فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻نیروی هوایی پ ک ک!
🔻ایالات متحده امریکا در ادامه برنامه ی تجهیز و آموزش نیروهای پ ک ک، شاخه سوری پ ک ک YPG را به جنگنده و هلیکوپترهای تهاجمی آپاچی مجهز کرده است.
🔻 حالا پ ک ک اکنون در شمال سوریه دارای واحدهای جنگی منظم و مجهز و صاحب نیروی هوایی شده است. چیزی که موازنه قوا را در خاورمیانه به شدت تغییر داده و سوریه را به سمت تجزیه هر چه بیشتر خواهد برد.
🔻 تشکیل"نیروی هوایی روژوا" به دست امریکا، توان ترکیه را در برخورد با این گروه تروریستی را کاهش داده و این گروه تروریستی و حامیانش را یک گام دیگر به تشکیل کردستان بزرگ (پروژه خاورمیانه تجزیه شده) نزدیک می کند.
🔹ویدئوی حاضر آموزش "نیروی هوایی روژوا" (شاخه سوری پ ک ک) با هلیکوپترهای آمریکایی در پایگاهی هوایی در شمال سوریه را نشان می دهد.
#مطالعات_ترکیه
#تجزیه_منطقه_برنامه_استعمار
#جهاد_تبیین_مقابل_تحریف
#روشنگری_آگاهسازی_اجتماعی
#جنگ_شناختی
#جنگ_ترکیبی
#جنگ_رسانه
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نچیروان بارزانی در اولین کنفرانس خبری بعد از سفر ایران به صورت قاطع بر لزوم خلع سلاح و برچیدن مقر گروهک های تجزیه طلب تاکید کرد.
🔸بارزانی هشدار داده گروه هایی که از قانون سرپیچی کنند و بخواهند روابط اقلیم و همسایگان را مختل کنند جایی در اقلیم نخواهند داشت و باید خاک عراق را ترک کنند، یا تن به قوانین اقلیم و دولت عراق و درخواست های سازمان ملل بدهند.
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
23.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آمریکا باید منتظر #تابستان_داغ باشد. راهی برای فرار از اعتراضات ندارد و تیر تمام فرمول های امنیتی به سنگ خورده است.
#افول_یو_اس
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
🔺خاورمیانه و بیقوارگی سیاست
- بخش اول
حسین دهشیار
واژهها معنای خاص خود را دارا میباشند. معنا به شدت مسیرمحور (هر واقعهای، هر پدیدهای و هر رویدادی متاثر از قبلی و تاثیرگذار بر بعدی است) و به ذات از برساختگی (کارگزار و ساختار در هم تنیده هستند و علیت وجود ندارد) بهرهمند است. این دلالت بر این دارد که ارزشهای مستقر، مناسبات اجتماعی، معادلات سیاسی و توازن نیروها در گستره جامعه در تعامل با یکدیگر و در یک فرایند اجتماعی معنای واژهها را هویت میبخشند.
وقوف به این مهم، دو واقعیت را متجلی میسازد. معنای واژهها به شدت سیال هستند و مداوماً در مسیر تحول حرکت مینمایند؛ چرا که بازتاب محیط میباشند و از سویی دیگر آنها همتراز با سطح توسعه خود را چینهبندی میکنند؛ چرا که پویایی تناسب را طلب مینماید. واژهها ایستایی را بر نمیتابند چون انسان در جایگاه کارگزار قرار دارد و او هر چند در مقاطعی به جهت هویت شکل گرفته در بستر هزاران ساله حیات، بنیادگرایی را پیشه میسازد اما در شرایطی که فرصت تصمیم گیری محاط در مباحثه و بحث را بر خوردار باشد، تحولگرایی را به صحنه میآورد.
