mp3.mp3
22.93M
بصیرت سیاسی دکتر قاسمی دوستان عزیز مهم مهم مهم گوش کنید
@jahad_14
✅ جدول مصرف گاز در تهران را ببینید؛ عمده مصرف در مناطق شمال شهر است. خانه های چندصد متری، استخر، سونا، جکوزی، گلخانه، باغ و..
اینها بیشتر و بهتر میخورند، سفرهای خارجی چند ده میلیونی می روند، ماشینهای میلیاردی سوار می شوند، گرانترین لباسها و زیورآلات را هم به خود آویزان می کنند، سگ و گربه هایشان خرج میلیونی ماهانه دارند و..
اما اینها همیشه بیشتر علیه نظام هستند و بیشتر نقد می کنند و بیشتر فحش می دهند از وضع مملکت بیشتر جزع و فزع می کنند..
بله درست فرمود ابر مردی که گفت انقلاب ما انقلاب محرومان و پابرهنگان است و خوی کاخ نشینی را در مقابل انقلاب می دید..
✅ خط لوله گاز ایران به اندازه 9 دور اطراف زمین!
◀️ خط لوله گاز در ایران ۳۵۰ هزار کیلومتر است(حدود ۴۰هزار کیلومتر خطوط پرفشار و افزون بر ۳۰۰هزار کیلومتر شبکه فرعی).
این یعنی تقریبا ۹ برابر خط استوا؛ میتوانید با این خط لوله ۹ بار دور زمین را لولهکشی کنید؛ گاز رسانی به دورترین نقاط کشور و از روستاهای لب مرز تا کوهستانهای برفگیر. این رکورد در جهان کمنظیر است.
آمریکا و روسیه اولین و دومین تولیدکننده گاز دنیا، 20 درصد از گاز مصرفی خود در پیک سرما را از طریق #ذخیرهسازی_گاز تامین میکنند.
اما در ایران سومین تولیدکننده گاز دنیا در سال 97 شرکت ذخیرهسازی گاز منحل شد!
🔹حالا در یکی از سردترین زمستانهای چند دهه اخیر قرار داریم. بدون سرگردانی برای پیداکردن نفت یا هیزم یا زغالسنگ یا پهن گاو، فقط فندک بخاری را فشار دادهایم؛ برای بهرهمندی از این نعمت، به فکر نقاط یخزده کشور باشیم.
🖌وحید یامینپور
🔻پ.ن: در دولت بیتدبیر ناامید، مثل بسیاری از بیتدبیریهای دیگر از جمله کاهش تولید گندم و ...، شرکت ذخیرهسازی گاز نیز منحل شد و اگر در حال حاضر در این سرمای کمسابقه، افت فشاری وجود دارد، حاصل همین بیتدبیری است.
#جهادتبیین
.....
.....
#کانال_خبر_و_تحلیل
@MASHOUF401
نوبت انتقام ماست/ این فرصت را از دست ندهید!
🔹یادداشت شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در واکنش به خطونشان دولتهای آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه به اعدام ابَرجاسوس انگلیسی: علیرضا اکبری از سال ۸۲ تا ۸۹ یعنی ۷ سال به جاسوسی برای سازمان اطلاعاتی انگلیس مشغول بوده و بسیاری از اطلاعات راهبردی و طبقهبندی شده از مراکز حساس کشورمان را به سیستم اطلاعاتی دشمن فروخته است.
🔹او در بازجوییها و برخوردهای فنی و کارشناسانه وزارت اطلاعات گزارشها و اطلاعات فراوانی از کانون اطلاعاتی و امنیتی انگلیس، فرانسه، آلمان و موساد و سیا را در اختیار سربازان گمنام قرار داده.
🔹این اطلاعات شامل برخی از سرنخهای MI6 در کشورهای دیگر و شمار قابل توجهی از سرپلهای داخلی انگلیس در ایران است.
🔹شنیدههای قابل اعتماد حاکی از آن است که بازداشت این جاسوس بهگونهای صورت گرفته که سیستم اطلاعاتی انگلیس تا مدتها از بازداشتش بیخبر بوده و در این فاصله و تحت مدیریت مسئولان پرونده اکبری، اطلاعات گمراهکنندهای از جانب جاسوس بازداشت شده به سرویس اطلاعاتی انگلیس منتقل میشده و سرویس یاد شده با این تصور که اطلاعات منتقل شده واقعیت دارد، دست به اقداماتی زده که برای دولت انگلیس خسارات قابل توجهی داشته.
