#ماه_محرم
#عقیدتی
#مسجد_جامع
#زیارت_جامعه_کبیره
#قرارگاه_فرهنگی_اجتماعی_فضای_مجازی
#حوزه_127_قمر_بنی_هاشم_ع
#حوزه_128_ام_البنین_س
#قرارگاه_شهید_کمالی_دهقان
#پایگاه_شهید_اسحاقیان
#پایگاه_شهید_دادخواه
مراسم دعای پرفیض زیارت جامعه کبیره با نوای حاج زین العابدین غلام
در مسجد جامع گرمدره بعد از اقامه نماز مغرب و عشا با رعایت پروتکلهای بهداشتی
همراه با پذیرایی
📆 شنبه 1400/6/6
‼️🔴 فوری ‼️ فوری 🔴‼️
⚠️جهت ثبتنام در مسابقه عظیم قرآنی «نور علی نور» تنها ۳ روز دیگر فرصت باقیست!!
💎 با ۲۰ میلیون تومان #جایزه_نقدی شامل:
🎁 ۱۰ کارت هدیه یک میلیون تومانی
🎁 ۲۰ کارت هدیه پانصد هزار تومانی
📆 تاریخ برگزاری #مسابقه: ۱۲ شهریور ماه
✅ ثبتنام رایگان در مسابقه، دریافت نسخه PDF مقاله و عضویت در کانال اطلاعرسانی از طریق لینک زیر:
🆔 zil.ink/noor_test
برگزاری کلاس نهج ابلاغه
تاریخ۱۴۰۰/۶/۶
مکان :پایگاه المهدی
#لبیک_یا_حسین
#لبیک_یا_امام
#محرم
#حوزه_112_حضرت_ام_کلثوم
#پایگاه_المهدی_بهار
🌐روابط عمومی حوزه ۱۱۲ حضرت ام کلثوم
✅ کانال اطلاع رسانی
#حوزه_112_حضرت_ام_کلثوم
🔴@ravabet_omomi_h112🔴
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین
#محرم
#فرهنگی
#اجتماعی
#دهه_دوم_محرم
شب نهم از دهه دوم محرم
آخرین شب
#عزاداری در #مدرسه #اسد_ابادی
سخنرانی و مداحی و زیارت عاشورا
سخنران حاج آقا #صدرالدین_حسینی
و پیش منبر #سید_رضا_موسوی
ومداحی
#پذیرایی با #غذای #گرم و #شربت و #کیک از #عزاداران #حسینی
با رعایت پروتکل های بهداشتی
#حوزه_118_امنه_سلام الله علیها
#پایگاه_شهید_فهمیده
#مراسم_عزاداری_دههدوم
▪️ مکان:
پارک فاتح، جنب زمین بازی کودکان
▪️ زمان:
جمعه ۵شهریورماه، ساعت ۱۸
پایگاه شهدا | حوزه ۱۲۵
♨️خبرگزاری مردم
@Rajaee125_ir
#لبیک_یا_حسینع
🏴 جلسه کادر تربیتی پایگاه
پ.عاشقان ثارالله | حوزه ۱۲۵
♨️خبرگزاری مردم
@Rajaee125_ir
21.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لبیک_یا_حسینع
🎥 ببینید | دهه اول محرم
🏴 گوشهای از تلاشهای عاشقانه خادمان حسینی(ع) به روایت فیلم و عکس
پایگاه شهدا | حوزه ۱۲۵
♨️خبرگزاری مردم
@Rajaee125_ir
#لبیک_یا_حسینع
🏴 هیئت هفتگی
پ.عاشقان ثارالله | حوزه ۱۲۵
♨️خبرگزاری مردم
@Rajaee125_ir
بسم الله الرحمن الرحیم
لِلْفُقَرَاءِ الَّذِينَ أُحْصِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ لَا يَسْتَطِيعُونَ ضَرْبًا فِي الْأَرْضِ يَحْسَبُهُمُ الْجَاهِلُ أَغْنِيَاءَ مِنَ التَّعَفُّفِ تَعْرِفُهُم بِسِيمَاهُمْ لَا يَسْأَلُونَ النَّاسَ إِلْحَافًا ۗ وَمَا تُنفِقُوا مِنْ خَيْرٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ
(بهتر است انفاق شما) براى نیازمندانى باشد که در راه خدا، در تنگنا قرار گرفته اند. و نمى توانند (براى تأمین هزینه زندگى) مسافرتى کنند
(و سرمایه اى به دست آورند.) و افراد نا آگاه آنها را از شدّت خویشتن دارى، بى نیاز مى پندارند. امّا آنها را از چهره هایشان مى شناسى. و هرگز با اصرار از مردم درخواست نمى کنند. (این است مشخّصات آنها!) و هر چیز خوبى (در راه خدا) انفاق کنید، خداوند از آن آگاه است.
