eitaa logo
خوانسار «خوسارخُمون»😍
1.6هزار دنبال‌کننده
22.1هزار عکس
16.4هزار ویدیو
176 فایل
کانال اطلاع رسانی خوانسار «خوسارخُمون» https://eitaa.com/Khoosarkhomoon 📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید آی‌دی سوال و تبلیغات🥰 @khansar1400 🎤📽️شهروند خبرنگار ما باشید از برنامه مراسمات و اتفاقات جالب،😍 سطح شهرو روستا کلیپ۱دقیقه‌ای ارسال کنید.
مشاهده در ایتا
دانلود
رسیدگی به اعتراضات رتبه‌بندی تا پایان خردادماه سرپرست وزارت آموزش و پرورش در سفر خود به کرمانشاه از رسیدگی به اعتراضات طرح رتبه‌بندی معلمان تا پایان خرداد ماه خبر داد. سرپرست وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: طرح رتبه بندی معلمان اقدام بزرگی بود که از سال ۱۳۹۰ مطرح شده اما هیچ دولتی جز دولت سیزدهم برای انجام این طرح ریسک نکرده است. صحرایی ادامه داد: طرح رتبه بندی همانند مشق نانوشته‌ای بود که تا زمان اجرایی نشدن آن مشکلات موجود بروز نمی‌کرد و اجرای آن اگرچه امروز با مشکلاتی همراه است اما رفع این مشکلات در دست بررسی است. وی خاطرنشان کرد: تنها ۳۰ درصد از معلمان نسبت به طرح رتبه بندی خود معترض بوده که تا پایان خرداد ماه با ارائه مدارک خواسته شده از آنها درصدد رفع آن خواهیم بود و طی روزهای آینده نیز معلم‌هایی که مشمول رتبه بندی نبوده و یا در بلاتکلیفی قرار دارند تعیین تکلیف خواهند شد
⭕️ نگران آقای خامنه‌ای نباش! 🔹عزیزی نقل می‌کرد در بهشت زهرا (س) تهران بودم، پیرمرد باصفایی دیدم که با ادب خاصی بالای این مزار ایستاده و دعا می‌خونه، نگاهم بهش بود و مدّت‌ها که دور زدم دیدم دست به سینه هنوز بالای مزار هست، بعد پایان دعا و ذکر متوجه من شد. صدام کرد و گفت: پسرم ازت می‌خوام هروقت اومدی برای این شهید فاتحه بخونی. 🔸گفتم چشم، می‌شه خواهش کنم دلیلش رو بگید. 🔹گفت من سال‌ها بود بعد از فتنه۸۸ برای حضرت آقا و سلامتی جسمی و تعرض احتمالی به جان‌شان خیلی نگران بودم و اضطراب درونی داشتم، روزی شهیدی با همین شمایل به خوابم اومد و شماره ردیف و قطعه هم بهم گفت. ازم پرسید چرا نگران آقای خامنه‌ای هستی؟! نگران نباش من خودم محافظش هستم. بار اوّل توجهی به خواب نکردم تا اینکه دوباره همان خواب تکرار شد، همان هفته پنجشنبه با حفظ کردن شماره ردیف و قطعه اومدم بهشت زهرا و دقیقاً همان چهره رو روی قبر دیدم، دیدم تو توضیحات شهید نوشته «محافظ رئیس جمهور محترم حجت الاسلام سید علی خامنه‌ای». 🔸از اون موقع به بعد دیگه خوفی از تعرض به جان آقا ندارم و‌ در عوض مدام به این شهید سر می‌زنم و دعاگوش هستم، به هرکسی هم که بتونم میگم.
🔻راننده پراید متهم به برخورد عمدی با یک روحانی در منطقه مرزداران تهران، بازداشت شد 🔹طی روزهای گذشته، تصویری از یک خودرو پراید، در فضای مجازی منتشر شد که در این تصویر یک روحانی بعد از برخورد یک خودرو پراید با او، روی ماشین افتاده و خودرو در حال کشیدن وی در خیابان بود. 🔹فرد مورد اشاره، بازداشت شده است.
