34.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇺🇸درسی از #اوضاععلمیِ آمریکا📚🤔
به بهانهٔ
📊نتایجِعجیبِ المپیادِ جهانیِ ریاضی ۲۰۲۳
🔻 واقعیات موجود نشاندهندهٔ اوضاع نامطلوب جامعهٔ آمریکایی از حیث آموزشی است! آن هم جامعهای با این حد از ثروت و امکانات! هرچند تحلیلهایی قابل اعتناء در مورد چرایی این موضوع مطرح میشوند؛ ولی یقیناً از مهمترین دلایل، نهادینه شدن و گسترش فساد و ولنگاری در میان آمریکاییهاست.
👈 باید از تجربیات موجود، درس گرفت و کشور را از حرکت به سمت ولنگاری و پذیرش نگاه غربی به #مسئلهٔجنسیت و #مسئلهٔزن دور نگهداشت.
🌿 خُمّ سعادت 🌿
🌿 @Khomme_Saadat 🌿
29.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚔ 💣 🛩 ⚙ 🚬💉 💊💰💸🛢📚📿 🗞 🎞 🛰 📡📱ـ ـ ـ
⏳۸ دقیقه:
سریعخوانیِ فهرستِ بعضی از #دشمنیها با #ایران عزیز ما 🤔
👈 عذرخواهی بابت کیفیت پایینِ فیلم.
👈 جالب توجه
📌#ویراسته
🌿 خُمّ سعادت 🌿
🌿 @Khomme_Saadat 🌿
🕌 #بازارچهٔ #دینِسالم کجاست؟!
💠 #پدرومادر باید دست #بچهها را بگیرند و بیایند #مسجد! مسجدیها نماز میخوانند و روزه میگیرند؛ لذا بچهها میبینند و با مسجد و نماز آشنا میشوند و لو به صورت بچگی. بعد که بزرگ شدند، خودشان یاد میگیرند ...
#سرنخهایتربیتی
📌 آیةالله#خوشوقت (رض)
〰〰〰 پایان 〰〰〰
✍ بعضی مساجد، امامان جماعات محترمی دارند که میتوان به راحتی به ایشان اقتداء کرد و از محضرشان بهره برد؛ ولی در عین حال آفاتی هم دارند! خصوصاً ممکن است بخش زنانهٔ مسجدی ناخوشایند؛ بلکه مضر باشد! زنان ما آماج حملات شیطانی بودهاند و زنان مساجد هم از این حملات مستثنی نیستند. نمازگزاران خانمی که گرفتار، پرتوقع و دور از اخلاق خداپسند و وظایف دینی شدهاند. زنانی که اهل خرجهای زائد و مروج آنند. کمتوجه شدهاند به #خانهداری، فرزندآوری و تربیت #فرزند 🥀 به جای اینکه قربةالیالله مایۀ آرامش شوهر و به دنبال رضایت او و تابع باشند که توشۀ آخرتشان شود، مرتباً او را در تنگنای تصمیماتی قرار میدهند که به آنها رضایت ندارد و حتی اذیت میشود🥀
بر نمازگزاران چنین مساجدی است که به تبعیت از امام جماعت خود، در عین رعایت نرمی و صفا به عنوان اصل کلی، غیرت و غضب خداپسند و حقگویی که از وظایف مؤمنان است را هم در جای خود فراموش نکنند که بلاشک خیر دنیا و آخرت و خواست دین است.
👈هممِهـــــــ🕊ــــــر،همغضب!
🌿خُمّ سعادت🌿
🌿@Khomme_Saadat🌿
بیانی ساده؛ ولی روشنگر💡
« شرط قیام امام، فقط #کمالاتِباطنی نیست، #مسائلِخارجی هم هست »
🔹ماها در مواردی احساس میکنیم که دلیل و حکمت تفاوت سبک ظاهریِ حضرات معصومین علیهم السلام را خوب درک میکنیم و در مواردی دیگر با یک راهنماییِ نسبتاً ساده متوجه مطلب میشویم؛ اما گاهی هم ممکن است، فاصلهمان تا درک درست و دلنشینِ علت تفاوت سبک ظاهری امامان معصوم (ع) زیادتر باشد ...
🔹 مهم این است که حضرات معصومین علیهمالسلام را نور واحد و کامل از نظر الزامات و فضائل امامت بدانیم. البته در به رویمان باز است و با بالا بردن علم و تقوی و مسئلت از خداوند، چشم دلمان، هر چه بیشتر از این چشمههای نور، روشن خواهد شد.
