🔴 هدف سفیر آمریکا از دیدار با برخی مقامات عراقی چیست؟
🗯 مؤيد العلی کارشناس مسائل سیاسی عراق در گفتگو با پایگاه خبری المعلومه:
➕ ناامنیهای اخیر عراق را میتوان بخشی از برنامه آمریکا در تحت فشار قرار دادن دولت محمد شياع السوداني تلقی کرد.
➕ سفیر آمریکا در عراق همواره در حال رفت و آمد به وزارتخانه و موسسات دولتی است تا شرایط ایدهآل آمریکا در عراق را رقم بزند.
➕ دولت عراق باید ماهیت دیدارها و فعالیتهای سفیر آمریکا را مورد بررسی قرار دهد چرا که وی به دنبال ایجاد خلل در روند سیاسی عراق است.
👈🏻 «الینا رومانوسکی» سفیر ایالات متحده در عراق طی دوره اخیر به منظور تحمیل اراده واشنگتن در برخی پروندهها با با برخی طرفها و شخصیتهای عراقی دیدار داشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥💠اصلاحطلبان و سران فتنه، خودشان گرای فشار و تحریم را به مقامات آمریکا داده بودند!
🔹بهروایت مایکل لدین، مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا
✅ حسن روحانی رییس جمهور پیشین کشورمان در دیدار جمعی از استانداران دولتش دروغ ها و تحریف های چندی را تکرار کرده است:
✍ سعید میرزایی
جملات زیر مواردی است که وی مطرح کرده و در ادامه هر بند پاسخ اینجانب را هم لطفاً بخوانید 👇👇👇
1⃣ تلاش کردیم برجام را به نتیجه برسانیم... اگر برخی موانع پیش نمیآمد ما میتوانستیم در اسفند ۹۹ تحریم را تمام کنیم.
✅ پاسخ:
این ادعا در حالی است که در اسفند ۹۹ دولت روحانی در حال توافق با هر قیمتی به منظور تأثیر گذاری در انتخابات ۱۴۰۰ بود. وی در این توافق مورد ادعا ، بدون گرفتن هیچ تضمینی و فقط با راستی آزمایی ۲۴ ساعته و با اولین تراکنش مالی در مبادلات تجاری بین المللی می خواست دوباره به آمریکا اجازه دهد تا به برجام برگردد، که قطعاً دوباره آمریکایی ها در ادامه راه تخلف می کردند و ضربات دیگری وارد می نمودند.
2⃣ بر خلاف آنچه تحویل گرفته بودیم، خزانه را پر تحویل دادیم.موجودی ارزی را چند صد میلیون دلار تحویل گرفتیم ولی با چند میلیارد دلار تحویل دادیم.
✅ پاسخ:
اگر این موضوع صحت دارد پس چرا شما در تاریخ ۹ مرداد ۱۴۰۰ در جواب آقای نوبخت نوشتید خزانه خالی است!؟راستش را بگویید با پول ها چه کرده اید؟
3⃣ برای خرید ۲۰۰ میلیون دوز واکسن کرونا اقدام کردیم و وقتی دولت را تحویل میدادیم، جریان ورود واکسنهای خریداری شده، شروع شده بود که در ماههای بعد ادامه یافت.
✅پاسخ:
شما پیشتر مدعی بودید تا fatf را نپذیریم به ما واکسن نمی دهند ، چگونه حالا مدعی خرید واکسن هستید؟!
4⃣ دولت سیزدهم اگر میخواست، میتوانست از اجرایی شدن برجام به خوبی استفاده کند. اگر بخواهند در مسائل اقتصادی تحول رخ دهد یک شرط آن احیای برجام است. تا تحریم برداشته نشود و رابطه با دنیا بهبود نیابد، سختیهای اقتصادی برطرف نمیشود.
