41.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
شبکهسازیخطرناکاغتشاشات❗️
🔻کار شبکه سازی با عضوگیری توییتری آغار شد و با تشکیل گروههای پنج نفره یک شبکه هرمی شکل گرفت.
🔻راه اندازی خبرگزاری انقلابیون مازندران! ، صفحه جوانان محلات ساری، تلاش برای تغییر محاسبات ماموران انتظامی، شناسایی منازل نیروهای انقلابی و نظامی در محلات، آموزش انفجار کپسول در سطح شهر، نمونهای از اقدامات این گروه برای تنفس مصنوعی به تنور سرد آشوبها بود.
🔻تشکیل «گروه استراتژی و عملیات» برای آموزش جنگیدن و حمله با سلاح سرد و سلاح گرم و تماس با سعودی اینترنشنال به عنوان پرستار و کادر درمان قلابی گام های خطرناک بعدی برای تداوم آشوبها بود.
🔻دیدن این مستند زیبا که توسط سازمان اطلاعات سپاه کربلای #مازندران تهیه شده است پیشنهاد می شود.
✍حمیدرضا ابراهیمی
✋
#مارپیچ_سکوت به زبان ساده...
♦️در رکعتِ سوم نماز ظهر ، امام جماعت پس از دو سجدهی خود به اشتباه برنخاست و شروع به خواندن تشهد کرد. چند نفری که به اشتباه امام پی برده بودند نیمخیز شدند تا برخیزند اما چون دیدند اکثریت نشسته اند و با امام جماعت همراهی میکنند ، پس از چند لحظه آنها هم نشستند و اسیر مارپیچ سکوت شدند و از نظرِ حقِ خود عقب نشینی کردند! اما دو نفر دیگر با صدای بلند ذکر «بِحُولِ اللّه وَ قُوَتِه» گفتند تا امام جماعت بشنود و به اشتباه خود پی ببرد و برخیزد. امام هم پس از تذکرِ بجایِ آن دو نفر سریع برخاست!
🔹اگر آن دو نبودند و مارپیچ سکوت را نمیشکستند ، نماز تمام افراد خراب شده بود! جالب اینجا بود که وقتی آن دو نفر بر علیه حرکت غلط عکسالعمل نشان دادند و به عبارت دیگر خط شکنی کردند ، افراد دیگری هم از حرکت آنان پشتیبانی کردند و سعی نمودند امام جماعت را متوجه اشتباهش کنند!!!
♦️مارپیچ سکوت اصطلاحی است که معادل سادهی آن همان «همرنگ جماعت شدن» و دست کشیدن از موضع درست خود است ، خواه این همرنگ شدن با جماعت بخاطر عدم استقلال شخصیتی ِ فرد باشد ، خواه بخاطر اختلالِ روانیِ «#تایید_اجتماعی» ، خواه بخاطر ترس از اظهار مخالفت و تبعات بعدش ، و خواه بخاطر سست بودن فرد در موضعِ حقِ خود و پیوستنِ او به جبههی مخالف ، این اتفاق بیوفتد!
🔹نکتهی دیگر آنکه ؛ تنها افرادی میتوانند مارپیچ سکوت رو بشکنند که دارای روحیهی شجاعت و حق مداری باشند!
✍ میلاد خورسندی
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت سیزده| قسمت هشتم
🔹روایتی از اقدامات دولت سیزدهم برای بیمه رایگان ۶ میلیون ایرانی و ارتقای خدمات بیمه ناباروری
✅ @Rajanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥استقبال بی نظیر مردم شهر ری از رئیس جمهور
🔹اینجا میدان شاه عبدالعظیم حسنی است؛ جنوبیترین بخش شهرری. جایی که مردم بیشترین فشارها را از ناکارآمدیهای دهه۹۰ دیدهاند و حالا پرشور به استقبال رئیس جمهور تحول خواهشان آمدهاند.
🔹اما حسن روحانی همچنان نگران تکرار ماجرای استقبال کارگران معدن یورت جرات حاضر شدن بین مردم را ندارد.
