🔴 بازدید مسئولان دانشگاه فرهنگیان لرستان از پردیس علامه طباطبایی
🔰مهتاب چنگایی سرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان، به همراه حقیقتمنش مسئول حراست استان، و سهرابیان، معاون توسعه و امور دانشجویی پردیس علامه، از بخشهای مختلف پردیس علامه طباطبایی بازدید کردند. در این بازدید که با تمرکز بر بخشهایی مانند آشپزخانه، سلفسرویس و سردخانهها انجام شد، راهکارهایی برای رفع مشکلات و بهبود خدمات رفاهی دانشجویان مطرح شد.
📌بازدید معاون توسعه منابع و امور دانشجویی پردیس علامه طباطبایی از خوابگاه دانشجویی جدید شهید علیپناه
🔻با هدف بررسی وضعیت خوابگاه و پیگیری مسائل رفاهی دانشجویان، سهرابیان، معاون توسعه، منابع و امور دانشجویی پردیس علامه طباطبایی لرستان، به همراه آقایی، مسئول هوشمندسازی، دریکوند، کارشناس عمرانی، و رازانی، کارشناس بهداشت و تغذیه، از خوابگاه شهید علیپناه بازدید کردند.
در این بازدید، مشکلات موجود در این خوابگاه دانشجویی مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهایی جهت بهبود شرایط و ارتقای کیفیت خدمات خوابگاهی ارائه شد.
🌐 روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان لرستان
🆔️@Lorestan_cfu_ac_ir
📢📢اطلاعیه تقسیم بندی مهارت آموزان پذیرفته شده تکمیل ظرفیت و جا مانده سری ۱۱ و ۱۲(پودمان دوم) دانشگاه فرهنگیان لرستان
❇️با توجه به برگزاری جلسه کارگروه ماده 28 استان ،محل برگزاری کلاسهای پودمان دوم مهارت آموزان، به شرح ذیل می باشد.
❇️ کلاسهای رشته های آموزگار ابتدایی ،دبیری متوسطه و کیفیت بخشی(مربی امورتربیتی و سبک زندگی،مربی امورتربیتی و مشاوره، مربی سلامت و تربیت بدنی و مشاوره ) ، که محل سکونت آنها در شهرهای بروجرد،الیگودرز،ازنا،دورود،اشترینان در مرکز زینب کبری (س)بروجرد به آدرس:بروجرد کمربندی ملایر در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار می گردند.
❇️ کلاسهای رشته های آموزگار ابتدایی ،دبیری متوسطه و کیفیت بخشی(مربی امورتربیتی و سبک زندگی،مربی امورتربیتی و مشاوره، مربی سلامت و تربیت بدنی و مشاوره ) که محل سکونت آنها در شهرهای خرم آباد،کوهدشت ،پلدختر،الشتر،نورآباد،چگنی، معمولان ،سپیددشت در پردیس علامه طباطبایی به آدرس بلوار شهیدشفیع پور انتهای خیابان جلال آل احمد بالاتر از اداره کل مسکن و شهرسازی در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار می گردند.
❇️ باتوجه به آغاز کلاس ها از 28فروردین 1404 شایسته است مهارت آموزان محترم نسبت به چک و کنترل برنامه هفتگی در سامانه مروارید به آدرس ttc.cfu.ac.ir در قسمت امور آموزشی/کارنامه ترمی/انتخاب واحد /گروه کلاس ،ساعت تشکیل کلاس و اسم اساتید را رویت نمایند.
با تشکر فراوان از زحمات همکاران گرامی واحد آموزش
📣📣اطلاعیه تقسیم بندی مهارت آموزان پذیرفته شده جدید سری سیزدهم دانشگاه فرهنگیان لرستان
❇با توجه به اعلام ثبت نام جدید مهارت آموزان جامانده آموزگاری، دبیری و کیفیت بخشی وابتدایی با توجه به برگزاری جلسه کارگروه ماده 28 استان و تعداد افراد ثبت نام شده و محل سکونت و در نظر گرفتن حد نصاب تشکیل کلاس، تقسیم بندی رشته ها به شرح ذیل می باشد.
❇ کلاسهای رشته های آموزگار ابتدایی که محل سکونت آنها شهرهای بروجرد،الیگودرز،ازنا،دورود،اشترینان در مرکز زینب کبری (س)بروجرد به آدرس :بروجرد کمربندی ملایر در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار می گردند.
❇کلاسهای رشته های آموزگار ابتدایی که محل سکونت آنها در شهرهای خرم آباد ،کوهدشت،پلدختر،الشتر،نورآباد،چگنی، معمولان ،سپیددشت در پردیس آیت اله کمالوند به آدرس:خرم آباد میدان تختی نرسیده به میدان تیر جنب هتل کیمیاشهرهای در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار می گردند.
