گزارش شفافیت حساب بانکی ستاد.pdf
203.4K
⭕️گزارش شفافیت حساب بانکی ستاد دکتر سعید جلیلی
🔹 پیرو اطلاعیه مورخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ ستاد دکتر سعید جلیلی در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برای جمع آوری کمک های مردمی از طریق حساب اعلامی در بانک توسعه تعاون به شماره ۱۷۳۵۲۰۱۴۱۱۸۱۴۹۱ و گزارش های مورخ ۱۴۰۳/۰۳/۲۲، ۱۴۰۳/۰۳/۲۳ و ۱۴۰۳/۰۳/۲۹ بدین وسیله گزارش نهایی عملکرد مالی این حساب در ایام تبلیغات دور اول و دوم انتخابات را به استحضار می رساند.
🔹از تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۱۳ تا ۱۴۰۳/۰۴/۲۳ مجموعاً مبلغ ۱۲۵.۰۰۲.۱۵۳.۶۰۷ ریال طی ۱۸.۱۲۹ تراکنش به حساب مذکور واریز گردیده است که جدول هزینه کرد این کمکها و آمار تراکنشهای این حساب به شرح پیوست می باشد.
....
....
⭕️نقش پرشکوه محدود به انتخابات نیست/ یک جهان فرصت، گوشههایی از آن همین ظرفیتهای عزیزان ما در جایجای جهان است که دلسوزانه و با علاقه برای کشورشان تلاش میکنند
🔸 دکتر جلیلی در جلسه ۴ ساعته مجازی که با حضور بیش از 50 نفر از ایرانیان ساکن در خارج از کشور برگزار شد، پس از شنیدن نظرات ایشان درباره انتخابات، تحولات منطقه ای و جهانی و موضوعات مربوط به ایرانیان ساکن در خارج مباحثی را مطرح نمودند
اهم سخنان دکتر جلیلی:
🔹 ما امروز در یک نقطه و بزنگاه تاریخی هستیم و این بزنگاه برای ما فرصتهای بزرگ تمدنی، علمی، فرهنگی و فناوری دارد.
🔹اگر ما صحبت میکنیم از یک جهان فرصت، گوشههایی از آن همین ظرفیتهای عزیزان ما در جایجای جهان است که دلسوزانه و با علاقه برای کشورشان تلاش میکنند و نسبت به سرنوشت کشورشان حساسیت به خرج میدهند.
🔹شما عزیزان که در خارج از کشور زندگی میکنید، یک نگاه تماشاگرانه دارید و بهتر میتوانید آن چیزی که در صحنه کشور و آن چیزی که در صحنه جهان است را ببینید، مثلا برخی القاها برای مردم ایران ارائه میشود که تصور شود آنجا آرمانشهر است، شما بهتر میتوانید قضاوت کنید.
🔹در طول تاریخ و در بزنگاههای تاریخی ما یا غایب بودهایم یا ما را غایب نگه داشتهاند؛ اما امروز در شرایطی هستیم که برای یک جهش آماده هستیم. با کمک شماها دیگر عقب نخواهیم ماند و دچار غفلت نخواهیم شد.
🔹بنده به سهم خودم از همه شما تشکر میکنم که در انتخابات شرکت کردید؛ دیدیم که دشمنان چگونه از حتی یک رأی شما هم هراس داشتند و در مقابل آن بسیج شدند. این نشان میدهد که حتی یک رای اثرگذار است. اما بدانیم که نقش پرشکوه محدود به انتخابات نیست.
🔹در این انتخابات جمهوریاسلامی یک بار دیگر جمهوریتش را بهرخ کشید و همین که کسی تا لحظه آخر انتخابات نتایج را نمیدانست، یعنی این مردم هستند که انتخاب میکنند.
