💎جناب آقای دکتر علی بازوند
عضو محترم هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان استان لرستان
با احترام و افتخار،
در این دهه مبارک که به نام "سرآمدی آموزش" مزین شده است، فرصت را غنیمت میشماریم تا از زحمات ارزشمند و تلاشهای خالصانه شما در عرصه تعلیم و تربیت معلمان آیندهساز این مرز و بوم قدردانی کنیم.
شما به عنوان یکی از اساتید منتخب دانشگاه فرهنگیان کشور، با تعهد، تخصص و عشق به آموزش، نقشی بیبدیل در پرورش نسلی از معلمان توانمند و متعهد ایفا کردهاید. حضور مؤثر شما در تربیت نیروی انسانی کارآمد، گامی بلند در مسیر تحقق اهداف متعالی نظام آموزشی کشور است.
اینک که جامعه علمی و فرهنگیان، شما را در زمره سرآمدان آموزش میستاید، بر خود لازم میدانیم که به نمایندگی از جامعه بزرگ دانشگاه فرهنگیان استان لرستان، صمیمانهترین تبریکات را به شما تقدیم کنیم و برایتان آرزوی توفیق روزافزون، سلامتی و سربلندی در عرصههای علمی و تربیتی داریم.
امید است همچنان پرچمدار تعالی و پیشرفت در آموزش و پرورش این دیار باشید.
❇ همایش بررسی چالشهای ورزشی در پردیس علامه طباطبایی لرستان
⬅️ همایش بررسی چالشهای عدم مشارکت دانشجویان در امور ورزشی دانشگاه فرهنگیان، دیروز با حضور احسان ططری از اساتید هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان لرستان به عنوان سخنران اصلی برگزار شد.
این نشست با هدف شناسایی موانع و ارائه راهکارهایی برای افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیتهای ورزشی تشکیل شد.
احسان ططری با اشاره به ظرفیتهای ورزشی دانشگاه گفت: زیرساختهای ورزشی دانشگاه فرهنگیان در وضعیت مناسبی قرار دارد، اما مشارکت پایین دانشجویان تهدیدی برای پایداری این امکانات است. سالنهای چندمنظورهای داریم که تا نیمهشب باز هستند، اما بدون استفاده، این فضاها بیروح میمانند.
ططری با تأکید بر نقش ورزش در سلامت جسم و روان دانشجویان، افزود: ورزش تنها تفریح نیست؛ بلکه بر تمرکز، روحیه و کیفیت زندگی دانشجویان اثرگذار است.
در پایان، وی نقش دانشجویان را در حفظ و پویایی فضاهای ورزشی حیاتی دانست و گفت: «سالنهای ورزشی زمانی زنده میمانند که دانشجویان از آنها استفاده کنند.
💢دانشجویان تاریخ دانشگاه فرهنگیان لرستان از موزه این دانشگاه بازدید کردند
🔻به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان لرستان، امروز پانزدهم اردیبهشتماه، جمعی از دانشجویان رشته تاریخ با همکاری واحد پژوهش استان و همراهی اساتید گروه تاریخ، از موزه دانشگاه فرهنگیان بازدید کردند.
در جریان این بازدید، حامد واشانی مسئول پژوهش و اسماعیل سپهوند از اساتید تاریخ دانشگاه با ارائه توضیحاتی درباره وسایل قدیمی آموزشی، روند شکلگیری نهاد تربیت معلم در ایران، و تحولات تاریخی آموزش معلمان، فضای غنی و علمی این مجموعه را برای دانشجویان تشریح کرد.
این بازدید با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با میراث علمی و فرهنگی آموزش معلمان در کشور انجام شد و فرصتی فراهم آورد تا دانشجویان از نزدیک با اسناد، تجهیزات و یادگارهای دوران گذشته تربیت معلم آشنا شوند.
اردوی تفریحی آبشار کبوتر لانه
تاریخ برگزاری: پنجشنبه، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
زمان حرکت: ساعت ۷:۳۰ صبح
محل تجمع: درب اصلی پردیس علامه طباطبایی
مهلت ثبتنام: تا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت، ساعت ۱۲:۰۰
ظرفیت محدود – اولویت با ثبتنام زودتر
دانشجومعلمان عزیز توجه فرمایند:
به همراه داشتن کفش مناسب پیادهروی، لباس راحت، و کلاه آفتابی الزامی است.
برای ثبتنام به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3Iagj-fwysR4kgkZyTeXM5K_vyuPoiwMpO4e_WaVwU3FVOQ/viewform?usp=header
در صورت هرگونه سؤال، با شماره آقای میردریکوند تماس بگیرید:
0993 947 4611
امور دانشجویی پردیس علامه طباطبایی