✅ پاسخ:
چون شما به دلیل ایجاد انتظار بی مورد در جامعه و شرطی کردن اقتصاد به برجام جامعه را هم شرطی کردید ، دولت سیزدهم مجبور بود از برجام خارج نشود تا شاید طرف مقابل از خر شیطان پیاده شده و اقتصاد کمی ترمیم یابد، اما این جمله تان که برطرف شدن سختی های اقتصادی را به رفع تحریم و بهبود رابطه با غرب می دانید، اگر درست بود که بایستی در هشت سال دولت شما تمام سختی های اقتصادی از بین می رفت؟! پس چرا انباشت اعتراضات اقتصادی در دولت شما رقم زده شد؟! آیا نمی دانید مردمی که به دلایل اقتصادی در ماه های اخیر معترض هستند ،اعتراضشان به عملکرد شماست؟!
5⃣برخی فکر میکنند با تعامل، نفوذ خارجی ایجاد میشود، اما این انزواست که نفوذ ایجاد میکند.
✅ پاسخ:
کسی دنبال انزوا نیست، بی خود منتقدان خود را متهم نکنید. اما آنچه مهم است تعامل بر اساس انصاف و عقل است. آقای روحانی به نظر شما دولتهایی که پشت پرده آشوب های اخیر بودند ناقض احیای برجام هستند یا دولتی که همه جوره کوتاه آمده است؟!این کوتاه آمدن نه به معنای عقب نشینی بلکه به معنای تلاش برای توافق و احیای برجام است. مذاکرات دو یا چند طرفه با مقامات کشورها، آژانس اتمی و... نشان از تلاش دولت برای احیای برجام نبوده ؟ چرا ایستادگی در برابر زیاده خواهی ها را انزوا تعبیر می کنید؟!
6⃣امروز حفظ اسلامیت در گرو احیای جمهوریت است...اگر مردم را از صندوق مایوس کردید یعنی به خیابان میرانید. اگر میخواهیم مردم را به کف خیابان نرانیم، راه آن اینست که جاذبه صندوق رای را از بین نبریم.
✅ پاسخ:
اولاً دوگانه اسلامیت و جمهوریت نظام از جمله دوگانه های کاذبی است که دشمنان این نظام درست کرده اند. چرا که این دو در دل هم بوده و تفکیک ناپذیرند. دیگر اینکه آیا اطرافیان شما در سال ۸۸ در برابر جمهوریت نظام صف آرایی نکردند و خواستار ابطال انتخابات نبودند؟ حالا شما مدعی کمرنگ شدن جمهوریت نظام شده اید؟
خواهشاً شما دیگر از مأیوس کردن حرف نزنید که حالمان به هم می خورد. چه کسی در هشت سال همه را جز دشمن مأیوس کرد؟
7⃣ بعضی فکر میکنند با یکدست شدن قوا معضلات حل میشود. اگر یکدست شدن به این معناست که یک گروه را حاکم کنیم و بقیه را کنار بزنیم، معلوم است که مردم ناراضی و معترض میشوند.
✅پاسخ:
نه ؛ با اختلاف بین قوا معضلات حل می شود!؟؟ کاشکی شما در هشت سال گذشته خوب عمل می کردید بعد دیگر حاکمیت به قول شما یکدست نمی شد! حق بدهید وقتی شورای نگهبان و مردم دروغ های شما را و وعده های صد من یک غاز شما را ببینند و دیگر به اعتدال_ اصلاحات اعتماد نکنند.
1401.09.15-Panahian-BogheyeSheikhTarashti-TaghirKhastDaemieKhodaAzMa-01-64k.mp3
21.19M
🔉 تاریخ تحلیلی اسلام
📌 محفل هفتگی هیئات دانشجویی استان تهران
📅 جلسۀ اول | ۱۴۰۱/۸/۱
🎤#استاد_پناهیان
🕌 فاطمیۀ بزرگ تهران
🔴 برای ما، برای اونها
🔹ازدواج دختر ١٧ ساله ما میشه کودک همسری/ رابطه جنسی آزاد دختر ١٧ ساله غربی میشه آزادی کامل انسان.
🔹بازی نکردن ما با اسرائیل میشه سیاسی کردن ورزش/ بازی نکردن اونا با روسیه میشه اتحاد علیه دیکتاتوری.