🔹 نقل شده کسانی پس از مرگ هارون الرشید، که خلیفهای مقتدر بود، به امام رضا علیهالسلام فشار میآورند که قیام فرمایید و اینکه سکوت در برابر ظلم و فساد جائز نیست! اما واکنش امام علیهالسلام، چیزی شبیه به این بوده است که:
از ایشان میپرسند چرا به این واجب در زمان هارونالرشید عمل نکردید؟ پاسخ میدهند چون شرایط نبود و خلیفهای مقتدر روی کار بود و ... حضرت میفرمایند پس حالا که قبول دارید این واجب شرایطی دارد، اجازه دهید من هم شرایط را بسنجم ...
یعنی شما در حد خودتان یک مطالبی را میفهمید؛ ولی منِ امام، با هدایت الهی، امور دیگری را هم میبینم و در هر موقعیت به آنچه رضای الهی است، عمل میکنم.
🤲 خدایا دل و جان ما را بیش از پیش با معارف ِحضرات معصومین علیهمالسلام، روشن فرما 💐
🌿 خُمّ سعادت 🌿
🌿 @Khomme_Saadat 🌿
هدایت شده از خُمّ سعادت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 ☫ ایران اسلامی ... 🏆
🇺🇸🗽🇪🇺🇬🇧🇨🇦 ـ ــ ـــ ــــ ــــــــ
📽 نخستوزیراسرائیل .. :
✨تشخیص رهبر ایران، درست است✨
متأسفانه ایران به قله نزدیک شده!
هرچند بعضی از خود ایرانیها حواسشان نیست، کشورشان در حال تبدیل شدن به یک ابرقدرت تمام عیار است!
👈 مفهومگیری
از صحبتهای چند سال قبلِ این سیاستمدارِ کهنهکار، که طی سالهای مختلف، حواسش به این راحتیها از دشمنی با ایران، پرت نشده است!
توجه! عبارتی مثلِ «یک امپراتوری قدرتمند» در انتهای زیرنویسها، از قلم افتاده؛ البته مفهوم درست، به فضل الهی «یک تمدن اسلامی» خواهد بود.
📌 این تنها یک مورد از تأيیدکنندگان کلام رهبر فرزانهمان است. موارد بسیارند #الحمدلله.
🌿 خُمّ سعادت 🌿
🌿 @Khomme_Saadat 🌿
📊 مهاجرت نخبگان؛ تنوع نگاهها
📱📡🗞 برخی تبلیغات، وضعیت خروج مغزها از کشور را بسیار بحرانی نشان میدهند، از این دریچه که مثلاً تمام جوانان نخبه یا نسبتاً موفقِ شرکتکننده در مصاحبهای، در اجتماعی خاص، اظهار تمایل برای خروج از کشور داشتهاند! مستقل از نیت تهیهکنندگان و منتشرکنندگان این محتواها، گاهی دیده میشود که افرادی غیرمغرض، چیدمان فکریشان، ذیل نتیجهگیریِ القائی این محتواها، شکل میگیرد؛ حال آنکه ابتدا باید در یک سنجش علمی و جامع، درستی و شمول این دادهها را مورد ارزیابی قرار داد.
📃 یکی از مراکز فرهنگی، که طبیعتاً امکان دسترسی به دادههای جامع را دارد، آمار مربوط به سالهای ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۹ را در جدول فوق، ارائه کرده است: درصد حضور نخبگان و افراد نسبتاً موفق در داخل کشور، درصد مقیمشدنشان در خارج کشور و ...
🔎🧮🔍 کسانی دادههای این قبیل مراکز را جانبدارانه میدانند. بله ممکن است علاقه به نظام و کشور، در انتخاب معیارها مؤثر بوده باشد؛ لذا اصراری بر قبول صددرصدی این آمارها از سوی مخاطب نیست؛ اما اصرار بر این است که نتایج ارائه شده توسط مراکز زاویهدار هم چشمبسته قبول نشود و التهاب و ناامیدی به جامعه تزریق نشود.
همانطور که نمیتوان کتمان کرد با شرایط مطلوب فاصله داریم، این را هم نمیتوان کتمان کرد که بسیارند نخبههایی که پای کار آرمانها و کشور خود ایستادهاند و پیشرفتهای چشمگیر در عرصههای مختلف، شاهد واقعی و ملموس این مدعاست. فرضاً اگر این فتوحات، کار کسانی بوده که در معیارهای نخبگانی نمیگنجند، جادارد در نگاهمان به مقولهٔ نخبگی، بازنگری کنیم.
