هدایت شده از نویسندگان حوزوی
#گعده_یادداشت_خوانی #گعده_یازدهم
📚گعده یادداشت خوانی سه شنبه این هفته (هشتم مرداد) با حضور و همراهی استاد عبدالرحیم موگهی، نویسنده و استاد آئین نگارش برگزار می شود.
✅ برگزاری دهمین گعده یادداشت خوانی در سالن جلسات خبرگزاری رسا
🌻 این نشست صمیمی سه شنبه های هر هفته از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برگزار می شود.
#باشگاه_نویسندگان_حوزوی_رسا
جناب حجت الاسلام ذوالنور آیا #دیپلماسی_لبخند کار درستی است یا خیر؟
اگر اشتباه هست که ظاهرا شما نیز بر این باور هستید پس دلیل این خنده خودمانی چیست؟
لطفا ما را هم _به عنوان موکلین_خود مطلع کنید.
#ذوالنور
#کمیسیون_امنیت_ملی و #سیاست_خارجی
#سفیر_انگلیس
@MHSemati
محمد هادی سمتی
جناب حجت الاسلام ذوالنور آیا #دیپلماسی_لبخند کار درستی است یا خیر؟ اگر اشتباه هست که ظاهرا شما نیز
حجت الاسلام ذوالنور در گفتگو با #خبرگزاری_رسا :
مواضع بنده تغییری نکرده است
وی با بیان اینکه سنگر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در جهت منافع ملی فعال خواهد بود، اظهار کرد: مواضع بنده برای همگان مشخص بوده و هیچکدام از آنها تغییر نکرده است.
حجت الاسلام ذوالنور ادامه داد: ممکن است برخی بگویند چرا آقای ذوالنور در مقابل سفیر انگلیس لبخند بر لب داشته است؛ مگر ما در سنگر درگیری با انگلیسی ها قرار داشتیم که لبخند نزنیم؟ اگر ما لبخند آقای ظریف در مذاکرات را نقد کردیم، نگفتیم که چرا خندیده است، بلکه منظورمان این بود که جای «رحماء بینهم» و «اشداء علی الکفار» عوض شده است؛ ما می گفتیم که چرا مسؤولان دستگاه دیپلماسی در برابر غربی ها لبخند می زنند و کسانی را که دلسوز نظام و مدافع منافع ملی هستند را محکوم می کنند.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بنده با همه افراد با روی خوش و لبخند برخورد می کنم و این را همه نمایندگان مجلس و افرادی که از نزدیک با من در ارتباط هستند می دانند؛ اگر لبخندی هم در دیدار سفیر انگلیس زده شده است، لبخند وادادگی نیست.
وی افزود: ما به دولتمردان همواره توصیه می کردیم که فریب لبخند دیگران را نخورند و بدانند که پشت لبخند غربی ها مواضع سرسخت وجود دارد.
متن کامل را از اینجا بخوانید:
http://rasanews.ir/002a0X
#خبر
حجت الاسلام سلیمانی #امام_جمعه بافق به دلیل نوسان قند خون در بیمارستان بستری شد.
#پرونده_نماز_جمعه همچنان باز است
✔️کارکرد نمازجمعه نباید به زندگی مؤمنان محدود شود
حجت الاسلام و المسلمین سیدسجادایزدهی در گفتگو به مباحثات:
🔹وقتی گفته میشود که رویکرد نماز جمعه فقط مومنانه نیست، و صرفا برای تعبد نیست، بدین معنا است که نماز جمعه برای شهروندان است، وقتی نماز جمعه به مثابه یک نهاد حکومتی برای ابلاغ، تعمیق و تثبیت کارکردهای حکومت را دارد و البته در تعامل میان مردم و حکومت از پایین به بالا و از بالا به پایین است، بدین معنا است که نباید کارکردهایش را به زندگی شخصی مومنان محدود کنند. اینکه در نماز جمعه مباحث سیاسی مطرح میشود، بدین معنا نیست که ما فقط برای مومنان بصیرتافزایی کنیم. بلکه نماز جمعه در یک جغرافیای منطقهای یک شهر، مخاطبش هم مردم یک شهر است.