🔹موشک های ما تهدیدی برای بشریت/ کلاهک های هسته ای اونا ضامنی برای صلح جهانی.
🔹همخوانی سرود «سلام فرمانده» ما، تربیت ایدئولوژیک/ سند ٢۰٣۰ اونا تربیت مدرن.
🔹 فروش پهپاد به روسیه اَه اَه، خرید جنگنده آمریکایی در زمان پهلوی به به
🔹حضور ما در خلیج فارس میشه تحریک همسایگان/ حضور اونا در خلیج فارس میشه ائتلاف صلح و ارباب خلیج فارس
🔹قاتل ١٧ ساله ایرانی میشه کودک مجرم/ قاتل ١٧ ساله اونا میشه مردی ١٧ ساله.
🔹محور مقاومت همسوی ما میشه گروه های تروریستی/ گروهک های تکفیری-وهابی دست پرورده اونا میشه شبه نظامیان مخالف اسد.
🔹آموزش نظامی بسیج ما میشه ترویج خشونت/ آموزش نظامی اونا میشه دفاع شخصی.
🔹برخورد ما با اغتشاشگران مسلح میشه سرکوب دموکراسی/ برخورد اونا با معترضین غیر مسلح میشه نمایش اقتدار پلیس
🔹انرژی صلح آمیز هسته ای ما میشه تلاش برای ساخت بمب اتمی/ داشتن کلاهک هسته ای توسط اسرائیل میشه توازن قدرت.
🔹حضور نظامی ما به دعوت دیگر کشورها میشه دخالت و کشورگشایی/ کودتای اونا در دیگر کشورها میشه ترویج دموکراسی
🔹دزدی نفتکش های ایران و خالی کردن نفت به سمت آمریکا میشه حقوق بین المللی ولی جواب دادن به این تجاوز ها میشه دزدی دریایی!
🔹هشت سال جنگیدن ما برای ندادن خاک میشه تفکر اشتباه آیت الله خمینی، دادن بحرین و تبعید رضاخان و اشغال دو روزه ایران توسط متفقین میشه آینده نگری پهلوی.
🔵 آیا الان در شرایط شعب ابیطالب هستیم؟
همه قبول داریم امروز روزهای سخت اقتصادی جمهوری اسلامی هست کما اینکه سه ماه قبل هم روزهای سختی برای جمهوری اسلامی بود. چه بسا این دو دوره سخت رو بشه بهم متصل کرد و دوفاز مختلف از یک جنگ درنظر گرفت. تا دیروز اینترنشنال و بیبیسی فراخوان میدادن و دعوت به اعتراض و اغتشاش میکردن، الان ثانیهای نرخ دلار و سکه رو دارن اعلام میکنن. چون تو مرحله قبل موفق نشدن مدل جنگ و دشمنی رو تغییر دادن و در هردو حالت یک هدف رو دنبال میکنن
🔻البته همه مشکلات اقتصادی رو نباید به فشار و فضاسازیهای دشمن نسبت داد، ایرادات و نقصهای مدیریتی خودمون و مسئولانمونم باید درنظر گرفت. همینکه رئیس بانک مرکزی برکنار شد یعنی مشکل مدیریتی داشت و عملکردش ضعیف بود و بدرد این جایگاه نمیخورد. همه اینهارو باید در نظر گرفت
🔻اما اصل بحث من اینه آیا الان واقعا در شرایط شعب ابیطالب هستیم؟ یه وقتی تمثیل بهکار میبریم که مسلمون واقعی مث صدراسلام پای اعتقادش در بدترین شرایط مث شعبابیطالب پای اعتقاداتش میمونه که بنظرم سید مقصودش در این توئیت این بوده که پای نظام بمونیم در سختیها. ولی اگه بگیم شرایط الان دقیقا مثل شرایط شعب ابیطالبه، یا تاریخ اسلام رو دقیق مطالعه نکردیم یا شرایط الام رو نمیدونیم و یکی مثل حمید علیمی میاد اینطوری جواب میده
🔻درجواب اینکه آیا الان در شرایط شعب ابیطالب هستیم مختصری از شرایط شعب بگم خودتون مقایسه کنید:
تصور کنید سه سال در یک درهای در مجاورت مکه، بدون آب، بدون گیاه، در زیر آفتاب سوزان. راه هم بسته بود که برای اینها غذا نیاید، خوراک نیاید. گاهی که میتوانستند داخل شهر بیایند، اما تا میخواستند جنسی را در دکانی معامله کنند، اجازه معامله نمیدادند یا چندبرابر قیمت با آنها حساب میکردند.
