📚 به مناسبت هفته پژوهش؛
آیین رونمایی از کتاب های اندیشکده کریمه(س) برگزار می شود:
4️⃣
🔰 کتاب "فرهنگ مقاومت و امنیت داخلی جمهوری اسلامی ایران"
👤 نویسندگان:
🟣یاسر صیدی محمدی
🟠دکتر مجتبی اشرافی
🟡دکتر مرتضی اشرافی
🗓 #هفته_پژوهش_۱۴۰۳
🏠 شیراز، اندیشکده مطالعات راهبردی کریمه اهل بیت علیهم السلام
╭═━⊰🍃🌸🌸🍃⊱━═╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰═━⊰🍃🌸🌸🍃⊱━═╯
📚 به مناسبت هفته پژوهش؛
آیین رونمایی از کتاب های اندیشکده کریمه(س) برگزار می شود:
5️⃣
🔰 کتاب " افراط گرایی مذهبی در آسیای مرکزی"
✅ دو جلد، به زبان های فارسی و تاجیکی
👤 نویسندگان:
🟣دکتر مرتضی اشرافی
🟠دکتر مجتبی اشرافی
🗓 #هفته_پژوهش_۱۴۰۳
🏠 شیراز، اندیشکده مطالعات راهبردی کریمه اهل بیت علیهم السلام
╭═━⊰🍃🌸🌸🍃⊱━═╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰═━⊰🍃🌸🌸🍃⊱━═╯
📚 به مناسبت هفته پژوهش؛
آیین رونمایی از کتاب های اندیشکده کریمه(س) برگزار می شود:
6️⃣
🔰 کتاب " آیندهپژوهی ایران افق ۱۴۱۴"
👤 به اهتمام:
🟣دکتر مرتضی اشرافی
🟢دکتر مجتبی اشرافی
🟠و جمعی از نویسندگان
🗓 #هفته_پژوهش_۱۴۰۳
🏠 شیراز، اندیشکده مطالعات راهبردی کریمه اهل بیت علیهم السلام
╭═━⊰🍃🌸🌸🍃⊱━═╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰═━⊰🍃🌸🌸🍃⊱━═╯
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 تبیین دلیل حضور ایران در سوریه از زبان رهبر انقلاب
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
✅ تبیین دلیل حضور ایران در سوریه از زبان رهبر انقلاب
امام خامنهای:
🔹در قضیهی فتنهی داعش. داعش یعنی بمب ناامنی. داعش به معنای این بود که عراق را ناامن کند، سوریه را ناامن کند، منطقه را ناامن کند، بعد به نقطهی اصلی و هدف نهایی یعنی جمهوری اسلامی ایران بیاید، جمهوری اسلامی ایران را ناامن کند. هدف اصلی و نهایی این بود. این معنای داعش است.
🟠 ما حضور پیدا کردیم، نیروهای ما هم در عراق، هم در سوریه حضور پیدا کردند به دو علت؛ یک علت حفظ حرمت اعتاب مقدسه بود. چون آن دور از معنویتها و دور از دین و ایمانها با اعتاب مقدسه دشمنی داشتند، قصد تخریب داشتند و تخریب هم کردند در سامرا مشاهده کردید به کمک آمریکاییها گنبد مطهر سامرا را از بین بردند، تخریب کردند بعدها این کار را میخواستند در نجف بکنند، در کربلا بکنند، در کاظمین بکنند، در دمشق بکنند هدف داعش این بود. خب معلوم است جوان مؤمن غیور محب اهلبیت به هیچ وجه زیربار چنین چیزی نمیرود، اجازه نمیدهد این یک علت. یک علت دیگر مسئلهی امنیت بود. مسئولین خیلی زود، به وقت فهمیدند که اگر چنانچه جلوی این ناامنی در اینجاها گرفته نشود سرایت میکند میآید اینجا سرتاسر کشور بزرگ ما را ناامنی خواهد گرفت. ناامنی فتنهی داعش هم یک چیز معمولی نبود.
🟡 امیرالمؤمنین فرمود «ملتی که درخانهی خودش درگیر با دشمن بشود ذلیل میشود، نگذارید به خانهی شما برسد.» لذا نیروهای ما رفتند، سرداران برجستهی ما رفتند، شهید عزیز ما سلیمانی و یارانش و همکارانش رفتند جوانها را هم در عراق، هم در سوریه. اول در عراق، بعد در سوریه سازماندهی کردند، مسلح کردند، جوانهای خود آنها را، ایستادند در مقابل داعش، کمر داعش را شکستند توانستند غلبه پیدا کنند.
🟢 نوع حضور ما درحضور نظامی در سوریه در عراق هم همینجور به معنای این نبود که ما لشکرهایمان را برداریم ببریم آنجا بجای ارتش آن کشور.
