eitaa logo
قرارگاه تحلیلی خبری مرصاد
43.3هزار دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
9.4هزار ویدیو
39 فایل
راه ارتباط با ما: @Mesbah2026 اعلام نتایج قرعه‌کشی ها: https://eitaa.com/joinchat/544539837C156e30412c تعرفه تبلیغات 7 کانال: https://eitaa.com/joinchat/1194001542Cb54318f225 تبلیغات رد یا تایید نمیشود
مشاهده در ایتا
دانلود
318.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◼️یک صفحه تخصصی حوزه جنگ در توییتر نوشت: ایران رگباری عظیم از موشک‌ها را به سمت اسرائیل شلیک کرد چند موشک همزمان شلیک می‌شوند؟ باورنکردنی است. دفاع هوایی برای متوقف کردن همه آنها به مشکل برخورده است
♦️رسانه عبری: آژیرهای هشدار در کریات شمونه و اطراف آن به صدا در آمد.
♨️حمله هوایی به آبادان و اهواز
امارات: زیان‌های فرودگاه دبی روزانه بیش از یک میلیارد دلار است.
صدای چند انفجار شدید هم اکنون مرکز تهران
🚨منابع عبری: حوثی‌های یمن به‌زودی به شلیک علیه اسرائیل خواهند پیوست
♦️نخست وزیر پیشین قطر: کشورهای شورای همکاری نباید وارد درگیری مستقیم با ایران شوند 🔹حمد بن جاسم: برخی نیروها می خواهند که کشورهای شورای همکاری مستقیما با ایران وارد درگیری شوند.
◼️ادعای مشکوک صهیونیست‌ها درباره حزب‌الله حزب‌الله هیچ خبر یا بیانیه‌ای درباره ورود خود به درگیری با رژیم صهیونیستی اعلام نکرده و تمام گزارش‌های مربوط به شلیک موشک‌ به سمت فلسطین اشغالی، منابع صهیونیستی هستند. منابع مطبوعاتی تأیید می‌کنند که موشک‌ها از جنوب رودخانه لیتانی شلیک شده‌ است. این مناطق، مناطق نظامی تحت کنترل ارتش اشغالگر و نیروهای حافظ صلح محسوب می‌شوند که پیشتر ارتش لبنان اعلام کرده بود که حزب‌الله در آنجا حضور ندارد.
آژیر هشدار حمله پهپادی در اسرائیل هم اکنون💥💥
♦️شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی: معلوم نیست موشک‌هایی که از سمت لبنان آمده‌‌اند توسط چه طرفی شلیک شده‌اند
♨️ وزارت کشور بحرین در پی هشداری مبنی بر انتقال افسران ارشد آمریکایی از طریق پل ارتباطی بحرین و عربستان سعودی (جاده ملک فهد) و احتمال بمب‌گذاری در هر لحظه، به شهروندان توصیه کرد که از تردد در جاده‌های اصلی خودداری کنند.