در شعب ابیطالب شب تا صبح بچهها از گرسنگی گریه میکردند که صدای گریهی بچهها از توی شعب ابیطالب به گوش کفار قریش میرسید و ضعفای آنها هم دلشان میسوخت؛ اما از ترس اقویا جرئت نمیکردند کمک کنند. چه بسیار مسلمانانی که بچههایشان در مقابلشان پرپر میشد، چقدر در شعب بخاطر سختی شرایط مردند، چقدر بیمار شدند، چقدر گرسنگی کشیدند.
اگر شعب ابیطالب یکسال دیگر طول میکشید معلوم نبود کسی از مسلمانان زنده میماند. آیا شرایط الان ما با هرسختیای، شرایط شعب ابیطالب است؟
🔻مقام معظم رهبری: برخی معتقدند امروز در شرائط شِعب ابیطالبیم. اینجور نیست. ما امروز در شرائط شِعب ابیطالب نیستیم؛ ما در شرائط بدر و خیبریم.
"بیانات رهبر انقلاب در دیدار با مردم قم، 90/10/19"
🔻شرایط بدر و خیبر خیلی با شعب ابیطالب فرق داره، دشمنی دشمنان کماکان برقرار بود، فشارها برقرار بود ولی مسلمونا قوی شده بودن و حرف برای گفتن داشتن، تو میدان جنگ پیروز میشدن، دشمن رو ناامید میکردن. اون زمان هم مشرکین فشار میاوردن هم یهودیان، شرایط مسلمانان هنوز عالی نشده بود، تحریمها برقرار بود ولی حکومت اسلامی تشکیل شده بود و مردم زندگیشونو میکردن، هجمهها هم برقرار بود سالی یک جنگ بزرگ حداقل اتفاق میفتاد. مشکلات اقتصادی هم وجود داشت. بمرور مسلمونا قوی و قوی تر شدن تا فتح مکه اتفاق افتاد و مشرکین کامل شکست خوردن و کار دست مسلمونا افتاد
ان شاء الله یه روزی این اتفاق هم برای جمهوری اسلامی میفته و فتح جهانی محقق میشه.
دغدغههای حاج قاسم - 2.pdf
1.8M
🔰 محتوای ویژه #سخنرانی با عنوان
«دغدغه های حاج قاسم»
💢 به مناسبت سالگرد شهادت حاج قاسم عزیز
♨️ این محتوای پژوهشی-تبلیغی حاوی نکات علمی ارزشمندی با هدف درک چرایی محبوبیت حاج قاسم سلیمانی در ایران و سراسر جهان است.
🔥 بازگشت مجرم به صحنه...
➖➖➖➖➖➖➖
🔥 حسن روحانی در دیدار روز گذشته خود با استانداران دولت های یازدهم و دوازدهم ، گفته است : « اگر مردم را از صندوق مأیوس کردید یعنی به خیابان میرانید. اگر می خواهیم مردم را به کف خیابان نرانیم ، راه آن این است که؛جاذبه صندوق رأی را از بین نبریم »❗️
🔹 این سخنان اگر از زبان هر کسی جز حسن روحانی جاری می شد ، قابل تأمل بود اما فردی که در تمام ۸ سال ریاست جمهوری خود ، با رها کردن مدیریت کشور به امید گدایی نگاه لطف اروپا و آمریکا ، عملا به « قاتل امید مردم و دور کردن ملت از صندوق رأی » تبدیل شد ، نمی تواند طلبکارانه وارد میدان شود.