🟣 کاری که نیروهای ما میتوانستند انجام بدهند و انجام دادند کار مستشاری بود مستشاری یعنی چه؟ یعنی تشکیل قرارگاههای مهم مرکزی و اصلی، تعیین راهبردها و تعیین تاکتیکها و در مواقع ضروری ورود در میدان جنگ اما از همه مهمتر بسیج جوانان خود آن منطقه البته جوانهای ما هم، بسیجیهای ما هم بیتاب، مشتاق، با اصرار، خیلیهایشان رفتند.
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 پیگیری سفیر آمریکا در لبنان برای رئیس جمهور شدن ژنرال «جوزف عون»
🟣 لیزا جانسون سفیر آمریکا در لبنان در ادامه تلاشهایش برای تاثیرگذاری برفضای سیاسی لبنان پس از جنگ رژیم صهیونیستی علیه حزبالله، رایزنیهای فشرده و اقداماتی در راستای رئیس جمهور کردن ژنرال «جوزف عون» فرمانده ارتش لبنان به کار بسته است.
🟠 در این زمینه اسماعیل نجار تحلیلگر سیاسی گفت: جوزف عون خواسته و گزینهای آمریکایی است، آمریکایی که از اسرائیل حمایت میکند و علیه محیط مقاومت جنگ به راه میاندازد، این خواستهای است که از سوی مردم رد شده و ما اینرا نمیپذیریم.
🔴 اگر آمریکا روی میدان برای تحمیل جوزف عون شرط بندی میکند، نمیپذیریم که جوزف عون با فشار تانکهای اسرائیلی به ریاست جمهوری برسد، او فرمانده ارتش است و باید روی وضعیت نظامی جاری در مزرها توجه داشته باشد.
🟤 این نگرانی وجود دارد که آمریکا و اسرائیل تلاش دارند تا با تغییر در سیستم سیاسی لبنان معادله ۳ ضلعی ملت، ارتش و مقاومت در این کشور را که توسط شهید حسن نصرالله طراحی شده بود را برهم بزنند.
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
🔰 روز پژوهش،فرصتی مغتنم برای تقدیر از دانش، تلاش، و نوآوری پژوهشگران است؛ در اندیشکده کریمه، بر این باوریم که پیشبینی و برنامهریزی برای سیاستگذاریهای عمومی، کلید حل چالشهای پیشِ روی جامعه است.
💠 اخلاق پژوهش بهعنوان رکن اساسی هر فعالیت علمی، مسئولیتپذیری، صداقت، شفافیت، و احترام به کرامت انسانی را در فرآیند تحقیق و سیاستگذاری طلب میکند. بدون در نظر داشتن این اصول، دانش نمیتواند به توسعه پایدار و رفاه عمومی منجر شود.
🔸️اندیشکده کریمه بر این باور است که توجه به این اصول اخلاقی، همراه با تعهد به علم و نوآوری، مسیر دستیابی به راهحلهای عمیق و کارآمد را هموار خواهد کرد. همکاری پژوهشگران و متخصصان متعهد و اخلاقمدار، بزرگترین سرمایه برای رسیدن به جامعهای پیشرو و متعالی است.
🟣 وظیفه اصلی اندیشکده کریمه، عملیاتی کردن راهبردهای تعریفشده برای نظام حل مسائل در سه سطح گذشتهپژوهی واقعگرا» برای بررسی تجارب و عبرتهای تاریخی،کنونپژوهی ظرفیتگرا برای شناخت فرصتها و ظرفیتهای موجود و آیندهپژوهی آرمانگرا برای ترسیم افقهای روشن و مطلوب برای جامعه است.
💠 این اهداف تنها با همکاری پژوهشگران، صاحبنظران و متخصصانی که با نگاه علمی و راهبردی به مسائل میپردازند، میسر خواهد بود.
🔸️ هفته پژوهش را به تمامی تلاشگران عرصه علم و اندیشه تبریک عرض میکنیم و از خداوند متعال توفیق روزافزون این عزیزان را در اعتلای علمی و توسعه کشور خواستاریم.
✅روابط عمومی و امور بینالملل اندیشکده مطالعات راهبردی کریمه(س) شیراز
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
✅مخالفان سوریه و پوشش اخوانی!
🟣واقعیت این است که تا قبل از سقوط اسد تفکیک خاصی میان گروههای گوناگون مخالف نمی بود و از همه آنها در قالب «تروریستی، تکفیری و داعشی» یاد میشد که تا حدود زیادی کارکردی تبلیغاتی در سایه جنگ مستمر میان دو طرف داشت.
🔴همچنین قرار گرفتن تحریرالشام در لیست سیاه سازمان ملل و غرب و برآمدنش از دل القاعده در تصویرسازی قبلی از آن در جهان موثر بود.
