فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌انفعال عجیب مسئولین آستان قدس❌
واکنش تند کاربران مجازی به ولنگاری و بی قانونی در حرم مطهر رضوی❗️
از چادر های عجق و وجق و متبرج و آرایش های غلیظ هم نگم براتون!
دیگه کار از دلبری و عکس و فیلم خالی گذشته! دارن قشــــــنگ تولید محتوای #انحرافی میکنن!!😳
جدا از ترک فعل های مسئولین آستان قدس، یه خداقوت هم به ارگان های امنیتی و اطلاعاتی میگیم که با اینکه چهره و پیج این اشخاص کاملا علنی هست ، هیـــــچ اقدامی علیه شون نمیشه که دست از نشر چنین محتواهایی بردارن!!!!!!
#حرم_حرمت_داره
#امام_رضا_غریبِ
.....
....
🌷 امام صادق (علیه السلام) :
✍ العَبدُ بَينَ ثلاثٍ ؛ بَينَ بَلاءٍ و قَضاءٍ و نِعمَةٍ فعَلَيهِ للبلاءِ مِنَ اللّه ِ الصَّبرُ فَريضَةٌ ، و علَيهِ لِلقضاءِ مِنَ اللّه ِ التَّسليمُ فَريضَةٌ ، و علَيهِ لِلنِّعمَةِ مِنَ اللّه ِ الشُّكرُ فَريضَةٌ
🖌 بنده میان سه چیز قرار گرفته است ؛ میان #بلا و #قضا و #نعمت.
☘ در برابر بلای خدا وظیفه صبر است
☘ در برابر قضای خدا وظیفه تسلیم است
☘ و در برابر نعمت خدا وظیفه شکر است.
📙 بحار الأنوار
.....
.....
13.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
14.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای توهین به رهبری در دانشگاه!
⭕️ مقایسه اختیارات #رهبری با رئیسجمهور آمریکا و فرانسه
.....
.....
دقیقا همون روزی که غرب #ایران_ایر رو تحریم میکنه همه جا صحبت از اینه که #روسیه به ما خیانت کرد!
هم تحریم و تجاوز غرب رو «عادیسازی» میکنند هم زیرپوستی «تقصیر خودمونه» رو جا میندازن و آمریکا و اروپا رو تبرئه میکنند.
......
.....
🔻حجاب و قدرت سیاسی -۱
عقبماندگی تحلیلی در کارگزاران فرهنگی
🖊مهدی جمشیدی
۱. حجاب، یکی از عرصههای «باخت فرهنگی» است؛ این باخت، از سالهای آغازین دهۀ هفتاد آغاز شد و به صورت تدریجی، تداوم یافت و پیش آمد و به وضع کنونی رسید. حجاب، یکی از زمینههای نمادینِ تهاجم فرهنگی بود تا از سپهر جامعه، ارزشزدایی شود و در پی آن نیز، مجموعهای از «ساختشکنیهای فرهنگی» پدید آید. چنین نیز شد؛ رفتهرفته، حجاب از معیارهای دهۀ شصت، فاصله گرفت و دههبهدهه، افت و افول یافت، اما این روند، به گونهای مرحلهبهمرحله طراحی شده بود که در جامعه، چندان حس مقاومت و واکنش شکل نگیرد. هرچند تحرّکات اندکی نیز صورت میگرفت، اما از همان ابتدا، مشخص بود که این قبیل فعالیّتها، نتیجهای به دنبال نخواهد داشت و وضع پوشش، سیر انحطاطی را خواهد پیمود. بسیاری، به دیدۀ اهمّیّت و اولویّت به حجاب نگاه نمیکردند و اهتمام به آن را نشانۀ سطحیاندیشی و ظاهرنگری میپنداشتند، اما حقیقت این بود که حجاب، یک تکۀ نمادین از «سبک زندگی» است و خودبهخود، تکههای متناسب و همگون با خویش را تولید میکند. تغییر حجاب، به معنی تغییر در لایههای دیگر سبک زندگی است و اینگونه نیست که اگر این لایه، استحاله و مسخ شود و لایههای دیگر، همچنان برقرار بمانند. سستی در حجاب، سستی را نمادهای دینیِ دیگر را به دنبال خواهد داشت؛ بلکه حتی سستی را عقاید و باورها را نیز به همراه خواهد داشت. در تجربۀ سیاستی و مدیریّتیِ گذشته، نه جنبۀ نمادین حجاب، فهم شود و نه همبستگی آن با لایههای دیگر سبک زندگی.
