⭕️لخته خون عارضه نادر واکسن آسترازنکا است
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت:
🔹واکسن آسترازنکا عارضه نادری دارد که ممکن است باعث لخته شدن خون در برخی از عروق حیاتی و مهم بدن همچون عروق مغز، قلب و اندامها شود.
🔹افراد سنین باروری از این واکسن استفاده نکنند و همچنین توصیه شده که افراد زیر ۵۰ سال تا حدامکان از واکسنهای دیگر استفاده کنند.
🔹متاسفانه برخی افراد به دلیل اخذ ویزا برای مسافرت به بعضی از کشورها متقاضی تزریق واکسن آسترازنکا هستند و علیرغم توصیههای جدی ماموران بهداشتی خواهان دریافت این واکسن هستند.
@MEHR_golpaygan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
▫️این صدای انقلاب اسلامی ایران است...
مىآيد؛ بر بام بلند آرزو و به جستوجوى شهيدانى كه مسيرش را با خون خويش مطهر كردند.
خانههاى قلبمان، شانههاى مهربان او را مىجويند تا در سايه خورشيدىاش، طعم خوش آزادى را بچشند.
@MEHR_golpaygan
✅دانش اموزان بسیجی کاشان به همراه فرماندهی ناحیه و جمعی از پیشکسوتان بسیجی به نمایندگی از بسیجیان کل کشور در آستانه چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب مرقد حضرت امام خمینی (ره) را با گلاب ناب کاشان غبار روبی نمودند و با آرمان های امام امت تجدید پیمان نمودند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🌹🌹🌹🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#شمیم_روح_الله
#شهید_فهمیده_شهرستان_کاشان
@MEHR_golpaygan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از حضور رهبر انقلاب در بهشت زهرا (س)
🔹زیارت مزار شهیدان انقلاب و شهدای مدافع حرم
@MEHR_golpaygan
🏴 « إنا لله و إنا إلیه راجعون»
إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْءٌ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ.
◼️ روح بلند مرجع عالیقدر جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ لطف الله صافی گلپایگانی به ملکوت اعلی پیوست.
رحلت ایشان را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر ( عج )، مقام معظم رهبری ، علمای اعلام و حوزه های علمیه ، بیت شریف ایشان و عموم شیعیان جهان تسلیت عرض می کنیم.
@MEHR_golpaygan
امام علی علیهالسلام فرمودند:
لا يَكُنْ أهْلُكَ أشْقَي الْخَلْقِ بِكَ
مبادا خانوادهات به سبب تو، بدبخت ترین مردمان باشند!
📖 نامه 31 نهج البلاغه
🍃🌷🌷💐💐💐💐💐🌷🌷🍃
آینده روشن در دستان شماست ....
@MEHR_golpaygan
30.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷🎬 فرهنگ انتظار -سخنرانی در مسجد مقدس جمکران
🏴 درگذشت مرجع عالیقدر جهان تشیع، آیتالله صافی گلپایگانی را تسلیت عرض می نماییم.
@MEHR_golpaygan
☑️پیام تسلیت سپاه گلپایگان به مناسبت ارتحال ملکوتی مرجع عالیقدر جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی
🔷إنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
♦️إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْءٌ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ.
■ ارتحال مرجع عالیقدر جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی ،که حدود یک قرن از عمر با برکت خود را در راستای شناخت معارف الهی و مبانی اعتقادی و آموزه های مهدویت و انقلاب اسلامی گذراند،ضایعه ای اسفناک است.
■ عمر گرانقدر این مرجع عالیقدر ، به تدریس و تحقیق در حوزه علمیه و تربیت صدها محقق و تألیف دهها اثر فاخر و گرانبهای علمی پژوهشی واسلامی گذشت.
■ عضویت ایشان در مجلس خبرگان و عضویت در شورای نگهبان قانون اساسی و دبیری آن با حکم حضرت امام خمینی(ره) و فعالیت در کنگره های مهدویت از جمله فعالیت های سیاسی و اعتقادی این مرد بزرگ است.
■ سپاه گلپایگان و مجموعه های بسیج شهرستان،ارتحال این مرجع وارسته و فقیه برجسته و سنگربان انقلاب اسلامی را به محضر حضرت ولیعصر (عجلالله تعالی فرجه الشریف)، حوزه های علمیه، مراجع معظم تقلید، مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی)، علما، فضلا، اساتید، طلاب و روحانیون و عموم مردم،به ویژه بیت معظم له و مردم شهید پرور و انقلابی گلپایگان تسلیت عرض می نماید.
