اگر یک روزنامه منتقد پزشکیان به او لقب "گورباچف ایرانی" میداد جای تعجب نداشت؛ چون شهرت گورباچف در دنیا به خاطر ساده لوحی در اعتماد به امریکا بود که در نهایت باعث فروپاشی شوروی شد اما اینکه یک روزنامه طرفدار پزشکیان نیز از حالا او را گورباچف توصیف میکند، نشان میدهد خطر از آنچه که همه فکر میکنند نزدیک تر است!
@sabety_ir ✅
مگرمن برا دوره بعد فکرکردم ؟؟؟؟
جمله از شهید رئیسی هست
آیت الله قاآنی درمجلس ختم آیت الله محمدی
امسال در جلسه افطاری برخی از عرفا بودنددرخدمت آقای رئیسی ما هم بودیم یکی از عرفا گفت آقای رئیسی شما زیاد پرواز نکن می افتی ها!!
برگشت گفت
مگر من برای دوره بعدی فکر کردم ؟؟؟؟؟
🔴 مالک شریعتی، نماینده مجلس: مذهب رسمی کشور شیعه اثنیعشری است
ملاک انتخاب، شایستگی و صلاحیت است و اگر فردی از سایر مذاهب مصرح در قانون اساسی، شایستگی بیشتری داشت منصوب خواهد شد؛ همچون حکم رهبرمعظم انقلاب برای امیر شهرام ایرانی، فرمانده نداجا.
لذا آنچه ظریف در ترجیح بیدلیل غیرشیعه گفت، خلاف قانون است.
✅ در حالی که هنوز برخی رؤسای #دانشگاه های کشور منصوب #دولت_روحانی هستند، #ستاد_راهبری انتصابات #دولت_نیامدهٔ #پزشکیان در حال انتخاب رؤسای دانشگاه های کشور است!
تفاوت نگاه جریان انقلابی و جریان اصلاحات را اینجا ببینید. کاری به خوب و بد این رویکرد دولت #شهيد_رئیسی ندارم اما بزرگترین #موج_قلع-و_قمع مدیران کشور آغاز شده است..!
🔻دیانت در نسخۀ لیبرالهای مذهبی -۲
🖊مهدی جمشیدی
۱. موضع اخیر محمدجواد ظریف در رسانۀ ملی که در آن، سخن از ضریبدهی به غیرشیعیان در امر حاکمیّت به میان آورد، شاهدی دیگری بر رویکرد ساختارشکنانۀ لیبرالهای مذهبی است. چیزی شبیه همین موضع در دولت پهلوی نیز به وقوع پیوست و قرار شد بر اساس مصوبۀ دولت، زینپس هر یک از نمایندگان، به کتاب مقدس خودش قسم بخورد؛ طرحی که در ظاهر، موجّه به نظر میرسید، اما امام خمینی، آشکارا و قاطع در برابر آن ایستاد و آن را نقطۀ آغاز «از رسمیّت انداختن مذهبِ رسمی کشور» دانست. در حقیقت نیز، دولت پهلوی، چنین سودایی در سر داشت و میخواست با تکثّر دینی در لایۀ سیاسی و حاکمیّتی، اسلام را تحقیر و تضعیف کند و تفوّق و تسلّط را از آن سلب نماید. مخالفت بنیانیِ امام خمینی با این طرح، یکی از ریشههای شکلگیری انقلاب اسلامی بود. امروز نیز بهجای «سیاست هویّت»، رهیافت مقابلش که «سیاست تمایز» است، در دستورکار قرار گرفته و لیبرالهای مذهبی تلاش میکنند، وجهِ دینی و شیعیِ جمهوری اسلامی را هرچه بیشتر، کمرنگ و رقیق سازند. در واقع، امر دینی در ساحت رسمی، در حال ازدسترفتن و خنثیشدن است و دیانت، در نقطۀ «بازگشت به حریم خصوصی» قرار گرفته است. سکولاریسم، در چنین فضا و موقعیّتی، جان میگیرد و معنا پیدا میکند.