🌿 خُمّ سعادت 🌿
🌿 @Khomme_Saadat 🌿
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚🗡 مناسب برای مجادله 📲
👈 اما تا چه حد بهجا و متعهدانه؟
📊 🎤 بعد از اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۲ یک مصاحبهٔ آنچنانی منتشر شد که طی آن، افراد شرکت کننده در مصاحبه (که تازه در کنکور قبول شده بودند) همگی از تمایل خود برای #مهاجرت گفتند ... با فاصلهای کوتاه، در کنار این مصاحبه، سخنانی از آقای #هویدا، نخست وزیر مشهور قبل انقلاب، بازنشر شد که ما حسرت نخبههایی را که به فکر ساختن کشورشان نیستند، نمیخوریم ...
🎯 ⚠️ بازنشر صحبتهای این عنصر طاغوتی، در برابر بعضی افراد غیرمذهبی یا غیرانقلابیِ ترویجکننده و توجیهکنندهٔ مهاجرت، میتواند تیزی کلام ایشان را بگیرد و هنرمندانه تلقی میشود؛ اما سبک برخورد ما با این سرمایههای کشور، که گرفتار تبلیغات شدهاند و تمام صحنه را به خوبی نمیبینند، به گونهای دیگر است. بنای ما حالگیری، جدل و دعوا با این پارههای تن نیست. البته حساب جریانات پشت صحنه و آتش بیاران معرکه، به گونهای دیگر است.
👈 جوانان و نوجوانان، خاصه نخبگان، سرمایههای ملتند، آن هم سرمایههایی ذیقیمت! درست است که این پارههای تن ملت، در برابر آرمانها و کشور مسئول هستند؛ اما نباید احساس مسئولیت و دلسوزی نسبت به خود این نوجوانان را فراموش کرد! مسئول انقلابی پا روی نفس خود میگذارد، بعضاً تلخیِ زخم زبان و سخنان نسنجیده و گاه متکبرانه و جاهلانه را تحمل میکند و بزرگوارانه و پدرانه برخورد میکند. حرفشان را میشنود، در حد امکان شرایط بهتری برایشان مهیا میکند. امیدوارانه و با ایمان سعی میکند در دل فرزندان این کشور بذر ایمان و امید بپاشد و نهال تعالی غرس کند.
🌿 خُمّ سعادت 🌿
🌿 @Khomme_Saadat 🌿
🇮🇷وقتی رهبرِ مملکتی🇮🇷
🔹خودش نخبه باشد
🔹حقیقتاً گوش شنوا داشته باشد
🔹نگاهش پدرانه و بزرگوارانه باشد
🔹مطلع و واقع بین باشد
🔹درد دین و مردم داشته باشد
🔹روزمرگی او را از اصول غافل نکند
و ...
👈 نخبه و نیازهایش را درک میکند و به جای قهر و دعوا، راهنمایی و دلسوزی میکند، در صورت نیاز، ناز هم میکشد ...
فهمیدگی، نخبگی و بزرگواریِ رگهای از مسئولان، از دلگرمیهایی بوده که حتی در شرایط سخت، باز هم خیلی از نخبهها امیدوارانه پای کار دین و کشور بمانند تا به مدد الهی، کارهای بزرگی انجام شود.
📚⚙💡نخبههای حقیقی، نه صرفاً مدعی، پیشرانهای هر جامعه و از مهمترین سرمایههای هر ملتی هستند و مسئولند برای اعتلای مردم خود تلاش کنند؛ اما اگر پای کار نبودند، مدیر فهمیده و بزرگوار، یکی از وظایف خود را شناسایی نخبهها و تعامل با آنها میداند و تا جایی که شرایط اجازه دهد مقدمات لازم را فراهم میکند. گاهی اوقات نیش آنها را صبورانه نوش میکند؛ حتی در حدی که عقل میپسندد نازشان را هم میکشد! همهاش قربةالیالله و به امید اصلاح و رشد ...
💣🗡📡📱💸👨🏫 بحث نخبهها، بخشی سابقهدار و مهم از جنگ ترکیبی بوده و هست. در این جبهه هم پیروزی و شکست داشتهایم. هدف باید از جهتی رساندن سود عزتمندانه به کشور باشد و از جهتی رعایت شأن نخبهها و ادای حقوق مادی و معنوی ایشان. حال اگر برخی همراهی نکردند، باید با توکل و با نخبههای پرشمار دیگر کار را ادامه داد! ناراحتِ این پارههای تن هستیم، چه بسا اشک هم بریزیم که کاش آنها هم مانده بودند پای آیین و کشور و پای دنیا و آخرتِ حقیقیِ خودشان ...