🔹اگر حکومت دینی در فضایی محقق میشود که این فضا فقط به مومنان اختصاص ندارد، قوانین حکومت دینی برای مومنان و غیرمومنان است، یعنی کافر و سنی و مسیحی هم باید از این قوانین تبعیت کنند. وقتی صحبت از نماز جمعه میشود بدین مفهوم است که نماز جمعه باید بتواند یک شهر را راهبری کند. از یک طرف یعنی اجتماع فراگیر مردم، از طرف دیگر امام جمعه هم یعنی راهبر مردم و نه مومنان. اگر برای نماز جمعه رویکرد حکومتی فرض شد، و اینکه نماز جمعه به مسائل سیاسی و اجتماعی همان جامعه بپردازد، بدین معنا است که باید جامعه را به سمت سعادت راهبری کند. به اقتضائات یک شهر و جامعه سیاسی بپردازد، و نه اقتضائات یک زندگی مومنانه.
🔹مساله در حال حاضر این است که کارکرد نماز جمعه در حکومت برای بصیرتافزایی مومنان است، حال آنکه کارکرد نماز جمعه در حد یک رسانه یا یک نهاد حکومت برای ایجاد تعامل میان همه افراد یک جامعه، حتی مذاهب مختلف، ولو اینکه کافر است و نماز نمیخواند است. مهم این است که احساس کند که این مباحث، بحثهای مورد ابتلاء او است، به کار او میآید و یک فضای عمومی است، پس باید او بتواند از این فضا استفاده کند، ولو اینکه حضور هم پیدا نکند.
🔹ائمه جمعه به مثابه یک روحانیت حوزه در یک شهر، برخی کارکرد حداکثری دارند و برخی خیر. یک علت این است که امام جمعه بزرگ یک شهر است، اما ظرفیت و امکانات برای این کار ندارد. یعنی الان عملا یک امام جمعه باید به یک شهر برود، بودجه و ظرفیت ایجاد کند، از این بودجه برای مصارف استفاده کند. این بحث یک کارکرد اجتماعی بسیار مضاعفی میطلبد. فراتر از بحث پاسخگویی و ارتباط است.
🔹اگر امام جمعه یک شهر باید یک شهر را راهبری کند، نهادهای موازی و قوانین موجود و ساختارهای غیرمهیا اجازه این کار را نمیدهد. از طرف دیگر کمی ارتباطها هموار نیست. اینقدر گرفتار روزمرگی و حل مشکلات جزئی میشوند که کلیت را از بین میبرد و عملا هم نهاد پشتیبانی کنندهای ندارد. نهادی است که آن را نصب میکنند و باید خود عهدهدار امور شود. بودجه نیست، حتی حقوق هم نیست. تعبیر اخیر رهبری در دیدار با ائمه جمعه این بود که هنر شما همین است که بودجه و امکانات ندارید اما بروید کار کنید.
🔹انتظار حداکثری از امکانات حداقلی کار بسیار جهادی میطلبد که البته برخی از ائمه جمعه انجام میدهند. اگر برخی هم که انجام نمیدهند نه به این معنا است که کار انجام نمیدهند، این رویکرد جهادی چه بسا نشده یا آن ظرفیت رهبری اجتماعی هنوز وجود ندارد. ائمه جمعه هم مانند سایر طلبهها همه که مدیر و مدبر نیستند، همه آنها خطیب نیستند، بالاخره در میان موجودین مناسبترین افراد هستند. بنابراین، نتیجه هم تابع همین میشود. اما اگر انتظار کار خارقالعاده وجود دارد، باید امکانات خارقالعاده نیز باشد.
