حمله به مواضع آذربایجان در نخجوان
🔹وزارت دفاع آذربایجان صبح امروز طی بیانیهای مدعی شد که نیروهای مسلح ارمنستان اواخر شب گذشته مواضع نیروهای این کشور را در جمهوری خودمختار نخجوان هدف قرار داده است.
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمله اوکراین به جمهوری تاتارستان روسیه
🔹رسانههای روسیه از اقدام اوکراین در حمله به کارخانهای در جمهوری تاتارستان فدراسیون روسیه به وسیله هواپیمای بدون سرنشین خبر دادند.
@TasnimNews
پیشبینی استقبال ۹۰ درصدی از کالابرگ الکترونیکی
وزیر تعاون:
🔹از ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ مرحله دوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی را آغاز کردیم که هنوز هم ادامه دارد و از ۱۸ فروردین مرحله سوم آغاز خواهد شد.
🔹تا هفته اول سال ۱۴۰۳، حدود ۶۰ درصد از جامعهی هدف در این مرحله استقبال داشتند و در مجموع، استقبال مشمولان از این طرح را بالای ۹۰ درصد پیشبینی میکنیم.
tn.ai/3061923
@TasnimNews
آرامگاه فردوسی
🔹آرامگاه فردوسی محل خاکسپاری حکیم ابوالقاسم فردوسی در توس است. این بنا بهدست «هوشنگ سیحون» برپایه طرح پیشین کریم طاهرزاده بهزاد، با اندکی تغییر در اندازه و تزئینات، طراحی و بازسازی شد.
📸 گزارش تصویری تسنیم را اینجا (https://tn.ai/3059881) ببینید
@TasnimNews
اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد به آسانسورهای مسکن مهر
رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن:
🔹هزار میلیارد تومان از منابع این صندوق برای خرید ۲۳۱۳ آسانسور به منظور تکمیل ۸۰ هزار پروژه نیمه تمام مسکن مهر کشور اختصاص یافت.
🔹۵۰ درصد این مبلغ معادل ۵ هزار میلیارد ریال بهحساب بنیاد مسکن انقلاب اسلامی واریز شده و بنیاد مذکور متعهد به هزینه کرد جهت خرید تجهیزات یاد شده تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۲ شده است.
🔹باقیمانده مبلغ پس از هزینه کرد بخش اول و تأیید انجام کار و بر اساس پیشرفت پروژه پرداخت خواهد شد و بنیاد مسکن موظف به خرید تمام تجهیزات تا پایان تیر امسال شده است.
tn.ai/3061947
@TasnimNews
سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به آستانه
🔹دبیر شورای عالی امنیت ملی برای شرکت در نشست دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو شانگهای در رأس هیأتی عالی رتبه عازم آستانه شد.
@TasnimNews
مصر حمله اسرائیل به کنسولگری ایران را محکوم کرد
🔹وزارت خارجه مصر طی بیانیهای حمله هوایی دیروز رژیم اسرائیل به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق را که منجر به شهادت و زخمی شدن شماری از مستشاران و دیپلماتهای ایرانی شد، محکوم کرد.
@TasnimNews