۲. سیر تدریجیِ ضعف حجاب نشان میدهد که این روند، در هیچ نقطهای متوقف نخواهد ماند و همچنان پیشروی خواهد کرد. در گذشته، گمان میشد که وضعیّت کنونی، نهایت و غایت است و روند در همین نقطه، متوقف خواهد ماند، اما مشاهده کردیم که خطوط قرمز، یکی پس از دیگری، درنوردیده شدند و داستان «ضعف حجاب»، به «کشف حجاب» رسید. بعید میدانم کسی در میان کارگزارانِ فرهنگیِ نظام، میتوانست باور کند که روزی خواهد رسید که کشف حجاب، به یک «جریان اجتماعیِ عیان» تبدیل میشود و قانون و مجریانش در برابر آن، ایناندازه حقیر و منفعل خواهند شد. کارگزارانِ فرهنگیِ نظام، از عهدۀ آیندهنگری برنیامدند و در مقام نگهداشت ارزشها، رویکرد روندی و خطی نداشتند و در اکنون، منجمد شده بودند. کسی دربارۀ آینده، اندیشه نکرد و محاسبه ننمود که این روند، به مرحلههای دیگری خواهد رسید. دستکم در دهۀ نود، دیگر مشخص شده بود که حجاب، یکی از مهمترین و جدّیترین نمادهای فرهنگی است که به طور خاص و منحصربهفرد، در دستورکار عالَم تجدّد قرار گرفته و بهزودی، به معرکۀ نزاع و جدال تبدیل خواهد شد. در دهۀ نود، این مسیر و مدار، بسیار بیشتر از دهههای دیگر، برجسته و نمایان بود، اما هیچ فهم و حسّاسیّتی در این زمینه به چشم نخورد. عقبماندگی تحلیلی و فهم ناچیزِ کارگزاران فرهنگیِ نظام، جامعه را هرچه بیشتر در این مرداب فرو برد و پنجرههای گشایش و رهایی را به روی جامعه بست. طلب تغییر در آن روزها، بسیار آسانتر از اکنون بود؛ اکنون، گرهها کور شدهاند و امکانها، محدود. در اثر غفلت و انفعال و ندانمکاریِ حاکمیّتی، فرصتهای بسیاری از دست رفتند.
۳. نهفقط حجاب، بلکه همۀ عرصههای فرهنگی در طول دهههای گذشته، دچار «ولنگاری» بودهاند؛ فرهنگ، تهی از تدبیر بود و به دست اتّفاق، واگذار شده بوده است. هیچ تفکّری در میان نبوده و کارگزاران فرهنگ، عدّهای «دیوانسالارِ محافظهکار» بودهاند که طرح و تدبیری در دست نداشتهاند و کلّیّات سیّال و بیخاصیّتی را به عنوان برنامۀ فرهنگی ارائه کردهاند. نه خودشان اهل نظر و معرفت و فهم فرهنگ بودهاند، و نه از آنان که بهرهای از عقل عملی در زمینۀ فرهنگ دارند، استفاده کردهاند. حلقهوار و بسته و اندکسالار به قدرت راه یافتند و با کمال نابخردی و نسنجیدهکاری، زمام و عنان فرهنگ را در اختیار گرفتند، و حاصل، این شده که اکنون میبینیم. در دولت گذشته، هیچ خبری از «نظریۀ فرهنگی» در میان نبود و فرهنگ بر اساس اقتضاهای روزمرّه و ارادۀ دیوانسالارانه تدبیر میشد و برایناساس، تحوّلی نیز رقم نخورد و زمان تاریخی، سوخت و از دست رفت. دولت گذشته در زمینۀ فرهنگ، چهلتکه و بریدهبریده و بهشدّت، نامنسجم بود و در بیرون از آن نیز، عقول منفصّل برای ایجاد تحوّل فرهنگی فراخوانده نشده بودند. در این سه سال، خامی خویش را مزیّن به اندکی تجربه کردند و از تحوّل، تخیّل آفریدند. در دولت کنونی نیز، با وزیری در فرهنگ روبرو هستیم که قواره و قامت فرهنگیاش در تجربۀ سرد و تلخ گذشتهاش، آشکار شده است.
......
.....
💬 پزشکیان: به هیچ وجه در جمع برادران خود در اقلیم کردستان عراق احساس غریبگی ندارم.
......
.....
حسن مجیدی داماد پزشکیان که معلوم نیست چرا توی جلسات اولین سفر خارجی پزشکیان حضور داره ؛ همونیه که مدیر راهآهن قبلاً در موردش افشاگری کرد و گفت: «مجیدی بدون مدرک و تجربه مرتبط، قائممقام هلدینگ ایرانگردی شده و این هلدینگ زیانده شده اما نتونستن عزلش کنن!»
مبارک وفاق ملی 🙂🙂
✍آدم
......
.....
میعاد صالحی مدیرعامل راهآهن که از جوانان نخبه، فهیم، کارآمد، شفاف و ضد فساد بود برکنار شد!
و حال جماعت پروژه بگیر و کینهای و متعفن و حامی فساد به شادمانی مشغولند!
عاقبت درافتادن با داماد پزشکیان!
#پروژه_وفاق_ملی
......
.....