(بقره/273)
تفسیر:
بهترین مورد انفاق
باز در ادامه آداب و احکام انفاق، در این آیه، به بهترین مواردى که انفاق در آنجا باید صورت گیرد، اشاره شده است، یعنى کسانى که داراى صفات سه گانه در این آیه باشند.
در بیان اولین وصف آنان مى فرماید: انفاق شما به خصوص باید براى کسانى باشد که در راه خدا، محصور شده اند (لِلْفُقَراءِ الَّذینَ ...
یعنى کسانى که: به خاطر اشتغال به جهاد در راه خدا و نبرد با دشمن و یادگیرى فنون جنگى یا تحصیل علوم لازم دیگر، از تلاش براى معاش و تأمین هزینه زندگى، باز مانده اند، که یک نمونه روشن آن، اصحاب صُفَّه در عصر پیامبر اکرم(صلى الله علیه وآله) بودند.
آن گاه براى تأکید مى افزاید: همانها که نمى توانند سفرى کنند و سرمایه اى به دست آورند (لا یَسْتَطیعُونَ ضَرْباً فِی الأَرْضِ).
تعبیر به ضرب فى الارض به جاى سفر، به خاطر آن است که مسافران مخصوصاً آنها که براى هدف هاى مهمى پیاده به سفر مى روند، پیوسته پاى بر زمین مى کوبند و پیش مى روند.
بنابراین، کسانى که مى توانند تأمین زندگى کنند، باید مشقت و رنج سفر را تحمل کرده، از دسترنج دیگران استفاده نکنند، مگر این که کار مهم ترى همچون جهاد در راه خدا یا فرا گرفتن علوم واجب، مانع از سفر گردد.
و در دومین توصیف از آنان، مى فرماید: کسانى که افراد نادان و بى اطلاع، آنها را از شدت عفاف غنى مى پندارند (یَحْسَبُهُمُ الْجاهِلُ ....
ولى این سخن، به آن مفهوم نیست که این نیازمندان با شخصیت، قابل شناخت نیستند، لذا مى افزاید: آنها را از چهره هایشان مى شناسى (تَعْرِفُهُمْ بِسیماهُمْ).
سیما در لغت به معنى علامت و نشانه است و این که در فارسى امروز آن را به معنى چهره و صورت به کار مى برند، معنى تازه اى است و گرنه در مفهوم عربى آن، چنین معنایى ذکر نشده است، به هر حال منظور این است: آنها گر چه سخنى از حال خود نمى گویند، ولى در چهره هایشان نشانه هایى از رنج هاى درونى وجود دارد که براى افراد فهمیده آشکار است، آرى، رنگ رخساره خبر مى دهد از سرّ درون .
و در سومین توصیف از آنان مى فرماید: آنها چنان بزرگوارند که: هرگز چیزى با اصرار از مردم نمى خواهند (لایَسْئَلُونَ النّاسَ إِلْحافاً).
اصولاً آنها از مردم چیزى نمى خواهند، چه رسد به این که اصرار در سؤال داشته باشند، و به تعبیر دیگر: معمولِ نیازمندانِ عادى اصرار در سؤال است اما آنها یک نیازمند عادى نیستند.
بر این اساس اگر قرآن مى گوید: آنها با اصرار سؤال نمى کنند مفهومش این نیست که بدون اصرار سؤال مى کنند، بلکه مفهومش این است آنها فقیر عادى نیستند تا سؤال کنند; زیرا سؤال آنها معمولاً توأم با اصرار و الحاف است، به قرینه این که مى گوید: آنها را از سیمایشان باید شناخت نه از سؤالشان و الاّ جمله یَحْسَبُهُمُ الْجاهِلُ أَغْنِیاءَ مِنَ التَّعَفُّفِ مفهومى نداشت.
و در پایان آیه، باز، همگان را به انفاق از هر گونه خیرات تشویق کرده، مى فرماید: و هر چیز خوبى در راه خدا انفاق کنید خداوند از آن آگاه است 👌(وَ ما تُنْفِقُوا مِنْ خَیْر فَإِنَّ اللّهَ بِهِ عَلیمٌ).
این جمله، براى تشویق انفاق کنندگان است، خصوصاً انفاق به افرادى که داراى عزت نفس و طبع بلندند، و چه بسا در این موارد بخشش هایى در پوشش غیر انفاق، ولى در واقع به قصد انفاق، صورت مى گیرد، تا طرف مقابل ناراحت نشود، مسلماً خداوند از این نیات پنهانى آگاه است، و آنها را به تناسب نیت و زحماتشان بهره مند مى سازد.
تفسیر نمونه جلد دوم صفحه ۴۱۶
http://eitaa.com/basijnahie3