🟠اما غرب و منطقه بر خلاف ایران قائل به دستهبندی میان مخالفان اسد بودند که از طیفهای متنوعی تشکیل میشوند.
🟢تحریر الشام به عنوان عمدهترین گروه معارض در طول ۱۰ سال گذشته مستمرا در حال پوستاندازی بوده است که میتوان دو مرحله را برای آن تعریف کرد:
مرحله نخست با جدا شدن از القاعده، تغییر نام از جبهه النصره و اقدام به جنگ با داعش در سوریه همراه بود. در این مرحله به تدریج در حال گذار از مفهوم امتگرایی به سمت سوریگرایی بود.
مرحله دوم با حکمرانی در ادلب از 2017 و الزامات آن، نزدیک شدن به ترکیه و تعمیق بازنگری فکری شروع شد.
🟡البته «پوستاندازی مستمر» این گروه را میتوان محصول تحول تدریجی در اندیشه رهبری آن به ویژه احمد الشرع (جولانی) به عنوان فرمانده کل آن پنداشت؛ به نحوی که گروه از سلفیت جهادی با معنای مرسوم آن رفته رفته فاصله گرفته و به خاستگاه اخوانی اسلامگرایی معاصر در سوریه در معنای کلی آن نه تشکیلاتی بازگشت که با سقوط نظام این شیفت نمایانتر شد.
🟤این تحول را میتوان به نوعی خلع لباس سلفیت جهادی بنیادگرا و پوشیدن عبای تفکر اخوانی (با شمول دو گرایش سلفی و اصلاحی) در چارچوب جغرافیای فرهنگی سوریه نامید.
🟣اما به نظر میرسد که جدا از نقش ترکیه و غلبه تدریجی تفکر اخوانی (البته منظور انضمام تشکیلاتی نیست)، خود الشرع در چند سال اخیر مدلها و تجربههای اسلام سیاسی از مشرق و مغرب عربی از حماس در غزه، اخوان مصر و تونس تا افغانستان، ایران وترکیه را مورد مطالعه قرار داده است.
🔴البته نمیتوان اسلامگرایان حاکم بر سوریه جدید را «طالبان دوم» نامید. هر چند از تجربه آن به ویژه در ارتباط با ناکامی طالبان در کسب مشروعیت منطقهای و بینالمللی استفاده میکنند و کسب چنین مشروعیتی را در صدر اهتمامات خود قرار دادهاند، اما اساسا جغرافیای فرهنگی و اجتماعی سوریه و افغانستان قابل مقایسه نیست.
🟠میتوان گفت که امروز حاکمان اسلامگرای سوریه در سیاست خارجی الگوی عدالت و توسعه ترکیه در اوایل حکمرانی آن را در قالبی سوری در پیش گرفتهاند. اما در سیاست داخلی با وجود ظهور سطحی از تسامح و رواداری چون خودداری از اجباری کردن حکومتی حجاب، هنوز روشن نیست که این رویکرد تاکتیکی برای عبور از بحران و رسیدن به «تمکین» (تثبیت قدرت) است یا رویکری بنیادین و مداوم خواهد بود.
🟢به احتمال زیاد در آینده در صورت عبور موفق از دوره انتقالی کنونی و برقراری امنیت کامل، همان مدل سیاست باز در سیاست خارجی ترکیه و عربستان را ادامه دهند، اما بعید نیست در سیاست داخلی مانند حکمرانی سعودی قبل از بن سلمان
محدودیتهای خاصی را اعمال کنند.
🟡در کل فحوای قانون اساسی جدید، سطح شفافیت و سلامت انتخابات، ماهیت دولت (برآمده از جامعه موزاییکی سوریه باشد یا نه) سنجه بهتری برای داوری خواهد بود.
✍صابرگل عنبری
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
🔰 مراسم نکوداشت روز پژوهش نیروهای مسلح به میزبانی سپاه فجر فارس برگزار شد.
🔸️ به مناسبت گرامیداشت روز پژوهش و فنآوری، در روز بیستوپنجم آذرماه، سپاه فجر فارس میزبان مهمترین رویداد دانشی نیروهای مسلح استان در سال جاری شد.
🔸️ در این مراسم که با حضور ردههای دانشی نیروهای نظامی و انتظامی استان و منتخب مراکز علمی و دانشگاهی، برگزار شد، برای اولین بار از طرح هوشمندسازی مشاورهای حقوقی و برنامه کاربردی وکیلیار توسط سازمان بسیج حقوقدانان استان فارس، دکتر روحالله مهبودی و دکتر مرتضی رجاقمی رونمایی شد.
