eitaa logo
حبل‌المتین
165 دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
7هزار ویدیو
98 فایل
از اصول مراقبت کنید، اصول یعنی ولیّ‌فقیه، خصوصاً این حکیمِ مظلومِ وارسته در دین، فقه، عرفان و معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را جان خود بدانید، حرمت او را مقدسات بدانید. «سردار شهید سپهبد حاج‌قاسم‌سلیمانی»
مشاهده در ایتا
دانلود
آنچه درباره رفع فیلتر سکوهای گوگل پلی و واتساپ در رسانه‌ها منتشر شده است دقیق و صحیح نیست بلکه از ۲۸ نفر اعضای شورای عالی فضای مجازی ۱۵ نفر به رفع فیلتر آن هم بعضی از آنها مشروط به تقویت سکوهای داخلی رای داده اند و تنها با یک رأی تفاوت این اتفاق افتاده است. بنابراین خبر اجماع اعضای شورای عالی خبر کذبی است که در رسانه ها منتشر شده‌است! http://eitaa.com/ravanbakhsh_qasem
💥در جلسه غیرعلنی مجلس در سه شنبه ۴ دی چه گذشت ؟ 💥در جلسه غیر علنی روز سه‌شنبه ۴ دی که با حضور آقایان همتی وزیر اقتصاد، دکتر فرزین رئیس بانک مرکزی و پورمحمدی معاونت برنامه و بودجه تشکیل شد تعدادی از نمایندگان در اعتراض به افزایش نرخ ارز صحبت کردند. در این جلسه دکتر روانبخش نیز در یک نطق سه دقیقه‌ای خطاب به تیم اقتصادی دولت گفت آنچه از مطالب شما بدست می آید این است که مهم‌ترین عامل افزایش نرخ ارز محدودیت ارزی است. اگر این فرض درست باشد لطفاً به این چند سوال پاسخ دهید ۱. چرا در چنین شرایطی مبلغ کلانی از ارز به واردات گوشی آیفون آمریکایی که یک کالای لوکس است اختصاص داده اید؟! مگر بارها مقام معظم رهبری نسبت به این موضوع اعتراض نکرده‌اند و آن را ممنوع ندانسته‌اند؟ ۲. با توجه به محدودیت ارزی چرا دولت ماموریت‌های خودشان را از ریالی به ارزی تبدیل کردند؟! ۳. چرا برای مسافرانی که به قصد خوشگذرانی و تفریح به کشورهای خارجی سفر می‌کنند ارز قابل توجهی داده می‌شود؟! ۴. دشمن در فضای مجازی دائماً از ضرورت سوریه سازی ایران سخن می‌گوید و کدهایی وجود دارد که دشمنان به دنبال شورش و آشوب در ایران هستند، آیا حذف نرخ نیمایی گام برداشتن در این مسیر نیست ؟! ۵. چرا تصمیمات اقتصادی مانند افزایش نرخ ارز و حذف ارز نیمایی در این شرایط حساس با پیوست امنیتی دیده نمی‌شود؟! ۶. آقای همتی ! شما با اعلام اینکه مبلغ ۷۳ هزار تومان نرخ ارز برای دلار امری طبیعی است ضربه اساسی به ثبات ارز وارد کردید و قیمت ارز را به نزدیک ۸۰ هزار تومان رساندید؟! ✍متأسفانه به هیچ یک از سوالات ما در این جلسه پاسخ داده نشد! ✍متأسفانه همه این‌ها, حکایت از یک واقعیت تلخ دارد که افرادی به دنبال به بن‌بست کشاندن کشور و بالا بردن دست و تسلیم شدن در برابر امریکا هستند ! http://eitaa.com/ravanbakhsh_qasem
🔻سلام خوبی؟ چخبر؟ هیچی دلار شده 79 هوا نیست، برق نیست، نت نیست، گاز قراره قطع بشه اما خب واتساپ و گوگل پلی رفع فیلتر شد🙁 /حسین دارابی .