۲. در ایران، هیچگاه شکاف دینی و مذهبی، فعّال و مؤثر نبوده و چنین نیست که این رویکردِ لیبرالهای مذهبی، پاسخی به تضادها و اصطکاکهای برانگیخته و تشدیدشدۀ دینی و مذهبی باشد، بلکه مسأله این است که توقع و نارضایتی، از سوی لیبرالهای مذهبی در این لایهها، ایجاد و تقویت میشد. جامعۀ ایران، وجهِ غالبِ شیعی داشته و این وجه، طبیعی و خودجوش بوده و از متن یک انتخاب اجتماعیِ وجدانی و ارادی برخاسته است. در دورۀ پس از انقلاب نیز بر اساس همین وضع اجتماعی، حاکمیّت و نیروهای سیاسی آن، صورتبندی شد. در طول دهههای گذشته نیز اتفاق جدیدی رخ نداده است، جز اینکه لیبرالهای مذهبی در برهههای انتخاباتی و با هدف جذب آرای لایههای دینی و مذهبی، «حس محرومیّتِ سیاسی» را در آنها دمیدهاند و وعدههای ساختارشکنانه دادهاند. تعبیر ساختارشکنانه، بدین جهت است که اینان، نظم سیاسیِ کنونی را برنمیتابند و میخواهند نسبتهای متفاوت و برونگرایانهای در آن به وجود بیاورند. آنچه که لیبرالهای مذهبی در سر دارند، این است که در بلندمدّت، از «نظم سیاسیِ جمهوری اسلامی» به سوی «نظم سیاسیِ لبنان» حرکت کنند و به بهانۀ تکثّر و تعدّد مذهبی و دینی، حاکمیّت را متناسب با وضع اجتماعیِ خیالیِ خویش، بازصورتبندی نمایند. به باور اینان، اگر حزبالله در لبنان، یک اقلیّت سیاسی و دینی است، اکنون نظام جمهوری اسلامی نیز در چنین موقعیّتی قرار گرفته است و باید برای جلوگیری از تضادها و اصطکاکهای مذهبی و دینی، داوطلبانه به سوی قدرتدهی به نیروهای مذهبی و دینی دیگر برود. این در حالی است که نه جامعۀ ایران و نه جمهوری اسلامی، هیچیک شباهتی با آنچه که در لبنان میگذرد، ندارند و کاربست منطق سیاسیِ لبنان در ایران، تنازل و تقلیل موهوم است. در ایران، اکثریّت مطلق از آنِ شیعیان است و پیروان مذاهب و ادیان دیگر نیز، وضع سیاسی را موجّه میدانند و اگر لیبرالهای مذهبی، «تحریکگری سیاسی» را کنار بنهند، ضرورتی برای تغییر عاملیّتی در نظام سیاسی وجود نخواهد داشت.
۳. نظریۀ دولت وحدت ملّی، مبتنی بر پیشفرضهای ناصوابی دربارۀ جامعه و حاکمیّت در ایران است. نخستین خطا این است که جامعۀ ایران، دچار قهر و گسست و شکاف شده است و راه علاج آن نیز این است که دیگریها و اغیار، به حاکمیّت راه یابند. در نظر آنها، ما با یک جامعۀ بهشدّت متکثّر و ناهمساز و چندپاره و تکهتکه روبرو هستیم که دیگر نمیتوان پیرامون روایتهای حاکمیّتی و رسمی، آنها را در کنار هم نشانید، بلکه باید قدرت را توزیع و تقسیم کرد و به هر یک از لایهها، نصیب و بهرهای از قدرت اعطا نمود. اینان از وحدتِ ازدسترفته سخن میگویند و راهحلشان نیز بازآرایی ساختار سیاسی است. این فهم غلط از وضع اجتماعی، «گرۀ اجتماعیِ خیالی» را به «گرۀ سیاسیِ واقعی» تبدیل میکند و بیثباتی و عدمتمرکز و حس محرومیّتِ فزاینده میآفریند. وحدت ملّی، یک سخن غلطانداز برای پنهان نگهداشتن طرحی است که در آن، تشیع بهتدریج از «اعتبار» و «تفوّق» تهی میشود و در عرض ادیان و مذاهب دیگر مینشیند و در نهایت نیز، دین به «متغیّر بیمنزلت» در سیاستِ نظام جمهوری اسلامی تبدیل خواهد شد. این مرحلۀ پایانی، همان «سکولاریسم» است که اگر طرح اینان به جریان افتد، چهبسا در کمتر از یک دهه، تحقّق یابد.