✅روحشان قرین رحمت الهی و در جوار شهدا و صلحا،همنشین باد.
✍سپاه گلپایگان و بسیجیان شهرستان
#حوزه_شهید_فهمیده_گلپایگان
#ناحیه_مقاومت_بسیج_سپاه_پاسدارن_انقلاب_اسلامی_گلپایگان
@MEHR_golpaygan
هدایت شده از مِهر گُلپایِگان
🔰شما هم دعوتید...
✅کنگره بزرگداشت سرداران و ۳۷۳ شهید سرافراز شهرستان گلپایگان
🔊سخنران
سردار سرلشکر پاسدار حاج حسین سلامی
🔉مجری:محمد نظام اسلامی
مداح: حاج حمید نیکدل
🗓پنج شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۰
از اذان مغرب
مصلی گلپایگان
#شهدا
#گلپایگان
@MEHR_golpaygan
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت رحلت آیتالله حاج شیخ لطفالله صافی گلپایگانی
بسم الله الرحمن الرحیم
با تاسف خبر درگذشت فقیه عالیمقام و مرجع بصیر، حضرت آیة الله آقای حاج شیخ لطف الله صافی گلپایگانی رضوان الله علیه را دریافت کردم. ایشان از استوانههای حوزهی علمیه قم و از برجستگان علمی و عملی و پر سابقهترین عالم دینی در آن حوزهی مبارک بودند. در دوران مرحوم آیة الله بروجردی در شمار برترین تلامذهی آن استاد بزرگ، در زمان مرحوم آیة الله سید محمدرضا گلپایگانی همراه و مشاور علمی و عملی ایشان، و در دوران انقلاب، امین و مورد اعتماد حضرت امام خمینی رحمة الله علیهم به شمار میرفتند. سالها در شورای نگهبان رکن اصلی آن شورا محسوب میشدند و پس از آن هم همواره دربارهی مسائل انقلاب و کشور، دلسوزانه و مسئولانه ورود میکردند و بارها اینجانب را از نظرات و مشورتهای خود مطلع و بهرهمند میساختند. قریحهی شعری، حافظهی تاریخی، پرداختن به مسائل اجتماعی از دیگر ابعاد شخصیت این عالم کهنسال و بزرگوار بود. رحلت ایشان برای جامعهی علمیِ دینیِ کشور مایهی تأسف است. اینجانب به خاندان مکرّم و فرزندان گرامی ایشان و نیز به مراجع معظم و علمای اعلام حوزهی علمیه و مقلدان و ارادتمندان ایشان بویژه در قم و گلپایگان تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۰/۱۱/۱۲
@MEHR_golpaygan
پیکر آیتالله صافی گلپایگانی، فردا از میدان جهاد قم به سمت حرم حضرت معصومه(س) تشییع و طبق وصیت ایشان برای تدفین به کربلا منتقل میشود.
@MEHR_golpaygan
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مهرواره «حرفهای ناتمام» با موضوع گفتوگو با مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، مسئولان، والدین، قهرمانان، هنرمندان، نویسندگان، ورزشکاران، شهدا، ایثارگران و همسالان، به مناسبت چهلوسومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار میشود.
براساس این گزارش، این مهرواره در قالب متن، عکس نوشت و نوآهنگ (پادکست)، برای کودکان و نوجوانان ۷تا ۱۷سال، برگزار می شود.
بر این اساس، «متن» نامهها باید تایپ شده و حداکثر شامل ۲۵۰تا ۳۰۰کلمه باشد، همچنین «عکس نوشتها» نیز باید به همراه پیامهای متنی (زیبا، احساسی و دلنشین...) باشند. در بخش «پادکست» نیز آثار باید بین ۴تا ۷دقیقه و حجم آثار ارسالی نیز ۲۰مگابایت باشد.
در این گزارش آمده است؛ شرکتکنندگان میتوانند آثار خود را از ۱۲بهمن ۱۴۰۰تا ۲۵فروردین ۱۴۰۱به صورت الکترونیکی در پایگاه http:/basij.kpf.ir با انجام مراحل ثبتنام، الصاق اثر و ارسال، ثبت کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با تلفن دبیرخانه به شماره ۰۲۱۸۸۱۰۸۷۸۵و شماره همراه ۰۹۱۲۱۳۰۷۲۷۴تماس بگیرید.