🔸️ سرهنگ پاسدار دکتر قاسم علیپور، معاون هماهنگ کننده سپاه فجر فارس، بیان داشت در سپاه فجر فارس و قرارگاه جهاد دانشی، راهبردهای مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا مدظلهالعالی در قالب طرح ولایت و در زمینه انتظارات ایشان از ردههای نظامی و انتظامی در هربار سخنرانی ایشان احصا شده و درقالب کارخواست در سطح ردههای سپاه ابلاغ میشود.
🔸️ دکتر اشرافی، معاون دانش و پژوهش سپاه فجر، میزبانی ردههای دانشی و منتخبین مراکز علمی و دانشگاهی استان و برترینهای پژوهشی نیروهای مسلح استان را افتخار معاونت دانش و پژوهش سپاه فجر دانست و خاطرنشان کرد تعاملات درون و برون سازمانی در حیطه مسائل دانشی و علمی، میتواند به همدلی و مودت بیشتر ردههای نظامی و انتظامی در استان منجر شود.
🔸️ دکتر مجید میکائیلی رئیس سازمان بسیج علمی استان با اعلام برگزاری جشنواره جهادگران علم و فنآوری استان فارس در روزهای آتی، ردههای دانشی نیروهای مسلح استان را جهت حضور و بازدید از ساختمان علم و فنآوری اسوه فارس و دیدار با نخبگان مردمی و شرکتهای دانشبنیان مستقر در این مجموعه علمی دعوت نمود.
🔸️ همچنین در این مراسم، دکتر قوام کریمی ریاست سازمان قضایی نیروهای مسلح با بیان ضرورت توجه به علم و اندیشه در نهادهای نظامی و انتظامی، علم و آگاهی را مبنای تولید قدرت و توانمندسازی کشور دانستند.
🔸️ سرهنگ ستادی دکتر سلیمی ریاست ستادی آجا در مراسم نکوداشت روز پژوهش نیروهای مسلح، با ریشهداربودن و تاریخی خواندن قدمت دانش و پژوهش ردههای ارتش مقتدر و سرافراز ایران اسلامی در استان فارس، قدرت و اقتدار ملی را مرهون توجه به دانش و ارتقاء توان علمی نیروهای مسلح دانستند.
🔸️ دکتر شایگان، معاون پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی استان، با تقدیر از جایگاه شاخص نیروهای مسلح استان در علوم دانشی و پژوهشهای بنیادین، با تاکید بر همکاری مراکز علمی و دانشی استان، به بیان برخی طرحهای دانشی دانشگاه آزاد اسلامی استان ازجمله هوشمندسازی فرایند خدمات رسانی در مراسم راهپیمایی اربعین و طرح امید دانشگاه آزاد اسلامی برای جذب نخبگان علمی استان پرداختند.
🔸️ سرتیپ پاسدار یدالله بوعلی، فرمانده سپاه فجر فارس، تولید علم نافع و مرجعساز را از ضروریات بنیادین و راهبردی در حل نظام مسائل استان و نیروهای مسلح دانسته و با تاکید بر همافزایی دانشی ردههای نظامی و انتظامی مستقر در استان، سپاه فجر فارس را به دلیل برخورداری از شبکه منسجم دانشی بسیج علمی، بستر مناسبی برای برقراری ارتباط بدنهی نخبگانی جامعه با ردههای نیروهای مسلح استان دانسته و بیان امیدواری کردند که این ظرفیت میتواند در خدمت ارتقاء تعاملات دانشی و همکاریهای علمی نیروهای مسلح در استان قرار گیرد.
🔸️ در این ویژهبرنامه که با حضور مسئولان و پژوهشگران برتر شبکه دانشی نیروهای مسلح استان فارس برگزار شد، با انعقاد چهارتفاهمنامه همکاری، به افزایش دامنه و گسترش دیپلماسی دانشی و علمی در نیروهای مسلح و مراکز دانشی و پژوهشی استان تاکید شد.
🔸️ این رویداد با رونمایی از ۲۱ اثر تالیفی و ترجمهای تولید سال ۱۴۰۳ معاونت دانش و پژوهش سپاه فجر و ردههای دانشی و علمی این سپاه و تقدیر از پژوهشگران برتر نیروهای مسلح استان آجا، فراجا، دانشکده زرهی، نیروی دریایی، لشکر ۱۹ فجر و ستاد سپاه فجر فارس به کار خود خاتمه داد.
💠 گزارش و متن خبر به نقل از معاونت دانش و پژوهش سپاه فجر فارس
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
🎬 گزارش تصویری مراسم نکوداشت روز پژوهش نیروهای مسلح استان فارس.
💠 به مناسبت گرامیداشت روز پژوهش و فنآوری، در روز بیستوپنجم آذرماه، سپاه فجر فارس میزبان مهمترین رویداد دانشی نیروهای مسلح استان در سال جاری شد.
✅ گزارش تصویری به نقل از معاونت دانش و پژوهش سپاه فجر فارس