🔻شهید لاجوردی و خطر منافقان انقلاب -۶
بسط اجتماعیِ تفکّر التقاطی
🖊مهدی جمشیدی
۹. در بخش پایانی وصیّتنامه، لاجوردی دربارۀ سازمان مجاهدین انقلاب که در آن زمان، خط مقدّم منافقان انقلاب بود مینویسد: «هدف غایی از اين تلاشها، گسترش فکر التقاطی و انحرافیِ سازمانِ ضدخداييشان است که جز انديشههای مادّیگرايانه و ماترياليستی، چيز ديگری نيست و با بهرهگیری از تجربيّات مثبت و منفیِ همپالگیهای چپ و منافقشان، توانستهاند متأسّفانه به نسبت بسيار زيادی - زيادتر از توفيق منافقان خَلق در سالهای ۵۱ تا ۵۴، تعداد کثيری از روحانيون را تحت تأثير قرار دهند و با لطايفالحيل، بر ذهن و روان آنان، اثرات دلخواهشان را بگذارند تا بدانجا که بر اعمال جنايتکارانه آنان، با ديدۀ اغماض بنگرند و حتی در مواردی نظير بهشهادترساندن باهنر و رجایی، به دست روی دست ماليدنهای مسامحهکارانه و مصلحتانديشانۀ پشيمانیآورنده متوسّل شوند. باز مهمتر از همه اينکه با کمال تأسّف، توانستهاند تعداد فراوانی از جوانان مسلمان را جذب کرده و منحرف نمايند.»
الف. سازمان مجاهدین انقلاب که در ابتدا، خود را بدیل انقلابی و اسلامی سازمان مجاهدین خَلق معرفی کرده بود، اینک خودش به لایۀ دوّم و خطرناکتر نفاق تبدیل شده بود؛ سازمانی که به درون انقلاب راه یافته بود و در عمق ساختار سیاسی، به سر میبرد، اما در برابر آن قرار میداشت و سودای استحاله و انحراف را در ذهن خویش داشت. لاجوردی نیز به همین انحراف فکری که خود را در قالب التقاط نشان داده بود، اشاره میکند و مینویسد اینان در پی بسط و گسترش تفکّر خویش هستند و میخواهند از طریق جذب جوانان، بدنۀ اجتماعی بیابند.
ب. تعابیر لاجوردی، بسیار تند و غلیظ است؛ او این سازمان را از لحاظ اندیشهای، مادّی و ضدخدایی معرفی میکند، درحالیکه سازمان، خود را اسلامی و انقلابی نشان میداد. حال چگونه است که لاجوردی، بیپروا و قاطع چنین حکمی میدهد و اینان را تا آن سوی ماتریالیسم، سوق میدهد و در کنار سازمان مجاهدین خَلق مینشاند؟ وی چه درک و دریافتی از ماهیّت فکریِ سازمان داشت که اینچنین، دلنگران و بدبین است؟ او برای ادّعای خویش، چه شواهدی در دست داشته و به مسئولان نظام، چه گفته است؟ هرچه که هست، مسأله فراتر از لغزشهای عادی و قابلاغماض است؛ خطریست که اساس و بنیان انقلاب را تهدید میکند و میرود که در دهههای بعد، به یک بحران بزرگ سیاسی تبدیل شود.
ج. ما از آنچه که در ذهن لاجوردی بوده، اطلاعی در دست نداریم، اما میدانیم که تاریخ پساانقلاب در دهۀ هفتاد و پس از آن، همۀ این بدگمانیها نسبت به تفکّر التقاطی سازمان و جریان چپ مذهبی را تأیید کرد. باید زمان سپری میشد تا آن اندیشههای پنهانشده، آشکار شوند. دهۀ شصت برای اظهار خویشتن معرفتی، بسیار زود بود و اگر چنین اقدامی صورت میگرفت، در همان آغاز، کار سازمان به پایان میرسید؛ همچنان که سازمان مجاهدین خَلق، چنین خطایی کرد و برچیده شد. اینان صبر ورزیدند و در درون قدرت نشستند و جایابی ساختاری کردند تا فرصت برای ساختارشکنی فراهم شود. واگراییهای دهۀ هفتاد، نقطههایی بود که میشد با اطمینان، چرخشها را مشاهده کرد؛ چرخشهایی که ریشه در دهۀ شصت داشتند اما اینک پس از یک دهه، مجال ظهور یافته بودند. در اینجا بود که طینت التقاطیِ چپ مذهبی یا همان اصلاحات، آشکار گردید. در این مقطع، آنها بر این گمان بودند که ظرفیّت اجتماعی به حدی فراهم آمده که میتوان در برابر انقلاب ایستاد و پایان آن را اعلام کرد. فشار از پایین و چانهزنی از بالا، دلالت بر همین معنا داشت که برخلاف دهۀ شصت، اکنون بضاعت کافی برای آشکارسازی تقابل و تضاد ایجاد شده و میتوان گردنکشی کرد.
