هدایت شده از * مبنا فیلم *
👈 ترویج نگاه مشرکانه به جهان در قالب انیمیشن های جذاب هالیوودی
#ترویج_شرک
#نفی_معاد
🔻مبنا؛ مجمع بررسی و نقد آثار سینمایی
📲 سايت|ایتا|آپارات
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌕 نقد انیمیشن پنگوئن ببری؛ قسمت اول
🌙 پنگوئن ببری یک انیمیشن سریالی است که نسخه فیلم سینمایی آن هم در مهد «لیبرالیسم» یعنی کشور فرانسه تولید شده است.
🌙در این انیمیشن، فیلمساز تلاش کرده با بهانه قرار دادن آموزش های متداول و مخصوص کودکان و نوجوانان؛ به شکل عجیبی «لیبرالیسم» را در ضمیرناخودآگاه آنها به ودیعه بگذارد. به این ترتیب که در تمام سکانس ها بلااستثنا یک صحنه و رفتار و یا حتی یک کاراکتر خیلی متضاد با انگاره های مرسوم را شاهدیم.
🌙کارکتر «پنگوئن» که قهرمان داستان است و انتظار میرود؛ مخاطب خاص این برنامه با او همذاتپنداری پیدا کند، در جنگل زندگی می کند و رنگ پوستش هم مثل یک ببر است، او والد یک ماهی کوچکست که در تُنگ زندگی می کند و عوامل وراثتی واقعا به او هم اثر کرده و پوست تن اون هم ببری شده است!
[ادامه👇]
✍ سید ابوالفضل موسوی
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
🌙بسیاری از انگاره های مرسوم در این کارتون متضاد با انگاره های مرسوم است، مثلاً در این انیمیشن «خفاش» رنگ پوست روشنی دارد و برخلاف آنچه ما خیال می کنیم شخصیت مهربان و جذابی دارد.
🌙قورباغه رنگ نارنجی دارد، و از آب دهن وزغ به جای چسب استفاده میشود و چقدر این اتفاق جالب به نظر می رسد طوریکه دوری کردن و مشمئز شدن یکی دیگه از کاراکترها از دیدن این صحنه خندهدار و مسخره بنظر می رسد. «کوالا» هم که بنظر حیوان بی آزاری میرسد؛ اتفاقا در این انیمیشن؛ خیلی خبیث است و هزاران پارادوکس دیگر که در انیمیشن وجود دارد.
🌙 همانطور که عرض شد هیچ صحنه، رفتار و کاراکتری مطابق با آنچه در انگاره های معمولی ماست در هیچکدام از قسمت های این انیمیشن وجود ندارد، و این اصلاً عادی نیست و نمیشود گفت که این یک خیال پردازی متداول برای چنین قصه هایی ست.
این عادی انگاری و عادت دادن ذهن مخاطب برای شکستن انگارههای رایج، قاب ها و قالب ها و تابو ها و ارزش هاست.
💡مضامینی که به شدت به رفتارهایی مثلِ: «تغییر جنسیت» و «زایش مرد» و هزاران نجاست دیگر که مدنظر سردمداران صهیونیست سینمای غرب و هالیوود نیز هست؛ شبیه می باشد.
✍سید ابوالفضل موسوی
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
هدایت شده از * مبنا فیلم *
👈 نگاهی به جدیدترین آثار ضد منجی
در هالیوود
#منجی_هراسی
#هالیوود_علیه_منجی
🔻مبنا؛ مجمع بررسی و نقد آثار سینمایی
📲 سايت|ایتا|آپارات
🌕 نولان هم که باشی باید سر خم کنی تا اسکار بگیری
🔦 هرکس اندک آشنایی با فرم سینما و مصادیق نوآوری و خلاقیت در فیلمنامه و سایر مولفه های فرمی و محتوایی داشته باشد می داند که فیلم های اینتراستلار و یا ممنتو و حتی اینسپشن و یا فیلم پرستیژ به مراتب چندین برابر بهتر از فیلم اوپنهایمر بودند هرچند محتوای مضر خودشان را داشتند. (نقد کامل اوپنهایمر رو اینجا ببینید)
🔦اما این اوپنهایمر بود که اسکار گرفت! این موضوع تعجب بسیاری از کسانی را که آشنایی چندانی با فرآیند های سیاسی اسکار نداشتند نیز برانگیخت! چگونه می شود که اینتراستلار اسکار نمی گیرد و اوپنهایمر با ضعف های جدی که در کارگردانی و فیلمنامه داشت و با اینکه مخاطبین از لحاظ حسی ارتباط بسیار ضعیفی با اثر گرفته بودند، توانست اسکار بگیرد؟!
🔦این ها همه حاکی از این است که اگر نولان هم باشید تا وقتی مولفه های محتوایی اسکار را تمام و کمال آنگونه اسکار میخواهد رعایت نکنید خبری از اسکار نیست؛ این سخن بدین معنی نیست که قبلا نولان چنین مولفه هایی را رعایت نمیکرد و یا مخالف سیاست های هالیوود فیلم میساخت، اما قبلا با این شدت به ماله کشی نپرداخته بود.
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2
25.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌕 تبلیغ داروینیسم در شبکه نهال
🌙 شبکه نهال یه کارتونی رو به نام «عصر یخی» که کلی قسمت های مختلف داره (و تموم هم نمیشه) رو پخش می کنه، داستانش هم فقط یه چیزه، دعوا دوتا سنجاب سر یه فندق. هر کسی فیلم عصر یخبندان رو دیده باشه شخصیت این سنجاب رو می شناسه.
🌙 اینکه دائم دعوا بر سر غذا و بقاست، که تابلو منظور همون نظریه داروینه، ، با این تصاویر هم این مضمون ممکنه که برای همیشه در ذهن بچه ها حک بشه، داروینیسم هم که حکم قرآن رو داره برای فرهنگ غرب، یعنی از چارچوب های یک نظریه یا به قول ما فرضیه براشون بالاتر رفته و تبدیل به دین شده براشون!
💡درحالیکه در خود غرب این عقیده دچار تزلزل های جدی شده و خیلی از دانشمندا دیگه اصلا قبول ندارنش!
✍سیدابوالفضل موسوی
📌 لایتهَاوس || نقد فیلم و سریال
🔆 @lighthouse2