فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ ظریف در دو لحظه، قبل از شهادت سید حسن نصرالله و بعد از شهادت سید حسن/ راستی آقای ظریف شما از طرف خودتان رفتید در دفتر حزب الله در تهران یا از طرف مردم ایران که میگفتید حق هم دارن!
.....
....
به پیروزی باید ایمان داشت....mp3
78.74M
در طول چند روز گذشته مطالب و نوشتههای بسیاری از دوستان میخوانم یا برایم میفرستند که نشان میدهد به نوعی سرخورده و دل زده شدهاند. در این گزارش تلاش کردم تا نگاهی متفاوت به قضیه مقاومت و آنچه در پیش رو داریم داشته باشم. این گزارش تلاش کرده تا با بررسی رویدادهای گذشته و امروز آنچه را که باید در جایگاه یک حامی مقاومت انجام بدهیم و با آن عمل کنیم را در دستور کار قرار داده و به سرانجام برسانیم....
@SyrianKhabar
🔻اعتبارزداییِ لیبرالها از جمهوری اسلامی:
عقوبت تعلل در شلیک به جنون
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. صهیونیستها همواره بر اساس «واکنشِ طرف مقابل»، عمل میکنند؛ کنش آنها، بیش از آنکه کنش باشد، واکنش است و این امر ریشه در هراس ذاتی و حقارت تاریخیشان دارد. صهیونیستها به زمینهها و شرایط مینگرند و در چهارچوب آنها واکنش نشان میدهند؛ این یعنی آنها با وجود اعتمادبهنفس ناچیزشان، اگر احساس کنند که بستر برای فاعلیّتشان فراهم است، تا حد جنون، کنشگری خواهند داشت. پس آنها اجرای طرحهای پیشینی و ذهنیِ خویش را در نسبتِ با شرایطی که بخش عمدة آن، «ارادۀ حریف» است تعریف میکنند. از آغاز شکلگیری دولت صهیونیستی تاکنون، آنها بهدرستی دریافتهاند که در عالَم اسلامی، ارادۀ انقلابی و جهادی، در میان نیست و خطر مهلکی، موجودیّتشان را به چالش نمیکِشد.
[دوّم]. برآمدن حزبالله در لبنان بهعنوان گروه مبارزی که هیچ افقی را جز نابودی دولت صهیونیستی نمیپذیرد و جز به زبان گلوله، سخنی با صهیونیستها ندارد و شهادت را سعادت میانگارد، همۀ معادلاتِ ذهنیِ دولت صهیونیستی را در هم ریخت و خوف و هراس به جانش افکند. بدینجهت، عالیترین و مقتدرترینِ لایۀ جبهۀ مقاومت در منطقه، حزبالله بوده است و دولت صهیونیستی از هیچ جریانی به این اندازه، دلهره و اضطراب ندارد. شهید سیّدحسن نصرلله، مرد مبارزه بود و نه مرد مذاکره؛ تیغ او در برابر دولت صهیونیستی، هیچگاه کُند نشد و زبانش به لکنت نیفتاد و رنگ محافظهکاری و انفعال نپذیرفت. او قاطع و مصمّم، سخن آخر را همان اوّل گفت: نابودی دولت صهیونیستی. این همان منطقی بود که امام خمینی به او آموخته بود؛ منطقی که آیتالله خامنهای نیز بر مدار آن در حرکت بود.
