14.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خداحافظی با حاج رمضان با نوای «علمدار نیامد»
@Farsna
کارشناس صدا و سیما حرفش را پس گرفت: من صرفا تحلیل و گمانهزنی کردم؛ خبری قطعی درباره حمله اسرائیل به ایران ندارم!
ابراهیم متقی، در گفت و گو با تابناک در رابطه با صحبت های اخیرش در صدا و سیما مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی حداکثر تا هفته آینده مجددا به ایران حمله خواهد کرد، اظهار کرد: بنده یک شخصیت دانشگاهی هستم؛ خبر ندارم. هر چه هست بر اساس استدلالهای تحلیلی است!/ تابناک
پ.ن:خب شخصیت دانشگاهی عزیز، بهتر نیست به حیطه کاری خودتون بپردازید و پیشگویی و نظامیگری رو به کارشناسان نظامی و تخصصی بسپارید؟
....
....
30M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 منشه امیر؛ روزنامه نگار یا عامل موساد
....
....
افشاگری تند و بی سابقه کامران غضنفری نماینده مجلس علیه علیف.وی علیف را به همدستی با اس.رائیل و انگلیس در ترور شهید رئیسی متهم کرد! وی مبدا حمله پهپادی به شاهرود در آبان ۱۴۰۳ را باکو دانست و گفت بمباران تبریز،رشت،اردبیل و تهران در خرداد ۱۴۰۴ از طریق آسمان رژیم باکو انجام شد!
....
....