✳️این چه وضعی است که زنان ایرانی دارند؟!
✓کنیز گرفتن چه عیبی دارد؟!
.....
.....
مشرق- اواخر مرداد سال ۱۳۹۹ شعبه پنجم دادگاه کیفری تهران شاهد یک محاکمه قابل توجه بود، در آن روز یک نوجوان ۱۷ ساله پشت میز محاکمه قرار گرفته و رو به رئیس دادگاه میگوید: من داعش را حق میدانم و هنوز هم بر همان عقیده هستم! متهم پرونده در دفاعیاتش جملات عجیبی بر زبان رانده و میگوید: از طریق کلیپهایی که داعش منتشر میکرد، با آنها آشنا شدم و عضو داعش شدم. آنها میخواستند فساد را از بین ببرند. اگر ایران نبود، حالا ما در عراق حکومت میکردیم. کرکوک و اربیل دست ما بود. سردار سلیمانی باعث شد ما سقوط کنیم. ما اربیل و کرکوک را گرفته بودیم، همه عراق دست ما بود. وقتی به اربیل رسیدیم، میخواستیم آنجا را که فساد زیاد دارد و زنها حجاب ندارند و مردها کارهای خلاف میکنند، پاکسازی کنیم؛ اما وقتی که داشتیم پیروز میشدیم، سلیمانی آمد و اربیل را از دست ما گرفت!
عامل تروریستی سپس مکث کرده و رو به رئیس دادگاه میگوید: او (شهید حاج قاسم سلیمانی) باید کمک میکرد که ما آنجا حاکم شویم؛ اما پشت آن زنها و مردهای اربیلی را گرفت و با ما مبارزه کرد. به همین دلیل هم باید ایران را از بین برد. ازنظر من ایران باید نابود شود. ما میتوانستیم عراق را برای خود کنیم و حکومت کنیم. ایرانیها مزاحم بودند. این چه وضعی است که زنان ایرانی دارند. باید زنان ایرانی را شلاق زد. این چه وضعی است که جوانهای شما دارند. ما میخواستیم این چیزها را درست کنیم؛ اما ایرانیها با ما جنگیدند. من پشیمان نیستم. شما ایرانیها بودید که درباره ما دروغ گفتید. مگر ما با ایزدیها چه کردیم؟ کنیز گرفتن چه عیبی دارد؟ ما کنیز میگرفتیم؛ اما همین سلیمانی (شهید) با این کارهای ما مخالف بود!
[این دادگاه بخشی از مجموعه محاکمات یک باند ۲۱ نفره اشرار وابسته به شبکه تروریستی داعش بود که بعدها احکام آن صادر گردید؛ در جریان برگزاری آن دادگاه مشخص شد که داعش توانسته است بهصورت مخفیانه از میان برخی جماعات در استانهای کردنشین یارگیری کند]
....
....
#کانال_خبر_و_تحلیل
@MASHOUF401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
کشفحجاب دستهجمعی
🔺پس از انتشار خبر آزادی هنگامه قاضیانی، سهیلا گلستانی(بازیگر و کارگردان) همراه با جمعی از زنان فعال در سینما و تئاتر با انتشار ویدئویی کشف حجاب کردند.
.....
....
با یکی از پزشکانی که حسین رونقی را بعد از آزادی معاینه کرده صحبت کردم.
گفت این شخص آنچنان تمارض به بیماری میکند که انگار سالها بازیگر فیلم بوده🤡
چرا این برعندازان ذره ای شرافت ندارند؟
🗣 دکتررضا🇮🇷🩺
.....
....
همه از بی پولی مینالن هیچ کس هم کار نمیکنه. کارگر از زیر کار در میره. سرایدار میپیچونه. ایزوگامی میاد میگه سقف کوچیکه نمیصرفه. کابینتساز سفارش میگیره تحویل نمیده. بنگاهی قراره فایل بفرسته بعد دو هفته میگه یادم رفت. همه پول مفت میخوان. دلار. سکه. ارز. بورس. ارز دیجیتال.
🗣 دلفین
....
....
کانال خبر و تحلیل
✋ کشفحجاب دستهجمعی 🔺پس از انتشار خبر آزادی هنگامه قاضیانی، سهیلا گلستانی(بازیگر و کارگردان) همراه
خاک عالم بر سرتان که مسابقه گذاشتید که چه کسی در حیوانیت پیشتازتره!
با کشف حجاب زشتتر هم شدید.