🔹 نزدیک به ۱۴ میلیون نفر به رویکرد ما اعتماد کردهاند و این وظیفهای را در راستای دنبال کردن این رویکرد بر دوش ما میگذارد. این حرکت ممکن نیست مگر به اینکه هرکدام از ما نقش مؤثر خودمان را ایفا کنیم. شاهد بودید که من بعداز انتخابات این حرکت را متوقف نکردم، سفر استانی داشتم، به شهر یاسوج رفتم، با مردم آنجا صحبت کردم. صحبتهای آنها و کارهایی که در ایام انتخابات انجام دادند را شنیدم، وقتی این حرکتهای بزرگ ازسوی ایرانیان در کشور و یا سراسر جهان انجام شده است، وظیفه ما تداوم آن است. باید با یک عزم جدی آن را دنبال کرد.
🔹در استانهای مختلف یکی از چیزهای جالب این بود که یک نسل نوجوان را شاهد بودیم که بسیار پویا و آگاه نسبت به مسائل کشور با شور و شعور ارزشمندی مباحث را دنبال میکرد. این همان چیزی است که ما را نسبت به آینده امیدوار میکند؛ من بسیار به آینده امیدوارم و بسیار معتقدم با کمک شما میتوانیم آینده خوبی را رقم بزنیم.
🔹دولت سایه یک گفتمان است که هرکدام از ما سایهبهسایه تحولات کشور را دنبال کنیم و بر آن تأثیر مثبت بگذاریم.
✅ @saeedjalily
......
.......
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ عرض تسلیت به خودتحقیرها😂
❇️ساخت بزرگترین نیروگاه بیوگاز غرب آسیا در ایران / ایران بزرگترین تولیدکننده برق از #فاضلاب در منطقه
.....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ روایت یک زن آمریکایی از واقعیت این کشور
🔺میگه ما توی آمریکا زندگی میکنیم و به #رویای_آمریکایی فروخته شدیم؛ اما همه ما داریم کمکم بیدار میشیم و میفهمیم که این فقط یه کابوس لعنتیه!👌
......
....
آن همه تعریف از شخص آقای رئیسی و دولتش توسط رهبر حکیم انقلاب اسلامی را ندیدند و با یک حفظه الله تمام عالم را خبر کردهاند.
ما به رهبر انقلاب لبیک گفتهایم و برای آقای #پزشکیان آرزوی موفقیت میکنیم.اما دستور جهاد تبیین و صیانت از انقلاب اسلامی و پاسداری از خون شهدا را هم داریم.
✍سید علیرضا آلداود
......
......
✅ تلاش #جریان_فتنه برای اشغال پنج وزارتخانه راهبردی
🔹 اخبار منتشره گویای تلاش سنگین #اصلاحات و #جریان_فتنه برای در اختیار گرفتن پنج وزارتخانه مهم است؛ #آموزش و پرورش، #علوم، #اطلاعات، #فرهنگ و ارشاد و #کشور وزارتخانه هایی هستند که جریان فتنه در پشت پرده با فشار به پزشکیان به دنبال اشغال آنها توسط عوامل خود هستند.
این چند وزارت خانه از این جهت اهمیت دارند که با در اختیار گرفتن آنها، جریان فتنه می تواند چند کار ویژه مهم را عملیاتی کند:
بازگشت به #رأس_حکمرانی سیاسی در کشور از طریق اختیارات مهم وزارت کشور و اطلاعات، احیای سرمایه انسانی و اجتماعی و مهندسی افکار عمومی در راستای منافع جریان غربگرا، تسلط مجدد در حوزه های حاکمیتی آموزشی و ممانعت از حرکت دانشگاه و مدرسه به سمت ارزشهای اسلامی و کادر سازی انقلابی از جمله اهداف این جریان در این زمینه می باشد.
البته وزارتخانه های اقتصادی در دوران ریاست جمهوری شهید رئیسی به صورت غیر مستقیم در اختیار این جریان قرار داشته و با کنترلی که در حوزه های اقتصادی داشتند، از درون به دولت ایشان فشار وارد می کردند. اکنون این موضوع یکی از دلایل اختلافات سنگین در میان حامیان پزشکیان است.
......
.....
والا بخدا😁
.....
....