🔹اکنون نوبت انتقام ما رسیده و انتظار آن است که وزارت اطلاعات برخی از اطلاعات مربوط به سرنخها، سرپُلها و عوامل سرویسهای اطلاعاتی انگلیس و موساد را که در بازجوییهای فنی و کارشناسانه از جاسوس مورد اشاره به دست آورده، منتشر کند.
🔹این حرکت ضمن آن که دروغپراکنیهای حریف را خنثی میکند، ضربه هولناکی بر پیکره سیستم جاسوسی انگلیس و بخش اطلاعات و جاسوسی خارجی آن MI6 خواهد بود. ضربهای که جرثومههای فساد در انگلیس و رژیم صهیونیستی و... را نقره داغ میکند.
🔹لطفاً در افشای اطلاعات بهدست آمده و یا حداقل در افشای بخشهای رسواکننده دشمن کوتاهی نکنید. از اطلاعات کسبشده باید بهموقع استفاده شود وگرنه با مرور زمان و عبور از موقعیت موثر، به کاغذ پارههایی تبدیل میشوند که به درد کارخانههای مقوا و کارتنسازی میخورند!
🔹و بالاخره درباره چگونگی نفوذ این جاسوس به مراکز حساس و راهبردی نظام نیز پرسشهایی هست که نباید به سادگی از کنار آن گذشت.
alireza_akbari.mp3
19.95M
سلام تحلیلی بر اعدام شاه مهره رویای پیر، علیرضا اکبری ، سرباز ملکه، لطفا چندین بار گوش کنید و تا می توانید، نشر دهید
#جهاد_تبین
✅تا «تحول بزرگ»
✍ #محسن_مهدیان
.....
.....
1⃣یکم. مشکلات کشور روشن است. هم صدمات تحریم و هم ضعف ساختارها و هم بی تدبیری ها. هم کارهای روی زمین مانده و هم راه باقی مانده. هم رفع نقص ها و هم ارتقای قوت ها. باید چاره کرد.
2⃣دوم. رهبرانقلاب فرمودند نیاز به تحول داریم. در دوسخنرانی اخیر نیز اشاره صریح و روشن به تحول بزرگ و روز به روز داشتند. مسوولین باید توضیح دهند طرح شان چیست؟
3⃣سوم. تحولخواهی امر جدیدی نیست. خیلی ها در کشور ما شعار تحول داده اند. از چپ و راست و عدالتخواه تا مجلس و دولت و غیره. طبیعی است که این شعار جذاب است. اما شعار تحولخواهی چه لوازمی دارد و از چه کسی پذیرفته است؟
4⃣چهارم. شعار تحول نیازمند 2 شرط اساسی است.
🔸اول اینکه هرکس شعار تحول می دهد باید راه طی شده را ببینید. اینکه در چه نقطه ای قرار گرفتیم و از کجا به اینجا رسیدیم. دیدن حرکت شرط اولست.
🔸دوم اینکه نقاط قوت را ملاحظه کند. تحول بدون اعتنا به داشته ها و دارائی ها میسر نیست. کسی که ایندو را نبیند چه بسا شعار تحولش منجر به احساس شکست و ناامیدی شود.
سبک رهبری در مطالبه تحول در کشور، همواره در کنار ایندو شرط بوده است.
5⃣پنجم. تحول فراتر از اصلاح است؛ فراتر از تغییر است. ما در مواردی نیازمند انقلاب اساسی در مدیریت هستیم. تغییرات بزرگی که مشکل را از بیخ و بن در کشور حل یا ارتقای جدی ایجاد کند. اما برای برداشتن گام های بلند و تحولی نیازمند اجماع ملی در 3 گزاره کلیدی هستیم.
🔹اول. سوال اینست که تحول در کدام مساله؟ پذیرفتن یک مساله و شناخت دقیق و عمق و ابعاد آن یک ضرورت روشن اولیه است.
🔹دوم. گام بعدی روایت یکدست مسئولین از چالش هاست. اینکه هرکس چه برداشتی از مساله دارد. همدلی و همراهی در فهم مساله شرط دوم است.
🔹سوم ضریبی است که از مساله یا مشکل در ذهن مسئولین وجود دارد. اگر ضریب اهمیت مساله در ذهن ها یکسان نباشد قدم تحولی برداشته نخواهد شد.
✅در ساخت این سه گزاره، نهادهای بالادستی مثل مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی امنیت ملی نقش کلیدی دارند.