❇رشته کیفیت بخشی (امورتربیتی و سبک زندگی،امورتربیتی و مشاوره) که محل سکونت آنها در شهرهای بروجرد،دورود،اشترینان در مرکز زینب کبری (س)بروجرد به آدرس :بروجرد کمربندی ملایر در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار می گردند.
❇رشته کیفیت بخشی (امورتربیتی و سبک زندگی،امورتربیتی و مشاوره )که محل سکونت آنها در شهرهای الیگودرز،ازنا ، شول آباد و ززماهرو در مرکز شهید میرشاکی الیگودرز به آدرس :الیگودرز در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار می گردند.
❇رشته کیفیت بخشی (امورتربیتی و سبک زندگی،امورتربیتی و مشاوره،مربی تربیت بدنی وسلامت )که محل سکونت آنها در شهرهای خرم آباد ،کوهدشت،پلدختر،الشتر،نورآباد،چگنی، معمولان ،سپیددشت در پردیس آیت اله کمالوند به آدرس:خرم آباد میدان تختی نرسیده به میدان تیر جنب هتل کیمیا در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار می گردند.
❇رشته کیفیت بخشی (مربی تربیت بدنی و سلامت)که محل سکونت آنها در شهرهای بروجرد،الیگودرز،ازنا ،شول آباد ،دورود،اشترینان در مرکز زینب کبری (س)بروجرد به آدرس :بروجرد کمربندی ملایر در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار می گردند.
❇دبیری متوسطه که محل سکونت آنها در شهرهای بروجرد،دورود،اشترینان در مرکز زینب کبری (س)بروجرد به آدرس :بروجرد کمربندی ملایر در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار می گردند.
❇دبیری متوسطه که محل سکونت آنها در شهرهای الیگودرز،ازنا ، شول آباد و ززماهرو .. در مرکز شهید میرشاکی الیگودرز به آدرس :الیگودرز در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار می گردند
❇ دبیری متوسطه که محل سکونت آنها در شهرهای خرم آباد ، کوهدشت،پلدختر،الشتر،نورآباد،چگنی، معمولان ،سپیددشت و.. در پردیس آیت اله کمالوند به آدرس:خرم آباد میدان تختی نرسیده به میدان تیر جنب هتل کیمیا در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار می گردند.
❇ کلاسهای دروس عمومی رشته دبیری تربیت بدنی که محل سکونت آنها در شهرهای بروجرد،الیگودرز،ازنا ،شول آباد ،دورود،اشترینان در مرکز زینب کبری (س)بروجرد به آدرس :بروجرد کمربندی ملایر در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار می گردند.
دروس تخصصی آنها (تربيت بدني افراد با نياز هاي ويژه با رويکرد هنجاريابي و هنجارسازي ،يادگيري از طريق بازي و مدیریت کلاس درس ) در پردیس آیت اله کمالوند به آدرس:خرم آباد میدان تختی نرسیده به میدان تیر جنب هتل کیمیا برگزار می گردند.
❇مهارت آموزان رشته آموزش کودکان استثنایی پودمان اول آنها دروس عمومی، انتخاب واحد گردیده مهارت آموزانی که محل سکونت آنها در شهرهای بروجرد،الیگودرز،ازنا ،شول آباد ،دورود،اشترینان در مرکز زینب کبری (س)بروجرد به آدرس :بروجرد کمربندی ملایر در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار می گردند.
❇مهارت آموزان رشته آموزش کودکان استثنایی پودمان اول آنها (دروس عمومی)،که در شهرهای خرم آباد ،کوهدشت ،پلدختر،الشتر،نورآباد،چگنی، معمولان ،سپیددشت در پردیس آیت اله کمالوند به آدرس:خرم آباد میدان تختی نرسیده به میدان تیر جنب هتل کیمیا در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار می گردند.
❇ پودمان دوم رشته آموزش کودکان استثنایی ( دروس تخصصی) در فصل تابستان توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور به صورت متمرکز برگزار می گردد.
❇ باتوجه به آغاز کلاس ها از 28 فروردین 1404 شایسته است مهارت آموزان محترم نسبت به چک و کنترل برنامه هفتگی در سامانه مروارید به آدرس ttc.cfu.ac.ir در قسمت امور آموزشی/کارنامه ترمی/انتخاب واحد /گروه کلاس ،ساعت تشکیل کلاس و اسم اساتید را رویت نمایند ودر کلاسها الزاما حضور داشته باشندعدم حضور درکلاسها غیبت و حذف مهارت آموز اعمال می شود.
با تشکر فراوان از زحمات همکاران گرامی واحد آموزش