#پرونده_نماز_جمعه
به زودی به مناسبت پنجم مرداد سالروز اقامه اولین نماز جمعه بعد از انقلاب منتشر می شود:
مصاحبه "بافق فردا" با حجت الاسلام محمد هادی سمتی نماینده طلاب بافق،بهاباد،خاتم و مهریز
درباره ویژگی های #نماز_جمعه و #امام_جمعه_انقلابی
برای عضویت در کانال (بافق فردا) روی لینک زیر کلیک کنید.
https://t.me/joinchat/AAAAAEBI43KTUDUPrCTczg
@MHSemati
#یادداشت_روزانه
✍ حق بزرگ تر است
در برخی جلسات که با دوستان دور هم جمع می شدیم صحبت از مرحوم #هاشمی_رفسنجانی به میان آمد.
یکی از رفقا که اهل دقت هست گفت درباره هاشمی تعبیر #استوانه_نظام را به کار می برند و از خدمات او نسبت به نظام می گویند ولی کسی نمی گوید خدمتی که نظام به او و سایر شخصیت های سیاسی کرده است به مراتب بیشتر بوده است.
به عبارتی اگر انقلاب پیروز نشده بود الآن مسئولین در چه وضعیتی بودند؟ مگر نه این است که سال های حکومت پهلوی جز تبعید و زندان و شکنجه و تحقیر چیز دیگری برایشان پدید نیاورد.
پی نوشت:
کم نیستند آدم هایی که هرگاه سخن از نقد عملکرد مسئولان نظام یا مثلا #امامان_جمعه پیش می آید با پیش کشیدن مباحث اخلاقی موضع منفی می گیرند و تضعیف شخصیت ها را بهانه می کنند.
استاد ما در کلاس درس وقتی می خواست نظر یک نفر را نقد کند می گفت فلانی بزرگ است اما حق از ایشان بزرگ تر است و نمی توان به بهانه بزرگی افراد نقد علمی را کنار گذاشت.
من با توهین و افتراء موافق نیستم و از کسانی که چنین می کنند هرگز دفاع نمی کنم اما سؤالم این است که حفظ نظام و جمهوری اسلامی مهم تر است یا آبروی افراد؟
امام خمینی رضوان الله تعالی علیه به این سؤال پاسخ داده است:
حفظ جمهوری اسلامی از حفظ یک نفر- و لو امام عصر باشد- اهمیتش بیشتر است؛ برای اینکه امام عصر هم خودش را فدا میکند برای اسلام. همه انبیا از صدر عالَم تا حالا که آمدند، برای کلمه حق و برای دین خدا مجاهده کردند و خودشان را فدا کردند. (صحیفه امام جلد ۱۵ ص ۳۶۳)
#محمد_هادی_سمتی
چهارشنبه
۲ مرداد ۹۸
http://eitaa.com/joinchat/1335754752Cf57f328c85
@MHSemati
#حکایت
استاد ما نقل می کرد طلبه جوانی (گویا امام موسی صدر بوده است) برای تبلیغ به یک روستا می رود.
قبل از او آخوند روستا مشغول صحبت بوده و در خلال صحبت هایش می گوید اسب حضرت عباس خیلی متدین بود.
از منبر که پایین می آید، امام موسی جلو می رود و از او تعریف و تمجید می کند و بعد می گوید البته برای توصیف اسب از کلمه متدین استفاده نمی کنند بلکه واژه نجیب را به کار می برند.
آخوند روستا عصبانی می شود و بلند داد می زند و می گوید یعنی اگر اسب حضرت عباس متدین نبوده پس تو متدین هستی؟
تا #حکایتی دیگر بدرود
http://eitaa.com/joinchat/1335754752Cf57f328c85
@MHSemati
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شب_جمعه به یاد #شهیدان
ما سینه زدیم بی صدا باریدند....
http://eitaa.com/joinchat/1335754752Cf57f328c85
@MHSemati
همزمان با بیست و سوم ذیالقعده روز زیارتی مخصوص حضرت علیابنموسیالرضا علیهاالسلام، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR سندی تاریخی از انتصاب حضرت آیتالله خامنهای به عنوان رئیس خدمهی آستان قدس رضوی در سال ۱۳۵۸ را منتشر میکند. متن و تصویر این حکم که به امضای سرپرست وقت آستان قدس رضوی مرحوم حجتالاسلام والمسلمین واعظ طبسی رسیده، به شرح زیر است:
۱۳۵۸/۱/۲۵
حجت الاسلام والمسلمین دانشمند مجاهد
جناب آقای حاج سیدعلی خامنهای
به موجب این حکم، به سمت رئیس خدمهی آستان قدس رضوی منصوب میشوید که طبق مقررات و قوانین جاری، وظایف محوله را انجام دهید.