🌿 خُمّ سعادت 🌿
🌿 @Khomme_Saadat 🌿
🔍📊🔎 این روزها تحلیلهای متنوعی در مورد نتایج کنکور ارائه شدند که نوعاً نتایج را دور از عدالت و ناراحتکننده ارزیابی کردهاند.
🕯📑 در کنار تحلیلهای پرتعداد فوق، در اینجا به دو نکته اشاره میشود که انشاءالله کمکی باشد برای شکلگیری و ترویج تحلیلی جامعنگر و منصفانهتر.
۱. مدارس تیزهوشان و نمونه، مدارسی دولتی و همگانی هستند که طبق روالی معلوم، آزمون ورودی برگزار میکنند و ... البته بر اساس امکانات و برنامههایی که دارند، مبلغی نه چندان سنگین از خانوادهها دریافت میکنند؛ آن هم با ملاحظاتی، مثل قسط بندیِ شهریه. این مدارسِ جاافتاده و کاربلد، سرمایههای ملی هستند. ملاحظهٔ حمایت رهبر فرزانهٔ انقلاب از اصل این جریان و نوع نگاه دولت قبل به این مدارس، دادهای قابل توجه برای مخاطب است.
۲. مدارس غیرانتفاعی، مربوط به اجنبیها نیستند؛ حتی جز تعداد محدودی که شهریههای نجومی دارند، اینگونه نیست که فقط خانوادههای ثروتمند در آنها حضور داشته باشند. خیلی از گردانندگان این مدارس، دغدغههای تربیتی و علمی دارند، هرچند با توجه به واقعیات موجود، شهریههای نسبتاً بالایی داشته باشند. خیلی از دانشآموزان این مدارس هم از خانوادههای متوسط و پایینتر از متوسطی هستند که پای دغدغههای تربیتی و آموزشی خود ایستادهاند. مثلاً بعضی یک سوم کل درآمد سال خود را خرج تحصیل و تربیت بچهها میکنند یا بعضی طلاب با نماز و روزهٔ استیجاری شهریهٔ این مدارس را پرداخت میکنند ...
⚠️ نظام آموزشیِ موجود، نقاط ضعف و قوت فراوانی دارد که برای اتخاذ تصمیم درست، باید همگی مدنظر باشند.
🌿 خُمّ سعادت 🌿
🌿 @Khomme_Saadat 🌿
💠 برخی فتوحات کشور شریف ایران
✍ ضمن توجه دادن به محتوای هنرمندانهٔ فوق، به برخی نکات که شاید کمتر مورد توجه باشند، اشاره میشود:
۱. کسب بالاترین رشد توسعهٔ انسانیِ جهان، طی ۴ دههی اول انقلاب؛ علیرغم جنگ، تحریم و ... که طبیعی مینمود سراغ این امور نرویم.
۲. ایران اسلامی، محبوبترین، در بین مجاهدان و متفکران آزاداندیش جهان است و عمق استراتژیک آن پایتختهای کشورهای متخاصم را هم فراگرفته و ظرفیت بسیج جهانیِ منحصربهفردی دارد.
۳. تقریباً طی ده سالی که وادادگیهایی، برخی عرصههای جدی را تعطیل، نیمهتعطیل یا کُند کرد، در برخی عرصههای مهم، مثل هستهای، عقب ماندیم؛ اما با توجه به داشتهها، در بازهای معقول، پیشرفت لازم محقق خواهد شد، انشاءالله.
۴. کارآمدی نظامی کشور، مافوق رتبهٔ ۱۷ است. ضمن اینکه قبلتر و طبق اعلام بعضی مراکز جهانی، تبعاً با معیارهایی متفاوت، رتبهٔ ما ۱۳ بود، آن هم بدون در نظر گرفتن توانمندیهای سپاه مقتدر و فقط با لحاظ توانمندیهای ارتش قهرمان!!
۵. طراحی و تولید سلاحهای نقطهزن، کارآمد و ارزان، به جای سلاحهای کشتار جمعی و موفقیت این سبک در میدان عمل! این یک فتح چندجانبه است که میتواند سبک جنگها را تغییر دهد و ریشهاش حاکم بودن اخلاق، بر سیاستهای کلان کشور بوده است.
۶. وجود مدارس و دانشگاههایی که واقعاً کارا، ورزیده، امتحان پسداده و کاملاً بومی و خودی هستند.
۷. وجود انسانهایی خداجو، خوشفکر و کوشا؛ با کیفیت و کمیت بینظیر یا کمنظیر!
۸. وجود رهبری کاردان، مدبر و ساعی در مصالح کشور؛ در جهانی که گرفتار فقر در رهبران کارآمدست.
و ...
🌿 خُمّ سعادت 🌿
🌿 @Khomme_Saadat 🌿