شایان ذکر است؛ آثار برگزیده، پس از ثبت در کتاب، مرجعی برای تعامل با دنیای کودکان و نوجوانان خواهد شد.
@MEHR_golpaygan
بعد از رحلت آيتالله العظمي بروجردي(ره) در مسجد اعظم گفت: «بعد از معظم له، كسي كه از همه اعلم تر است و ميتواند حوزه هاي علميه را سر و سامان دهد، شخص حاج آقا روح الله خميني(ره) است.
نويد شاهد:زماني كه محمدصادق آخرين فرزند خانوادهي شيخ فرج الله، در سال 1303به دنيا آمد، پدرش شيخ فرج الله چند بار گريه كرد. دست هاي خود را به آسمان بلند كرد و از خدا خواست كه فرزندش را در پناه خودش حفظ كند. فرزندان ديگرش، از پدر سئوال كردند: «برادرمان كه سالم است و اتفاقي نيفتاده؛ چرا اين قدر گريه مي كني؟» شيخ فرج الله در جواب مي گويد: «بنده، خواب ديده ام خداوند به من يك فرزند داده كه عمرش از ديگر برادرانش كوتاه تر است؛ ولي آيندهي درخشاني دارد. او در آينده، مرد فاضل و باخدايي خواهد شد.»
مادرش، زن بسيار مؤمن، با خدا و با درايتي بود. نماز شب و عبادتش ترك نمي شد. هر روز نماز را در مسجد با جماعت مي خواند. هميشه به همراه شوهر، جزء اولين كساني بودند كه براي نماز در مسجد آبادي حاضر ميشدند. هر بار هم كه روحاني آبادي دير ميكرد يا نمي آمد، با اصرار مردم، پدر محمدصادق به جاي او نماز را اقامه مي كرد.
@MEHR_golpaygan
❄ادامه را در قسمت های بعد دنبال کنید.
مِهر گُلپایِگان
بعد از رحلت آيتالله العظمي بروجردي(ره) در مسجد اعظم گفت: «بعد از معظم له، كسي كه از همه اعلم تر اس
در شش سالگي، به مكتب رفت. معلم وقتي استعدادش را ديد، در تعليم وي بيش از حد معمول كوشيد. پدرش با ديدن پيش رفت سريع او، شخصاً به آموزش وي پرداخت.
ديري نگذشت كه محمدصادق، در اوج جواني يار و مشوق اصلي خود را از دست داد. او مدت ها مريض شد و در خانه خوابيد. بعد از مرگ پدر، مادرش او را به اسفرنجان نزد استاد بزرگ، مرحوم آيت الله محمديگلپايگاني(ره) فرستاد.
تحصيلات مقدماتي علوم حوزوي را در محضر آيت الله محمدي گلپايگاني(ره) در اسفرنجان از توابع گلپايگان گذراند. بعد از چندي به حوزه علميه اراك عزيمت كرد. پس از تـأسيس حوزه علميه قم، به اين شهر نقل مكان كرد و سال هاي متمادي در محضر اساتيد بزرگ به فراگيري علوم مختلف حوزوي پرداخت. به علت هوش و استعداد و جديت خدادادي كه داشت خيلي زود به درجات شامخ علمي نايل گرديد.
در سال 1327 كه 24 بهار از عمرش را پشت سر مي گذاشت، توسط آيت الله صدرا استاد بزرگ حوزه علميه اراك، عموزادهي مادر شهيد صدوق با خانوادهي مذهبي و متديني از اراك آشنا شد. با اين آشنايي مقدمات ازدواج و تأهلش فراهم شد و ازدواج كرد.
حوزه علميه قم كه توسط آيتالله العظمي حائري در قم تأسيس گرديد، ايشان به همراه جمعي از طلاب حوزه علميه اراك به قم عزيمت نمود. علوم فقه، اصول و فلسفه را از محضر فقها و حكماي نامي آن عصر، همچون مرحوم آيتاللهالعظمي بروجردي(ره)، آيتالله حاجآقا روح الله خميني(ره)، آيتالله محقق داماد(ره)، آيتالله گلپايگاني(ره) و ديگر علماي مشهور آن زمان آموخت. چند سال بعد، خود به مقامي شامخ علمي نازل شد و در حوزه به تدريس دروس حوزوي پرداخت.