🔻دیانت در نسخۀ لیبرالهای مذهبی -۵
🖊مهدی جمشیدی
۱. واقعیّت این است که گنجاندن لیبرالهای مذهبی در چهارچوب «انقلاب»، یک توهم باطل است و گذشته از زاویهمندیِ ایدئولوژیک آنها، حتی تجربۀ عملیِ حضور اینان در قدرت سیاسی در دهههای گذشته نیز نشان داده است که بههیچرو، وفادار به اصالتهای انقلابی نیستند و به هر اندازه که بتوانند، میکوشند تا حاکمیّت و جامعه را به سوی استحاله پیش ببرند. اینکه عدّهای خوشبین هستند و حملبرصحت میکنند، واقعیّت قطعی را تغییر نمیدهد. نباید گمان کرد که لیبرالهای مذهبی، جذبشدنی هستند و میتوان آنها را به عنوان یک جریان معرفتی و سیاسی، همسو و همداستان نمود. جریانهای اصلاح و اعتدال، باطن ایدئولوژیکِ منجمدشده و متصلبی دارند که با ارزشهای غایی انقلاب، متضاد است و نمیتوان از آنها انتظار داشت که از خویشتنِ هویّتیشان عبور کنند. هویّت اسلامی و انقلابی به روایت اینان، همان «اسلام رحمانی» است و اسلام رحمانی نیز، حاصل التقاط اسلام و لیبرالیسم است. ازاینرو، در درجۀ اوّل باید از حضور اینان در حاکمیّت جلوگیری کرد و مجال قدرتگیری سیاسی به آنها نداد. حضور اینان در قدرت سیاسی، اگر موجبات استحالههای موردی و بخشی را فراهم نکند، دستکم سبب درجازدن و توقف حرکت انقلاب میشود. دراینحال، بخش عمدۀ ظرفیت انقلابی باید صرف مهار اینان بشود تا مبادا «انقلاب» را به «ضدانقلاب» تبدیل کنند. حضور اینان در قدرت سیاسی، به معنی بازتولید تجدّد در درون حاکمیّت و به طور رسمی است و این شکلی از نفوذ است. نمودهای گفتاری و رسانهای اینان با بودهای باطنی و هویّتیشان تفاوت دارد و تنها اهل معرفت و تشخیص میتوانند طرحهای نهفته و مقاصد بلندمدّتشان را درک کنند. لیبرالیسم ایرانی در لایۀ رسمی، یک واقعیّت سیاسی است و نمیتواند به هیچ بهانهای، چتر انقلاب را آنچنان گسترده و بیمرز و عام تعریف کرد که حتی اینان نیز زیر آن قرار بگیرند و خودی انگاشته شوند. بههرحال، باید هر گونه خوشبینی را کنار گذاشت و به لیبرالهای مذهبی، اعتماد نکرد و فریب ظاهرسازی آنها را نخورد.
۲. لیبرالهای مذهبی، بهدرستی دریافتهاند که منطق پیشروی در جامعۀ ایران، «لیبرالیسمِ شبهدینی» است و نه «لیبرالیسمِ خالص»؛ یعنی به دلیل این که جامعۀ ایران، ریشههای عمیق دینی دارد و تضادها و شکافهای آشکار با دین را برنمیتابد، بهناچار باید رویکرد تلفیقی را در پیش گرفت و باطن لیبرالیسم را با ظاهر دین، جمع کرد و به جامعه عرضه نمود. باید بازی دوگانه و دوپهلو را در دستورکار قرار داد و میان نظر و عمل، فاصله افکند. مقصود دگراندیشانِ متأخّر از «بهبودخواهی تدریجی»، همین امر است که رادیکالیسم نیمۀ دوّم دهۀ هفتاد، نتیجۀ معکوس داد و دست حاکمیّت را در مهار لیبرالیسم دولتی گشود و جامعه را نیز بدبین و دلسرد کرد. ازاینرو، باید از شتاب و عجله، پرهیز کرد و گامبهگام، واقعیّتهای سیاسی را تغییر داد؛ به گونهای که حاکمیّت و جامعه احساس نکنند که اتّفاق متفاوتی رقم خورده است و قرار است مسیرها و مدارها دگرگون بشوند. نمایاندن سر منزلِ نهایی، خطاست و واکنشهای منفی و مخالفتآمیز را برمیانگیزاند، اما اگر پلهپله، طرحهای