عجب ماجرایی داشت سردار دلها...
✍مانند حضرت علی اکبر(ع) اربا اربا شد، دستش همچون حضرت عباس (ع) قطع شد، با آتش سوخت و شبانه دفن شد مثل حضرت زهرا سلام الله علیها...
✨
🇮🇷@Khoday_khob_ebrahim.💖
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#ابراهیم_هادی.🌹
🌸ابراهیم دراول اردیبهشت سال 36 در محله شهید سعیدی حوالی میدان خراسان دیده به هستی گشود. او چهارمین فرزند خانواده بشمار می رفت. با این حال پدرش مشهدی محمد حسین به او علاقه خاصی داشت.
🍃او نیزمنزلت پدر خویش رابدرستی شناخته بود. پدری که باشغل بقالی توانسته بود فرزندانش را به بهترین نحو تربیت نماید.
🌸ابراهیم نوجوان بود که طعم تلخ یتیمی را چشید. از آنجا بود که همچون مردان بزرگ زندگی را پیش برد.
🍃دوران دبستان را به مدرسه طالقانی رفت ودبیرستان را نیز در مدارس ابوریحان وکریم خان. سال 55 توانست به دریافت دیپلم ادبی نائل شود. از همان سال های پایانی دبیرستان مطالعات غیر درسی را نیز شروع کرد.
🌸حضوردرهیئت جوانان وحدت اسلامی وهمراهی وشاگردی استادی نظیر علامه محمد تقی جعفری بسیاردر رشد شخصیتی ابراهیم موثر بود. در دوران پیروزی انقلاب شجاعت های بسیاری از خود نشان داد.
🍃و........
🌹 به زودی بعد از من،
🌹 یک فتنه و آزمون سختی خواهد بود؛
🌹 شما در آن فتنه،
🌹 فقط به علی بن ابیطالب،
🌹 تمسّک بجوئید.
👈 روایت شده از پیامبر اسلام صلیالله علیه و آله.
🇮🇷 میلاد امام علی علیه السلام
🇮🇷 و روز مرد،
🇮🇷 بر شما دنبال کنندگان غیرتی ها،
🇮🇷 مبارکباد.☺️
✨
🇮🇷@Khoday_khob_ebrahim.💖
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
روزتون مبارک مردان روزگار...
پدران امت...🍃🌸
#روز_پدر❤️
#میلاد_امام_علی💚
✨
🇮🇷@Khoday_khob_ebrahim.💖
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Hasan Kateb Karbalaei ~ Music-Fa.ComHasan Kateb Karbalaei - Molana Ali (128)(2).mp3
زمان:
حجم:
4.1M
عشق به حیدر چه بی نظیره
خدا این عشقو ازم نگیره
#میلاد_امام_علی_تبریک.🍏🎂🍰👏🎉🎉🎉
✨
🇮🇷@Khoday_khob_ebrahim.💖
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#مهدیجان 💞
جای زمیـنه سازی روزظهور تو
دائم غـزل سروده شده نیامدی
کم کارکرده ایم برای ظهور تو
یاری نکرده ایم، شما را، نیامدی.
🌸اللهُم عجّل لوِلیّک الفَرج.🌸
✨
🇮🇷@Khoday_khob_ebrahim.💖
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
خُدایِ خُوبِ ابراهیم
#ابراهیم_هادی.🌹 🌸ابراهیم دراول اردیبهشت سال 36 در محله شهید سعیدی حوالی میدان خراسان دیده به هستی
🍃او همزمان با تحصیل علم به کار در بازار تهران مشغول بود. پس از انقلاب در سازمان تربیت بدنی و بعد از آن به آموزش پرورش منتقل شد. ابراهیم همچون معلمی فداکار به تربیت فرزندان این مرز وبوم مشغول شد.
🌸اهل ورزش بود. با ورزش پهلوانی یعنی ورزش باستانی شروع کرد. در والیبال وکشتی بی نظیر بود. هرگز در هیچ میدانی پا پس نکشید ومردانه می ایستاد.
🍃مردانگی اورا می توان در ارتفاعات سر به فلک کشیده بازی درازو گیلان غرب تا دشت های سوزان جنوب مشاهده کرد. حماسه های او در این مناطق هنوز در اذهان یاران قدیمی جنگ تداعی می کند.
🌸در والفجر مقدماتی پنج روز به همراه بچه های گردان کمیل وحنظله در کانالهای فکه مقاومت کردند اما تسلیم نشدند.
🍃سرانجام در 22 بهمن سال 61 بعد از فرستادن بچه های باقی مانده به عقب، تنهای تنها با خدا همراه شد. دیگر کسی او راندید.
🌸او همیشه از خدا می خواست گمنام بماند. چرا که گمنامی صفت یاران خداست. خدا هم دعایش را مستجاب کرد. ابراهیم سالهاست که گمنام وغریب در فکه مانده تا خورشیدی باشد برای راهیان نور.💫
🌹نورتان تا ابد در قلب مان و افکارمان جاری و ساری شهید جاوید الاثر سردار ابراهیم هادی.🌹
✨
🇮🇷@Khoday_khob_ebrahim.💖
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