@MEHR_golpaygan
مِهر گُلپایِگان
در شش سالگي، به مكتب رفت. معلم وقتي استعدادش را ديد، در تعليم وي بيش از حد معمول كوشيد. پدرش با ديد
بزرگداشت سالروز شهادت مجتهد جاوید نشان نهضت امام (ره):
مروری بر زندگي و مبارزات عالم مجاهد شهيد آيت الله صدوق گلپايگاني
دوشنبه, ۰۳ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۵۹
آرشیو زندگی نامه
بعد از رحلت آيتالله العظمي بروجردي(ره) در مسجد اعظم گفت: «بعد از معظم له، كسي كه از همه اعلم تر است و ميتواند حوزه هاي علميه را سر و سامان دهد، شخص حاج آقا روح الله خميني(ره) است.
نويد شاهد:زماني كه محمدصادق آخرين فرزند خانوادهي شيخ فرج الله، در سال 1303به دنيا آمد، پدرش شيخ فرج الله چند بار گريه كرد. دست هاي خود را به آسمان بلند كرد و از خدا خواست كه فرزندش را در پناه خودش حفظ كند. فرزندان ديگرش، از پدر سئوال كردند: «برادرمان كه سالم است و اتفاقي نيفتاده؛ چرا اين قدر گريه مي كني؟» شيخ فرج الله در جواب مي گويد: «بنده، خواب ديده ام خداوند به من يك فرزند داده كه عمرش از ديگر برادرانش كوتاه تر است؛ ولي آيندهي درخشاني دارد. او در آينده، مرد فاضل و باخدايي خواهد شد.»
مادرش، زن بسيار مؤمن، با خدا و با درايتي بود. نماز شب و عبادتش ترك نمي شد. هر روز نماز را در مسجد با جماعت مي خواند. هميشه به همراه شوهر، جزء اولين كساني بودند كه براي نماز در مسجد آبادي حاضر ميشدند. هر بار هم كه روحاني آبادي دير ميكرد يا نمي آمد، با اصرار مردم، پدر محمدصادق به جاي او نماز را اقامه مي كرد.
مروری بر زندگي و مبارزات عالم مجاهد شهيد آيت الله صدوق گلپايگاني
در شش سالگي، به مكتب رفت. معلم وقتي استعدادش را ديد، در تعليم وي بيش از حد معمول كوشيد. پدرش با ديدن پيش رفت سريع او، شخصاً به آموزش وي پرداخت.
ديري نگذشت كه محمدصادق، در اوج جواني يار و مشوق اصلي خود را از دست داد. او مدت ها مريض شد و در خانه خوابيد. بعد از مرگ پدر، مادرش او را به اسفرنجان نزد استاد بزرگ، مرحوم آيت الله محمديگلپايگاني(ره) فرستاد.
تحصيلات مقدماتي علوم حوزوي را در محضر آيت الله محمدي گلپايگاني(ره) در اسفرنجان از توابع گلپايگان گذراند. بعد از چندي به حوزه علميه اراك عزيمت كرد. پس از تـأسيس حوزه علميه قم، به اين شهر نقل مكان كرد و سال هاي متمادي در محضر اساتيد بزرگ به فراگيري علوم مختلف حوزوي پرداخت. به علت هوش و استعداد و جديت خدادادي كه داشت خيلي زود به درجات شامخ علمي نايل گرديد.
در سال 1327 كه 24 بهار از عمرش را پشت سر مي گذاشت، توسط آيت الله صدرا استاد بزرگ حوزه علميه اراك، عموزادهي مادر شهيد صدوق با خانوادهي مذهبي و متديني از اراك آشنا شد. با اين آشنايي مقدمات ازدواج و تأهلش فراهم شد و ازدواج كرد.
حوزه علميه قم كه توسط آيتالله العظمي حائري در قم تأسيس گرديد، ايشان به همراه جمعي از طلاب حوزه علميه اراك به قم عزيمت نمود. علوم فقه، اصول و فلسفه را از محضر فقها و حكماي نامي آن عصر، همچون مرحوم آيتاللهالعظمي بروجردي(ره)، آيتالله حاجآقا روح الله خميني(ره)، آيتالله محقق داماد(ره)، آيتالله گلپايگاني(ره) و ديگر علماي مشهور آن زمان آموخت. چند سال بعد، خود به مقامي شامخ علمي نازل شد و در حوزه به تدريس دروس حوزوي پرداخت. از آنجا كه بياني رسا و شيوا داشت، جمعيت انبوهي از طلاب در درسش حاضر مي شدند. به تدريج در ميان فضلا و مدرسين حوزهي علميهي قم مشهور گرديد.