بسم الله الرحمن الرحیم ♦️ هشدار حقوقی ♦️ در کشوری مانند مالزی که در وضعیت جنگی نیست و در حال جنگ با آمریکا نمی‌باشد، وزیر ارتباطات این کشور دیروز اعلام کرده شبکه‌های اجتماعی آمریکایی مانند واتس‌اپ، فیس‌بوک، اینستاگرام، ایکس (توییتر) و یوتیوب، باید از سال آینده مجوز فعالیت از دولت دریافت کنند و الا فیلتر خواهند شد. ♦️ از سوی دیگر آمریکا در حال جنگ مستقیم با جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت است، و کشور ایران در وضعیت جنگی با عاملان آمریکا در منطقه است، ولی در چنین موقعیتی رئیس جمهور ایران پیشنهاد رفع محدودیت و فعالیت بی قید و شرط شبکه‌های اجتماعی دشمن آمریکایی را داده است. به نظر من که پایان نامه تحصیلیم در مقطع دکتری را در زمینه جرائم فضای مجازی تدوین و سال‌ها در این رشته برای قضات تدریس کرده ام، در این موقعیت موافقت با رفع محدودیت هر یک از شبکه‌های اجتماعی آمریکایی در فضای مجازی ایران نوعی همکاری با دشمن بوده و عملی مجرمانه تلقی می‌شود. 🔷🔶🔷 عبدالصمد خرم آبادی @khoramaabaadi
روح‌الله در واکنش به اعلام غیرقانونی تصویب باز شدن پایگاه‌های جاسوسی و فتنه‌ساز آمریکایی واتس‌اپ و گوگل‌پلی، در ویراستی نوشت: 🔺گام دومِ برداشته شد! گذشته از اشکالات حقوقی جدی که بر صلاحیت شورای‌عالی ول‌سازی فضای مجازی مبنی بر رفع موانع دسترسی سکوهای صهیونیستی به اطلاعات مردم ایران (رفع‌فیلترینگ) وجود دارد، اساساً مصوبات شورا بدون طی روال مشخصی که در آیین‌نامه آمده است، قابلیت اجرا ندارد… https://virasty.com/momennasab/1735063082160147017 #⃣
🇮🇷 جبههٔ  اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
یک زمانی آقای همتی هر یک روز در میان با انتخاب مصاحبه و علیه دولت شهید رئیسی صحبت می کرد آقای همتی چه خبر از اوضاع اقتصاد؟ دلار را در چیزی حدود 4 ماه از عمر دولت 30 هزارتومان گران کردید... سکه را چند تحویل گرفتید و الان چند است؟ تورم چه وضعیتی دارد؟ هرچند رسانه های اصلاح طلب دیگر برایشان نرخ تورم اهمیتی ندارد دولت آقای رئیسی توانست تورم رو به رشد را متوقف کند. نه آنکه تورم کنترل شود که به هر عقل سلیمی بگویید می فهمد امکانش نیست در یک سال یا دو سال تورم بصورت کامل کنترل شود اما توانست رشدش را متوقف کند دلار قیمت ثابتی پیدا کرده بود قطعی برق و آب و گاز نداشتیم فکر می کردیم هر دولتی غیر از شهید رئیسی بود هم همین اتفاقات می افتاد اما دولت جدید نشان داد که اینطور نیست حالا دوباره سطح دغدغه های مردم به خاموشی ها تقلیل یافته است .
الحوثی خطاب به سعودی‌ها: آمریکایی‌ها را سر عقل بیاورید/ از تهدید‌های نتانیاهو نمی‌ترسیم محمدعلی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی یمن به بنیامیان نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل که اخیرا یمن را تهدید کرده بود، گفت که یمنی‌ها از شما نمی‌ترسند. الحوثی سعودی‌ها را خطاب قرار داد و گفت که ما به سعودی‌ها می‌گوییم: آمریکایی‌ها را سر عقل بیاورید که به فکر حمله به جمهوری یمن نباشند؛ در غیر این صورت ما با یاری خداوند، منافع آمریکا در خاورمیانه را هدف قرار خواهیم داد و هیچ خطوط قرمزی در برابر یمن وجود نخواهد داشت و در زمان مناسب، هر گونه منافع آمریکا هدف قرار خواهد گرفت. ما این را به صراحت می‌گویم و بعدا کسی نیاید و شکوه و گریه کند که چنان شد، یا حملات به غزه و یمن را متوقف کنید یا اینکه به این حملات ادامه دهد ولی جمهوی یمن، در آن صورت هیچ خط قرمزی نخواهد داشت. .
