7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جان بولتون:
ترامپ باید تا ۶۰ روز دیگر داخل ایران را درگیر کند
👤مجری:
"شما گفتید میدانید ترامپ پس از انتخابات باید چه کند. اگر هنوز مشاور امنیت ملی بودید، به او چه توصیهای میکردید؟"
👤جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق ترامپ:
"من از همین امروز کار با مخالفان در داخل ایران را آغاز میکردم و چند پرسش اساسی را با آنها در میان میگذاشتم: برای کمک به سرنگونی حکومت چه کاری از دست شما برمیآید؟ برای مؤثرتر شدن به چه چیزهایی نیاز دارید؟ پول میخواهید؟ ابزارهای ارتباطی نیاز دارید؟ سلاح میخواهید؟ چه نیازهایی دارید؟
به نظر من، او باید دوباره به سراغ کردها برود؛ روندی که اسرائیلیها در آغاز جنگ، در اواخر فوریه شروع کردند، اما بنا بر گزارشهای رسانهای، اردوغان، رئیسجمهور ترکیه، با یک تماس تلفنی با ترامپ آن را متوقف کرد. این اشتباه بزرگی از جانب ما بود. باید از همین حالا خود را همراه با مخالفان آماده کنیم تا ۶۰ روز دیگر بتوانیم از داخل ایران فشار داخلی علیه حکومت وارد کنیم."
@Labelaye_Satrha
755.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️فیلم سیصد جزو نخستین فیلم های هالیوودی ساخته سال2006 در حیطه ایران هراسی است.
در این فیلم ایرانیان مردمی بسیار رعب آور، وحشی، و غیر منطقی به تصویر کشیده شده اند.
این فیلم هخامنشیان را مشتی شرور اهریمنی تصویر کرده که مقابل سلحشوران اسپارتیِ یونانی مستأصل میشوند.
این فیلم نمایش دقیقی از نگاه ترامپ و باقی عموها! به ما ایرانیان است.
اینها فرقی بین خشایارشا و خامنهای نمیبینند!
مسألهشان صرفا یک آسیایی سرکش است!
@Labelaye_Satrha
1.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
أجمِلُوا في الخِطابِ تَسمَعُوا جَميلَ الجَوابِ
زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد🌱
«آقا امیرالمؤمنین» 💚
@Labelaye_Satrha
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فرزندآوري ❤️
⭕️ ساعت ٣ صبح خونه
۵ قلوها چه خبره؟...😂
فقط اونی که اصرار داره دمپایی پاش بمونه😁
@Labelaye_Satrha
🔸اخیرا پسر آقای پزشکیان در اظهار نظری جنجال برانگیز گفته است: «حیات ما به غنی سازی وابسته نیست. غنی سازی نکنیم نمیمیریم» در این پست به بررسی خطای استدلالی ایشان پرداخته ایم.
@Labelaye_Satrha