مشهد مقدس
سرپرست آستان قدس رضوی
عباس واعظ طبسی
#یادداشت
✍ تباه شدن سرمایه کشور شادمانی ندارد
یکم:
ساعت ۵۵: ۱۰ صبحِ ۴ خردادِ ۱۳۵۹ است. مصادف با ۱۰ رجب ۱۴۰۰ قمری.
سه روز مانده به زادروز امیرالمؤمنین و امام روحالله برای سخنرانی در حسینیه ساده و بیآلایش جماران آمادهشده است.
رهبر بزرگ انقلاب نخست از فخرالدین حجازی فراوان گله میکند که چرا تعابیر و تعاریف غرورانگیز را درباره ایشان بهکاربرده است.
سپس امام خمینی آیه ۵۵ سوره ذاریات (فَانّ الذِّکْری تَنْفَعُ الْمُومِنینَ) را میخواند و سخنش را ادامه میدهد.
حاضران در این دیدار نمایندگان ملت هستند که به فراخور آغاز به کار نخستین دوره مجلس شورای اسلامی در جماران گردآمدهاند.
امام راحل رضوانالله علیه در این سخنرانی که پانزده بار واژه خدمت را بهکار برده است خاطرهای از زمان رضاشاه پهلوی نقل میکند و میگوید:
"من در بعضی مجالس زمان رضا خان رفتهام در مجلس به عنوان تماشاگری و مجالس دیگری هم که از آن زمان تا اخیر بوده است شنیدهام. آنجایی که من دیدهام، مجلس، مجلس شورا نبوده است، مجلس مبارزه بین افراد در آمال خودشان بود؛ جنگ و نزاع بود. "
حضرت روحالله راستگویی و خدمت را مایه تربیت مردم میداند و نمایندگان را آگاه میسازد که با سلاح اخلاق اسلامی وارد مجلس بشوند.
امام چند رهنمود برجسته را خطاب به نمایندگان به زبان میآورد.
سفارش نخست این است که مجلس شورای اسلامی باید محل مشورت و گفتگو درباره مسائل مربوط به ملت و اسلام باشد.
ایشان در ادامه نمایندگان را از پرداختن به غرضهای شخصی پرهیز میدهد و مجلس را شایسته تصفیه حساب نمیداند.
امام رعایت قانون و حدودِ کارهای نمایندگی را هم به نمایندگان گوشزد میکند.
امام امت در واپسین فرازها آرزو میکند که مجلس شورای اسلامی از جهت اخلاقی کامل باشد و نمایندگان معلم جامعه و ملت باشند.
دوم:
بر پایه گزارش وبسایت اقتصاد ۲۴، هر جلسه نمایندگان در مجلس هزینهای برابر تجهیز گرمایش ۱۷ هزار کلاس درس را دارد یعنی چیزی بیش از ۵ میلیارد تومان ناقابل. اگر فکر میکنید این رقم خیلی نجومی است میزان کارکرد آب و برق و هزینههای نگهداری و دیگر پولهایی که باید هزینه شود را در نظر بگیرید تا باورش آسانتر باشد.
اگرچه این آمار مربوط به قبل است و معلوم نیست اکنون چه رقمی بر دوش کشور تحمیل میشود.
حتی اگر بر فرض محال روزی یکمیلیون هم هزینه اداره مجلس باشد آیا میتوان پذیرفت که وقت نمایندگان ملت صرف دعواهای شخصی و جناحی بشود؟
ما هم بسیار ذوقزده میشویم و سر حال میآییم که فلان نماینده در مجلس به آنیکی اتهام زده و آن دیگری هم حسابی از خجالتش درآمده است.
حواسمان هم نیست که این "از خجالت در آوردن" چه قدر دارد از جیب خودمان کم میکند و سرمایه ما و نسل بعدی را بر باد میدهد.
#محمد_هادی_سمتی
#خبرگزاری_رسا
http://rasanews.ir/002ZpY
@MHSemati
محمد هادی سمتی
#پرونده_نماز_جمعه به زودی به مناسبت پنجم مرداد سالروز اقامه اولین نماز جمعه بعد از انقلاب منتشر می
#پرونده_نماز_جمعه
امید است در نسل جدید ائمه جمعه تحولی اساسی برای جذب جوانان صورت پذیرد.
بنده در فروردین امسال نامه ای خطاب به امام جمعه بافق نوشتم و براساس بیانات رهبر انقلاب خطاب به ائمه جمعه در سال ۹۴،سؤالاتی را مطرح کردم ولی تاکنون پاسخ مناسبی نشنیده ام.
مسئله تغییر ائمه جمعه شامل حال استان یزد نیز خواهد بود.