البته این اعلام جنگ با خدا و رسول اوست و عاقبت این کار بسیار ناخوش است برای شما! همان داعش برای شما خوبه تا به کنیزی و بردگی جنسی ببرد شماها را.
نمیدانم چرا این جماعت نمیفهمند؛ نه خودشان را میفهمند، نه امنیت کشورشان را، نه دشمن را، نه دوست را، نه خدا را، نه نماز را.
صد حیف به گوسفند که گوشت و پشمش به مردمان میرسد.
#تبهکار
#متعفن
دو تصویر از ایران/فرانسه
رفتار بانوی ایرانی با پرچم و پلیس کشورش
رفتار پلیس فرانسه با بانوی معترض و هموطنش
عواطفانسانی ایرانیان کجا، خشونت وحشیانه غربیها کجا...
رئیس جمهور فرانسه اعتراف میکند که وحشت زنان فرانسوی نسبت به افزایش آزارهای جنسی در وسایل نقلیه عمومی، روز به روز بیشتر میشود و او وعده داده که تعداد پلیسهای ایستگاهها را دو برابر کند...
👆مشاهده خشونتورزی جمعی پلیس فرانسه علیه یک زن معترض فرانسوی بسیار دردناک است؛
‼️اما همین ایمانوئل مکرون با گستاخی و بیشرمی، نسبت به پایمال شدن حقوق زنان ایرانی ابراز نگرانی کرده است!...
رفتار بانوی فرهیخته ایرانی با پرچم مقدس و پلیس فداکار میهنش، الگویی افتخارآفرین برای همه ماست
.....
.....
💔سرگشته و بیچاره و با حال خرابیم
💔سرچشمهی آبیم، به دنبال سرابیم
📚پدیدار شناسی بخشی از «وضعیت اجتماعی»
.....
.....
➕نخستین درسی که خداوند هنگام خلقت آدم و حوا به آنها داد، دشمنشناسی بود.
➕آخرین هشدار در پیامهای قرآنی پروردگار به همهی مردم (ناس)، دشمنشناسی است.
➕صدها بار خالقما در آیات قرآنی، انواع دشمنان پیدا و پنهان (انس و جن) را بهما معرفی میکند.
➕درخواست انتهایی سوره حمد، آناست که ما از گروه «وانهاده بهخود»، یعنی سرگشته و گمراه (ضالّین) نباشیم...
با اینحال، امروز جماعتی از جامعهی بزرگما، بسیار بدحال و آشفته و عصبی یا بشدت سردرگریبان و افسردهاند...
❓پرسش ابتدایی ایناستکه مختصات این «حال بد» چیست و چگونه پدید آمده است؟
✍️واقعیت نشان میدهد که جماعتی کم تجربه و پراحساس و رنجیده از درون و کنجکاو برای دانستن هرآنچه «تازه و نو» جلوهگر شود، زمام ذهن و روان خود را به فضای مجازی بیرون سپرده و به ظواهر جذاب و متنوع «الههای وسوسهگر» که در این فضا فقط «ناامیدی و بن بست و شکست» را به مخاطبان خود القاء میکنند، دلداده و نرمنرمک و نامحسوس به اسارت آنها درآمدهاند؛ کسانی که نادانسته و ناخواسته در چنگال «صوت و تصویر و کلام» پیامآورانِ «یأس و ترس و نفرت و کینه» گرفتار شدهاند، البته همهی ناشران و گویندگان و نویسندگان مطالب را نمیشناسند؛ صرفاً بعضی مشاهیر را فقط اسماً میشناسند، لیکن اکثریت پیامدهندگان را حتی اسماً هم نمیشناسند، اما هرکاری که پیامدهندگان خواستهاند با روح و روان این گروگانها انجام داده و میدهند؛... و حالا انسانهای گرفتار،
بدیهیات عقلی و امور ثابت فکری، در ذهن و ضمیرشان زیرسوال رفته و دیگر هیچ تکیهگاه مستحکم فکری برایشان باقی نمانده؛
معیارهای فطریشان بشدت مخدوش شده و حتی پیوندهای مولکولی در نظم تعقل و تفکر و استدلالشان از هم گسیخته شده؛
ارزشهای اخلاقی که همواره موجب اعتماد و اطمینان و آرامش درونی و محیطی آنها بوده، متزلزل شدهاند.
هنجارهای مشترک همیشگی آنها با جامعه ایمانی خودشان درهم شکسته شده و ارتباط آنها را با متن جامعه، از هم گسسته است.
این در حالیاستکه تلاشها و توفیقات پیشینی اجدادشان را یا اصلاً نمیشناسند و یا مورد تنفر و انزجار خود قرار میدهند.