خلیج فارس جای حضور ملت بزرگ ایران است. امام خامنه‌ای (مدظله العالی) 🔹دهم اردیبهشت ماه، روز ملی خلیج فارس گرامی باد.
🌺 #١٠_اردیبهشت_روز_ملی_خلیج_فارس 🇮🇷سخن پیامبر بزرگوار اسلام (ص) مقدس‌ترین سند در اثبات نام ♦️در این کتاب حدیثی از پیامبر گرامی اسلام نقل شده که در آن پیامبر سه بار نام را از زبان مبارک خود جاری ساخته‌اند ♦️روزی پیامبر مکرم اسلام در جمع اصحابشان در خصوص صحبت می‌فرمایند و نهایتا این گونه بیان می‌دارند: "...الْمَدِینَةُ مَا بَابٌ مِنْ أَبْوَابِهَا إِلَّا مَلَکٌ مُصَلِّتٌ سَیْفَهُ یَمْنَعُهُ، وَبِمَکَّةَ مِثْلُ ذَلِکَ، ثُمَّ قَالَ: «فِی بَحْرِ فَارِسَ مَا هُوَ فِی بَحْرِ الرُّومِ مَا هُوَ، ثَلَاثًا» ثُمَّ ضَرَبَ بِکَفِّهِ الْیُمْنَى عَلَى الْیُسْرَى ثَلَاثًا...." 📝که ترجمه آن به این شرح است: «در هیچ دروازه‌ای نیست مگر اینکه فرشته‌ای در حالیکه شمشیرش را بیرون آورده از ورود (دجال) ممانعت کند. سپس پیامبر سه بارگفتند: (دجال) در دریای فارس و در، دریای روم نیست و سپس سه بار کف دست راست خود را بر کف دست چپ شان زدند...» ▪️در ذیل این کتاب نیز به صحیح بودن این حدیث با عبارت "رجاله الصحیح" اشاره شده است. 📚مسند ابی یعلی،ج۴ص١٢٠ 📚مسند ابی یعلی،ج۴ص١٣٠ 📚مسند ابی یعلی،ج۴ص١۴٢ ولی طبق متون پهلوی ☑️طی استفتائی که از چندی تن از مراجع عظام شیعه، حضرات آیات نوری همدانی علوی گرگانی سبحانی انجام شده است استناد به این حدیث را خوب و حضرت آیت الله علوی گرگانی با عنایت به کلام نبی مکرم اسلام (ص)، جعل نام خلیج فارس به نام دیگر را «حرام شرعی» اعلام کردند.
🌹10 اردیبهشت1361- سالروز عملیات بیت‌المقدس ♦️ در این روز عملیات مهم و سرنوشت ساز بیت‌المقدس با تمام توان و با حضور گسترده نیروهای ارتش و سپاه آغاز شد و به مدت 25 روز و طی 4مرحله جنگ سخت به سرانجام رسید و به این ترتیب علیرغم همه حمایت های مالی، تسلیحاتی و حتی نیرویی که تقریبا توسط تمام کشورها از صدام می شد، خرمشهر که پس از 34 روز مقاومت در برابر دشمن، در تاریخ 4 آبان ماه 1359 اشغال شده بود، بعد از 575 روز در صبح روز سوم خرداد 1361 آزاد شد. ♦️این عملیات بازتاب گستره‌ای در رسانه های بیگانه داشت و در جریان آن، استکبار به شدت در صدد تضعیف ایرانی‌ها بود اما اخلاص، رشادت و فداکاری‌های رزمندگان اسلام فتح بزرگ خرمشهر با ارمغان آورد و خط بطلان بر توطئه‌های دشمنان کشید. ♦️ رادیو دولتی انگلیس گفت: موفقیت در جنگ عراق امکان پیروزی نهایی ایران را بیش از پیش محتمل ساخته است. پیروزی که در صورت تحقق آن، نگرانی کشورهای خلیج فارس و جهان عرب را بر خواهد انگیخت.