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴براندازان انگلیسی چالش جدید دیکتاتور انگلیس
🎥 شبکه 4 انگلیس: نیم میلیون کارمند در سراسر کشور از جمله کارمندان خدمات عمومی، استادان دانشگاه، رانندگان قطار و آموزگاران به خیابان ها آمدند/آنها میگویند شرایط دشوار است، از پس گرم کردن خانه برنمیآیند و حقوقشان با هزینه های زندگی قابلپردازش نیست..
🔴 #نیمه_پنهان_غرب
✳️آیا وضعیت تورم در ایران مدیریت میشود؟
در یک سال اخیر درباره بانکهای متخلف تصمیماتی، مانند افزایش نرخ سپرده قانونی از ۱۰ به ۱۵ درصد و محدودیت رشد ترازنامه به یک و نیم درصد اتخاذ شد.
سرعت تورم در دولت سیزدهم کاهش معناداری پیدا کرده است و از حدود ۵۹ درصد در زمان تحویل گرفتن دولت به حدود ۳۹ درصد رسیده است که ۲۰ درصد کاهش را نشان میدهد.
این در حالی است که حداقل ۱۰ درصد از این تورم محصول جراحی اقتصادی دولت سیزدهم است و باید یارانه جبرانی آن را نیز لحاظ کرد. با این حساب، دولت سیزدهم سرعت تورم را به نصف کاهش داده است.
کاهش سرعت تورم در دولت سیزدهم بیعلت نبوده است. دولت از ابتدای شروع به کار خود، عوامل محرک پایه پولی و نقدینگی همچون استقراض دولت از بانک مرکزی را خط قرمز خود اعلام کرد که هم اکنون آثار این تصمیمات در ارقام پولی منعکس شده است. میزان رشد نقدینگی در ۱۲ ماه منتهی به مهرماه امسال ۳۴.۳ درصد بوده که از خرداد ۱۳۹۹ تاکنون کمترین رقم بوده است و موفقیت دولت سیزدهم و بانک مرکزی در کنترل نقدینگی را نشان میدهد.
گفتنی است، از نظر کارشناسی، میزان رشد نقدینگی مهم است، نه مقدار مطلق آن. ادعاهای برخی رسانهها و فعالان اصلاحطلب مبنی بر بیشترین میزان افزایش نقدینگی در دولت سیزدهم هم به همین شیوه صورت گرفته است.
دولت برای کنترل نقدینگی در گام اول رابطه دولت و بانک مرکزی را اصلاح کرد. در این راستا، ضمن عدم استقراض از بانک مرکزی با تشکیل کارگروهی متشکل از بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه با استفاده از روشهایی، مانند استفاده از منابع دولتی نزد بانک مرکزی، فروش اموال منجمد و... منابع خود را تأمین کرد تا از ناحیه استقراض دولت از بانک مرکزی فشاری به پایه پولی وارد نشود.
این در حالی بود که دولت بازپرداخت بدهیهای دولت قبل را نیز انجام داده است. یکی دیگر از دلایل مهم افزایش پایه پولی و بروز تورم از ناحیه خلق پول، ناترازی و اضافه برداشتهای بیحساب و کتاب بانکها از بانک مرکزی بوده است که در ساختار معیوب بانکداری کشور ریشه داشت. دولت سیزدهم با ارتقای انضباط بانکی گامی مهم در این راستا برداشته است.
برای نمونه، در یک سال اخیر درباره بانکهای متخلف تصمیماتی، مانند افزایش نرخ سپرده قانونی از ۱۰ به ۱۵ درصد و محدودیت رشد ترازنامه به یک و نیم درصد اتخاذ شد. همچنین، اضافه برداشت منوط به تودیع وثیقه نزد بانک مرکزی شد تا از این طریق بار اقدامات مخرب نظام بانکی به دوش بانک مرکزی نیفتد و خلق پول در بانکها نیز کنترل شود.
همه این موارد کمک کرد تا آمار پایه پولی و نقدینگی کنترل شود و میتوان گفت، با ادامه این روند امیدواری زیادی وجود دارد که در آینده آثار مثبت کنترل تورم در سفره مردم نمایان شود.
پرسمان سیاسی
نباید یادمون بره الان ک ما داریم نبایدای کانال رو میخونیم خیلی ها لب مرزا تو دمای زیر صفر درجه در حال نگهبانی از مرزهای کشورمون هستن