د. نقشی که لاجوردی در این ماجرا برای روحانیّت ترسیم میکند، تلخ و تأسّفبار است؛ روحانیّت که میباید خودش در شناخت ماهیّت منافقان انقلاب، پیشقدم باشد، نهفقط به چنین شناختی دست نیافته، بلکه اسیر اغوا و فریب آنان شده و به تأیید آنها میپردازد. در اینچنین وضعیتی، دیگر چه کسی میتواند در برابر منافقان انقلاب، بایستد و صفآرایی کند؟ چشمهای ناظر و دوراندیش، گرفتار خوابآلودگی هستند و نمیتوانند حقایق پنهان را بخوانند. اگر در آن دوره، شخصیّت التقاطستیز و برجستهای همچون استاد مطهری حضور میداشت، ورق برمیگشت و بساط این نوع نفاق، برچیده میشد؛ هیچکس همچون او نسبت به التقاط، حسّاس و جدّی نبود؛ آنچنان که در نهایت، در همین مسیر نیز به شهادت رسید. مطهری در دهۀ پنجاه، نسبت به رگهها و ریشههای التقاط، هشدارهای فراوان داده بود، اما شوق و غلظت مبارزه، همهچیز را به حاشیه رانده بود و کسی در این اندیشه نبود که اگر فردا در رسد، التقاط به جان اصالتهای انقلاب خواهد افتاد.
....
....
20.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تأثیر زمان بر حجامت
♻️ به فصل #پاییز نزدیک میشویم و یکی از رفتارهای درمانی در این فصل، که از بسیاری از بیماریها پیشگیری میکند، #حجامت است.
منظور از دفع #خون در حجامت، کاهش حجم آن نیست، بلکه دفع #فضولات آن است، که تحت تأثیر #جاذبه تابش سیارات و ثابتات است، بدین معنا که جاذبه #ماه و #خورشید موجب به سطح آمدن ترکیبات معلق در خون میشود. بیشترین جاذبه این دو، در فصل #بهار و پاییز است.
‼️ تأثیر #قرص_ماه آنقدر نمایان است، که در انگلستان قانونی تصویب شد مبنی بر اینکه جرایمی که در ایام قرص اتفاق میافتد، مشمول محاکمه قرار نگیرد.
🔹 حجامت در اوج #گرما و اوج #سرما سودبخش نیست مگر حجامت اضطراری، چون در اوج سرما خون بسته و منعقد است، و در اوج گرما، بیشترین صفرا استخراج میشود، در حالی که بدن به آن نیاز دارد.
❎ حجامتِ درمانی و اضطراری، تابع فصل و زمان نیست.
🔉 #حڪیم_حسین_خیراندیش
.....
....
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حکمرانی مجازی به سبک فرانسه
.....
.....
🔴انتصابات خلاف قانون ناقض شعار وفاق ملی!
⁉️آیا انتصاب عناصر مسئلهدار و فاقد صلاحیت، نشانه #حکمرانی_خردمندانه است یا #مصداق بارز #حکمرانی_محفلی است؟
آقای پزشکیان گفتند نباید همجناحیها را بکار گرفت،
آیا بکارگیری عناصر فاقد صلاحیت بدون تکلیف قانونی استعلام از مراجع سهگانه (وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه، قوه قضائیه) نشانگر بکارگیری هم جناحیها بجای عناصر فراجناحی نیست؟
📌از آقای پزشکیان و معاون ایشان آقای #دکتر_عارف انتظار میرود با اعمال قانون، مانع بکارگیری چنین عناصری بر خلاف #قانون_نحوه_انتصاب_اشخاص_در_مشاغل_حساس مصوب 1401/07/10 مجلس شورای اسلامی، شوند.