🔹رئیس جمهور سابق فراموش کرده است که گوشهای از عملکرد وی مانند :
۱- بزرگترین کاهش ارزش پولی در تاریخ ایران
۲- بالاترین نرخ تورم در دو دهه گذشته
۳- رشد منفی اقتصادی زیر صفر
۴- بیشترین درصد رشد نقدینگی کشور به نحوی که میزان رشد نقدینگی در طول سال ۹۹، معادل کل نقدینگی ایجاد شده از ابتدای تاریخ انتشار و خلق پول در ایران تا پایان سال ۹۴ بوده است.
۵- افزایش بیکاری جوانان
۶- فاجعه قیمت مسکن که بدترین عملکرد در بین تمام دولتهای پس از انقلاب به نام او ثبت شد و رشد قریب به ۷۰۰ درصدی را به یادگار گذاشت.
۷- کاهش تولید ناخالص ملی
۸- جهش قیمت ارز از ۳ هزار تومان به حدود ۳۰ هزار تومان
۸- رشد ۶۵۰ درصدی بدهی دولت به بانک مرکزی از ۱۳ هزار و ۱۶۱ میلیارد تومان به ۹۶ هزار و ۹۷۰ میلیارد تومان
۹- افزایش ۱۴۶ تا ۷۵۰ درصدی قیمت اقلام خوراکی
۱۰- شش برابر شدن قیمت انواع خودرو
۱۱- جهش نرخ سکه در کنار غارت چندین تن طلا توسط رانت خواران
۱۲- وضعیت اسفبار بورس
۱۳- حیف و میلهای دهها میلیارد دلاری ثروت ملی و سرمایه های مردم
۱۴- بدهی نزدیک به ۵۵۰ هزار میلیارد تومانی دولت در قالب اوراق قرضه که دولت فعلی در کنار تمام مشکلات مجبور است ماهانه به طور میانگین ۱۰ هزار میلیارد تومان از آن را تسویه کند.
✅ در حقیقت دولت آیت الله رئیسی در حال حاضر، بدهی را پرداخت می کند که دولت حسن روحانی آن را برای دولت ایشان فاکتور کرده ولی معلوم نیست با آن چه کرده است.
۱۵- ثبت بدترین وضعیت در شاخصهای توزیع درآمد مانند ضریب جینی که منجر به فقیرتر شدن طبقات متوسط و ثروتاندوزی بیشتر مرفهان شد.
۱۶- افزایش شکاف طبقاتی
۱۷- کاهش وحشتناک سرانه مصرف ۹ کالای اساسی شامل گندم ، برنج ، گوشت دام ، گوشت پرندگان ، ماهی و میگو ، شیر و محصولات لبنی ، روغنها و چربیها و قند ، شکر و چای در بازه زمانی ۱۳۹۲ - ۱۴۰۰ و ...
که موجب گردید حتی حامیان سینهچاک و پر و پا قرص وی نیز بارها بر پشیمانی از حمایت و رأی به او ، تأکید و علناً اعلام کنند که اشتباه کردند و ...
🛑 حال فردی که عنوان نا محبوب ترین رئیسجمهور ایران را یدک میکشد ، با فراموشی خود خواسته ، همچون ۸ سال تکیه بر صندلی پاستور ، دوباره به میدان سخنوری بازگشته و بدون اشاره به اینکه رکورد های تأسفبار در حوزههای مختلف را به تنهایی به نام خود ثبت کرده و بدون توجه به وضعیتی که تحویل دولت فعلی داده ، خود را در مقام مطالبه گر و حامی مردم جا زده و امیدوار است با این تردستیها ، خاطرات عملکرد ننگینش ازحافظه ملت پاک شود تا فراموش کنند که چگونه دولت او در مهیا کردن بدیهیات زندگی مردم نیز ناکارآمد بود و ضربه مهلکی به سرمایه اجتماعی نظام وارد کرد.
