فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دکتر #جلیلی: رئیسجمهور بعدی حتی یک روز هم فرصت تاخیر ندارد
🔹به اتکای سالها بررسی و آمادگی از همان فردای انتخابات کار را با تصمیمات نقطهزن، راهبردی و اولویتدار شروع میکنیم نه با تصمیمات نمایشی.
.....
...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دکتر #جلیلی: با مطالعۀ شب امتحانی نمیشود در این بزنگاه تاریخی تصمیم درست گرفت
🔹در ۱۱ سال گذشته عمدۀ وقت من و همکارانم در دولت سایه بر شناخت مسائل کشور و راهحل آنها متمرکز بوده است.
🔹من درهای دفترم را به روی صدها متخصص و دانشمند باز کردم و دهها کارگروه تخصصی برای رصد مشکلات کشور تشکیل دادم.
....
....
🗒 نطق تلویزیونی سعید جلیلی را دیدم. سخنانش ترکیب سنجیده و پختهای بود از:
نظر و عمل،
جزءنگری و تمدناندیشی،
نقادی و چارهپردازی،
معیشت و هویت،
درونگرایی و بروننگری،
صراحت و ادب،
عقلانیت و انقلابیگری،
تواضع و اطمینان،
مرزبندی و آزاداندیشی،
کارنامه و برنامه،
و ... .
برازندهی ریاستجمهوری است.
.....
.....
♨️ رئیسجمهور که پیمانکار نیست!!
🔷️ جایگاه رئیسجمهور، جایگاه تشخیص و تصمیم است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سعید جلیلی: قصه چای دبش برای این بوجود آمد چون انضباط مالی گرفته نشد
سعبد جلیلی:
باید یک بودجه ارزی دقیق داشته باشیم
اگر انضباط مالی در اولویت دولت قرار بگیرد برکات زیادی خواهد داشت
انضباط مالی در دولت من در اولویت قرار خواهد گرفت.
.....
....
11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨کفار قریش بازگشتند؛ رقص یک زن در کنار کعبه
....
....
✳️ فرصتها و محدودیتهای قالیباف
1- چالش در پایگاه رای ایدئولوژیک:
وضع قالیباف در بدنه رای حزباللهی در 20 سال اخیر به فراخور مواضع او و شرایط اجتماعی، فرازوفرودهای فراوانی داشته است. بدنه رای وفادار یا ایدئولوژیک بیشتر از یک رای که در روز انتخابات به صندوق انداخته میشود موضوعیت دارد. بدنه وفادار موتور محرک تبلیغات است. قالیباف در سالهای حضور در شهرداری توانسته یک پایگاه تکنوکراتیک بسازد. او در 4 سال ریاست مجلس یک بدنه بروکراتیک در پایگاه رای منطقهای هم ایجاد کرده است، اما پایگاه ایدئولوژیک هنوز پاشنهآشیل مهم قالیباف است و او نتوانسته برای این چالش تدبیری کند.
2- نتایج انتخابات مجلس دوازدهم: قالیباف در یک شرایط متفاوت 4 ماه قبل وزنکشی شده است. فارغ از اقتضائات آن دوره و محدود بودن آن نتایج به تهران به هر ترتیب نتایج انتخابات 12 اسفند هنوز جلوی چشم است و از منظر اجتماعی یک پوئن منفی برای قالیباف به حساب میآید.
3- مشورتهای غلط و برساختهای غلط: قالیباف در طول سالهای حضور در سیاست محصور در مشورتهای غلط بوده است، مشورتهایی که موجب برساختهای پاژگونه از او شده است. او در انتخابات 84 درحالیکه به گواه بازخوردهای برنامه «صندلی داغ» تلویزیون مستعدترین فرد برای جذب پایگاه ایدئولوژیک بود، ناگاه فرمان را به سمتی چرخاند که بدنه وفادار یکپارچه به سمت احمدینژاد ریخت و او را با هاشمی به دور دوم فرستاد. در انتخابات 92 درحالیکه 8 سال فعالیت در شهرداری تهران او را مستعد نمایندگی گفتمان کارآمدی کرده بود با مشورتهای غلط به سمت گفتمان آزادیهای اجتماعی رفت و با حمله گازانبری روحانی انتخابات تعیینتکلیف شد و در انتخابات 96 هم با پی رادیان چرخش و در اقدامی عجیب به سمت عدالت و گفتمان 4 درصدیها رفت، یعنی دقیقا چیزی که در آن مقطع هیچ ربطی به او نداشت! همه اینها نمونههایی از مشورت غلط بود که تا اسفند 1402 و بستن یک لیست ضعیف با پیشفرضهای غلط ادامه داشت. قالیباف معمولا مشاوران خوبی هم ندارد.
4- ضعف سیاستورزی:
قالیباف در بیشتر انتخاباتها با یک رای نسبتا خوب شروع میکند اما تصمیمات و مشورتهای غلط که به برخی نمونههای آن در بالا اشاره کردیم معمولا رای او را فریز یا حتی کاهشی میکند.
5- متمرکز نبودن روی مزیتهای اصلی: دال مرکزی گفتمان قالیباف در انتخاب پیش رو چیست؟ احتمالا اگر از اعضای کمپین او سوال شود به جواب واحدی نرسیم. به فرض متمرکز بودن روی گفتمان کارآمدی، برنامه او برای برساخت کردن این مزیت چیست؟ بقیه ایدههای مرکزی گفتمان قالیباف چگونه با مساله کارآمدی و پیشرفت باید صورتبندی شوند و... اینها سوالاتی است که معمولا قالیباف و ستادش پاسخ درستی برای آنها ندارند.
6- آسیبپذیر بودن از ناحیه مبارزه با فساد:
مجموعه شبهات و سوالاتی که در سالهای اخیر به درست یا غلط درباره شرایط اقتصادی و سبک زندگی نزدیکان قالیباف طرح شده است معمولا در افکار عمومی پاسخ معتبری نداشته. فارغ از اینکه این شبهات حاصل یک پروژه سیاسی بوده یا نه، مسیری که قالیباف تاکنون طی کرده بخشی از افکار عمومی را در این ماجرا در وضعیت اطمینانبخشی قرار نداده است
✍ #مهندس_علیخانی
......
.....
✳️تعارفات
✍ #داود_مدرسی_یان
🔴 یکی از مشکلات فرهنگ سیاسی کشورمان، تعارفات است. مسئولین در سطوح مختلف کشور، مدیران عالی، ارشد، میانی و اجرایی درگیر تعارفات شدهاند.
🔹برای تصمیمات وعزلونصبها گرفتار تعارف هستند. میگویند اگر این کار را کنیم فلانی ناراحت میشود؛ اگر فلان مدیر را عزل کنیم فلان آیتالله ناراحت میشود یا فلان شخصیت ناراحت میشود. متاسفانه این تعارفات نهادینه شده.
🔸رئیس جمهوری موفق میشود تحول ایجاد کند که اهل تعارف نباشد؛ اهل معامله نباشد.
اگر رئیس جمهور بناست با سفارش فلان آیتالله یا فلان روحانی یا فلان شخصیت پدرخوانده سیاسی، مسئول ستادش را مشخص کند، آیا در دولتش موفق میشود؟
.....
....