[سوّم]. اما در ایران، مسألۀ مقاومت با پیچیدگیها و تنگناهایی مواجه بوده است؛ «دولتهای لیبرال» که با نظریههای مبتنی بر وابستگی و پیرامونزدگی، همچون «تنشزدایی»، «گفتگوی تمدّنها»، «آشتی با جهان»، «تعامل سازنده با جهان»، «ایدئولوژیزدایی از سیاست خارجی»، «فلسطینیتر از فلسطینیها نباشیم» و ... (و متهمکردن رویکرد انقلابی به ماجراجویی در سیاست خارجی، جنگطلبی با دنیا، دشمنتراشی ناموجّه و ترجیح ایدئولوژی بر منافع ملّی) بر سر کار آمدند و قدرت را دست گرفتند، هرچه که در توان داشتند، کارشکنی و اخلال کردند. برای این دولتها، هیچگاه مقاومت یک اصل بنیادین و هویّتی نبوده، بلکه به آن بهمثابه یک ایدئولوژی سپریشده و مزاحم نگاه میکردند. یکی از تفاوتهای میان نظریۀ نظام و نظریۀ نظام انقلابی، در همین مسأله است که یکی، جمهوری اسلامی را در ذیل نظم سلطه تعریف میکند و به بیش از منافع ملّی در معنای حداقلی و متعارفش نمیاندیشد، و دیگری، همچنان به روایت امام خمینی از ماهیّت و غایات جمهوری اسلامی، معتقد است و مایل به سازش و انفعال نیست.
[چهارم]. جمهوری اسلامی، همچنان نیز عرصۀ نزاع میان این دو رویکرد است. رویکرد انفعال، با بازرگان شروع شد و در همان زمان، از آن بهعنوان «خط سازش» یاد شد که در برابر «خط امام» قرار داشت. اما خط سازش، یک لایۀ درونی و نهفته نیز داشت که همان منطق بازرگان را بهصورتی ملایمتر، زمزمه میکرد؛ «مجمع عقلا» که در آن، کسانی همچون هاشمیرفسنجانی و حسن روحانی، در پی طرحی برای پایانبخشیدن به جنگ بودند و سرانجام نیز جام زهر را به امام خمینی نوشاندند. همین سیاست در دولت سازندگی، در پیش گرفته شد و در دولت اصلاحات به اوج رسید. محمد خاتمی به لحاظ نظری، به جانب لیبرالیسم گرایش یافته بود و با وجود اندیشههای تجدّدی، به درون حاکمیّت راه یافت و در برابر خط «مقاومت»، ایدۀ «گفتگو» را روی میز گذاشت. حسن روحانی در دولت اعتدال، تجربهها و اندیشههای دو دولت سازندگی و اصلاحات را بر روی هم انباشت و اساس دولتش را بر «نجات اقتصاد ایران از طریق آشتی با جهان» قرار داد. هشتسال، جمهوری اسلامی در این باتلاق فرو رفت و کمترین نتیجهای به دست نیاورد؛ جز آنکه آیتالله خامنهای در آخرین دیدار با حسن روحانی، تصریح کرد که دولت وی را باید دولتِ تجربۀ غلطِ اعتماد به غرب دانست. پزشکیان نیز آنگونه که در گفتارهای انتخاباتیاش ظاهر شد، هیچ منطق و مبنای متفاوتی با نیروهای لیبرال و تکنوکرات نداشت؛ چنانکه محمدجواد ظریف بهعنوان پرچمدارِ خط سازش، به دستراستِ وی در انتخابات تبدیل شد. پس از استقرار دولت وی نیز، ظریف بر صدر نشست و تصمیمساز و فکرپرداز گردید. گویا جسارتیابی صهیونیستها در بهشهادترساندن سیّدحسن نصرالله، برخاسته از تعلل دو ماهۀ ما در پاسخ به ترور هنیه بوده است؛ در ابتدای این نوشته اشاره کردیم که گسست در زنجیرۀ پاسخِ مقاومتیِ ما به صهیونیستها، زمینهسازِ واکنشِ جنونوار آنهاست. اگر این تعلل نبود، چهبسا سیّد از دست نمیرفت.
.......
......
🌀 مـسـلـم...
- غریب گیر آوردنت
و ما مشغول سنجیدن تبعات احتمالی حمایت از شما بودیم که شهیدت کردند.
با شهادت شما، امام خامنهای غریبتر شد.
شما زیر خروارها آوار محافظهکاری مدفون شدی...
سالها سپر مسلمانان بودی مقابل تیرهای یهود و ما نتوانستیم جانت را حفظ کنیم.