تقریباً تمام داشتههایشان، تمامیت سرمایههای مادی و معنویشان، در نظرشان بیارزش و پوچ و پوشالی مینمایند و سراسیمه در پی چیزی روان شدهاند که نمیدانند، ماهیتش چیست!
ناامیدی و بیتفاوتی نسبت به همهچیز و همهکس، حتی نسبت به خودشان، سراسر وجودشان را فراگرفته.
احساس تنهایی و بیکسی و بیپناهی، آنها را به فرار از خویشتن خویش و از خانواده و جامعه و محیط مأنوسشان سوق داده.
با آشنایان همیشگی، غریبه شدهاند و با غریبههایی که اصالتشان را نمیشناسند، آشناگونه، همراز و همدل و همراه شدهاند.
راههایی را در پیش گرفتهاند که هیچ شناختی از مسیر آنها ندارند؛ همراهانی را پذیرفتهاند که قبلاً نیازمودهاند و مقصدهایی را پیمیگیرند که با مقصودشان هرگز آشنایی نداشته و ندارند.
از سوی دیگر در چنین دنیای ذهنی وهمآلودی که به سر میبرند، آیندهایی را که فراروی خود و اطرافیانشان میبینند، تیره و تار است و افقهای دور و نزدیک خویشاوندانشان، تماماً غبارآلود و مه گرفتهاست.
در تاریکی مطلق و ناامیدی محض این دنیای مجازی که واقعیت ذهن و ضمیرشان را ساخته و پرداخته، هرچه می بینند، زشت و پلشت و هیولایی است؛ بنابراین شعلههای خشمشان زبانه میکشد، به در و دیوار سنگ میزنند و هرچه میتوانند به همه ناسزا میگویند، تا بغض فروخفته خویش را فریاد بکشند و جهل مرکبخود را که «حقیقت مطلق» تصویر و تصور میکنند، ارضا نمایند...
پایان قسمت اول- مطلب ادامه دارد...
محمدعلی رامین
ششم آذرماه ۱۴۰۱
.....
....
📚پدیدار شناسی یک «وضعیت اجتماعی»
🎯فرزندان ایران در اسارت اینستاگرام، تلگرام، واتسآپ، توئیتر، فیسبوک و...
.....
.....
💔سرگشته و بیچاره و با حال خراباند
💔سرچشمهی آباند، به دنبال سراباند
✍️وقتی جوانما یک پیامرسان خارجی را انتخاب کرد، چه اتفاقی برایش میافتد:
معمولاً کاربران یک پلتفرم، شبیه جاندارانی در یک آزمایشگاه، همواره تحت مطالعه و آزمایشهای گوناگون توسط «پیامهای ارسالی» از سوی متخصصان جنگروانی، روانشناسان، جامعهشناسان و ... هستند.
و جوانما نمیداند که در حقیقت او خودش را در اختیار صاحبان آن نرمافزار قرار داده و طعمه آنها شدهاست؛ که در نتیجه در محاصره چند تهدید خطرناک قرار میگیرد:
☑️نخست آنکه معمولاً پیامهای هدفمند، مکرر، متنوع و مداوم بر چشم و گوش و هوش او آوار میشوند و او بهندرت حق انتخاب پیام را دارد؛
➕خیلی از پیامهایی که برایش مفید است، توسط نرمافزار تحدید یا تحریم میشوند؛
➕برخی از پیامها، تحریف شده به او منتقل میشوند تا نشاط روانی او را بگیرند و ارادهاش را تسلیم کنند؛
➕قدرت ادراک و توان تفکیک یا گزینش پیامها برایش به مرور تضعیف میشود؛
✔️اندک اندک حس تحقیر شدگی تبدیل به عادتاو میگردد و جرئت ترک آن نرمافزار «زیانبار» را هم از دست میدهد، چون بشدت احساس «خلاءروانی» خواهد کرد؛ تا اینکه تدریجاً، همه داشتههایش و حتی شخصیت مستقلش در آن محیط مجازی تخریب شده و او بیدفاع مغلوب فضای آن رسانه شده و خودش را جزئی از کلیت همان فضای حاکم بر آن «شبکهاجتماعی» میبیند و با جامعه بیرونی و اجتماع واقعی و انسانهای پیرامونی خودش، «بیگانه» میشود...
