eitaa logo
حرف مردم
140 دنبال‌کننده
7.2هزار عکس
5.2هزار ویدیو
14 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم انتقاد و پیشنهاد @ahmad_m313 @shahadat_114
مشاهده در ایتا
دانلود
میگفت: اگرانسان‌سرش‌رابہ‌سمت‌آسمان‌بالابیاورد وڪارهایش‌رافقط‌براۍرضاۍخداانجام‌دهد مطمئن‌باشدزندگیش‌عوض‌مۍشودوتازه‌ معنی‌زندگۍڪردن‌رامی‌فهمد👀!" ‹شهیدابراهیم‌هادی ›
هدایت شده از "چشمک(عکسام)"
این خیلی حرفه هااااا
آیه 88 سوره انبیاء فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ پس ما دعای او را مستجاب کردیم و او را از گرداب غم نجات دادیم و اهل ایمان را هم این گونه نجات می‌دهیم.
هدایت شده از دفاع از حق
🔴صداوسیما رسما مخالف رهبری!😡 🔺دفاع شرم‌آور از فتنه۸۸ ☝️و اهانت به حماسه ۹ دی! وقاحت سعید لیلاز در صداوسیمای جاسوسی که حامی فتنه گران است! 🔴صداوسیمای جاسوسی، شده مکانی برای یک مشت و حرام لقمه بی شرف! اینها را می آورند تا اطلاعات غلط به مردم بدهند! ☝️حتما به کلیپ رهبری هم توجه کنید ⭕️«آشتی ملی» معنی ندارد. ♦️امام خامنه ای: مردم با کسانی که روز عاشورا آمدند وسط خیابان و با قساوت و بی‌حیایی، جوان بسیجی را در خیابان لخت و کتک زدند، قهرند و آشتی نمی‌کنند.
هدایت شده از دفاع از حق
21.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️اینم از وضعیت صداوسیمای جاسوسی‼️😡 🔴اجرای سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ در صداوسیمای جاسوسی ❌فیلم پخش کردند که یک مرد حامله میشه! فیلم شکار هیولا‼️ ✅باید یک تجمع با شکوه مقابل صداوسیمای جاسوسی برگزار شود و این بی شرفها را از آنجا اخراج کرد! 🔻فعلا با شمارهای زیر تماس بگیرید و اعتراض شدید کنید! 🔴سپاه ۱۱۴ 🔴وزارت اطلاعات ۱۱۳ 🔴صداوسیمای لعنتی ۱۶۲ 🔴پیامک ۳۰۰۰۰۱۶۲ 🔴شورای نظارت بر صداوسیما 02164040(داخلی یک و ۱۱۴) 🔴دفتر ارتباطات مردمی رهبری 02166469769 02166460074 برای فرج و سلامتی عج و خشنودی مادر ایشان (س) صلوات مهدوی بفرستید اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج به حق حضرت زینب کبری (س)
هدایت شده از رسانه مردم
12.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️تحویل بگیرید😡 فرزند شهید ابراهیمعلی معصومی فرمانده گردان کمیل لشگر۲۷محمدرسول‌الله‌ص ! مامور راهور با درجه نظامی و همراهی با مجرم و در مقابل جرم مشهود حتی وظیفه‌ ای که براش حقوق میگیره‌ رو هم بهش پایبند نیست... دیگه تا تهش برید که قراره چی بشه و به کجا برسیم... واقعا حیف اون لباس مقدس که تن شماهاست و حیف این پست هایی که شماها داخلش هستید و ۷۳تا شهید برای هر پست داده شده تا شما حقوقش رو بگیرید... ننگ بر شماها که با پشت کردن و زیرپا گذاشتن دستور ولی و حکم الهی رو علنا قبح‌زدایی‌ کردید... ✍وقتی گفته میشه ، باید عده ای بفهمند که کشور چه شرایطی دارد؟! 👈وقتی از شورای امنیت ملی دستور میاد که نباید اصلا با بی حجابها کاری داشت، فرماندهان نیروی انتظامی هم بی تفاوت می شوند! 🔴لعنت به اعضای شورای امنیت ملی که برای دشمن خوب دارند فعالیت میکنند! ❌نه از دشمن می گیرند و نه حکم خدا را قبول دارند! لعنت به دشمنان اسلام مرگ بر آن مسئولینی که دشمن اسلام و نظام اسلامی و رهبری هستند مرگ بر ضد ولایت فقیه مرگ بر منافق مرگ بر نفوذی 🔴یک مشت صهیونیست و بهایی و حامیان و همراهان آنها بر کشور ما مسلط شدند و رهبری هم که تنهاست و اصلا مردم باید کاری کنند و سرنوشت هر قومی را مردم تعیین می کنند!
سلام امام زمانم❣ 🍃السَّلامُ عَلَيْكَ يا عَديلَ الْخَيْرِ...✋ 🌼سلام بر تو ای مولایی که هرکس تو را یافت به تمام خیر و خوبی ها رسیده. سلام بر تو و بر روزی که با آمدنت، زمین از خیر و خوبی لبریز خواهد شد. 📗صحیفه مهدیه، زیارت حضرت بقیة الله ارواحنا فداه در سختیها، ص578. 🍃🌼🍃
بسیجی شهید سیدمحسن هاشمی فرزند : سیدحسن تاریخ شهادت : ۱۳۶۷/۴/۱۹ محل شهادت : بانه تاریخ : ششم خرداد 1346، در شهرستان الیگودرز به دنیا آمد. پدرش سیدحسن، فروشنده بود . دانشجوی دوره كارشناسی . از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. نوزدهم تیر 1367، در بانه توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت تركش به شهادت رسید . پیکر مطهر او در گلزار شهدای مرکزی زادگاهش به خاک سپرده شد . روحش شاد و یادش ماندگار { اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجّل فرجهم } 🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴مملکت دست اینهاست☝️ ☝️شما ببینید چه براندازهایی توی خانه بازرگانی فعالیت میکنن ! بعد انتظار داریم این ضدانقلاب‌ها به نظام خدمت کنند! منتظر بیداری ماست ادامه دارد...