eitaa logo
مُهمَل
36.5هزار دنبال‌کننده
963 عکس
593 ویدیو
17 فایل
- مگذار درد دل کنم و دردسر شود . . . ! * ثبت لحظاتِ زندگی با نگاهی شاعرانه * اینجا با هم «شعر» می‌خوانیم؛ ارسال اشعار. @Hamrah403 شنوای پیشنهادات و .. تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/1368916683C307beb6d91
مشاهده در ایتا
دانلود
«و إِذا سَأَلَکَ عِبادي عَنِّي فَإِنِّي قَريبٌ ..» و هنگامی که بندگان من، از تو درباره من سؤال کنند، بگو: من نزدیکم .. سوره بقره ، آیه ۱۸۶.
به راه های اتصال یکدیگر به خدا، دست نزنیم؛ اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود، نه به شیوه ما… نور.
«فَقَدْ هَرَبْتُ اِلَيْكَ» معبودم من از همه جا به سوی تو گریختم .. مناجات شعبانیه.
ز اعماق قرون از بین جمعیت ترا دیدیم تو هم ای ناز مطلق از همان بالا ببین ما را محمد سهرابی.
خجل شدم ز جوانی که زندگانی نیست به زندگانی من فرصت جوانی نیست. شهریار‌‌.
«وَآتَاكُمْ مِنْ كُلِّ مَا سَأَلْتُمُوهُ ۚ» و هرچه از او خواسته‌اید به شما ارزانی داشته است. سوره ابراهیم آیه ۳۴.
در بلا یاری مخواه ازهیچ کس زانکه نبود جز خدا فریادرس عطار.
«گروهى خدا را از روى ميل به بهشت عبادت می‏‌كنند كه اين عبادتِ تجارت‏‌كنندگان است و گروهى خدا را از ترس دوزخ می‏‌پرستند که اين عبادتِ بردگان است و گروهى خدا را به سبب شايستگى می‏‌پرستند و اين عبادت آزادگان است كه برترين عبادت است...» امام حسین ع.
سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من چون قحط دیده‌ای که به نعمت رسیده است... صائب تبریزی.
مگو در کوی او شب تا سحر بهر چه می‌گردی که دل گم کرده‌ام آنجا و می‌جویم نشانش را فروغی بسطامی.
غمگين نيَم كه خلق شمارند بدْ مرا نزديك ميكند به خدا،دستِ ردْ مرا صائب تبریزی.
«هر کجا می نگرم ، باز هم اوست که به چشمان ترم خیره شده درد عشق است که با حسرت و سوز بر دل پر شررم چیره شده.» فروغ فرخزاد.