@MEHR_golpaygan
مِهر گُلپایِگان
بزرگداشت سالروز شهادت مجتهد جاوید نشان نهضت امام (ره): مروری بر زندگي و مبارزات عالم مجاهد شهيد آيت
شهيد صدوق بعد از فوت مرحوم آيتالله بروجردي(ره) درقم، شهرستان ها و مراكز تبليغي بارها از امام خميني(ره) به عنوان جانشين معظم له ياد مي كرد و احكام را طبق رساله ي حضرت امام بيان مي نمود تا آن كه توسط ساواك دستگير شد. در آخرين بار دستگيري، مأموران رژيم طاغوت به منزل ايشان هجوم برده، كتب كتابخانه ي شخصي وي را به همراه اسناد مهم، مجوزهاي شرعي و تفويض اختيار مراجع معظم وقت، و تعدادي كتاب نفيس همراه خود برده و برخي را نيز به آتش كشيدند.
@MEHR_golpaygan
مِهر گُلپایِگان
شهيد صدوق بعد از فوت مرحوم آيتالله بروجردي(ره) درقم، شهرستان ها و مراكز تبليغي بارها از امام خميني(
بعد از رحلت آيتالله العظمي بروجردي(ره) در مسجد اعظم سخنراني كرد. در آنجا اعلام كرد: «بعد از معظم له، كسي كه از همه اعلم تر است و ميتواند حوزه هاي علميه را سر و سامان دهد، شخص حاج آقا روحالله خميني(ره) است. اي طلاب و روحانيون عزيز! از ايشان تقليد كنيد و مسائل فقهي را طبق رسالهي ايشان براي مردم بازگو كنيد!» همين منبر، باعث دستگيري ايشان شد.
آن شهيد بزرگوار تا مدتي به صورت انفرادي در زندان قم بازداشت و سپس به زندان قصر تهران منتقل گرديد.
زندان ها، هجرت ها و شكنجه هاي فراواني را تحمل كرد. تهمت ها و حرف هاي زيادي را شنيد و دم نزد. دشوارتر از همه، تهمت ها و حرف هاي ناروايي بود كه از سوي بدخواهان و روحاني نماهاي طاغوتي عليه او بيان ميشد.
سرانجام با آن همه مبارزه، فداكاري، مجاهدت و ايستادگي، در تاريخ چهارم آبان 1340 در سن 37 سالگي در زندان قصر مظلومانه و غريبانه پس از تحمل شكنجه هاي فراوان عمال طاغوت به فيض شهادت نايل گرديد.
هم اكنون، بعد از ساليان سال با پيگيري هاي خانواده، هنوز نشاني از قبر آن شهيد والامقام نيست و قبرش همچنان بينشان مي باشد.
@MEHR_golpaygan
منبع:سایت پایگاه اطلاع رسانی فرهنگ ایثار و شهادت
🔰 دو کار ویژهای که رهبر انقلاب برای مسئولان اقتصادی کشور مشخص کردند؛ تهیه نقشه راهبردی صنعت، مدیریت و هدایت متمرکز
🔻 رهبر انقلاب در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی: یکی از مهمترین فوائد این جلسه این است که مسئولین کشور از زبان فعالان اقتصادی، مشکلات و موانع راه را بدون واسطه بشنوند.
🔹 دو کار اصلی بر عهدهی مسئولین است:
اول، مسئلهی ایجاد یک نقشهی راهبردی برای مجموع صنعت کشور و به خصوص بعضی از صنایع؛
دوم، مدیریت متمرکز، مدیریت و هدایت.
🔺 من با دخالت مسئولین دولت و دستگاههای دولتی در فعالیتهای اقتصادی موافق نیستم، اما با هدایت، نظارت و کمکشان موافقم. این کار باید حتماً انجام بگیرد. ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
@MEHR_golpaygan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
▫️غبارروبی مرجع عالیقدر حضرت آیت الله صافی گلپایگانی ،حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه "علیها سلام"
خاتون دینپناه که برهان عزّتش
هر صبح و شام، صیحه «الله اکبر» است
هر کس درى و خانه و راهى گزیده است
چشم امید لطفى صافى بر این در است
🔷🔸💠🔸🔷
@MEHR_golpaygan
#آیت_الله_صافی_گلپایگانی