موردی و جزئی به اجرا گذاشته شوند و غوغای رسانهای به راه انداخته نشود، میتوان آرام و خزنده، پیش رفت. ازاینرو، دگراندیشان، همچنان دگراندیش هستند و در هویّت خویش، تجدیدنظر نکردهاند، اما تجربۀ عملی به آنها اثبات کرده که باید از کنشهای یکباره و ناگهانی بگریزند و حسّاسیّت ایجاد نکنند. نیروهای سیاسیِ دگراندیش، فهمیدهاند که اگر هم در جایی به کنشهای رادیکالی نیاز باشد، باید بدنۀ اجتماعیِ بیسر و کور و تودهای را به صحنه آورد و از طریق هیجانزدگی و نامعقولیّت آنها، حاکمیّت را وادار به عقبنشینی و انفعال کرد؛ بهطوریکه هزینۀ این فشارهای خیابانی و از پایین، متوجّه خودشان نشود. نسبتی که جریانهای اصلاح و اعتدال با اغتشاشهای اخیر برقرار کردند، اینچنین بود. اینان «مقدّمات پنهان» و «زمینههای ساختاریِ» لیبرالیسم فرهنگی را فراهم میکنند و جامعۀ مخاطب خویش را تحریک و برانگیخته میسازند و آنگاه کنار میکشند و به عنوان «ناظر بیرون از معرکه»، تحلیل میکنند. دراینحال، این کنشگر خیابانی است که هزینه میپردازد، اما سود کنش او، نصیب نیروهای سیاسیِ دگراندیش میشود. اینان در چنین موقعیّتی، مدعی نقش «میانجیگری» میان حاکمیّت و بخش مخالف جامعه هستند، درحالیکه در مرحلۀ نخست، نقش هدایتگر و برانگیزاننده را ایفا کردهاند. بسیاری، مرحلۀ نخست را احساس نمیکنند و نسبت به آن بیحس هستند، اما همین که نتایج آن در عرصۀ عمومی سربرآوردند، از غفلت به در میآیند و میفهمند زیر پوست جامعه، چه اتّفاقی رخ داده است.
.....
.....
این پازل را شما جور کنید
قطعه اول:دیشب همسر یکی از رفقایم بهمراه مادرش حوالی منطقه تهرانپارس تهران از دو دختر جوان با موهای افشان کتک خوردند .دخترها تاپ کوتاه به تن کرده بودند و نیمه برهنه،ظرافتهای بدنشان خوراک چشم پر کنی برای چشم چرانهای هوس باز بود.
من به روش امروزیها درباره ماجرا قضاوتی نمی کنم!!
راستی یادم رفت بگویم ،دخترها لباس نوخریده مادر و دختر را هم با خود به تاراج بردند...
قطعه دوم :امشب در طول مسیر پیاده ام از محل کار تا مترو ، هم مسیر جوانی بودم که کوله بر دوش و هدفون درگوش از همه اتفاقات اطرافش بی خبر بود و غرق عالم خودش .او هم احتمالا هیچ کسی را قضاوت نمی کند چون اساسا قرار نیست از اطرافش خبری داشته باشد.
من بازهم به روش امروزیها درباره ماجرا قضاوتی نمی کنم!!
قطعه سوم :فرزند نوجوان من و شما در سن بلوغ و فرزند آن دیگری در سن ازدواج در خیابانهای این ابرشهر بی در و پیکر دارند رفت و آمد می کنند و دهها مثل آن دخترکان نیمه لخت آذین شده پیش چشمشان رژه می روند ...
من به روش امروزیها درباره این ماجرا هم قضاوتی نمی کنم!!
قطعه چهارم :بی قضاوتی های ما و بی خیالی های آن جوان هدفون درگوش ، زن جوان و مادر سن و سال دارش را سپرد به باد کتکهای آن دخترکهای خودشیفته، غافل از اینکه فرزندان نوجوان ما فردا طعمه همان دخترکان دیشب خواهند شد چون دیگر زنان و مادران عفیفه ای نخواهند بود که از سرمایه های حيا و عفت این شهر دفاع کنند .
عقل من در جور کردن قطعات این پازل مشوش، مفتون است ،قضاوت باشما...
سیدعلی میرفخرائی
@mirfakhraei_s