"ختم صلواتے هاے فاز ٤ مهرشهر "
سلام خدمت هم گروهی های عزیز
یکی از خانم های محله مون حاج خانم فیاضی به رحمت خدا رفتن
مراسم تشییع ایشون فردا روز شنبه 5 فروردین ساعت 14 در امام زاده طاهر می باشد😭😔
📜 مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان البرز با همکاری مجمع تربیت کودک و نوجوان استان البرز، جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی البرز، ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی- هنری مساجد استان البرز و ستاد اقامه نماز استان البرز به مناسبت فرارسیدن بهار طبیعت و ماه مبارک رمضان برگزار می کند.
🔆 مسابقه پویانمایی رنگین کمون( ضیافت هنری و فرزندان خلاق)🔆
💎ویژه کودکان و نوجوانان ( ۶ تا ۱۵ سال)
🎁 با اهدای جوایز ارزنده به برترین و خلاقانه ترین ایده ها
💎موضوعات مسابقه
🔸به رنگ خدا: مفاهیم دینی مثل نماز (جایزه ویژه برای موضوع نماز)، روزه و ... و مفاهیم اخلاقی مانند مهربانی، شجاعت، صداقت، کمک به دیگران، احترام به بزرگ ترها و ...
🔸خانواده من: خاطرات بزرگترها
🔸عید نوروز: خاطرات نوروز، دید و بازدیدها و اتفاقات بامزه در آن
🔸طبیعت و محیط زیست: دوستی با طبیعت، بازی در طبیعت و...
🔸سبک زندگی اسلامی ایرانی
💎برای آشنایی با نحوه شرکت در مسابقه و دسترسی به فایل های آموزشی به کانال ذیل در ایتا یا روبیکا بپیوندید.
@rangincamoon1
الّلهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج 🌹
┄┅═══••✾••═══┅┄
حضرت رضا علیه السلام از پدران بزرگوارشان روایت می کنند که پیامبر خدا صلّی الله علیه وآله فرمودند:
هرکس در ماه رمضان، به مقدار زیاد بر من صلوات فرستد، روزی که ترازوها اعمال را سبک نشان می دهند، خداوند کفّه اعمال وی را سنگین خواهد نمود.
📚بحارالأنوار، ج۹۶، ص۳۵۷
#حدیث
#کارگروه_جمعیت_دختران_انقلاب
#معاونت_فرهنگی_تبلیغی
#مدرسه_علمیه_فاطمه_الزهرا_سلام_الله_علیها_البرز
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای روز سوم ماه مبارک رمضان 💫
التماس دعا 🤲📿
#مدرسه_علمیه_فاطمه_الزهرا_سلام_الله_علیها_البرز
#اخبار_کوتاه_منطقه👇
✅ ملک سلمان پادشاه عربستان از آیه الله رئیسی ،رئیس جمهور اسلامی ایران برای سفر به عربستان رسما دعوت نمود.
✅ این درحالی است که عربستان هفته گذشته به هیئتی از صهیونیست ها متشکل از وزیرخارجه آن رژیم فنا شده اجازه ورود به خاک عربستان نداد.
✅ همچنین امارات سفر نتانیاهو به امارات را لغو کرد.
✅ امارات قرارداد خرید تسلیحاتی با رژیم صهیونیستی را نیز لغو کرد.
✅ عربستان نیز قرارداد خریدهای تسلیحاتی از صهیونیست ها را لغو کرد.
✅ بشار اسد رئیس جمهور سوریه با احترام فوق العاده ویژه وارد امارات شد.
درآینده نه چندان دور عربستان میزبان بعدی بشار اسد خواهد بود.
✅ بنا براخبار و اطلاعات میدانی تمام کشورهای عرب و مخصوصا شورای همکاری خلیج فارس با چرخش های ۱۸۰ درجه ای سیاسی، به سمت کشورهای جبهه مقاومت، درحال شکل دهی یک خاور میانه جدید همسو با جمهوری اسلامی که کابوس وحشتناک جبهه شیطانی استکبار است درحرکت هستند.
✅ طبق اخباری عربستان و امارات قول(تعهد) تامین هزینه بازسازی یمن رابه جمهوری اسلامی ایران داده اند.
✅ درآينده نزدیک دولت فراگیر همسو با مقاومت و چرخش منطقه ای کشورهای عربی به سمت جمهوری اسلامی در لبنان تشکیل خواهد شد.
✅ کشورهای عربی به سرعت درحال عادی سازی روابط همه جانبه با جمهوری اسلامی ایران هستند و مذاکرات جدی دراین خصوص درجریان است.
✅ طالبان نیز به شدت خواستار سرمایه گذاری و مدیریت جمهوری اسلامی بر معادن افغانستان شده است.