....
....
طبق ملاکهای ظریف، خود پزشکیان که شیعه دوازده امامی مسلط به نهج البلاغهست امتیاز منفی داره
🗣 سید حمید علیزاده
....
....
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اخطار طوفانی به دکتر پزشکیان
در گردهمائی ستادهای دکتر پزشکیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان جنجالی نمایندگان مجلس علیه ظریف
ودولت روحانی
.....
.....
🔻رهبر انصارالله: تعداد کل کشتیهای مورد هدف ما به ۱۷۰ مورد رسید
🔹عملیات جبهه یمن در نبرد فتح موعود و جهاد مقدس در هفته جاری با ۲۵ فروند موشک بالستیک و بالدار، پهپاد و قایق نیروی دریایی انجام شد.
🔹تعداد کل کشتیهای مورد هدف مرتبط با کشتی های آمریکایی، اسرائیلی و انگلیسی به ۱۷۰ کشتی رسید.
🔹به خواست خدا به دنبال تقویت عملیات در اقیانوس هند و دریای مدیترانه هستیم.
....
....
📝📝📝هرکسی از ظن خود شد یار من ...
"مانیفست گورباچف ایرانی" بی کم و کاست ،تیتر اصلی روزنامه آرمان امروز پنجشنبه بود.مطلب در قالب گفتگویی با دکتر صلاح الدین هرسینی استاد دانشگاه ارائه شده است .گردآورنده در حالی این تیتر تامل برانگیز را برگزیده که خود می دانسته گورباچف خاصه در بین مردمان کشورش بعنوان عامل سقوط و تجزیه شوروی سابق شناخته می شد. او می نویسد:
"در درون جامعه روسیه، وی را مقصر اصلی سقوط اتحاد شوروی و در بیرون، قهرمان تنشزدایی غرب و شرق میدانند"
حالا گرچه سردبیر آرمان امروز طی توضیحاتی سعی کرده ذهن مخاطب را در این مقایسه به جنبه اصلاحات اقتصادی و سیاسی گورباچف ببرد ،اما خود می داند که در واقع از یک نتیجه احتمالی خطرناک در روند سیاستهای پزشکیان پرده برداشته است .نتیجه ای که ممکن است برای رسیدن به هدف تنش زدایی باغرب هزینه ای سنگین و غیر قابل برگشت را به کشور تحمیل کند .جالبتر آنجاست که شخصیت های مختلف اصلاح طلب به این تیتر حاشیه ساز واکنش نشان داده اند. از جمله دکتر مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات که اکنون ساکن لندن است در توئیت خود راجع به تیتر آرمان امروز می گوید اين تیتر بلاهتی است که بوی خیانت می دهد، او مینویسد:"باید تفحص کرد که این تیتر مشکوک و مسئله دار چگونه انتخاب شده است..."
گمان من این است که کم کم انگیزه های حمایت از رئیس جمهور منتخب دارد خود نشان می دهد .هر گروه و دسته ای به طمعی و از ظن خود به ایشان نزدیک شده اند .برخی از این انگیزه ها و ایده ها بغایت خطرناک است و هوشیاری بیشتر آقای رئیس جمهور را می طلبد .همانطور که فکر می کردیم، سهم خواهان در حال ترسیم افق دولتی ملوک الطوایفی هستند .در هر صورت این تیتر و مصاحبه برای روزهای نخست کار رئیس جمهور منتخب هزینه تراشی سنگینی بود که من بیشتر از آن به خودزنی سیاسی تعبیر می کنم.
سیدعلی میرفخرائی
.....
.....