فرمان_هشت_ماده‌‌ای_مبارزه_با_مفا.pdf
حجم: 167.2K
🔴۱۰ اردیبهشت سالروز صدور فرمان هشت ماده‌اي رهبر انقلاب به سران قوا درباره مبارزه با مفاسد اقتصادي
⁉️واقعیت ماجرای شاسی‌بلندها و ارتباطشان با استیضاح وزیر صمت ♦️در ابتدای تابستان ۱۴۰۰ یعنی تنها چند هفته بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری و در زمانی‌که هنوز دولت جدید مستقر نشده بود معاون اجرایی وقت مجلس پیشنهاد تفاهمی را با خودروسازی بهمن‌موتور مطرح کرد تا خودروهای فیدیلیتی و دیگنیتی به‌صورت خرید لیزینگی به نمایندگان و کارمندان مجلس فروخته شود. 🔺این تفاهم‌نامه در تابستان ۱۴۰۰ درحال پیگیری و بنا بود روند اجرایی آن از ابتدای پاییز شروع شود. تفاوت قیمت این خودروها با بازار حدود ۳۰۰ میلیون بوده است. 🔺در ادامه با اطلاع برخی نمایندگان از چنین ماجرایی، اعتراضات به این اقدام شروع شد و با ورود رئیس مجلس، هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان و دیگر نهادهای نظارتی روند این تفاهم متوقف شد. 🔺پس از توقف این ماجرا از سوی مدیریت مجلس، روندی در خارج از مجلس برای ادامۀ این ماجرا شکل‌ گرفته و از اینجا به بعد طرف حساب شرکت خودروساز یک شرکت واسط است که در مستندات منتشرشده از سوی علیرضابیگی نیز این مسئله قابل تشخیص است. 🔺برخی از نمایندگان مجلس در پاسخ به این سوال که آیا نمایندگانی بالاخره این خودروها را دریافت کردند یا نه، گفتند: تا جایی که ما می‌دانیم کسی از نماینده‌ها این خودروها را نگرفته اما کاش اسامیِ لیست ادعایی منتشر می‌شد. 🔺هرچند این تفاهم به سرانجام نرسید و برخورد اول را خود رئیس مجلس با عزل معاون اجرایی وقت انجام داده اما برخورد با اصل پیگیری این رانت و شکل‌گیری چنین امتیازات خاصی حتما باید از سوی نهادهای نظارتی پیگیری شود. ⁉️اما آیا ادعای رشوه برای رای منفی به استیضاح صحت دارد؟ 🔺تاریخ پیگیری تفاهمِ دریافت خودرو از شرکت خودروساز نشان می‌دهد این ماجرا پیش از آغاز وزارت فاطمی امین بوده و اتفاقا توقف اجرای این اقدام نیز همزمان با آغاز دورۀ او انجام شده است. 🔺سپس وزیر صمت آبان ۱۴۰۱ یعنی تقریبا یک سال بعد از توقف اقدام مذکور استیضاح شده که پس از برگزاری جلسه استیضاح، او با ۱۸۲ رای مخالفِ استیضاح در سمت خود ابقا شد.
4.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 وضعیت کمی و کیفی خودرو مورد تاکید دولت و مجلس میباشد ♦️رئیس جمهور:در این مدت گام‌هایی در جهت افزایش کمی و کیفی خودرو برداشته شده است و گزارش‌های آن نیز موجود است.
🔹این پزشک جهادی که چند روز پیش همراه یه تیم پزشکی اومده بودن مناطق محروم دلگان سیستان وبلوچستان، میز ویزیت خودش رو کنار پنجره گذاشته بود تا کولر روشن نشه چون شنیده بود برق اینجا ضعیفه؛ جالبه بهترین صندلی اتاق رو هم برای بیمار گذاشته بود..
♦ نصب پرده بین واگن زنان و مردان در مترو تهران 🔹روز جمعه هشتم اردیبهشت‌ماه، ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد بین واگن زنان و مردان در مترو تهران، پرده‌ای برای جداسازی این واگن‌ها از هم نصب شده است.👌