حجابخواهی، چگونه؟
حجابخواهی تماماً از سر غیرت دینی است. این دغدغۀ دینی است که نمیگذارد نسبت به بدحجابی و بیحجابی بیتفاوت بود. حجاب، فقط حجاب نیست، مصونیت یک جامعه را بدنبال دارد. پیشرفت یک جامعه را میتواند تضمین کند.
هر غیرتمندی نه تنها با تذکر لسانی نسبت به هر منکَری از جمله شُلحجابی مخالف نیست که آن را وظیفۀ شرعی، قانونی و انسانی میداند، لکن نباید به صرف تذکر لسانی اکتفا کرد.
معتقدم صرفاً تذکر لسانی اگرچه لازم است، اما بههیچوجه کافی نیست.
نیازمند توجه به فرآیند گسترش یک منکَر از جمله بدحجابی هستیم. باید دقیق، آسیبشناسی کنیم و بعد راهکار درمانی ارائه دهیم.
البته ما نسبت به ارائهی تعریف درست دین و جایگذاری مسائل مختلف و بههم پیوستۀ دین ضعیف و منفعل بودهایم.
باید بدانیم که حجاب و پوشش یک وسیله است، هدف نیست. وسیله، برای زن ماندن زن، برای خانواده ماندن خانواده.
برای اینکه زن بتواند بغرّد، بتواند بیاید به میدان مبارزه، به میدان کنش اجتماعی، بتواند بیاید به میدان علم، سیاست، فرهنگ و اقتصاد، آموزش و تربیت. بیاید به متن جامعه، بدون اینکه ذرهای به حریم زن بودن و انسان بودن او خدشهای وارد شود.
امام فرمود:
«بانوان رهبر نهضت ما هستند، ما دنبالهرو آنها هستیم. من شما را به رهبری قبول دارم و خدمتگزار شمایم. خداوند شما را برای اسلام حفظ کند».
زنهای مؤمنه هم مثل مردان مؤمن، مکلف به انجام بزرگترین تکالیف الهی هستند. باید ترسیم درستی از نقشۀ خدا در عالم و تکالیف معتقدان به خدا و نقشۀ او داشته باشیم. نمیتوان تعریفِ انسان را خلاصه در خواب و خورهای مدرن کرد و آنگاه از انسان انتظار انجام تکالیف بزرگ را داشت.
طبق بیان رهبر انقلاب، تمام زندگی انسانها خلاصه در دو کلمه است: «ماالحیاة اِلّا العقیدة و الجِهاد». عقیده و جهاد برای پیاده کردن عقیده در متن جامعه.
ما در ترسیمِ مهمترین عنصرِ «عقیدۀ دینی» که تمدنسازی است کم گذاشتهایم. دختر، پسر، بزرگ و کوچک آنگاه که چشماندازی از حیات دینی خود ندارد، هیچگاه وارد جرگۀ جهاد و مبارزه نخواهد شد. به دینداری اصحاب پیامبر نگاه کنید، به دیندار کردنِ خمینی کبیر نگاه کنید!
امام سازندگی و دینداری را در فرآیند مسئولیتپذیری تعریف میکند. او معتقد است که انسانِ غیرمسئول را نمیتوان ساخت. کسی که مسئولیتی را نپذیرفته، هیچ تکلیفی نسبت به خود، دیگری و جامعه احساس نمیکند، نه میسازد و نه ساخته میشود.
🔹اگر میخواهید آدم بسازید، او را آرماندار کنید،
🔹او را بلندنظر کنید،
🔹 او را از قفس تن رهایی دهید.
🔹بستر و ظرف حرکت و کارِ مسئولانه را برای او فراهم کنید.
حجاب برای مبارزه است، حجاب خودش هم مبارزه است، خب طرف باید اعتقاد و انگیزهای برای مبارزه داشته باشد یا نه؟! منهای فهمِ عمیق از کارکرد حجاب و سایر فروعات دین، نباید انتظار پایبندی به آنها را داشت.
#حجاب
#استاد_فخریان
@fakhrian_ir
@MFT_reyhanatonnabi💚
✍سرتان را بالا بگیرید؛
شما مایهی افتخار این زمینید!
سرتان را بالا بگیرید؛
همینکه در هجوم رسانههای فریبنده، محکم ایستادید، نفس زدید، دویدید،
و از همه مهمتر یک ملّت را که دشمن در کمینِ غارتِ همدلیشان بوده و هست، در پسِ اقتدار خود، یکدل و همصدا کردید، شما قهرمان آن میدانید.
باید زیر پاهای شما تمام قد ایستاد؛
که هیبت مقاومت و دلاوریتان، ترس به جان بدخواهانمان انداخت!
✦ یک ملّت، یک خانواده بزرگ است!
ما در دامان طاهر پدران و مادرانمان و بر سفرههای حلالشان آموختیم؛
۱ـ مشکلات خانهمان، به ما مربوط است، و آنکس که از بیرون خانه بر موج مشکلات سوار میشود تا سودی عائدش شود، کفتاری بیش نیست!
۲ـ کسی که در حریم داخلی خانه، خیانت کند، از نظر خداوند اهلِ آن خانه نیست، مثل فرزند نوح و همسر لوط،
و بزودی از جریان آن خانه، سقط خواهد شد.
✦دنیا در حال خطکشی است!
و تمدنها روبروی هم صفآرایی میکنند!
قلب شما پذیرای کدام تمدن است؟
اهلِ همان خانه حساب میشوید!
آخرین تکانهای دنیا قبل از آرامش مطلقش در حاکمیت الله در زمین است؛
و ایران در حال استفراغِ غیر اهل...
💫 به خدا اعتماد کنیم، نصرتش از راه میرسد!
@Ostad_Shojae
@MFT_reyhanatonnabi💚
زنی در متن تاریخ.mp3
6.01M
🎙بشنوید | زینب کبری سلام الله علیها نشان داد زن در حاشیهی تاریخ نیست؛ زن در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد.
#با_زینبس
@MFT_reyhanatonnabi💚
💚مجموعه ریحانة النبی(س)💚
#برنامه_ریزی 🍃 استعاذه از فشل شدن و کسالت: اولین چیزی که برای برنامه ریزی به هر فرد گفته میشود ای
#برنامه_ریزی
🍃ممکن است پرسیده شود منظور از آسیبشناسی برنامهریزی چیست؟ یک عده از افراد، برنامه دارند اما نتوانستهاند برنامه هایشان را تنظیم کنند و با مشکلاتی مواجه بوده و شکست میخورند. یکی از این آسیبها، عدم توانایی در تبدیل برنامهها از حالت کیفی به کمی است. یعنی افراد برنامهریزی میکنند ولی نمیتوانند از حالت کیفی به کمی تبدیل کنند.
🔅به عنوان مثال شما میخواهید یک کلاسی را بروید یا کتابی را بخوانید، برنامهریزی میکنید اما آخرش معلوم نیست این برنامه چند ساعت وقت میگیرد؟ دلیل اینکه افراد نمیتوانند برنامههایشان را از حالت کیفی به کمی و یا برعکس تبدیل کنند، این است که خیلی از کارها و برنامهها وابسته به ما نیست و وابسته به دیگران است یعنی در اختیار ما نیست و دیگران آن برنامه را برای ما میچینند. علت دوم این است که ذهن ما قدرت تبدیل کمی به کیفی را ندارد.
📑 چیستی، چرایی و چگونگی برنامهریزی: 6.لزوم تبدیل کارهای کیفی به ساعات کمی
✍🏻 نکته نود و نهم
@MFT_reyhanatonnabi💚