▫️در مناصب دولتی نباید فردی دارای سوءسابقه منصوب شود که دشمنان اسلام و نظام در صدای آمریکا آنرا نشانگر عقب نشینی نظام اسلامی و عدول از مواضع خود قلمداد کنند.
▪️جریان برانداز ضد انقلاب در مهر ۱۴۰۱ نه تنها علیه نظام و انقلاب بلکه علیه اسلام نیز شورش کرد، نباید شخصی که از چنین جریانی حمایت کرده است بدون استعلام یا بیاعتنا به پاسخ استعلام از مراجع قانونی منصوب شود؟
🔺این هم با شعار دولت که وفاق ملی است و هم با خواست مردم که در مقاطع گوناگون با آشوبگران و ناقضان امنیت ملی مخالفت کردند، ناسازگار است.
دولت محترم نباید بگذارد قانونگریزی و قانونستیزی جایگزین قانونگرایی شود.
قانون گرایی باید جای قانون گریزی و قانون ستیزی را بگیرد.
📌دولت از زیر مجموعه خود بخواهد مُر قانون را پیاده کنند و از چنین انتصاباتی خودداری ورزند.
اگر واقعا دنبال شعار وفاق ملی هستیم اجرای قانون در کشور و توسط مسئولان و دوایر دولتی، بصلاح دولت و ملت و در راستای شعار وفاق ملی دولت پزشکیان است.
این انتصابات در راستای اجرای اسناد بالادستی نظام از جمله قانون اساسی، سیاستهای کلی و قانون برنامه هفتم و دستورات امام خامنهای و سازگار با این شعار وفاق ملی نیست؟
🔺مردم بارها در مقاطع گوناگون با آشوبگران و برهم زنندگان امنیت و آرامش کشور کسانی که آرامش آنها را برهم زده اند و باعث شهادت دهها نفر از حافظان امنیت و مدافعان ملت شدند مخالفت کردند.
دولت وفاق ملی آقای پزشکیان نباید خلاف خواست مردم عمل کند!
عمل به خواست و مطالبه ملت سازگاری با شعار رئیس جمهور است
#قانون_نحوه_انتصاب_اشخاص_در_مشاغل_حساس
#انتصابات
#تاملات_حقوقی
.....
.....
📌تشکر پدر مهسا امینی از دکتر پزشکیان
♨️خوشحالی پدر کذاب #مهسا_کومله از برکناری یک استاد دانشگاه بخاطر نفله!
✍️امجد امینی منافقانه از حق و عدالت دم میزند؛ اما با #دروغ_بزرگ قتل مهسا با باتوم پلیس و رد هرگونه سابقه بیماری، فتنه خونینی رقم زد که باعث پرپر شدن بهترین جوانانمان شد!
📌ببینید؛ رسوایی او در کمیسیون پزشکی
aparat.com/v/mrXg0
.....
....
کانال خبر و تحلیل
عباس عبدی نامه ای منتشر کرده خطاب به خاتمی که چهارتا محور داره: ۱. ادبیات بخشی از اصلاح طلبها درست
عباس آخوندی در پاسخ به نامه عباس عبدی به خاتمی چند سؤال طرح کرده.بعضی سولات از جمله سوال زیر را خودش پاسخ داده و گفته:
اگر بپذیریم تغییراتی در وضع فعلی رخ دادهاست، هدف این تغییر چیست؟
یک هدف میتواند کسب فرصت،تسلط بر اوضاع برای سرکوب سختتر باشد
آیا در مقابل ادبیات کسی که نزدیک دو دهه وزیر جمهوری اسلامی بوده و اخیرا هم کاندیدای ریاست جمهوری شده بود، پهلوی نباید شاگردی کند یا لنگ بیندازد؟
مظلوم تر از جمهوری اسلامی
نمی شناسم.
@dr_a_ganji
......
.....
55.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ حتما ببینید/مستند بسیار جذاب #پرونده_ناتمام‼️
🔹این مستند حاصل بیش از 5 سال پژوهش درباره پیچیدهترین پرونده امنیتی تاریخ انقلاب اسلامی است‼️
نقش #بهزاد_نبوی در انفجار دفتر نخست وزیر‼️
ماجرای خودکشی مشکوک یکی از سر نخهای انفجار دفتر نخست وزیری‼️
آیت الله #قدوسی دادستان انقلاب وقتی میخواست دستور بازداشت بهزاد نبوی را بدهد ، به شهات میرسد‼️
حذف دادستان کل کشور و شهید #لاجوردی از پیگیری پرونده نخست وزیری‼️
در نهایت همه متهمان پرونده انفجار نخست وزیری در دولت #خاتمی پست و مقام گرفتند‼️
#پروژه_نفوذ
#جریان_نفوذ
چرا برخی مسئولین کشور عامل مشکلات و رنج ملت می شوند!!؟
......