قلمروهای فکری و اقتصادی که با توجه به تجارب تاریخی، تنیدگی انتخابی را متجلی میسازند موتورهای محرکه توسعه انسانی محسوب میشوند و به تبع الزامات برخاسته از این دو مولفه است که دیگر حیطههای حیات اگر انتخاب را بر نگزینند به اجبار باید در مسیر آنها طی طریق نمایند. هر چه سطح توسعه بیشتر و متوازنتر باشد، در یک نگاه کلی و تاریخی معنای واژهها طبیعتاً انسانیتر، اجتماعیتر و فضیلت بارتر میگردد. به همین روی است که جوامع توسعهیافته نگاه انتقادیتری به گذشته خود دارند. گردهمایی افراد و شکلگیری جامعه برای تداوم نیازمند برقراری نظم است. نظم مقولهای سیاسی است چون اساساً قدرتمحور و معطوف به توزیع منابع جامعه میباشد و به همین روی افراد و یا گروههایی که بالاترین میزان بهره را از استقرار نظم میبرند به آن جهت میدهند.
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
✅ خاورمیانه و بیقوارگی سیاست
- بخش دوم
حسین دهشیار
پر واضح است که در یک جامعه کشاورزی که مناسبات در چارچوب روابط عمودی (مناسبات بر اساس میزان ظرفیتهای مرتبط با اقتدار در اختیار تعریف میگردند) قوام مییابند، ساختار سیاسی نظم را متناسب با جوهره الگوی اقتصادی مستقر بنماید. در این قلمرو واژه سیاست به معنای تنبیه کردن تعریف میگردد و عملیاتی میشود.
صاحبان قدرت سیاسی در کشورهای خاورمیانه در طول قرنها در بطن اقتصاد کشاورزی و امروزه شبه سرمایهداری، رابطه خود و تودهها را بر اساس تعریف سیاست به معنای تنببه کردن شکل دادهاند. در یک رابطه یک سویه، مردم در قالب تودهها مطابق میل و خواسته ساختار سیاسی و ملاحظات تصمیمگیرندگان و مجریان مستقر در بدنه آن باید اقدام نمایند. اطاعت و فرمانبرداری تنها گزینه در برابر و هر نوع کوتاهی مردم در اجرای دستورات، تنبیه در شکلهای متفاوت را به دنبال دارد. در بسیاری از جوامع در این منطقه درکی که ساختار قدرت سیاسی و حاکمان یکه تاز از سیاست دارند، تنها معطوف به دستور دادن و انتظار اجرای آنها بوسیله تودهها است و هر گونه کاستی و کوتاهی از سوی زیردستان و یا نافرمانی تودهها، تنبیه را به ضرورت به دنبال میآورد.
در سال ۲۰۱۱ مردم در درعا به خیابان آمدند و خواستهای خود را به حکومت سوریه انتقال دادند. ارتش شهر را محاصره کرد و به دنبال قتل و عام مردمی که از حکومت خواهان رفع مشکلات بودند جنگ داخلی کلید خورد. نزدیک به ۷۰۰ هزار انسان بعد از بیش از یک دهه جنگ جان خود را از دست دادهاند، چون یک فرد میخواهد به هر قیمتی حاکم باشد و همه باید بپذیرند. جنگ داخلی آمریکا در حد فاصل ۱۸۶۱ و ۱۸۶۵ که بالای ۶۵۰ هزار نفر کشته داشت، بالاترین با توجه به تعداد کشته در جنگ های داخلی در عصر مدرن محسوب میشد. اسد کشورش را در رتبه اول جهان در این رابطه قرار داده است. حاکمیت در سوریه نشان داد مخالف باید سیاست شود.
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
📽 هم اکنون
👤 حضور دکتر مجتبی اشرافی مدیر اندیشکده مطالعات راهبردی کریمه اهل بیت علیهم السلام در برنامه تلویزیونی روز انتخاب
🟠 شبکه فارس
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
🟢 سالروز ولادت کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه سلاماللّهعلیها مبارک باد.
🙏 با افتخار سالها خدمتگزاری در بارگاه ملکوتی کریمه اهل بیت علیهم السلام، دکتر مرتضی اشرافی قائم مقام اندیشکده مطالعات راهبردی کریمه
🟣 روز دختر را به همه دختران و خواهران سرزمین ایران اسلامی تبریک و تهنیت عرض می کنیم.
🟠 امیدواریم دختران پاک سرشت و نیک رفتار این سرزمین با الگو قرار دادن رفتار و کردار معنوی این بانوی پرهیزکار بتوانند به عنوان دختران موفق امروز و مادران نمونه ی فردا، نقش موثری در پیشبرد جامعه به سمت سعادت دنیوی و اخروی ایفا کنند.
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