14.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ 📹 سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه: انفعال بانک مرکزی در مدیریت ارز، کشور را به بحران کشانده است / عدم شفافیت در صادرات فرآورده‌های نفتی، بحران ارزی را تشدید کرده است رحیم زارع در صحن علنی مجلس: 🔹مشکلات ساختاری ارز و واگذاری مدیریت آن به کانال‌های غیرمجاز خارج از کشور، به افزایش بی‌سابقه رسوب منابع ارزی و تجارت غیرقانونی منجر شده است. 🔹سیاست‌های غیرشفاف و حذف سامانه نیما بدون برنامه‌ریزی، نقش بانک مرکزی را در مدیریت ارز تضعیف کرده است. 🔹۵۰ هزار میلیارد تومان منابع عمرانی رسوب‌شده در حساب‌های دستگاه‌های اجرایی، نشانه‌ای از ضعف نظارت و ناکارآمدی در مدیریت پروژه‌های زیرساختی است. 🔹تبدیل منابع ارزی صندوق توسعه ملی به ریال و استفاده از آن در هزینه‌های جاری، به تورم و فشار بیشتر بر مردم منجر شده است. 🔹عدم نظارت بر ارز حاصل از صادرات فرآورده‌های نفتی و پرداخت‌نشدن سهم صندوق توسعه ملی، ضعف شفافیت در مدیریت مالی کشور را نشان می‌دهد. 🔹بانک‌های شبه‌دولتی این منابع را بدون نظارت مدیریت می‌کنند، که این موضوع به بحران ارزی و تورم دامن زده است. .
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 📹 انتقاد صمصامی، نماینده مجلس به سیاست‌های ارزی دولت: با این بازارهایی که ایجاد کردند نرخ ارز را بالا می‌برند 🔹۱۶ پیشنهاد به دولت برای کنترل نرخ ارز دادیم. 🔹سیاستی شکست‌خورده را در پیش گرفتند. .
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 همتی: همه گله‌‎‌مند هستند که چرا بانک‌ها وام نمی‌دهند؛ این کار برای کنترل نقدینگی و تورم است 🔹با وجود این محدودیت ها و فشارها، رشد نقدینگی حدود ۳۰ درصد است و با این رشد نقدینگی و تورم بالای ۳۰ درصد نمی توان نرخ ارز را ثبات نگه داشت چون باعث کاهش صادرات و ایجاد فساد می شود. ✍مگر نمیفرمایید جلوی وام اشتغال و ازدواج و مسکن و... رو گرفتید که نقدینگی و نهایتا تورم کنترل بشه؟ شد؟؟!! خودتون بهتر میدونید که همه این حرفها و ادعاهای واهی به جهت کمرنگ جلوه دادن نقش دلار و گران سازی دلار در ایجاد تورم هست! اتفاقی که خودتون عامدانه به بهانه مقابله با فساد و رانت رقم زدید و در حق این مردم جفا کردید. دلار رو گران میکنید چون اطرافیان شما ذینفع گران سازی دلار هستند. به پست بعدی که بازنشر از چند روز قبل هست توجه کنید تا این ادعا ثابت بشه .
مردم ایران ببینید چه میگوید! همتی به من گفت : شبکه‌ای از خانواده مدیران دولت آقای روحانی ذينفع گران‌سازی ارز هستند و برای گران‌سازی ارز اعمال فشار می‌کنند. مظلومیت نظام را ببینید! چطور معیشت مردم را دستخوش منفعت شخصی خود و خانواده و دوستان هم پیاله خود میکنند؟! مردم شریف ایران! دروغ میگویند که حمایت ما از مقاومت، دلیل مشکلات اقتصادی ماست. دروغ میگویند که ناترازی بانکها و رشد نقدینگی صرفا دلیل تورم است. دروغ میگویند که کسری بودجه داریم و باید ارز را گران کنیم. دلیلش زالوهایی اینچنینی هستند که مثل بختک به جان اقتصاد ما افتادند. از این حرف و ادعا نباید به راحتی گذشت. دادستانی به عنوان مدعی العموم موظف است ورود کند! یا گنجی دروغ میگوید که مستحق مجازات است یا گنجی درست گفته و همتی مستحق اشد مجازات هستند. عاملین گران سازی باید مجازات شوند لااقل مرهمی بر دل بینوای مردم مظلوم ایران باشد . .
13.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساده و صاف و صادقه مردیه از جنس شرف قصد ریاست نداره خدمته واسه اون، هدف می‌دونه زخمیه دلا با خبره از گله‌ها اومده آشتی بپاشه رو همۀ فاصله‌ها راه سعید راه شهید خدمته راه یه ایران جهشه راه یه دنیا فرصته .