....
🔴 وفاق ملی یا نفاق میلی؟!
اینکه در انتصابات دولت جدید، حامیان فتنه و کسانی که در آتش اغتشاشات مختلف دمیده اند را برای مناصب مهم بگماریم، آن هم بدون توجه به خون بی گناهانی که ریخته شد، اسمش وفاق ملی است یا نفاق میلی؟!!
#استحاله
#نفوذ
✍ "قاسم اکبری"
🇮🇷الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْ🇮🇷
.....
....
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 به یاد شهید جمهور، شهید آیت الله رئیسی در هفته دولت
🔺بدون تعارف با همسر شهید، خانم علم الهدی؛ ناگفته هایی از زندگی شهید رئیسی
ـــــــــــــــــــــــ
.....
....
🔴 تفاوت سیب و توت فرنگی!
⚫ یک خطای شناختی رایج!
معلمی به یک پسر هفت ساله ریاضی درس میداد. یک روز که پسر پیش معلم آمده بود، معلم میخواست شمارش و جمع را به پسرک آموزش دهد.
معلم از پسر پرسید:
«اگر من یک سیب، با یک سیب دیگه و یک سیب دیگه به تو بدهم، چند تا سیب داری؟»
پسرک کمی فکر کرد و با اطمینان گفت:
«چهار!»
معلم که نگران شده بود، انتظار یک جواب درست را داشت؛ سه. معلم با ناامیدی با خود فکر کرد:
«شاید بچه درست گوش نکرده باشه.»
او به پسر گفت:
«پسرم، با دقت گوش کن. اگر من یک سیب با یک سیب دیگه و دوباره یک سیب دیگه به تو بدم، تو چند تا سیب داری؟»
پسر ناامیدی را در چشمان معلم میدید. او این بار با انگشتانش حساب کرد. پسر سعی داشت جواب مورد نظر معلم را پیدا کند تا بلکه خوشحالی را در صورت او ببیند اما جواب باز هم چهار بود و این بار با شک و تردید جواب داد:
«چهار»
یأس بر صورت معلم باقی ماند. او به خاطر آورد که پسرک توت فرنگی خیلی دوست دارد. با خودش فکر کرد شاید او سیب دوست ندارد و این باعث میشود نتواند در شمارش تمرکز کند. معلم با این فکر، مشتاق و هیجان زده از پسر پرسید:
«اگر من یک توت فرنگی و یک توت فرنگی دیگه و یک توت فرنگی دیگه به تو بدم، چند تا توت فرنگی داری؟»
پسر که خوشحالی را بر صورت معلم میدید و دوست داشت این خوشحالی ادامه یابد دوباره با انگشتانش حساب کرد و با لبخندی از روی شک و تردید گفت:
«سه؟»
معلم لبخند پیروزمندانهای بر چهره داشت. او موفق شده بود. اما برای اطمینان، دوباره پرسید:
«حالا اگه من یک سیب و یک سیب دیگه و یک سیب دیگه به تو بدم، چند تا سیب داری؟»
پسر بدون مکث جواب داد:
«چهار!»
معلم مات و مبهوت مانده بود. با عصبانیت پرسید:
«چرا چهار سیب؟»
پسر با صدایی ضعیف و مردد گفت:
«آخه من یک سیب هم تو کیفم دارم.»
👈 وقتی کسی جوابی به شما میدهد که متفاوت از آنچه میباشد که شما انتظار دارید، سریع نتیجهگیری نکنید که او اشتباه میکند. شاید ابعاد و زوایایی از موضوع وجود دارد که شما درباره آنها هنوز فکر نکردهاید یا شناخت ندارید!
(برایان تریسی)
این حکایت خیلی از ماهاست. یک #خطای_شناختی که شاید برای بسیاری از ما نیز اتفاق افتاده باشد و البته در آن زمان متوجه نشده باشیم.
در تعامل با #فرزندانمان، #همسرمان و در تحلیل وقایع اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، همیشه سهمی برای این جنس خطا کنار بگذاریم.
......
.....