ان شاءالله در فرصت مناسبی آن نامه را منتشر خواهم کرد. آن نامه ملاک نمره دهی را تعیین می کند.
متن کامل #مصاحبه را اینجا بخوانید:
https://www.bafghfarda.com/105453-امید-است-در-نسل-جدید-ائمه-جمعه-تحولی-اس/
@MHSemati
محمد هادی سمتی
#پرونده_نماز_جمعه امید است در نسل جدید ائمه جمعه تحولی اساسی برای جذب جوانان صورت پذیرد. بنده در
#واکنش_ها به #مصاحبه
۱_ سلام و عرض ادب
مصاحبه حضرتعالی را خواندم دستمریزاد ولی چرا اینقدر کلی گویی و مدارا؟
در پشت این حرفها مطالب عمیق تری داشتید که اشاره نکردید ولی در کل خوب بود.
خسته نباشید.
۲_ سلام
اقای سمتی
متنتونو خوندم
بسیار عالی و زیبا بود .
حرفهاتونو خیلی خوب و واضح زده بودید .
امیدوارم همیشه در صحنه و همیشه موفق باشید .
#یادداشت_دیگران
توصیه می کنم با دقت بخوانید:
🔴 #پدیده_آقازادگی، نتیجه اصلی #پیرسالاری است!
🔹مدیران اگر به موقع به مناصب بروند و به موقع هم منصب و صندلی را تحویل دهند و چرخش قدرت صورت بگیرد دیگر بچه ها و زنان شان فرصت آنچنانی برای نفوذ و سوءاستفاده از جایگاه پدر را نخواهند داشت.
🔸وقتی مدیری در سنین 50-60-70 سالگی، قریب 10 سال و 20 سال(کمتر و بیشتر) در یک جایگاه قرار دارد طبیعی است که کودکانش وقتی به جوانی می رسند کم کم در دم و دستگاه پدر نفوذ کرده و دخالت می کنند!
🔹وقتی مدیری، مسئول دفتر و زیردستانش را مجبور می کند که کارهای شخصی خانواده اش را انجام دهند، همسرش را جابجا کرده و بچه هایش را برای ثبت نام به مدرسه و دانشگاه ببرند، خرید خانه اش را انجام دهند، کارهای اداری همسر و بچه هایش را پیگیری کنند، معلوم است زن و فرزندان مدیر کم کم احساسی درونشان پیدا می شود که ما سرور و سالاریم و دیگران باید از دستورات ما اطاعت کنند و کم کم به #آقازدگی برسند!
🔸گاه می بینید فرزند یک عالم، یک مرجع، یک امام جمعه، یک وزیر، یک رئیس، یک مسئول، براحتی دلال پیمانکاران می شود! پیش پدر وساطت کرده و امضای پدر را با عشوه و ناز و محبت پدر- فرزندی می گیرد، این یعنی شروع آقازدگی! به اسم پدر به ادارات می رود، به اسم پدر به جلسات شبانه می رود، به اسم پدر بانک می رود و نهایت سوءاستفاده خود را از سادگی و غفلت پدر می کند! ثمره جهاد 40-50 ساله پدر و این همه اقدامات بزرگ پدر را به هدر می دهد! این یعنی پدیده آقازادگی!
🔹اما به نظر شاید مهم ترین عامل ایجاد آقازدگی، پیرسالاری و حضور طولانی مدتِ افراد در جایگاه هاست. یک مدیر تا زمانی که جوان است شاید خیلی اجازه نفوذ و سوءاستفاده را به فرزندان خود ندهد؛ ولی وقتی بجای 3-4 سال، 10 سال مدیرکل ماند، فرزندانش کم کم بزرگ شده، کم کم با این و آن ارتباط گرفته، دیگران کم کم از طریق فرزندانش نفوذ کرده و آقازدگی اتفاق می افتد!
🔸پدر تا زمانیکه جوان است و میتواند خود مدیریت کند، خود تماس بگیرد، خود در جلسات شرکت کند و به لحاظ جسمی و روحی، زورش بر فرزندان می چربد، می تواند سالم باقی بماند اما همینکه پیر شد، پا به سن گذاشت، نتوانست یکی دوجلسه را شرکت کند، نتوانست پاسخ تلفن مراجعین و سایر مسئولین را بدهد، نتوانست حضوری به ادارات زیردست برود، نتوانست بجای مرکزی نشینی، به استان های زیردست خود، یا به شهرهای زیردست خود برود، کم کم جایگزین و جانشین معتمد می خواهد و چه کسی معتمدتر از فرزند؟ وی با تمام اعتماد، فرزند خود را به عنوان معتمد به اینجا و آنجا می فرستد، به جلسات می فرستد و ...، و این یعنی پدیده آقازادگی!!