🔹کسانی که میگویند که دین متصدی امور فردی مومنان است و به احوالات شخصی و عبادی مردم میپردازد، و کاری به امور حکومتی ندارد، لذا همچنان که وارد عرصه حکومت نمیشوند، وارد دغدغه رویکرد انقلابی نیز نمیشوند، به همین صورت وارد بحث نماز جمعه هم نمیشوند. میگویند نماز جمعه مقولهای است که از حیث وجوب، وجوب تخییری است، پس بر گردن ما نیست، از حیث حاکمیت اگر حضور پیدا کنم در ذیل انقلاب و حکومت قرار میگیرم، پس شرکت نمیکنم. لذا رویکرد فردیشان را انجام میدهند. به عبارت دیگر اگر کسی عامدانه شرکت نمیکند، این امتداد رویکرد فکریاش در بحث سکولار است.
🔸متن کامل این گفتگو را در لینک زیر مشاهده کنید:
👇👇👇
http://mobahesat.ir/20663/amp
🔻🔻🔻
@mobahesat
هدایت شده از اطلاع رسانی ایتا
🆕 عرضه نسخه جدید اندروید
✳️ برنامه اندروید ایتا با نسخه 3.3.14 منتشر شد
امکاناتی که در این نسخه ارائه شده عبارتند از:
🔹 برطرف شدن مشکل مشاهدهی پیامهای اخیر در گروه و کانال
🔸 امکان علامتگذاری یک گفتگو به عنوان خوانده شده
🔹 امکان علامتگذاری یک تب به عنوان خوانده شده
🔸 تمایز مخاطبین عضو شده هنگام افزودن عضو جدید به کانال
🔹 ذخیره شدن حالت نمایش نتیجه جستجو (بر اساس پست یا بر اساس کانال)
🔸 امکان کپی کردن بیو
🔹 فعال شدن میانبر گفتگو در صفحه اصلی
🔘 این نسخه به منظور رفع ایرادات جاری ارائه گردیده و استثنائاً فقط در وبسایت رسمی ایتا منتشر میگردد:
http://www.eitaa.org
•┈••✾••┈•
🔰کانال رسمی اطلاعرسانی ایتا:
https://eitaa.com/eitaa
#پیام
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست عزیز و گرامی جناب حجت الاسلام آقای سید حسین حیدری
انتصاب جنابعالی را به عنوان مدیر کل مشاوره و تعالی خانواده مرکز خدمات حوزه های علمیه تبریک عرض می کنم.
برای استان یزد مایه خرسندی و افتخار است که یکی از طلاب جوان و فاضل در این جایگاه مهم و حساس قرار گرفته است.
بی تردید تعامل و ارتباط دو سویه شما با طلاب به ویژه فضلای استان یزد،رخدادهای مبارکی را رقم خواهد زد.
مجمع نمایندگان طلاب استان یزد هم آمادگی دارد تا برای پیشبرد برنامه های آن اداره کل فعالیت های لازم را پیگیری کند.
رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب نیز می تواند یکی از عوامل تحقق اهداف و برنامه ها باشد.
از خداوند متعال موفقیت جنابعالی را برای خدمت به طلاب و خانواده هایشان درخواست می کنم.
ان شاءالله
#محمد_هادی_سمتی
نماینده طلاب بافق،بهاباد،خاتم و مهریز
و رئیس مجمع نمایندگان طلاب استان یزد
پنجشنبه ۱۰ مرداد ۹۸
@MHSemati
#کلام_امام
#مناسبت_ها
✅ رهبر انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای:
امام جواد علیهالسلام مظهر مبارزهی با باطل بود، او کوششگر برای حکومت الله بود.
او نمودار و نشانهی مقاومت است. انسان بزرگی که تمام دوران کوتاه زندگیش با قدرت مُزَور و ریاکار خلیفهی عباسی -مأمون- مقابله و معارضه کرد و هرگز قدمی عقبنشینی نکرد و تمام شرایط دشوار را تحمل کرد و با همهی شیوههای مبارزهی ممکن، مبارزه کرد.