👈یک نمونه این تحول بزرگ در حوزه حکمرانی مجازی است. هنوز مسئولین کشور تصویر دقیقی از دنیای جدید متکی بر رسانه ندارند. همچنان تصور می کنند رسانه ابزاری در ضمیمه تصمیمات آنهاست. همچنان نگاه بوق تبلیغاتی به رسانه دارند. همچنان فکر می کنند یک فضای واقعی داریم و یک فضای مجازی که صرفا اوقات فراغت مردم را پر کرده است. در این باره حرف بسیار است. خلاصه در شناخت عمق ماجرا و در روایت از مساله و ضریب اهمیت اجماع وجود ندارد.
.....
.....
#کانال_خبر_و_تحلیل
@MASHOUF401
alireza_akbari.mp3
19.95M
سلام تحلیلی بر اعدام شاه مهره رویای پیر، علیرضا اکبری ، سرباز ملکه، لطفا چندین بار گوش کنید و تا می توانید، نشر دهید
#جهاد_تبین
🍎🍎🍎
🍏 تبیین قطعا موثر است.
مشکل ما این است که باهم حرف نمیزنیم وگرنه نوع انسانها دردهای مشترکی دارند و اگر بدانند ما هم مثل خودشون مشکلات داریم به گرانی تبعیض، پارتی بازی، بی عدالتی، مشکلات کار جوانان ، مسکن جوانان و ... اعتراض هم داریم. محافظه کار و به نرخ نون روز خور نیستیم واحساسی از دولت دفاع نمیکنیم و نقد جهت تقویت دولت وپیشرفت کشورانجام میدیم. تا شاخص های اصلی انقلاب در کشور اجرا وعمل بشود.
دفاع ما از مقدسات؛انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی است. و پیشرفت هایی که بعدازانقلاب صورت گرفته مثل پیشرفت های علمی، پزشکی، دانش بنیان استقلال ملی واقتدار بین المللی ودستاوردهای دفاعی موشکی و... است. که به برکت امام خمینی ره وجود رهبرانقلاب ورهنمودهای ایشان ، خون شهدا واستقامت ملت عزیز ایران بوده است. بخاطر شکم سیری نیست قطعا همدلی ایجاد میشود.
در جامعه روحانیت و بعضی از مسئولین افراد مخلصی داریم ولی ویترین خوبی ندارند ویترین روحانیت وبعضی از مسئولین افرادی هستند که نه زندگیشان شبیه زندگی مردم عادی است نه درکی از مسائل روز جوانان دارند.
مشکل ما در این ویترین است و مردم هم این ویترین را میبینند و قضاوت نادرست میکنند و هرچی بگیم ۹۰ درصد روحانیت مثل خودتون هستند کسی باور نمیکند چون سالها ویترین برای مردم هاشمی، خاتمی، روحانی وامثالهم بوده اند وعده ای ازهم فکران آنها در دستگاه اجرایی هستند باهمان تفکر و روش لیبرالی و... بوده است و مردم با این افراد مقایسه و قضاوت میکنند.
خلاصه عملکرد مسئولین در هر رده که وعده میدهند و اون وعدشون عملی نمیشه به هردلیلی که دلایلشم باید بگن و توجیه نکنن درجامعه اثر گذار است .
فرمایشات رهبرانقلاب: حرف و عمل مسئولین یکی باشد.
*باید مسیر انقلابی برای بازسازی خیلی از ریلها انجام شود.
*علامه حکیمی : درجامعه باید عدالت اقتصادی ،عدالت اجتماعی، و... اجرا شود.
عدالت اقتصادی و اجتماعی یعنی رسیدن به زندگی منهای فقر
*شهید حاج قاسم سلیمانی:
اگر وزیری در ساختمان های بلند مرتبه نشست ودستور داد، دستور صادر کرد تا ازطبقه بیستم به طبقه اول برسد... ودر جامعه جاری بشود نفس این ملت را می گیرد. اما اگر من مسئول امروز درمنطقه فقیر آنها خوابیدیم وماندیم درد فقر را فهمیدیم این اگر مشکلشان را حل نکند.
مرهمی است بر درد مردم...
🖋 #رضادبیری_همدانی
کانال خبر و تحلیل
🍎🍎🍎 🍏 تبیین قطعا موثر است. مشکل ما این است که باهم حرف نمیزنیم وگرنه نوع انسانها دردهای مشترکی دا
«درک مشترک»از «درد مشترک» مهمتر است. به عبارت دیگر، از درد مشترک باید درک مشترک وجود داشته باشد تا بتوان مسالهها را پیدا و اولویت بندی کرد.