🔹حقیقتاً خیلی کم پیش می آید مدیری در سن پیری بتواند با نفوذ فرزندانش مبارزه کند؛ خیلی کم اند مدیران و مسئولینی که در سن پیری بتوانند بچه ها را کنترل کنند!
🔸پس بهتر است هم خود افراد تا زمانیکه «توان جسمی» دارند در جایگاه ها بمانند؛ اگر دلشان می خواهد فرزندانشان منحرف نشوند و بعد انگشت پشیمانی به دندان نگزند که چرا بعد از یک عمر جهاد و آبروداری، بچه هایم با آبرویم بازی کردند، اگر دلشان به حال گذشته خودشان می سوزد، بهتر است وقتی به لحاظ جسمی کم آوردند و دیدند نمی توانند همه کارهای –همه کارها!- خود را انجام دهند و احتیاج است دیگران کمک شان کنند، بهتر است کنار بروند!
🔹اما وقتی بالای 90 درصد افراد این تقوا و این فکر را ندارند که خود کنار بروند، سیستم باید آنها را کنار بگذارد! ولی سیستمی که در حال حاضر نمی تواند یک قاضی 70-80 ساله، یک مدیر 70-80 ساله، یک وزیر 70 ساله، یک مدیرکل یا استاندار 70-80 ساله را کنار بگذارد، یعنی سیستم بیمار است و سیستم نمی تواند به اهداف خودش برسد! باید برای تغییر این سیستم کاری کرد.
🔸مدیری که 6، 7 سال روی کار بود هر هنری داشته، اجرا کرده؛ دیگر توان مدیریت و نوآوری ندارد. هر چه بماند بیشتر فساد و ناکارآمدی به بار می آورد، باید برود! حرف بسیار است...
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
#گعده_یادداشت_خوانی #گعده_یازدهم
📚گعده یادداشت خوانی سه شنبه این هفته (هشتم مرداد) با حضور و همراهی استاد عبدالرحیم موگهی، نویسنده و استاد آئین نگارش برگزار می شود.
✅ برگزاری دهمین گعده یادداشت خوانی در سالن جلسات خبرگزاری رسا
🌻 این نشست صمیمی سه شنبه های هر هفته از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برگزار می شود.
#باشگاه_نویسندگان_حوزوی_رسا
جناب حجت الاسلام ذوالنور آیا #دیپلماسی_لبخند کار درستی است یا خیر؟
اگر اشتباه هست که ظاهرا شما نیز بر این باور هستید پس دلیل این خنده خودمانی چیست؟
لطفا ما را هم _به عنوان موکلین_خود مطلع کنید.
#ذوالنور
#کمیسیون_امنیت_ملی و #سیاست_خارجی
#سفیر_انگلیس
@MHSemati
محمد هادی سمتی
جناب حجت الاسلام ذوالنور آیا #دیپلماسی_لبخند کار درستی است یا خیر؟ اگر اشتباه هست که ظاهرا شما نیز
حجت الاسلام ذوالنور در گفتگو با #خبرگزاری_رسا :
مواضع بنده تغییری نکرده است
وی با بیان اینکه سنگر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در جهت منافع ملی فعال خواهد بود، اظهار کرد: مواضع بنده برای همگان مشخص بوده و هیچکدام از آنها تغییر نکرده است.
حجت الاسلام ذوالنور ادامه داد: ممکن است برخی بگویند چرا آقای ذوالنور در مقابل سفیر انگلیس لبخند بر لب داشته است؛ مگر ما در سنگر درگیری با انگلیسی ها قرار داشتیم که لبخند نزنیم؟ اگر ما لبخند آقای ظریف در مذاکرات را نقد کردیم، نگفتیم که چرا خندیده است، بلکه منظورمان این بود که جای «رحماء بینهم» و «اشداء علی الکفار» عوض شده است؛ ما می گفتیم که چرا مسؤولان دستگاه دیپلماسی در برابر غربی ها لبخند می زنند و کسانی را که دلسوز نظام و مدافع منافع ملی هستند را محکوم می کنند.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بنده با همه افراد با روی خوش و لبخند برخورد می کنم و این را همه نمایندگان مجلس و افرادی که از نزدیک با من در ارتباط هستند می دانند؛ اگر لبخندی هم در دیدار سفیر انگلیس زده شده است، لبخند وادادگی نیست.
وی افزود: ما به دولتمردان همواره توصیه می کردیم که فریب لبخند دیگران را نخورند و بدانند که پشت لبخند غربی ها مواضع سرسخت وجود دارد.
متن کامل را از اینجا بخوانید:
http://rasanews.ir/002a0X