✅ قابل ذکر است این معادن غنی که در دنیا منحصر به فرد است توسط آمریکاییها تا آستانه بهره برداری زیر ساخت شده بودند که با سقوط دولت صهیونیستی اشرف غنی همه معادلات شیطان بزرگ بهم ریخت.
✅ برای اولین بار دولت طالبان با سران شیعه افغانستان جلسه برگزار کردند و متعهد شدند که تمام مشکلات شیعیان را حل کنند و اعلام کردند کشور افغانستان متعلق به همه افاغنه است.
✅ قابل ذکر است که جناح حقانی ها دولت طالبان ،قبلا در تلاش نفی بلد شیعیان بودند.
✅ این درحالی است که امریکا و نظام صهیونیستی جهانی مخصوصا اتحادیه اروپا بهت زده و در حال دق مرگ شدن هستند و فقط نظاره گر سیر تحولات به سود نهضت جهانی جمهوری اسلامی ایران هستند و با بغض به نتانیاهو نگاه می کنند.
❇️❇️❇️❇️❇️
وعده خدا در مورد پایمردی مؤمنین و نصرت الهی به جبهه مقاومت ان شاءالله تحقق می یابد.
#مدرسه_علمیه_فاطمه_الزهرا_سلام_الله_علیها_البرز
💠9توصیه عالی از
مرحوم آیت الله کشمیری ره
برای ماه مبارک رمضان
١- آغاز ماه رمضان حتماً نیت کنید فقط براى الله روزه بگیرید؛ فقط الله! آداب روزهداری را تا آنجا که نشاط دارید، انجام دهید
٢- تفکر حتماً دقایقی از ساعات رازآمیز روزهداری خود را به برترین عبادت اختصاص دهید
٣_ یکی از مهمترین حالات بندگی خصوصاً در ماه رمضان، حالتی است که توصیهى مؤکد نبی مکرم است و آن «سجده طولانی» است. فقط خدا و اولیاء الهی میدانند هنگام سجدهى عبودیت چه بارانی از ابر رحمت و چه برکاتی از عالم ربوبیت بر سر شما میبارد. حتماً در روز یک سجدهى طولانی داشته باشید.
۴- حتیالمقدور در خانه خود افطار کنید؛ حتی در مساجد افطار نکنید. بگذارید برکت افطار و دعای مستجاب لحظهی افطار به خانواده و خانهى شما تعلق گیرد. در ضمن، هنگام افطار دِلال کنید! “دِلال يعنى ناز کردن” هنگام افطار برای خدا ناز کنید! چون براش روزه گرفتید
۵- رمز ماندگاری در ضیافت الهی رمضان کیمیای«حُسن خلق» است. با فرزندان، خویشان و دوستان خود با اکسیر حسن خلق و مهربانی برخورد کنید. لحظهى عصبانیت و خشم شما همان لحظه اخراج شما از این مهمانی الهی است!
۶- کشتی رؤیایی رمضان سوار بر امواج دریای «اشک» به ساحل نجات می رسد! از خدای سبحان در این ماه خصوصاً اسحار سحرآمیز آن اشک و گریه درخواست کنید.
۷- از ابتدای ماه رمضان باید هدفگذاری شما “لیلة القدر” باشد که جان رمضان است. در این خصوص، سخن زیاد است؛ لکن، «مصلحت نیست که از پرده برون افتد راز» فقط سعی کنیم شب قدر در ما واقع شود نه در ماه!
۸- این ماه ماه «ربیع القرآن» ماست. در این بهار قرآنی هرروز یک آیه را انتخاب کنید و تا افطار به طور متناوب تلاوت و در پیرامون آن تدبر نمایید. امید است دم دمای افطار آن آیه برای شما پرده از رخسار بردارد!
۹- در سراسر ماه رمضان توجه شما به روزهدار حقیقی و انسان کامل یعنی امام عصر نباید منقطع شود.
@homateb
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشحالی یعنی
روزه اولی باشی
عاشق علی باشی
ماه رمضون باشه....🌱
@zendegitv4
کانال ایتا زندگی پس از زندگی
تهیه کنندگان و دست اندرکاران این برنامه خیر دو دنیا نصیبتون
هدایت شده از زندگی پس از زندگی
33.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 تجلی نور
🔺 تجربه گری که بواسطه ترک اعتیاد از جهنم وارد بهشت شد
🔸 این قسمت: منفی هفت (بخش دوم)
تجربهگر: دانیال قاسمعلی
هر روز ساعت ۱۷:۳۰
بازپخش: ساعت ۱ بامداد و ۱۲:۳۰
از شبکه چهار سیما