است .بکار بردن ادوات شرط در این گونه از موارد دلیل بر قاطعیت و یقین است نه شرط و احتمال .چنانچه در محاورات یومیه می گوییم : اگر صبح شد چنین و چنان خواهم کرد و در کتب معانی نیز این مطلب آمده است: وَ قَد یُستَعمَلُ اِن فی مَقامِ الجَزم بِوُقوعِ الشَّرط "و گاه حرف شرطِ اِن دلالت دارد به واقع شدن حتمی و قطعی شرط"
🛑گفتیم : همه از آن [بهشت نخستین] فرود آیید .آنگاه اگر از سوی من برای شما هدایتی در رسید [که حتما در می رسد ،از آن پیروی کنید ] پس کسانی که از هدایتم پیروی کنند نه بیمی بر آنان است و نه اندوهگین سوند.
سوره البقرة آیه 39
وَ الَّذِينَ كَفَرُوا وَ كَذَّبُوا بِآيَاتِنَا أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ
و كساني كه كافر شدند، و آيات ما را دروغ پنداشتند اهل دوزخند؛ و هميشه در آن خواهند بود.
#همراهان_آتش_جهنم 👇👇
کسانی که کافر شدند
وآیات مارا تکذیب کردند
درآتشند🔥🔥🔥🔥🔥🔥
و برای همیشه در آتش خواهند بود
🔹بقره آیه ۳۹
سوره البقرة آیه 40
يَا بَنِي إِسْرَائِيلَ اذْكُرُوا نِعْمَتِيَ الَّتِي أَنْعَمْتُ عَلَيْكُمْ وَ أَوْفُوا بِعَهْدِي أُوفِ بِعَهْدِكُمْ وَ إِيَّايَ فَارْهَبُونِ
اي فرزندان اسرائيل! نعمتهايي را كه به شما ارزاني داشتم به ياد آوريد! و به پيماني كه با من بسته ايد وفا كنيد، تا من نيز به پيمان شما وفا كنم. (و در راه انجام وظيفه، و عمل به پيمانها) تنها از من بترسيد!
🌻🌻🌻🌻
🌷معنای واژگان آیه ۴۰ سوره بقره🌷
💠يَا بَنِي إِسْرَائِيلَ اذْكُرُوا نِعْمَتِيَ الَّتِي أَنْعَمْتُ عَلَيْكُمْ وَأَوْفُوا بِعَهْدِي أُوفِ بِعَهْدِكُمْ وَإِيَّايَ فَارْهَبُونِ (۴۰)
✍1-فارهَبُونِ : پس ،از من بترسید
✍در جمله وَ اِیّایَ فَارهَبُون مقدم آمدن ضمیر منفصل ی همراه با ضمیر متکلم مفعولی محذوف ی که کسره نون بجای آن است ، حصر موکد را می رساند .یعنی تنها و تنها از من بترسید .
🛑ای بنی اسراییل !یاد آرید نعمتی را که بر شما ارزانی داشتم و به پیمانم وفا کنید تا من نیز به پیمان خود با شما وفا کنم و تنها از من بترسید .
بنی_اسراییل
🍂به فرزندان حضرت یعقوب«ع» اسرائیل گویند
🍃اسراییل :{{{اسرا: عبد ئیل:الله }}}
🌼بعمنای 👈 عبدالله : بنده خدا
🔹بقره آبه۴۰
🎁🎁💎💎📿📿🎁🎁
ای فرزندان اسرائیل
📩 نعمت ام را که بر شما ارزانی داشته ام
بیاد آورید......
👇👇👇نعمت ها را
✅نجات از اسارت فرعونیان
✅عبوردادن از دریا
✅رسیدن به عزت از ذلّت بواسطه حضرت موسی«ع»
📩 به عهد من وفا کنید........
[بنده خدا باشید ]
📩شماوفاداربه این دستورات🖕🖕باشید
من هم به عهدم وفا می کنم شمارا به بهشت می برم
نکته👇👇👇
📩 تنها و تنها از من_بترسید......
📿 بقره ۴۰
سوره البقرة آیه 41
وَ آمِنُوا بِمَا أَنْزَلْتُ مُصَدِّقًا لِمَا مَعَكُمْ وَ لَا تَكُونُوا أَوَّلَ كَافِرٍ بِهِۖ وَ لَا تَشْتَرُوا بِآيَاتِي ثَمَنًا قَلِيلًا وَ إِيَّايَ فَاتَّقُونِ
و به آنچه نازل كرده ام [= قرآن ] ايمان بياوريد! كه نشانه هاي آن، با آنچه در كتابهاي شماست، مطابقت دارد؛ و نخستين كافر به آن نباشيد! و آيات مرا به بهاي ناچيزي نفروشيد! (و به خاطر درآمد مختصري، نشانه هاي قرآن و پيامبر اسلام را، كه در كتب شما موجود است، پنهان نكنيد!) و تنها از من (و مخالفت دستورهايم) بترسيد (نه از مردم)!