eitaa logo
کانال خبر و تحلیل
657 دنبال‌کننده
19.5هزار عکس
22هزار ویدیو
171 فایل
شهید حاج قاسم سلیمانی: «والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت بخیری رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی(رهبر معظم انقلاب)است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد. در قیامت خواهیم دید مهمترین محور محاسبه این است.»
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 💠حرفهای خود را با مطرح کنید؛ نه با چرا که از کلام همان برداشت می‌شود که شما می‌گویید؛ ولی از رفتارتان هزاران برداشت می‌شود. 💠 رفتارهای توام با کم محلی و قهرگونه باعث می‌شود که کینه‌ها، سوءظن‌ها و اختلافات پیدا کند! 💠 فقط کنید با همسرتون تا او بداند ناراحتی شما از چیست! 💠 برای گلایه کردن نیز، با آرامش و بدون طعنه و با احترام به همسرتان صحبت کنید.
23.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 اشتباهات استراتژیک ایران در مورد آذربایجان یکم طولانیه اما ارزش گوش دادن رو داره👌
🔴پکن: رزمایش دریایی چین، ایران و روسیه امروز آغاز می‌شود 🔹وزارت دفاع چین خبر داد رزمایش مشترک دریایی چین، ایران و روسیه از ۱۵ تا ۱۹ مارس (۲۴ تا ۲۸ اسفند) در خلیج عمان برگزار می‌شود.
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ۲۴ اسفند ، سالروز انفجار بمب در مراسم نماز جمعه تهران ، توسط منافقین کوردل ♦️در زمانی که رژیم بعث عراق ، مردم را از رفتن به نماز جمعه بر حذر می داشت و به بمباران و موشک باران نماز جمعه تهدید می کرد ، منافقان نیز بیکار ننشسته و با یک طرح از قبل تعیین شده و هماهنگ با رژیم صدام ، نماز جمعه تهران را در ۲۴ اسفند ۶۳ به خاک و خون کشیدند. ♦️در این جنایت ۱۴ نفر شهید و ۸۸ نفر مجروح شدند.مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای که در آن زمان در مقام ریاست جمهوری و امامت جمعه تهران در حال ایراد خطبه های نماز بودند ، پس از انفجار بمب ، با صلابت و بدون هیچ گونه تزلزلی به خطبه هایشان ادامه دادند و این امر موجب تقویت روحیه ضداستکباری نمازگزاران و امت شهید پرور ایران گردید.
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 راهکار حل مشکلات را بلدیم ولی در یکی دو سال نمی شود و نیازمند اجماع در حاکمیت است 👤 محمدهادی سبحانیان، معاون سیاست‌گذاری وزارت اقتصاد: 🔹ناترازی هایی در اقتصاد ایران وجود دارد که خودش را به شکل تورم نشان می دهد البته این ناترازی ها هم طی یک یا دو سال برطرف نمی شوند. 🔹مسئله ساده نیست اما راهکارش را بلدیم ولی به این زودی نمی توان آن را حل کرد. 🔹سالانه 50 هزار میلیارد تومان به سوخت هواپیما یارانه تعلق می گیرد در حالیکه کمتر از 5 درصد مردم از هواپیما استفاده می کنند بنابراین می توان این یارانه سنگین را به کسانی داد که در طول سال حتی یک سفر هم نمی روند. 🔹اقدامات بی نظیر و کم نظیری در حوزه اقتصاد و طی یک سال گذشته صورت گرفته ولی در سفره مردم خودش را نشان نداده است. 🔹نمی توان 8 سال اقتصاد کشور را به مذاکره گره زد و در دو سال همه آن کمبودها و مشکلات را حل کرد./ عیار
⭕️ وزیر دارایی عربستان: سرمایه گذاری در ایران با سرعت بالا انجام خواهد شد 👤 محمد الجدعان، وزیر دارایی عربستان: 🔹سرمایه گذاری عربستان در ایران بعد از توافق اخیر با سرعت گسترده انجام خواهد شد. 🔹فرصت های زیادی برای سرمایه گذاری در ایران ایجاد شده است و تا زمانی که به بندهای توافق احترام گذاشته شود، هیچ مانعی در این خصوص وجود نخواهد داشت./ ایسنا
دیدار بشار اسد با پوتین در مسکو 🔹رئیس‌جمهور سوریه با همتای روس خود در کاخ کرملین دیدار و گفت‌وگو کرد. 🔹.
شمخانی فردا به امارات می‌رود 🔹دبیر شورای عالی امنیت ملی فردا در پاسخ به سفر مشاور امنیت ملی امارات به ایران و به دعوت رسمی همتای خود‌ به ابوظبی سفر می‌‎کند. 🔹مسئولان عالی اقتصادی، بانکی و امنیتی نیز شمخانی را همراهی می‌کنند.
عجب تمثیلی است این که علی مولود کعبه است....؛ یعنی باطن قبله را در امام پیدا کن:) اما ظاهر گرایان از کعبه نیز تنها سنگ هایش را می‌پرسند. تمامیت دین به امامت است اما امام تنها مانده....💔 از کتاب فتح خون📚
🌺شهید آوینی تحولاتی که این روزها در کره زمین روی می دهد ، نوید عصر دیگری را می دهد که در آن ابولاهول( شیطانی که تحقق تاریخی یافته و حاکمیت خود را بر ترس و وحشت مردمان از قدرت خویش بنا کرده است) از اریکه قدرت به زیر خواهد افتاد و غرب از هم فروخواهد پاشیدو تمدنی دیگر نه از شرق و نه از غرب ، که از خاورمیانه برخواهد خواست.