9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مادران نبینند!
به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
@MEHR_golpaygan
▪️ #عکس_نوشت
🔘مادر ماه با همان دستانی که درس وفا را به سربازان جبهه ی عشق آموخت، حالا با یاد جنگ، با یاد سربازانش، چهار سنگر خاکی درست می کند و آسمان گونه برای جای خالی لاله ها باران می سراید.
چشم هایی که طوفان لحظه ای آرامشان نمی گذارد؛ شمع قلبی که شعله آهش هرگز خاموشی ندارد؛ و روزها و شب هایی که بدون ماه و ستاره باید سر شوند، زخم جان این مادر را شورتر می کند؛ و چه زیبا سروده اند:
چه نام مرثیه واری است مادر پسران
برای مادر تنهای بی پسر شده ای ...
✍ آمنه رضایی
▪️◾️🔳◾️▪️
@MEHR_golpaygan
ایرانیها ۱۰ هزار مسکن در ترکیه خریدند
🔹بر اساس آمار رسمی ترکیه، در بین ملیتهای مختلف، شهروندان ایرانی در سال ۲۰۲۱ میلادی ۱۰ هزار و ۵۶ واحد مسکونی را در ترکیه خریداری کردهاند که از این حیث در رتبه اول قرار دارند.
tn.ai/2645186
@MEHR_golpaygan
🚀 روزنامه یمنی: برجهای شیشهای ابوظبی دور از دسترس نیست
روزنامه المسیره یمن با تیتر «شیشه امارات دور نیست»، نوشت: «علاوه بر خسارتها و تلفات مزدوران امارات طی سه روز گذشته، ناظران تأکید دارند که تداوم تشدید حملات این کشور بهشکلی گسترده بر ابوظبی بهصورت خسارات مادی، انسانی و اقتصادی انعکاس خواهد داشت؛ خسارتهایی که دشمن اماراتی در داخل یمن و عمق جغرافیایی خود که پر از تأسیسات نفتی باز در برابر دستان پُرتوان یمن است، متحمل خواهد شد و برجهای شیشهای شکننده دستیافتنی است.»
@MEHR_golpaygan
🔻رشد اقتصادی 3.1 درصدی ایران در سال 2021
🔸بانک جهانی که در گزارش خرداد ماه خود رشد اقتصادی ایران در سال 2021 را 2.1 درصد پیشبینی کرده بود در جدیدترین گزارش خود رشد 3.1 درصدی را برای اقتصاد ایران در این سال برآورد کرده است.
@MEHR_golpaygan
14.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شکارچی که عکاس حیات وحش شد
@MEHR_golpaygan
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ هیئت متوسلین به اسرائیل 😳😳
♻️ چند روزی است یک فیلم در فضای مجازی دست به دست می شود که عده ای با لباس قرمز به سینه زنی مشغول هستند .
محتوای آنچه خواننده ( مداح ) این جلسه می خواند ، همان چیزی است که وهابیت و اسرائیلی ها به دنبال آن هستند .
در گذشته اسرائیل و مجموعه ی استکبار به دنبال ترویج جنگ مذهب علیه مذهب بودند ، یعنی جنگ شیعه با سنی .
ولی در یک چرخش جدید جنگ شیعه علیه شیعه را تدارک دیده اند .
سینه زنی و مداحی به نفع اسرائیل جنایتکار و وهابیت خبیث روش جدید این دو لبه ی یک قیچی است که عرضه کرده اند .
✳️ دوستان ولایتمدار و هیئتهای مذهبی،
اگر پشتیبان ولایت فقیه نباشیم و بی بصیرت باشیم و به موقع سنگر دفاع فکری ایجاد نکنیم چه بسا قتل عام فکری خواهیم شد و داعش دیگری برایمان تدارک خواهند دید .
#فرقه_شیطانی
#تحریف
@MEHR_golpaygan