.
📸 در چند ساعت گذشته خط خبری آمریکا و رژیم صهیونی حمله احتمالی به تاسیسات هستهای ایران بوده است.
در صورت انجام این اشتباه راهبردی، بلافاصله باید تمام پایگاههای آمریکا در منطقه بخصوص در قطر، ترکیه، عراق و بحرین با خاک یکسان شود.
وقت تصمیم گیری نهایی است، یا همه باید امن باشند یا همه در ناامنی شریک...
.
سکولارهای حوزوی و مسئلهای به نام غیرت دینی!
در تحولات تلخ اخیر سوریه که حرم های مقدس و نوامیس مسلمین و شیعیان و علوی ها در چنگال فرزندان بنی امیه افتاده، نفس از سکولارهای حوزوی در نمی آید!
اینها منتهای غیرت دینی شان #جوراب_قرمزی پوشیدن و نعره کشیدن علیه شیعیان مولا و قمه و قیمه است!
تاریخ در این جماعت #غیرت_دینی سراغ ندارد!
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رییسجمهور «کشورِ همسایهٔ سوریه» هستند😂
رجب جان!
این مَرکبی که امروز تو را سوارش کردهاند بسیار سرکش و وحشیست!
تو با سرمستی و با خیال خام احیای حکومت عثمانی میتازی!
و از سرنوشت کسانیکه به «شیاطین» اعتماد کردهاند عبرت نمیگیری!
یقین بدان به سرگذشت همانان مبتلاء میشوی و تو را هم نابود میکنند!/محمدحسین شهبازی
.
📸 سرگرمسازی گران!
🔻آقای همتی (رکورددار بدترین شاخص های منفی در دولت روحانی) همین طور که مردم را درباره FATF و فیلترینگ سرگرم کرده بود، حذف ارز نیمایی را چراغ خاموش به اجرا گذاشت و در اولین قدم، قیمت دلار را در بازار آزاد به ۷۵ هزار تومان رساند؛ ۱۷ هزار تومان گران تر از زمان آغاز دولت سیزدهم!
🔹او در عین حال ادعا کرده که "قیمت گذاری دستوری در بازارها از جمله بازار ارز، جز توزیع رانت، ایجاد فساد و تشدید سفته بازی و التهاب در بازار ارز نتیجهای به بار نمیآورد". اما توضیح نداده که قیمت ارز چه عددی باید باشد و برای چه مدتی باید این ثبات قیمت حفظ شود.
🔻یادآور می شود قیمت ارز در دولت روحانی تا ۹ برابر افزایش یافت اما هرگز به ثبات نرسید بلکه دولت بدون سر و صدا، ارز ۲۰ قلم کالا را که ارز ترجیحی برای واردات آنها اختصاص می یافت، حذف کرد.
🔹خلاصه که درست در زمان سرگرم کردن مردم با سوژه های بی مایه سیاسی، دولت و بانک مرکزی و وزارت اقتصاد تصمیم گرفته اند همان گونه که قیمت ها را در موضوعاتی مانند نان، خودرو، شیر و لبنیات،دارو، گاز، برق، بنزین، بلیت قطار و کالاهای اساسی.... گران کردند، ارز را هم بی سر و صدا گران بکنند./دکترمحمدایمانی
✍پ.ن: این گرانسازیها رسماً یک عملیات براندازی است...
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
هزینه رشد تصنعی این روزهای شاخص بورس را همه مردم به شکل تورم در روزهای آتی خواهند پرداخت. #ارز_توافقی
@DrRezaGholami
📸 سوریۀ امروز، ۱۵۰ سال قبلِ ایران
🔹قاجار و پهلوی در ایران، همین راهی را رفتهاند که کمتر از یک ماه قبل ارتش سوریه رفت؛ چنان عقبعقب رفت که کشور افتاد دست نیروهای بیگانه تا هرکس زورش میرسد، گوشهای از آن را بگیرد و مال خود کند.
🔹در سال ۱۲۵۸ شمسی افسران روسیه تزاری به ایران آمدند و عدهای از سواران قفقازیتبار ایران در اختیارشان قرار گرفت و قوای قزاق در ایران پدید آمد. اینطور شد که نخستین ارتش مدرن ایران شکل گرفت. هرچند آن ارتش، ارتش ایران نبود!