☑️تهدید دیگر که بسیار جدیتر و خطرناکتر است، دستیابی دارندگان پلتفرمهای شبکههای اجتماعی و اینترنت از جزئیات اسرار پنهانی کاربران است که لحظه به لحظه آنها را رصد و آنالیز کرده و محتوای مناسب را برایشان تولید میکند؛ به نحوی که بعد از مدتی، بیگانگان، از فرزندان ما بیشتر از خود ما مطلع میشوند و مدیریت ذهن آنها را در دست میگیرند.
✔️اشراف اطلاعاتی مطلق سردمداران صهیونیِ فضای مجازی بر انسانهایی که از «نرمافزار»های آنها استفاده میکنند، بالاتر از تصورات مردم و حتی مسئولان ماست.
➕شناخت دقیق، گسترده، طولانی مدت و فوقالعادهی دشمنان از نیازهای پنهان مردمما در ابعاد خصوصی، فکری، عاطفی، جنسی و اسرار مگوی افراد و مطالعات نهانشناسی کاربران، بالاتر از روانشناسی آنها، تشخیص نوع روابط زناشویی، عشقها و علائق یا نفرتها و انزجارها، ارتباطات انسانی، گروههای همسوی اجتماعی فرد و غیره، با دقت و وسعتی است که هیچ حکومتی نمیتواند نظیر فضای مجازی از شهروندان جامعه خویش شناخت پیدا کند.
🎯یک فرد یا گروه اجتماعی یا یک جامعه انسانی، اطلاعاتی که از خودش، ناخواسته در اختیار صاحبان پلتفرمها میگذارد، بسیار بیشتر و دقیقتر و عمیقتر از اطلاعاتی است که والدین، خواهر و برادر، همسر، همکار، همسایه، نزدیکان و کارگزاران حکومتها می توانند از آن فرد یا گروه اجتماعی داشته باشند.
✔️گاهی انسان در خلوت فضای مجازی خویش چیزی را دیده یا شنیده که بعداً خودش هم فراموش کرده، اما آن نرمافزار یا پلتفرم هرگز هیچ حرکتی از کاربر را فراموش نمیکند.
☑️در این فضا که تقریباً عموم کاربران، مصرفکننده و منفعلاند، همه میخواهند فعال و مؤثر و نقشآفرین باشند؛ میخواهند حرفی بزنند، چیزی بنویسند، مطلبی بازنشر بدهند،...
🔰بنابراین عمدهی تلاش کاربران، دیدن و شنیدن و خواندن «مطالب عرضه شده» و بازنشر آنها برای سایرین است؛ از منظر یک عضو در شبکه مجازی، هرچه بازنشر مطالب، فارغ از ارزش ذاتی آنها، زیادتر و سریعتر و تازهتر باشد، بهتر است...!
🎯و دقیقا همین نوع کنشگری اکثریت قریب به اتفاق کاربران، آنها را به بیگاری وخدمترسانی به اهداف دشمنان خودشان وامیدارد و آنچنان معتاد این شرایط میشوند که به اتلاف وقت و انرژی و روحیات مثبت خود توجهی نمیکنند و به تسلط دشمنان بر تمام جزئیات «رازونیازهای یواشکی» خودشان در فضای مجازی هم هیچ اهمیتی نمیدهد؛
🔰همین «ارتباط تنگاتنگ»، به مرور زمان، یک پیوند جوهری، اعتماد و اطمینان و آرامش و تسلیم ذاتی را میان کاربران ایجاد میکند که بعضاً با اشاره یا مطالبه «شبکه»، هر ادعایی را میپذیرند و چه بسا هر اقدامی را علیه «واقعیتبیرونی» انجام میدهند...
پایان قسمت دوم- مطلب ادامه دارد...
محمدعلی رامین/ هفتم آذرماه ۱۴۰۱
.....
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴درگیری پلیس با معترضان چینی
⏪پلیس چین، معترضان را بدلیل انتقاد به محدودیتهای شدید کرونایی بازداشت میکند!
✍در چین مگه هنوز کرونا هست؟! چجوریه که واکسنهای چینی با سهم ۸۰درصدی از سبد واکسیناسیون کشور ما، روی مردم ایران جواب داده ولی روی خود چینیها نه؟😉
✍رابطهی بین رسانه و کرونا در چیست؟ کرونا یک #ویروس_شناختی بود یا بیولوژیک یا هردو؟ ارتباط ناآرامیهای ۱۴۰۱ با #کروناهراسی افراطی و تحکیم حاکمیت سایبری چیست؟ چرا برخی اعضای ستاد کرونا امروز لیدر اغتشاشات هستند؟🧐
✍محمد جوانی
....
....