🛑 حسن روحانی این روزها خود را به اندازه ای به فراموشی زده که با چشم پوشی از هجمه گستردهی تمام اراذل و اوباش عالم به دولت و ملت در سه ماه اخیر ، نمیگوید اگر مقصر به خیابان آمدن عدهای در ۱۴۰۱ ، کنار زدن آنان از صندوق رای است ، پس دلیل آشوبهای ۹۶ و آبان ۹۸ که بر اثر بی تدبیری و بی عرضگی دولت ایشان رقم خوردند ، چه بوده است ؟
آیا در آنجا هم گروهی یا افرادی موجب قهر مردم از صندوق رای شده بودند یا « سوء مدیریت و لا ابالی گری دولت در اتخاذ تصمیمات درست » موجب آشوب و اغتشاش گردیده بود.
🛑 در پایان اما باید به جناب آقای روحانی یادآور شویم که :
جناب عالی با عملکرد خود قاتل امید ملت و مسبب اصلی نا امیدی آنان از آمدن پای صندوق رأی هستید .
🛑 پس تلاش نکنید با تردستی و شگردهای قدیمی ، روزگار سیاهی که برای دولت فعلی و ملت به ارث گذاشتید را بَزَک کرده و به جای پاسخگویی ، فرار به جلو کنید و بخواهید از اوضاع آشفته خود ساخته و استکبار ساخته فعلی ، نمدی برای کلاه خود دست و پا کنید که حنای شما دیگر در پیشگاه ملت شریف ایران رنگی ندارد .
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ما سیاه روزترین مردمان جهانیم؟
⭕️ این روزها غر زدن و احساس بدبختی به یک عادت در بین عموم مردم تبدیل شده است، به گونهای که تصور میکنند سیاهبختترین مردمان جهان هستند.
#عقلانیت_اجتماعی
#انسجام_ملی
#امیدبه_آینده
....
....
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 محتوای کلیپ : وضعیت ایران در عصر #پهلوی
🗯 نظر برعندازان(!) : دروغه و ساختگی! وضع مردم بد نبوده
🗯 نظر حامیان پهلوی : اوضاع زمان شاهنشاه خیلی هم خوب بوده و آخوندها سیاهنمایی میکنند!
🇮🇷 پاسخ انقلابیها به برعندازان و حامیان شاهنشاه : اگر اوضاع خوب بود، چرا مردم از سال ۴۲ دنبال سرنگونی شاه و انقلاب کردن بودند؟ چرا سال ۵۷ شاه فرار کرد و انقلاب شد؟
🤠 پاسخشان : مردم آن زمان فریب خوردند!
🇮🇷 انقلابیها : عجب! اگر اون سالها که نه ماهواره بود، نه تلگرام، نه یوتیوب و توئیتر، و نه اینستاگرام و امثال اینها مردم فریب خوردند، آیا امکان ندارد امروز با وجود این همه دروغ پراکنی رسانههای معاند، مردم فریب بخورند و سختیهای قبل از انقلاب را فراموش کنند؟ امروز امکان ندارد ذهن جوانان رو رسانهها شست و شو دهند؟!
🗯 برعنداز : 😤
🗯 حامی شاه : خب! شما انقلاب کردید و آقای خمینی قول داد، آب و برق رایگان میشه؟!
🇮🇷 انقلابی : اولاً این جمله رو امام نگفت و شخص دیگری از پیش خودش گفت و بعداً امام خمینی اصلاحش کردند...
ثانیا 👈 شما که گفتی وضع مالی مردم زمان شاهنشاه خوب بوده! اگه خوب بده چرا باید حتی به آب و برق رایگان چشم امید داشته باشند؟! 😁
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
پ ن:
براساس آمار خود رژیم ۶۷٪ مردم ایران روستایی بودند و ۹۷٪ روستاهای ایران فاقد هر نوع خدمات اعم از آب آشامیدنی بهداشتی، برق، جاده، مخابرات و... همچنین خدماتی مانند گاز و... که مطلقا در شهر هم وجود نداشت.
بله امروز هم مردم با مشکلات معیشتی مواجهه هستند اما...