🔹در سال ۱۲۹۳ شمسی در دورۀ احمدشاه و هنگام جنگ جهانی اول که روسیه تزاری و بریتانیا آمدند، ایران را اشغال کنند تازه قاجارها نگاه کردند و دیدند چه ارتشی دارند! اینها که فقط ۷ هزار نفرند!
🔹سال ۱۳۰۰ شمسی، ایران ارتشی ۱۱ هزار نفری داشت و رضاخان بر سر کار آمده بود. رضاخان، نیروهای قزاق را با ژاندارمری ترکیب و ارتش جدیدی درست کرد که همهجوره حمایت میشد. بودجه ارتش که سالی ۹ میلیون تومان بود هر سال بیشتر و بیشتر شد تا برنامههای نوسازی بهخوبی پیش برود.
🔹همه چیز خوب پیش میرفت تا اینکه در شهریور ۱۳۲۰ ارتش رضاخان ۳ ساعت مقاومت کرد و کشور اشغال شد! وقتی رضاخان، یکی از مقامات دولتی را بازخواست کرد، جواب این بود: «آنها از آنطرف آمدند، ما از اینطرف فرار کردیم»! علتش این بود که هنگام اشغال ایران، سربازان طرز کار با تجهیزات جدید را بلد نبودند.
گزارش کامل را اینجا بخوانید.
.
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹حیفِ تو نبود پاهات رو دادی برا بشار اسد؟!
.
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 آنهایی که یک لگد به گربه نزدهاند نگران خون شهدای مدافع حرم شدهاند!
خیلیها برای جذب فالوئر دارند میگویند خون شهدای مدافع حرم هدر رفت و حتی با گریه از حرم حضرت زینب(س) فیلم منتشر میکنند در حالیکه اگر کسی بخواهد طلبکار باشد من و رفقایم هستیم.
.
مهمتر از میدان نبرد
.
در این جنگ، مهمتر از میدان و آنچه روی زمین از بُعد نظامی رخ میدهد، ادراکجمعی جامعه نسبت به وضعیت خود و منطقه است.
ادارک اینکه ما همه در جنگ هستیم و اگر قرار است ایران از این گردنه به سلامت عبور کند باید احساس یا روح جمعی ایجاد شود. درست شبیه آنچه میشل فوکو در تحلیل وقوع انقلاب اسلامی میگفت و آن عامل را رمز پیروزی میدانست: روح جمعی. فوکو انقلاب ایران را از نزدیک مشاهده کرده بود و تهران حضور داشت یک مساله او را منعجب ساخته بود که در این انقلاب "روح جمعی"
به معنای واقعی شکل گرفته است.
همه احساس مشترک دارند و هیچ نیرویی نمیتواند مقابل این احساس مشترک جامعه ایستادگی کند. حال پرسش این است: در وضعیت کنونی جهان به ویژه منطقه که همه بازیگران با تمام توان مشغول نقش آفرینی هستند و همگی از مسائل داخلی رنج میبرند، فی المثل همین ترکیه که نقش اصلی را در وقایع اخیر سوریه داشت تورمی بالاتر از تورم ما را تجربه کرده و مسائل متعددی دارند اما آیا ادراک و روحی جمعی بین دولت و مردم شان وجود دارد؟
اینکه دولت و مجلس درتلاشند که ما آسیب کمتری متحمل شویم. اگر در ادراک جمعی جامعه نباشد، اینکه حل مسائل سرعت ندارد. اینکه مردم مدام خبر منفی و نه بشنوند، اینکه مدام از موضع نه نداریم، نه نمیشود، نه نمیتوانیم حرف بزنیم خطری بزرگتر از هر خطر دیگری است.
ادراک و بصیرت داشتن فقط وظیفه مردم نیست، عملکرد مسولان مهمترین عامل ایجاد این ادراک است در غیراینصورت جامعه به نقطه ای می رسد که نسبت به هجوم تحریرالشام هم بی تفاوت خواهد بود.
سرعت حل مساله و انباشت مسائل ساده برای کشور هزینه است.
#علیرضا_زادبر
.