ما چند هفته اخیر با وساطت آمریکا از زدن اسرائیل منصرف شدیم تا اسرائیل با ۳۰تُن بمب بر تو فرود آید.
#تورامحافظهکاریهاشهیدکرد
✍🏻 حجتالاسلام معظمی
......
.....
چند نفر از همین ما که دو سه روزه داریم آیات و روایات و انذارات رهبری رو ردیف میکنیم تا به مسئولان و فرماندهان دولتی و نظامی یادآوری کنیم «جهاد چقدر خوب است و خدا چطور یاری میکند و نباید از دشمن ترسید و باید به امداد غیبی ایمان داشت و...»، به اندازه یک صلوات بعد از نماز، یک دعای در قنوت، یک کاسه آش نذری، یک دور تسبیح ذکر امن یجیب و... سعی کردیم بیشتر از قبل پای خدا رو به معادلات جبهه مقاومت باز کنیم؟
ما و سبک زندگی ما و دعاهای ما هم جزوی از همین معادلات و سنن الهیه که بقیه رو بهش فرا میخونیم.
غافل شدن تکتک ما از ملکوت و عالم غیب هم میتونه مثل اعتماد فلان مسئول به وعده آمریکا و دلخوش بودن صرف فلان فرمانده به شهر موشکی و... غضب یا عدم نصرت الهی رو به همراه داشته باشه.
سهم خودمون رو در ایجاد ظرفیت دریافت نصرت الهی پرداخت کنیم ولو با ذکر یک صلوات.
ماهبندان | محمدرضا شهبازی
.....
.....
با تلفن آمریکا، یمن رو فروختیم!
با تلفن آمریکا انتقام هنیه رو نگرفتیم...
با تلفن امریکا حزبالله رو فروختیم!
با تلفن امریکا دیگه چیارو قراره بدیم بره؟!!
.....
.....
17.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎬 روایت سردار حاجیزاده از چگونگی اجرای عملیات وعده صادق: ابتدا شروع به تهدید ما کردند، زبان ما شهید امیرعبداللهیان بود وگرنه ما به عنوان نظامی توی دهنشان میزدیم. اسرائیلیها ابتدا گفتند ما مسأله آتشبس در غزه را حل میکنیم به شرطی که ما را نزنید، باید به ما وقت بدهید. گفتیم قطعاً میزنیم ولی اگر شورای امنیت تضمین بدهد ما خفیف میزنیم و چند ساعت بیشتر وقت ندارید
......
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥لاریجانی: برجام را از اول تا آخر ۱۰ بار شخم زدم هیچ حبهای در آن پیدا نشد خشکزار خشکزار است؛ نباید در دام «برجام قویتر» بیفتیم
🔸رئیس پژوهشگاه دانشهای بنیادی در نشست تحلیلی اتفاقات منطقه و حواشی آن:
🔸در خصوص مذاکرات امکان دارد چرخشهای تاکتیکی بنا بر مصلحت انجام بدهیم ولی چرخش اصولی و پایه ای انجام ندادیم و نخواهیم داد.
🔸وقتی برجام تصویب شد دیگر مساله اصلی اجرای آن است
🔸مذاکرات برجام را برای این می خواهیم که ما پول آن را دادیم و جنس آن را نگرفتیم
🔸ما همه تعهدات خود را بر اساس عملکرد اشتباه یک دولت انجام دادیم ولی طرف مقابل انجام نداده است
🔸نباید در دام اینکه این برجام مرده است و باید سراغ برجام قوی تر برویم بیفتیم.
.....
.....
خمیر مایه تحلیل خبر است جز آن، ریسمان و آسمان کردن ذهنیات است.با سوءظن به یک فرد یا یک اتفاق نمی توان تولید محتوا کرد.اطلاعات یا تفسیر غلط به قضاوت و تحلیل غلط منجر می شود.باید باب پیشداوری و سوظن را بست.
وحدت امروز کشور مقدمه هر رفتار حاکمیت و مردم در منطقه است.
#سواد_رسانه
🗣 عبدالله گنجی
.....
.....