●●●●●●●●●●●●●●●●●
شهادت حضرت جوادالائمه علیه السلام را به محضر نورانی ولی عصر ارواحنا فداه تسلیت عرض می کنیم.
ان شاءالله در دنیا و آخرت مشمول عنایت و شفاعت اهل بیت علیهم السلام باشیم.
@MHSemati
#نماز_شب_های_دهه_ذی_حجه
#مناسبت_ها
از شب اول تا دهم ماه ذی الحجه دو رکعت نماز به این روش:
بعد از حمد،یک مرتبه سوره توحید و بعد آیه ۱۴۲ سوره اعراف (و واعدنا موسی اربعین لیله و اتممناها بعشر فتم میقات ربه اربعین لیله و قال موسی لاخیه هارون اخلفنی فی قومی و اصلح و لا تتبع سبیل المفسدین)
@MHSemati
محمد هادی سمتی
#تقویم_تاریخ
#مشروطه
#مناسبت_ها
#شیخ_فضل_الله_نوری
شهادت شیخ فضلالله نوری رهبر نهضت مشروطه
11 مرداد 1288
شهید شیخ فضل الله نوری از جمله روحانیونی بود که در پیروزی نهضت مشروطه نقش مهمی ایفا کرد؛ اما، پس از مشاهده انحراف این نهضت بنای مخالفت با روشنفکران غرب زده گذاشت. او خواستار مشروطه مشروعه بود و مشروطه ای را که بنای آن بر پایه قوانین اسلامی کشورهای غربی و الگوبرداری از تمدن و فرهنگ غربی بود را رد می کرد.
او از نخستین عالمان اسلامی بود که به نقشه استعمار در جهت اسلام زدایی و جایگزین کردن حکومت لائیک تحت پوشش مشروطه و قانون اساسی پی برد و سعی کرد تا اجازه ندهد ملی گرایی به جای اسلام گرایی بنشیند و به نام آزادی و دموکراسی ، بی بند و باری غربی در جامعه اسلامی حاکم شود.
پس از فتح تهران که مشروطه خواهان از هر سو به تهران هجوم آوردند و حکومت استبدادی محمدعلی شاه را سرنگون کردند، بواسطه انحرافات بسیاری که در میان ایشان وجود داشت و دست های خارجی که آنها را هدایت می کرد، منزل شیخ فضل الله نوری را که از رهبران اصلی مشروطیت و از نخستین قیام کنندگان برای ایجاد عدل و برچیدن بساط ظلم بود محاصره کردند. یک نفر از سفارت روس وارد خانه شد و از ایشان خواست که به سفارت روسیه پناهنده شوند. اما شیخ بشدت مخالفت کرد بعد، آن شخص اظهار کرد که اگر حاضر نمی شوید بیایید لااقل پرچم را بالای در خانه نصب نمایید باز هم شیخ فضل الله جواب داد که «اسلام زیر بیرق کفر نمی رود» و فرمود: «آیا رواست که من پس از هفتاد سال که محاسنم را برای اسلام سفید کرده ام حالا بیایم بروم زیر بیرق کفر؟» پس از آن شیخ همه اطرافیان را مرخص کرد تا به ایشان آسیبی نرسد.
سرانجام شیخ فضل الله را دستگیر کرده و پس از سه روز محاکمه ای صوری تشکیل داده و یکی از منحرفان روحانی نما حکم اعدام ایشان را صادر کرد. در آستانه اعدام، یکی از رجال وقت با عجله برای او پیغام آورد که شما این مشروطه را امضا کنید و خود را از کشتن برهانید. ایشان در جواب گفت: « دیشب رسول خدا را در خواب دیدم فرمودند: فردا شب مهمان منی و من چنین امضایی نخواهم کرد». مرحوم جلال آل احمد در کتاب خدمت و خیانت روشن فکران می نویسد: «من نعش آن بزرگوار را بر سردار همچون پرچمی می دانم که به علامت استیلای غرب زدگی پس از 200 سال کشمکش بر بام سرای این مملکت افراشته شد».